Trump’s advocaat over BLM: “Terroristische groepering die blanken haat”

3

Bij twee gelegenheden in de afgelopen week heeft de presidentiële advocaat Giuliani scherpe kritiek geuit op de BLM, die volgens hem “een binnenlandse terroristische organisatie is die bestaat uit moordenaars die blanke mannen haten”.

Rudy Giuliani, de advocaat van president Donald Trump en de voormalige burgemeester van New York City, heeft deze week Black Lives Matter bestempeld als een “binnenlandse terroristische organisatie”, vol met “moordenaars” die “blanken haten” en onze manier van leven willen “omverwerpen”.

Hoewel Trump en zijn regeringsfunctionarissen zich reeds kritisch hebben uitgelaten over de BLM-protesten die in het hele land plaatsvinden, heeft niemand anders zich zo openhartig geuit als Giuliani in de afgelopen week.

De voormalige burgemeester van New York vergeleek in een uitzending van de Fox & Friends van donderdag de BLM met de linkse extremistische Antifa, en noemde hen beiden “binnenlandse terroristische organisaties”.

Ze hebben geen woord gezegd over het geweld dat plaatsvindt door Antifa of Black Lives Matter, die allebei zonder enige twijfel inheemse terreurgroepen zijn. Weet je wie dat het beste weten? Afro-Amerikanen. Ik heb me zelfs laten vertellen waarom ze niet als een terroristische groepering zijn geclassificeerd. Alleen maar omdat ze zwart zijn, kan niemand dat zeggen.

Hij voegde eraan toe dat de BLM en andere liberale groepen “vooral blanke mannen haten” en dat ze de traditionele kernfamilie willen afschaffen.

Dit zijn moordenaars en mensen die blanken haten. Ze haten blanke mannen in het bijzonder en ze willen de kernfamilie afschaffen. Ze denken dat vaders niet nodig zijn, zei Giuliani.

Tegelijkertijd benadrukte Giuliani dat het Black Lives Matter is als groep waar hij problemen mee heeft, en niet de betekenis van de term zelf. Ondanks dit voorbehoud hebben zijn opmerkingen veel linkse liberalen boos gemaakt.

  Covid Vaccin Nonsens

Ook in een interview op woensdag voor de podcast ‘The Pod’s Honest Truth‘ nam de advocaat geen blad voor de mond:

“Deze organisatie kan bijna worden omschreven als een binnenlandse terroristische organisatie”, zei hij, eraan toevoegend dat vanuit een juridisch perspectief, “materiaal voor een vrij goede zaak” al beschikbaar is, gebaseerd op de acties van de groep in de protesten tot nu toe.

Giuliani heeft al eerder kritisch commentaar geleverd op het BLM en heeft meerdere malen beschuldigingen van “racisme” ontvangen.

Door de mainstream verzwegen: Mishandelingen en ‘toevalligheden’ in Amerikaanse rellen

Vorig artikelMoslims rukken boomplanten uit de grond: “In strijd met de islam”
Volgend artikelDuitse knuffeljustitie maakt het mogelijk: veroordeelde verkrachter vermoordt 15-jarige
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Inderdaad;
  De Brute Lots Mogols is een gewelddadige Neofascistische beweging!
  Zou Hitler terug gekomen zijn, dan was hij als neger terug gekomen.
  Waarschijnlijk als islamitische Neger.
  Niet alleen omdat hij dan verzekerd zou zijn van vele volgelingen.
  Maar ook omdat dan heel wat blanke hem dan zouden steunen!
  Wat de Brute Lots Mogols is, dat er racisme is.
  Dat je je als niet blanke alles kunt permiteren.

  Vreemd dat A-kwasi het daar nooit over heeft.
  Misschien ontbreekt hem het vermogen daarvoor.
  ik denk het niet.
  Ik denk dat mensen zoals A-kwasi, met trots, met een gestrekte arm loopt,
  als er een zwarte Hitler op staat.
  Zwarte Hitler kan in ieder geval weer op steun van de VARA rekenen!
  Wat de

 2. Belachelijke vergelijking, Hitler was tegen dit commnistisch door zionisten aangewakkerde gedoe! Een rascist was hij helemaaal al niet! Haatdragende figuren als jullie verzinnen alles om Hitler in een kwaad daglicht te zetten, neem daar Lenin en Stalin maar voor! Die hebben samen 66 miljoen doden op hun geweten, maar daar hoor je jullie nooit over! Ik heb bewondering voor de man uit Oostenrijk, die het communisme, zionisme, bankenterreur, globalisme en satanisme aanpakte! Vergeet niet dat het internationale joodse raad, Duitland de verklaard had! Judea decears war on Germany kopte NY Timesin 1933!

 3. Deze groeperingen zijn geïnfiltreerd en gemanipuleerd om de agenda van de geldscheppers te bespoedigen en te vergemakkelijken. Overal hetzelfde patroon. PZG.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in