Trump: Ik heb de verkiezingen gewonnen

0
935

In een reeks uitspraken op social media op maandagochtend Nederlandse tijd verklaart de Amerikaanse president Donald Trump zich als de winnaar van de recente verkiezingen.

Nadat de Democratische presidentskandidaat Joe Biden door de mainstream media tot winnaar was uitgeroepen, ging Trump de strijd aan en zei dat hij de echte winnaar is als alleen de legale stemmen worden geteld.

De Trump-regering heeft bewijs verzameld van vermeende onregelmatigheden en verkiezingsfraude in verschillende staten. Dit wordt vervolgens voor de rechter gebracht.

Een paar dagen geleden hebben ze ook beloofd deze informatie vanaf volgende week – deze week – aan het publiek te presenteren. De verklaring van Trump dat hij de verkiezingen heeft gewonnen, kan erop wijzen dat het team van de president nu zo’n cruciaal materiaal bezit dat ze de uitslag zullen veranderen.

Wat Trump vooral heeft bekritiseerd is dat Republikeinse verkiezingswaarnemers op veel plaatsen zijn geweigerd om de telling bij te wonen, iets waar ze volgens de wet recht op hebben, maar ook een heleboel andere onregelmatigheden zoals stembiljetten die plotseling midden in de nacht worden “gevonden”, terwijl al deze stemmen naar Joe Biden gaan en dat het precies het juiste aantal was om Tump in te halen.

Waarom weigert de mainstream media zinvolle gegevens over Covid te melden?

Een andere kwestie die voor veel discussie heeft gezorgd, is het Dominion-stemsysteem, dat op verschillende plaatsen duizenden stemmen van Trump in Biden zou hebben omgezet.

“Trump kan winnen via het Hooggerechtshof, zoals George Bush in 2000 de overwinning behaalde op Al Gore” 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here