U kunt wel kijken naar de dood van George Floyd, die voor honderden miljoenen mensen werd uitgezonden, omdat het de bedoeling is om een racistische blanke agent te portretteren die een zwarte man in koelen bloede vermoordt. Maar u kunt niet kijken naar een Syrische migrant die vrouwen en peuters neersteekt op een Franse speelplaats, omdat u dan racistisch wordt. Laat dat tot je doordringen,” zei de Maleisische commentator Ian Miles Cheong.

Op donderdag meldde The Gateway Pundit dat de politie een migrant uit Syrië had gearresteerd voor een massale steekpartij op kinderen in een park in Annecy, Frankrijk, bericht Thegatewaypundit.

Verschillende rapporten hebben gemeld dat er maar liefst acht gewonden zijn. In het laatste rapport staat echter dat vier kinderen en twee volwassenen gewond raakten bij de aanval, waarbij twee kinderen en een van de volwassenen met levensbedreigende verwondingen in het ziekenhuis werden opgenomen.

De Franse krant Le Dauphine meldt dat de aanvaller “in de naam van Jezus Christus” schreeuwde (taal niet vermeld):

“De schrijver riep “In de naam van Jezus Christus” De aanvaller zei twee keer “In de naam van Jezus Christus” op het moment van de aanval. De man, die een christelijk kruis droeg toen hij werd gearresteerd, deed zich voor als een “christen uit Syrië” toen hij op 28 november 2022 asiel aanvroeg bij het Franse bureau voor de bescherming van vluchtelingen en staatlozen (Ofpra).”

Een video van anderhalve minuut van de aanval is viraal gegaan.

Twitter is echter begonnen met het massaal verwijderen van video’s die verband houden met het afschuwelijke incident in Frankrijk waarbij een Syrische asielzoeker betrokken is.

De westerse civilisatie is in haar laatste jaren

Sommige gebruikers beweren dat deze maatregel neerkomt op censuur en dat het de vrijheid van meningsuiting beperkt en de verspreiding van informatie belemmert. Critici suggereren dat sociale mediagiganten zoals Twitter te veel macht hebben om het publieke debat vorm te geven en mogelijk belangrijke realiteiten verbergen.

“U kunt kijken naar de dood van George Floyd, die werd uitgezonden naar honderden miljoenen mensen, omdat het een racistische blanke agent portretteert die een zwarte man in koelen bloede vermoordt. Maar u kunt niet kijken naar een Syrische migrant die vrouwen en peuters neersteekt op een Franse speelplaats, omdat u dan racistisch wordt. Laat dat tot je doordringen,” zei de Maleisische commentator Ian Miles Cheong.

Turning Point USA ambassadeur en conservatief commentator Rogan O’Handley alias “DC Draino,” schreef: “Bijna elke video van de Syrische “vluchteling” die meerdere kinderen neersteekt in een park in Frankrijk is verwijderd van het grootste platform voor vrije meningsuiting ter wereld. Hoeveel wilt u erop verwedden dat die opdracht werd gegeven door de EU-regering om het geweld te verbergen dat wordt veroorzaakt door hun opengrenzenbeleid?”

Hij voegde eraan toe: “Toen de video van George Floyd uitkwam, werd die maandenlang overal getoond terwijl gewelddadige rellen onze binnensteden verwoestten. Maar wanneer een migrant in Frankrijk een terroristische steekpartij uitvoert, wordt de video vrijwel onmiddellijk van Twitter verwijderd.”

In een reactie op Twitter zei Elon Musk dat hij de kwestie zou onderzoeken.

Twitter gebruikt een functie die bekend staat als een “waarschuwing voor gevoelige inhoud” voor berichten die mogelijk grafisch geweld, inhoud voor volwassenen of ander mogelijk verontrustend materiaal bevatten. Deze functie is bedoeld om gebruikers te beschermen tegen het onbedoeld bekijken van inhoud die zij verontrustend of aanstootgevend zouden kunnen vinden.

Kleine kinderen in kritieke toestand na massale steekpartij in Frankrijk - Syrische asielzoeker gearresteerd

Wanneer zo’n bericht verschijnt, geeft Twitter de inhoud niet meteen weer. In plaats daarvan verschijnt er een waarschuwing: “De volgende media bevatten mogelijk gevoelige inhoud. Gebruikers hebben dan de keuze om de inhoud te bekijken of te vermijden.

De beslissing van Twitter om de video’s te verwijderen is nog onduidelijk, maar het kan te maken hebben met de toenemende bezorgdheid over de mogelijke schade van gewelddadige of grafische inhoud op hun platformen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Kleine kinderen in kritieke toestand na massale steekpartij in Frankrijk – Syrische asielzoeker gearresteerdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGreepy: Biden loert op baby in de hoop een snuifje te krijgen – begeleiders trekken hem weg (Video)
Volgend artikelRussische gevechtsvliegtuigen en drones brengen Kievse strijdkrachten zware verliezen toe in Zaporozhye & Donetsk (Video’s)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

24 REACTIES

  • Als je wat verder kijkt en leest in de reactie onder de video van Eva, dan weet je dat dat niet zo is. Elon reageert persoonlijk onder die video reactie van Eva.

   Er werken? veel mensen daar en als er bv veel klachten komen van trollen en of algoritmes van trollen, dan kan zoiets bv verwijderd worden door of een medewerker of geïnstrueerde AI

 1. In dit korte filmpje zie je duidelijk dat hij de moeders aanvalt die het meeste angst hebben.
  Een basisopleiding zelfverdediging voor iedere burger zou met dat individu korte metten kunnen maken.

  • Zelfverdediging revelator ??. Gewoon een pistool bij je .en die aap gelijk door zn kop schieten . Altijd dezelfde. Ben klaar met die getraumatisserde mowgli.s .ze komen naar een blank land . Ze vluchten uit een zwart land waar ze door zwarten met de nek aangekeken worden . En dan gaan ze hier blanken neersteken . Gelijk kapot maken .t liefst eerst martelen. Ben klaar met dat vullis. T zal je kind zijn .

   • Het recht op wettelijke zelfverdediging is een holle slogan zonder het wettelijk recht op wapens om zich te verweren.

   • Nederlanders hebben schijt aan hun kinderen kinderen zijn een blok aan hun voeten en het zwart tuig mag ze gerust vermoorden Rutte en Frenske Timmermans met de hele linkse landverraders hebben daar opdracht voor gegeven de dood aan de blanke want wij SP GroenLinks PVDA Volt VVD BBB en niet vergeten D66 CDA CU haten blanken zij moeten uit geroeid worden en daarvoor zijn veel Afrikanen voor nodig daar om komen nog eens 3 miljard afrikanen naar Europa.

 2. Ach ja, deze false flag moet weer wat dingen mogelijk maken, ten eerste de censuur waarbij dit soort psyops niet meer in beeld getoond kunnen worden. Dat zorgt voor zogenaamde wetgeving die nog meer kan wegpoetsen en je hebt geen acteurs meer nodig en kunt elk verhaal verzinnen. Daarbij kunnen je leugens niet meer doorprikt worden aan de hand van beelden.

  Ten tweede zaait het verdeling onder de gelovigen die dit verhaal weer oplepelen als waarheid en voedt het de woede van sommigen. Het zal dan ook tot de benodigde chaos kunnen leiden waardoor ze nog meer dicht kunnen timmeren en zo weer meer controle hebben. De gelovigen zullen het dan weer ” snappen” waarom dit zogenaamd nodig is.

  Ten derde en ook dat zien we al gaan mensen schreeuwen om de grenzen dicht te gooien. En dat werkt dan natuurlijk alleen maar met 100% controles dus is de deur op slot. En kan de snappie het nu nog vrije reizen vergeten…

  Ze kunnen net als met de btw niets verlagen en wel verhogen. Zo zullen ze voor het volledig dichtgooien natuurlijk aangeven dat dat ook niet anders kan. Dat het wel zo moet en ze zich niet op een enkele risicogroep kunnen richten…

  De kanonskogel en de mug, alleen zo kunnen de ratten iets uitvoeren en kan het nooit gericht. En dat is natuurlijk de hele opzet hierachter met meerdere vliegen in 1 klap. En de sheeple roepen nu om oplossingen dus die vinden alles goed.

  Maar het is nogal debiel om van zij die de problemen veroorzaken ook de oplossingen te verwachten, zie hiervoor het dossier Groningen of de toeslagen ellende. Zij die het probleem zijn, zijn niet de oplossing dus hoopvol kijken naar die club satanisten is nogal dom.

  Ik wens iedereen weer veel plezier in de speeltuin van satan dit weekend want dat is waar wij ons bevinden en velen zien het niet of willen het niet zien en faciliteren maar continu omdat ze te lui en te dom zijn om na te denken.

  Als ze maar op vakantie kunnen, tv kunnen kijken en zich vol kunnen proppen, dat is de leven, yeah..

 3. Deze monsters krijgen méér krediet waneer ze een kaffir kind vermoorden, dit is het begin van de jihad, natuurlijk geeft de Franse overheid niet toe dat dit soort aanslagen terrorisme is, vaak worden deze aanvallen afgedaan als door verwarde mensen en lone wolfs, daarna is het weer een poosje rustig.

  Ook worden deze aanvallen opgezet als een valse vlag operatie om nog meer veiligheidsbeperkende maatregelen voor het publiek af te dwingen bijv. Charlie Hebdo.

  • Linda Yaccarino, CEO of Twitter, worked both for the WEF (Klaus Schwab) AND the Biden administration. Elon is a liar, a traitor and above all, a technocrat.

   • Duistere gast Elon Musk heeft een vinger in de pap bij Tesla, Neuralink, SpaceX, the boring company, twitter & X.AI. De afkorting AI verwijst naar het getal 19 in combinatie met COVID. Hedgefondsen als BlackRock, State Street & Bridgewater Associates hebben Musk in het grootste geniep op het schild gehesen. De Agenda2030 (vervroegd naar 2025) & 17 SDG’s zijn bij Elon M. in ‘goede’ handen.
    Nog altijd vertrouw ik hem voor geen cent.

  • Mijn account is geblokkeerd nadat ik de video had geretweet als antwoord op aan andere tweet. Ik kan er nog steeds niet op. Hoezo heeft Musk het recht gezet? Waarom kan ik dan nog steeds niet op twitter?

 4. Het filmpje is een realiteit die politiek correct moet worden ontkend, en wat onder andere hier gebeurd is de hoofdreden waarom in landen zoals Tsjechië wapenbezit en wapendracht wettelijk een recht is…..zodat je niet hulpeloos met je rukzakje staat te zwaaien en ondertussen meer en meer slachtoffers te mogen optellen….of in de Bataclan je beurt om afgemaakt mag afwachten…..of met je gezin op ene parking langs de snelweg in België voor je leven moet vechten tegen een horde illegalen, teruggetrokken in een wc…. of een van die andere keren dat mensen door omvolking in levensgevaar zijn of worden gedood….

  Ieder slachtoffer door migranten is ook slachtoffer van politieke waanzin en iedere politicus of NGO medewerker die ervoor zorgt dat het hoer volloopt een mede dader….

 5. Natuurlijk worden dit soort filmpjes zsm van het net verwijderd.
  Geen media aandacht geven, wegkijken en direct de doofpot in mikken.
  Het Koudenhoven Kalergie plan mag natuurlijk niet in gevaar komen.

 6. Dat soort berichten en filmpjes zijn bedoeld om de nieuwsconsument boos te maken en daar slaagt het hoernaille nog steeds vrij aardig in.

 7. Saddam maakte meteen korte metten met zulke terroristen. Welke proces? Gewoon publiekelijk ophangen. Maar hij neergezet als meedogenloze dictator die schijt heeft aan burgerrechten.

  Bagdad was ooit best mooi, nu is Irak een soort staat op afstand van amerikanen met een denkbeeldig grens en autonomie.

  Iran hangt pedo’s publiekelijk op, geen celstraf. Als je aan kinderen komt is het einde oefening. Hier krijgen ze psychische onderzoek, dak boven hun hoofd en te vreten terwijl voor ouders van de slachtoffers hun leven op z’n kop is momenteel. Sterkte voor hen.

 8. I am not surprised about Twitter. You have to realize who Elon Musk, technocrat, hired to run Twitter.
  The new CEO is Linda Yaccarino, who worked for Klaus’ WEF, and she also worked for the Biden administration.
  Twitter has not changed at all, it is still a media tool run by globalists, deep state, and all the 3 letter words from the US.

 9. Mijn account is vergrendeld omdat ik deze video had geretweet als antwoord op een tweet van iemand anders. Als reden werd opgegeven dat het gaat om “plaatsen van beeldmateriaal van nodeloos bloedvergieten”. Ik kan nu mijn wachtwoord resetten etc. dan mag ik terug. Daarvoor moet ik een heel formulier invullen. Ik lees dat Musk het recht zou hebben gezet. Waarom is mijn account dan nog steeds vergrendeld? Kunnen jullie daarin iets betekenen? Bijvoorbeeld door Musk aan te schrijven over mijn account Francis@Frens756 ? Zodat dit weer gewoon wordt geactiveerd.

 10. Wat is vandaag de dag nog waar en wat is nep? wie kun je nog vertrouwen en wie niet? Het is er frustrerend om te zien hoe we afglijden naar een dictatuur waarin we alle vrijheden kwijtraken. Beter gezegd waarin we alle vrijheden licht opgeven zonder ervoor te willen vechten. Laten we weer als vanouds met elkaar communiceren en afscheid nemen van twitter, facebook en al die halfbakken onzin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in