Twee Irakezen vielen elkaar aan op de parkeerplaats van een Aldi supermarkt in Zuid-Zwitserland. Een van de mannen had een mes bij zich. Een video toont de twee mannen in bebloede t-shirts die met elkaar vechten in Lugano.

Terwijl een van de mannen de ander op de grond drukt, pakt een vrouw het mes voorzichtig weg uit het bereik van de mannen. Steeds weer schreeuwt ze: “In godsnaam, jullie zijn mensen, jullie zijn broeders!”

Een van de mannen is een asielzoeker, de andere woont in de Lugano regio. Waarom de twee aan het vechten waren, is niet duidelijk. De 36-jarige man die in de regio woont, moest met snijwonden naar het ziekenhuis worden gebracht, aldus Rair Foundation.

Gaat het nog? Artsen spelen boksen met geaborteerde baby’s

  In Zwitserland wordt de nationale wetenschappelijke raad voor de rechter gedaagd wegens COVID-angstzaaien
Vorig artikelMigranten die naar Italiaans strand reisden van “vakantiebonus” van linkse regering beroofden toeristen
Volgend artikelDe geallieerde Holocaust op Dresden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in