Trump’s team codeerde stembiljetten om de verkiezingsfraude van de Democraten te bewijzen

8

Ik weet niet of dit waar is. Maar het is te mooi om te laten liggen. Beveiligingsexpert Steve Pieczenik, die voor meerdere presidenten heeft gewerkt, onthult in een exclusief interview met Owen Shroyer op InfoWars dat de stembiljetten met verborgen codes zijn voorzien in het geval dat de Democraten zouden proberen vals te spelen in de 2020-verkiezing van de VS.

Insiders, klokkenluiders en onafhankelijke journalisten zoals Project Veritas hebben de afgelopen dagen overvloedig bewijs van verkiezingsfraude gepresenteerd. Frontnieuws heeft hierover reeds meerdere berichten gepubliceerd en onlangs bericht over leidinggevenden van de Amerikaanse Postdienst die sympathiseren met de Democraten de postmedewerkers aanspoorden om de laattijdige stembiljetten in Michigan, waar de Democraten Joe Biden een voordeel heeft, illegaal te herdateren.

Steve Pieczenik noemt de markering met de zogenaamde blockchain QFS-codering van stembiljetten de grootste stingoperatie ooit. Zijn rol in deze operatie is blijkbaar het onthullen en verspreiden van de informatie aan het publiek. Pieczenik stelt dat alle stembiljetten een code hebben en dat dit betekent dat elk stembiljet tot in detail kan worden getraceerd. De code onthult onder andere wie het stembiljet heeft ontvangen, wie het heeft ingediend, waar en wanneer.

InfoWars heeft de bewering van Steve Pieczenik onderzocht of de informatie correct is en heeft verschillende aanwijzingen gevonden dat de etiketteertechniek bestaat en ook gepatenteerd is.

Advocaat en voormalig burgemeester Rudy Giuliani zegt in een podcast dat velen lijden aan het Trump derangement syndrome dat kan worden omschreven als een blinde haat gericht op de persoon Trump, geïnfecteerde emoties die het rationele denken uitdoven, het vermogen om feiten en hun reden te begrijpen.

  VS: Geallieerden moeten "dubbel inzetten" met zware wapens en luchtmacht - "Het is de oorlog van iedereen"

Trump haters in de mainstream media triomferen dat Trump een dreigende nederlaag lijdt in de Amerikaanse verkiezingen en suggereren dat zijn afwezigheid in de media gedurende 46 uur een indicatie is dat Trump een slechte verliezer is. De lijst van Trump hatende journalisten is lang.

Steve Pieczenik, die actief deelneemt aan de stingoperatie, gelooft in plaats daarvan dat Trump’s afwezigheid in de media te wijten is aan het feit dat hij de tactiek van de oude oorlogsstrateeg Sun Tsu volgt om tijdelijk een stapje terug te doen en de vijand zich gretig en vrijwillig te laten openbaren.

Pieczenik zegt dat de Amerikaanse National Guard, die zeer loyaal is aan Trump, is ingezet in verschillende staten die hebben deelgenomen aan een verdachte georganiseerde verkiezingsfraude, waar mensen al zijn gearresteerd, aldus Pieczenik.

Uiterst ongelijk aantal stemmen tussen Trump en Biden in D.C. – vraag over verkiezingsfraude wordt in de VS gedebatteerd

Vorig artikelUiterst ongelijk aantal stemmen tussen Trump en Biden in D.C. – vraag over verkiezingsfraude wordt in de VS gedebatteerd
Volgend artikelKardinaal: “Moslims hebben me verteld dat ze Europa willen veroveren door middel van immigratie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ik hoop t zo. En dat t dan ook uitkomt . Echt links is de grootste tumor die ooit op de aarde is geweest. Daarna komt een ander soort.

 2. Quote van George S. Patton (11-11-1885 21-12-1945)
  Amerikaanse 4-sterren generaal WW2

  “Politici zijn de laagste levensvorm op aarde.
  Liberale democraten zijn de laagste vorm van politici.”

 3. Nu dus alle ballods scannen—zijn er nogalwat….denk dat het beste is, eerst te scannen in de belangrijkste staten waar de stemmen te dicht bij elkaar zijn….. en uiteraard de “vreemde”uitslagen.

  Kan toch niet zijn,met nulopkomst voor Biden en tie4nduizenden voor Trump–dat uitgerekend daar Trump verliest???????

  Ik ben niet paranoia, maar iemand die deze uitslagen vertrouwt, gelooft ook i Sinterklaas en kerstmannetje.

  En idd: als Biden op het Witte Huis komt,is Amerika dood.
  Dan krijgen dingen als BLM en Antifa de macht, verdwijnt de middenklasse en heerst er chaos en destructie.

 4. Zeg maar rustig er is een communistische, Marxistische revolutie aan de de gang via de backdoor! Dit loopt nog op een burger oorlog uit, zoals voor de oorlog in Spanje!

 5. Serious gasten, vooral Pierre, jullie slikken alles meteen als zoete koek. Speur even verder en je weet dat het allemaal bs is. En jullie praten echt Trump na met dat doemdenken. Denk je nou echt dat heel Amerika ten onder gaat als Biden aan de macht komt? Bij elke president wordt dat weer geroepen, maar een president kan nooit zo extreem het roer omgooien. Er zit een heel systeem achter. Wat een hersenloze figuren zijn jullie zeg.

 6. Het veronderstelde zachte coup(er)en&koken is dan ook breed aan ingredienten.
  Alle kremlincooks zijn op verlof, wel met plopsapolder-kaviaar, truffels en trollen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in