De Amerikaanse president Donald Trump stopt nu de immigratie naar het land tijdens de Coronacrisis, schrijft hij in een bericht op Twitter. Hij wil onder andere de banen beschermen.

De VS heeft ervoor om de immigratie naar het land te stoppen, als gevolg van COVID-19.

“In het licht van de aanval van de Onzichtbare Vijand en de noodzaak om de banen van onze GREAT Amerikaanse burgers te beschermen, zal ik een Executive Order ondertekenen om de immigratie naar de Verenigde Staten tijdelijk op te schorten!”, schrijft Donald Trump op Twitter.

De Amerikaanse president geeft geen details en het Witte Huis heeft nog geen commentaar op zijn verklaring gegeven.

  Trump zegt dat wij met Rusland moeten "opschieten". Hij heeft gelijk
Vorig artikelDe geplande Afrikanisering van de EU – Er wordt een nieuwe samenleving opgebouwd
Volgend artikelMigrant hield tienermeisje als seksslavin in toilet – verkracht met een Fanta fles
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in