Op de meest recente dagelijkse persconferentie van de Amerikaanse president om te informeren over de de stand van zaken met betrekking tot het Coronavirus, speelde Trump een videoclip af met verklaringen van politici en journalisten voor en tijdens de crisis.

Net als altijd kan Trump ook nu bij de Amerikaanse media met de huidige pandemie geen goed doen. Toen hij resoluut snelle beslissingen nam om de verspreiding van de infectie te stoppen, waren er beschuldigingen van “racisme”. Daarvoor werd ook beweerd dat de infectie helemaal geen invloed zou hebben op de Verenigde Staten.

In de clips bevinden zich ook politici die benadrukken hoe snel Trump met zijn regering handelden en hoe de maatregelen waarschijnlijk honderdduizenden levens hebben gered.

Verschillende omroepen, waaronder de CNN die door Trump wordt aangewezen als een Fake News epicentrum, annuleerden vervolgens de uitzending.

“Het was niet alleen een campagnevideo, het was pure propaganda”, verdedigde CNN’s nieuwsanker John King de maatregel om burgers niet toe te staan de persconferentie van hun president bij te wonen.

  Amerikaanse burgemeesters steunen $6.2 quadriljoen aan herstelbetalingen, $151 miljoen aan elke Afro-Amerikaan 
Vorig artikelZweden: Somaliërs en Syriërs “zwaar oververtegenwoordigd” onder Coronagevallen
Volgend artikelNoorse vrouwelijke influencer overstuur over haar eigen raszuiverheid – overspoeld met provocerende commentaren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in