Администраия президента России / attribute www.kremlin.ru. / Wikimedia / (CC BY 3.0 DEED)

De Russische president Vladimir Poetin gaf woensdag toe dat presentator Tucker Carlson hem verraste tijdens hun interview vorige week.

Het interview duurde uiteindelijk twee uur en is door honderden miljoenen mensen gezien. Daarvoor kreeg Carlson kritiek omdat hij Poetin überhaupt had gesproken – en daarna omdat hij de Russische president bepaalde dingen niet had gevraagd, bericht RT.

“Ik denk dat uw Carlson – ik zeg uw Carlson, omdat hij tot uw beroepsgroep behoort – een gevaarlijke man is,” zei Poetin tegen journalist Pavel Zarubin in de marge van het Future Technologies Forum in Moskou.

“Ik dacht dat hij agressief zou zijn, me scherpe vragen zou stellen. Ik was daar niet alleen klaar voor, ik wilde dat, zodat ik even scherpe antwoorden kon geven,” legde Poetin uit. “Maar hij koos voor een andere tactiek.”

Carlson zat uiteindelijk geduldig door Poetins lange uitweiding over de geschiedenis heen en “gaf me geen gelegenheid om iets te doen waar ik me op had voorbereid,” zei Poetin. “Eerlijk gezegd heb ik niet de volle voldoening uit dit interview gehaald.”

In zijn commentaar op de reacties van het Westen op het interview zei Poetin dat het goed was dat de leiders daar keken en luisterden naar wat hij te zeggen had – maar slecht dat ze het nodig vonden om zijn woorden te verdraaien.

Op de vraag of Carlson represailles zou kunnen verwachten in het Westen, wees de Russische president erop dat WikiLeaks-uitgever Julian Assange “nog steeds in een Britse gevangenis zit.”

Hoewel de VS heeft geprobeerd Assange te beschuldigen van het onthullen van staatsgeheimen, wat moeilijker is om Carlson in de schoenen te schuiven, “is alles mogelijk in de VS van vandaag,” zei Poetin. Hoewel dit soort vervolging zeker slecht zou zijn voor Carlson zelf, zou het goed zijn voor de wereld, omdat het het ware gezicht zou onthullen van de “liberaal-democratische dictatuur” die wordt belichaamd door de heersende klasse in de VS, concludeerde de president.

  Aan hun vruchten, zul je ze herkennen... Biden roept op tot meer oorlog, Poetin roept op tot een vreedzame wereld

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Poetin-Carlson interview: Volledig Nederlands transcriptVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin vernietigt verder het Trump-Rusland samenzweringsbedrog – zegt dat hij Joe Biden liever ziet winnen dan Trump omdat hij meer “voorspelbaar” is
Volgend artikelKlaus Schwab herformuleert ontvolkingsplan als ‘humanocratie’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Hahaha… wat een soap. Alles in deze spiritueel geestelijke en psychologische oorlog draait om manipulatie en programmering. Wat voor doel heeft dit? Ik denk verdeeldheid zaaien in de ‘beroepsgroep’ hoernalisten en politici. Poetin en Rusland zitten achterover. Net als in Oekraïne, hoeft Poetin alleen maar wat te duwen op de westerse open wonden en daarna rustig te wachten op de reacties. Haha… het westen speelt amper op het niveau van ‘4 op één rij’, terwijl Poetin schaakt in 9 dimensies. De druk op het westen wordt alsmaar hoger.

 2. Lachen. Ze hebben daar een paar dagen zitten grinniken over wat Poetin nu weer moet zeggen. Jammer dat Rusland er niet bij zegt wat voor soort vragen ze gewild hadden. Dan kunnen ze die alsnog beantwoorden. Of mss mag Scott Ritter nu op visite komen?

 3. Eigenlijk best mooi om het contrast te zien;

  Aan de ene kant, impulsief, radicaal, ondoordacht, botte bijl tactiek, grote bek, hebzucht en machtshonger.

  Aan de andere kant; moraal, weloverwogen, stap voor stap, ingetogen, waarden en normen en zelfbeschikking.

 4. Iedereen vond Tucker Carlson een held. Hij durfde Poetin vragen te stellen die niemand durfde te stellen.
  Nu blijkt Poetin teleurgesteld zijn over de vragen.
  Gemiste kans van Tucker Carlson.

  Hopelijk is Poetin niet al te teleurgesteld.

 5. Oekraïne loopt het risico van een ‘Domino effect, frontlinie ineenstorting’ – NYT (New York Slimes)

  Het toenemende gebrek aan munitie en de strijdmoeheid in Oekraïne zullen Kiev hoogstwaarschijnlijk dwingen zijn huidige frontlinieposities op te geven, tenzij het nieuwe hulp uit het Westen krijgt, zo meldde de New York Times vrijdag.

  De krant stelt dat de Oekraïense verdediging nabij het belangrijkste bolwerk Avdejevka in de Russische Donetsk-regio wankelt onder meedogenloze aanvallen, en dat de problemen van Kiev verder reiken dan één enkele veldslag.

  De Oekraïense troepen, zo voegde de Times eraan toe, zijn uitgeput en lijden onder een gebrek aan wapens en munitie, vooral met betrekking tot luchtverdedigingssystemen. Volgens niet bij naam genoemde Amerikaanse functionarissen die door de krant zijn geïnterviewd, beschikt Kiev slechts over voldoende luchtverdedigingsmiddelen om het tot maart vol te houden, tenzij het nieuwe zendingen ontvangt.

  Dit is verre van zeker, aangezien de VS – de belangrijkste geldschieter van Oekraïne – verwikkeld zijn in een impasse in het Congres vanwege het verzoek van president Joe Biden om een ​​veiligheidswet van 118 miljard dollar goed te keuren, waarvan 60 miljard dollar bestemd is voor Kiev. Veel Republikeinen zijn terughoudend om de maatregel te steunen, omdat ze beweren dat deze te weinig bijdraagt ​​aan de verbetering van de veiligheid aan de grens met Mexico. >>>

  https://www.vtforeignpolicy.com/2024/02/ukraine-at-risk-of-cascading-frontline-collapse-nyt/

 6. Beetje jammer dat zelfs Poetin het over verpakking heeft (Carlson) en niet over de inhoud. Hij had natuurlijk ook even ’n half uurtje vooraf aan ’t interview met Carlson kunnen spreken over de onderwerpen en de vragen die hij graag zou willen, gewoon in ’t Engels want dat kan Poetin prima. Dat stoicijns Russisch spreken is puur voor zijn achterban. Zo “verlaagd” hij zich niet als hij het in ’t Engels zou doen.

 7. Eerlijk gezegt, de gelaatsuitdrukkingen van Carlson tijdens het interview waren nogal gemaakt, vreemd en overdreven.
  Er was niets natuurlijks aan en dat maakte het voor mij “verdacht”.
  Hij speelde de Amerikaanse onschuld, maar het ging hem niet goed af.

 8. Die gevaarlijke Tucker… geen woord over hoe de bloedlating van de EU begon met deze special operation. Het leegzuigen van de EU spaarvarkentjes. En hoe dit special spectacle maar doortreuzelt zolang er nog spaarvarkens te plunderen zijn. Het zou toch niet kunnen dat de hele operatie voor dat doel opgezet was – zijn we er allemaal ingeluisd omdat we in iets goeds willen geloven? De timing rond toen de covid stunt begon te verpieteren was ook opvallend. Alle respect voor wat Poetin heeft bereikt voor zijn land, maar ik begin steeds meer rode vlaggen te zien met al deze shit overal in de wereld, waar die schimmige Chabad figuren ook steeds weer de kop opsteken. En nu ook de nucleaire capabilities in space door Rusland:

  https://www.spaceconnectonline.com.au/global/6125-russia-plans-nuclear-capability-in-space-say-reports

  Maar mss is het inderdaad wel de bedoeling in het oog van de Eeuwigheid dat de mensheid zich op deze manier het zwarte gat induwt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in