Trump: Ik heb de verkiezingen gewonnen

0

In een reeks uitspraken op social media op maandagochtend Nederlandse tijd verklaart de Amerikaanse president Donald Trump zich als de winnaar van de recente verkiezingen.

Nadat de Democratische presidentskandidaat Joe Biden door de mainstream media tot winnaar was uitgeroepen, ging Trump de strijd aan en zei dat hij de echte winnaar is als alleen de legale stemmen worden geteld.

De Trump-regering heeft bewijs verzameld van vermeende onregelmatigheden en verkiezingsfraude in verschillende staten. Dit wordt vervolgens voor de rechter gebracht.

Een paar dagen geleden hebben ze ook beloofd deze informatie vanaf volgende week – deze week – aan het publiek te presenteren. De verklaring van Trump dat hij de verkiezingen heeft gewonnen, kan erop wijzen dat het team van de president nu zo’n cruciaal materiaal bezit dat ze de uitslag zullen veranderen.

Wat Trump vooral heeft bekritiseerd is dat Republikeinse verkiezingswaarnemers op veel plaatsen zijn geweigerd om de telling bij te wonen, iets waar ze volgens de wet recht op hebben, maar ook een heleboel andere onregelmatigheden zoals stembiljetten die plotseling midden in de nacht worden “gevonden”, terwijl al deze stemmen naar Joe Biden gaan en dat het precies het juiste aantal was om Tump in te halen.

  Trump: "Deze verkiezing is nog lang niet voorbij, legale stemmen beslissen wie president is, niet de nieuwsmedia"

Een andere kwestie die voor veel discussie heeft gezorgd, is het Dominion-stemsysteem, dat op verschillende plaatsen duizenden stemmen van Trump in Biden zou hebben omgezet.

“Trump kan winnen via het Hooggerechtshof, zoals George Bush in 2000 de overwinning behaalde op Al Gore” 

Vorig artikelSilicon Valley, Big Tech en grote mediabedrijven aangeklaagd van betrokkenheid bij verkiezingsfraude
Volgend artikelMogelijkheid voor Trump om herkozen te worden tot president
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in