Arne Müseler / www.arne-mueseler.com / Wikimedia / (CC BY-SA 3.0 DE DEED)

Met de lopende Russische Speciale Militaire Operatie in Oekraïne heeft de Britse regering harde taal gesproken tegen Rusland. Alleen schrijven ze met hun mond een rekening uit die hun lichaam niet kan innen. Het Britse leger is zo klein dat het niet eens het Wembley-stadion in Londen kan vullen, schrijft Hal Turner.

Het nieuwe Wembley Stadium is het op één na grootste stadion ter wereld. Het werd ingehuldigd in 2020 en heeft een capaciteit van 132.000 toeschouwers, waardoor het de grootste cricketlocatie ooit is. In totaal staat het op de tweede plaats achter het Rungrado 1-mei stadion in Pyongyang, Noord-Korea, dat met een capaciteit van 150.000 het grootste stadion ter wereld is.

Maar volgens de Britse regering bestaat het hele Britse leger uit … 77.000 manschappen.

Het leger heeft toegegeven dat het tegen 2025 slechts één gevechtsdivisie zal kunnen oprichten die bestaat uit slechts één manoeuvrebrigade en één tijdelijke manoeuvre-ondersteuningsbrigade”.

En aan de andere kant zeggen ze dat ze moeten bezuinigen:

“De Britse minister van Defensie onthulde dat er gesprekken gaande zijn om de plannen te schrappen om het leger terug te brengen tot 73.000 manschappen in het licht van de verhoogde dreiging van Rusland.

Het oorspronkelijke plan, vóór de inval van Rusland in Oekraïne, was erop gericht het aantal voltijdse troepen terug te brengen van 77.000 naar 73.000 tegen 2025.

Dus in mijn onderhandelingen met het ministerie van Financiën zal ik bekijken of we moeten teruggaan naar 73.000, of dat we het kunnen handhaven. Ik denk dat ons tweede punt, je weet wel, is het een goede metriek? Ik denk dat het überhaupt geen goede metriek is. En het is in de loop der jaren vaak een maatstaf geweest die gewoon door Treasury en Number 10 werd aangereikt, terwijl elk ander bedrijf de uitdaging zou willen aangaan: hoe verlaag je je salarisenveloppe?”

De “salarisenveloppe” verlagen?

  Wie heeft er eigenlijk geen raketten meer in Oekraïne?

Ze kunnen niet eens het Wembley stadion vullen met troepen! Groot-Brittannië is weerloos.

Het grootste deel van de rest van de NAVO is net zo nutteloos. Kijk maar naar de zielige reactie op de huidige situatie in Oekraïne, met behulp van de drie Baltische staten Letland, Litouwen en Estland.

LETLAND

Letland is de thuisbasis van de “NAVO Enhanced Forward Presence”.

“De Letse multinationale battalion battle group is gestationeerd in Kamp Adazi, nabij de Letse hoofdstad Riga, en telt ongeveer 1.500 man personeel.”

1.500 NAVO-soldaten?

Plus 4 (vier) oude Canadese CF-18 straaljagers. Ja, dat leest u goed. VIER gevechtsvliegtuigen.

LITOUWEN

“De Litouwse multinationale gevechtsgroep staat onder het bevel van de Gemechaniseerde Infanteriebrigade IJzeren Wolf van het Litouwse leger en is gestationeerd in Rukla. Het bataljon heeft een hoofdkwartiercompagnie, drie tot vier gevechtscompagnieën en diverse ondersteunende eenheden. De gevechtsgroep wordt geleid door Duitsland. Elke rotatie duurt zes maanden.”

Deze zogenaamde International Battle Group bestaat uit … 1.233 NAVO-soldaten.

ESTLAND

Alle openbare informatiebronnen over het Estse leger geven aan dat het “ongeveer 1.000 soldaten telt.”

Estland maakt ook duidelijk dat dit personeel vooral ondersteunende troepen zijn. Ze coördineren met lokale troepen.

Het is slechts een symbolische troepenmacht.

HET WORDT ERGER

Uitgaande van de hoeveelheid munitie die Oekraïne in een jaar strijd met Rusland heeft verbruikt, kunnen de munitievoorraden van de NAVO het maar … twee weken uithouden als er een gevecht tussen de NAVO en Rusland uitbreekt.

TWEE WEKEN …

De NAVO is een farce

Wanneer iemand echt begint op te letten wat de “NAVO” eigenlijk is, wordt het snel duidelijk dat de “NAVO” … EEN FARCE IS.

  Het Westen spoort Rusland aan om terug te slaan

Waarom maken deze kluchtige landen, met hun gammele, zwakke legers, zich dan zo druk over Oekraïne? Waarom schieten de NAVO-landen hun mond voorbij als ze niet kunnen waarmaken wat ze zeggen?

Rusland heeft weinig te vrezen. Toch spreken de Lilliputters van de NAVO alsof hun woorden ertoe doen. De NAVO moet gaan zitten en zwijgen voordat ze ons allemaal door Russische raketten laten doden.

De vraag is “WAAROM doen ze DIT” met Rusland en met China?

Het enige antwoord is dat ze willen dat de Russen en Chinezen het Westen vernietigen.

We zijn verraden door onze eigen politici.

Een eeuwenoud dilemma:

“Een natie kan haar dwazen overleven, en zelfs de ambitieuze. Maar het kan verraad van binnenuit niet overleven. Een vijand aan de poort is minder geducht, want hij is bekend en draagt zijn banier openlijk. Maar de verrader beweegt zich vrijelijk tussen de mensen binnen de poort, zijn sluwe gefluister ruist door alle stegen, gehoord in de zalen van de regering zelf. Want de verrader lijkt geen verrader; hij spreekt in accenten die zijn slachtoffers kennen, en hij draagt hun gezicht en hun argumenten, hij appelleert aan de laagheid die diep in het hart van alle mensen ligt. Hij verrot de ziel van een volk, hij werkt heimelijk en onbekend in de nacht om de pijlers van de stad te ondermijnen, hij infecteert het politieke lichaam zodat het geen weerstand meer kan bieden. Een moordenaar is minder te vrezen.” – Taylor Caldwell, A Pillar of Iron

Rusland “Rode Lijnen”

Al letterlijk JAREN voordat de gevechten tussen Rusland en Oekraïne uitbraken, waarschuwde Rusland Oekraïne en het Westen dat de toetreding van Oekraïne tot de NAVO een “Rode Lijn” was die niet mocht worden overschreden. Het Westen negeerde de herhaalde waarschuwingen van Rusland.

  "Generaal Armageddon" gaat Russische troepen in Oekraïne leiden

Kijk nu wat er gebeurt als je een Russische Rode Lijn overschrijdt:

Dit was Marinka, Oekraïne:

DIT is wat er gebeurt als een Russische “Rode Lijn” wordt overschreden.

We moeten niet doorgaan op de ingeslagen weg met de problemen tussen Rusland en Oekraïne. We moeten over vrede onderhandelen zolang Rusland dat nog wil.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Als al het andere faalt, zullen ze ons oorlog brengenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOorlog en propaganda in het Rusland-Oekraïne conflict
Volgend artikelMeer gevolgen van de oorlog in Oekraïne – Het Franse imperialisme op zijn plaats zetten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Rusland is het probleem niet, het is de USA/NATO die de Europese economie aanvallen.
  De Russen hebben tot nu toe altijd bewezen betrouwbaar te zijn, iets wat we van de Amerikanen niet bepaald kunnen zeggen.
  Een veel groter probleem is Turkije. Erdohan heeft een groot en sterk leger, dat ook nog eens goed bewapend is. Bovendien hoeft hij nergens “binnen te vallen”, in elk Europees land is de bevolking MINIMAAL voor 8% van Turkse afkomst, en in de meeste gevallen veel meer. Dit zijn allemaal mensen die, zodra het erop aankomt, ALTIJD eerst Turks zijn. Erdohan hoeft er dus alleen maar voor te zorgen dat die mensen bewapend zijn…

  • Mooi en Waar er zitten er inderdaad zooveel…maar ze zijn verwesterd en Geen kloten waard..om te vechten..ik leef er tussen in Antwerpen…ze zijn gewoon ontzettend vriendelijk maar bang van een mogelijke vijand..ze zijn practisch allemaal voor Erdogan…maar gaan vechten neen dat zijn ze verleerd…ze zijn Bang mijnheer..echt ontzettend Bang !!!

 2. Ja, mee eens. Ik realiseerde me, dat al die achterlijke, agressieve, onontwikkelde zwarte mannen die in worden gevlogen waarschijnlijk bewapend zullen worden zodra “onze” overheid het bevel krijgt om ons, blanke Europeanen uit te roeien. Wij importeren onze eigen moordenaars.
  Er is geen andere verklaring voor wat er nu gebeurt: wij zijn ontwapend en kunnen en mogen ons nergens meer tegen verzetten. Ons blanken is wijsgemaakt dat we minder kinderen moeten krijgen “voor het milieu”. Die zwarten zijn er zg om in de daardoor gecreëerde behoefte aan werkers te voorzien en omdat ze zielig zijn. Ja, ammehoela. Dat was de verkooptruuk. Het is het leger wat ze zullen gebruiken om ons uit te roeien.

 3. Te weinig soldaatjes?
  Heeft iemand opgelet?
  Het zijn artillerie en droneaanvallen die de oorlog nu maken.
  Natuurlijk vallen heel veel slachtoffers, maar dat is omdat het westen dit wilt.
  Kijk maar hoe Iran dat straks gaat doen met Israël.
  1 nuke.
  Soldaten laat me niet lachen.

  • Yup De meeste mensen hier zitten nog altijd bezig met goed vs kwaad en links vs rechts. Ze snappen nog altijd niet dat beide partijen onder dezelfde controle zijn.

   • Altijd grappig die i love poetin reacties en dan een hartje erbij…Wanneer gaan jullie het doorhebben dat er niemand jullie zal komen redden en dat deze oorlog al zeer zeer lang geleden gepland is ?

    • Met ‘I love Poetin’ wordt meestal bedoeld dat men Poetin begrijpt. Een kwestie van het Poetin niet kwalijk nemen dat hij eindelijk genoeg heeft van het oprukken van de VS cq de NATO via Oekraïne.
     Wij gewone Europeanen staan niet aan de kant van de EU met haar beklemmende, verlammende WEF-agenda. Wij willen niet komen te lijden onder de communistische WEF/EU/NATO/BidenVS/Woke en ga zo maar door cultuur.
     Rusland is, qua menselijke factor, het enige effectieve wapen daartegen. We weten niet eens in welke mate Poetin (nog?) een WEF-pion is, wat we wèl weten is dat we niet aan de kant van onze eigen corrupte regeringen staan. En zeker niet aan de kant van de nazi’s, of aan de kant van de eeuwig liegende politici zoals Rutte en Kaag.
     Dat is in het kort wat volgens mij bedoeld wordt met ‘I love Poetin’.

 4. Gewoon even iets over de bouw van dit stadion.
  Veel te veel metaal…..meer kunst.

  Overbodig verbruik van grondstoffen staat gelijk aan milieuvervuiling en MOORD.
  Waarom kun je daarvoor niet 112 bellen?

 5. Graag wat referenties waar deze getallen vandaan komen. We zijn blijkbaar als US/EU wel instaat om de Ukraine te suppoorten voor een jaar – Ben benieuwd naar de cijfers van de EU!

 6. De boodschap is duidelijk: alle potentaten zijn vrijmetselaars en spelen mekaar in de kaart. Naadloos.
  De enige verliezer is de mensheid, gevangen in lichaam en ziel op een helse planeet, geregeerd door iets vijandigs. Yahweh is een oorlogsgod, psychopaat, ijskoude opportunist. Wij behandelen ons vee op dezelfde manier. Smakelijk !

 7. stoer pratend , wie dan ook , ze gaan zelf nooit , maar sturen ,,,” dienstplichtigen “, of huurlingen , praten en geld verdienen terwijl de gemanipuleerden de wapens waar hun aan verdienen , gedood worden .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in