Het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo gaat opnieuw Mohammed-cartoons publiceren. Dit op dezelfde dag dat het proces van de massacre op de krant begint.

Op woensdag begint het proces tegen 14 moslims die verdacht worden van betrokkenheid bij de islamistische terreuraanslag op de Franse Charlie Hebdo in Parijs in 2015.

Twee moslimdaders kwamen de redactie binnen en vermoordden in totaal 12 mensen, waaronder de populairste Franse cartoonist van het land.

Op dezelfde dag deze week brengt Charlie Hebdo zijn nieuwste tijdschrift uit, met nieuwe karikaturen van de profeet Mohammed.

“Dit alles, vanwege dit”, staat er in grote tekst op de omslag naast een verscheidenheid aan tekeningen van Mohammed, die volgens islamitische regels niet mogen worden afgebeeld.

We zullen ons nooit neerleggen. We zullen nooit opgeven, zegt redacteur Riss over de nieuwe editie, meldt Le Figaro.

Bataclan: De horror die verzwegen werd

  Eerste bedrijf dat alleen ongevaccineerde mensen aanneemt, omdat ze intelligenter zijn
Vorig artikelTrump waarschuwt voor extreem linkse “revolutie” – Biden is een marionet
Volgend artikelFrankrijk: de scholen zijn weer begonnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in