Sidney Powell, een voormalige federale aanklager en nu een lid van het juridische team van President Donald Trump, heeft beloofd dat zij elk van de ambtenaren zal onthullen die zouden hebben geholpen bij het stelen van de verkiezingen van 2020 voor Democraat Joe Biden, en beweert dat de stemmachine Dominion Voting Systems diefstal vergemakkelijkt.

Powell behandelt beschuldigingen van buitenlandse invloed in de verkiezing in een interview met Fox News. Volgens Powell werd het telsysteem van de Dominion Voting System in eerste instantie ontwikkeld om de verkiezingen in Venezuela te beïnvloeden, waar de socialist Hugo Chávez elke verkiezing van 1999 tot aan zijn dood in 2013 won. Het systeem is sindsdien doorverkocht aan bijna 70 landen wereldwijd.

“Het systeem is over de hele wereld gebruikt om de wil van de mensen die op zoek zijn naar vrijheid te trotseren”, zegt Powell.

Vandaag de dag is Dominion Voting Systems het op één na meest gebruikte stemsysteem in de Verenigde Staten en wordt het gebruikt in ongeveer 40% van de Amerikaanse stembureaus. Reeds in 2006 werd het bedrijf onderzocht, meldt de NY Times.

Verdachte connecties

John Poulos, de stichter van de Dominion, heeft in de ondervraging met het Congres toegegeven dat het systeem componenten uit China bevat. Hij beweert dat het niet mogelijk is om deze in de Verenigde Staten te produceren.

Dominion heeft ook banden met de Clinton Foundation. In 2014 heeft Dominion Voting volgens The Washington Post tussen de 25.000 en 50.000 dollar gedoneerd aan de Clinton Foundation.

Nadeam Elshami werkte eerder als stafchef voor de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Democraat Nancy Pelosi, en werkt sinds vorig jaar als lobbyist voor Dominion, volgens Bloomberg.

  Canadese rapper steekt de draak met de woke-beweging - Fake Woke wordt nummer één op zowel Spotify als YouTube

Misschien wel de grootste zwendel ooit

Powell zegt in het interview ook dat ze gelooft dat FBI-chef Chris Wray ontslagen moet worden.

“Het enige interview dat de FBI heeft afgenomen met een getuige was om hem tot zwijgen te brengen. Een FBI-agent die een hekel heeft aan Trump, heeft urenlang geprobeerd om hem zijn getuigenis te laten veranderen. Politieke meningen besmetten de operaties van de FBI wanneer ze in plaats daarvan gewoon de wet zouden moeten volgen”.

“We bevinden ons in de afgrond, dit is het begin van een nieuwe Amerikaanse revolutie en iedereen die wil dat dit land vrij blijft, moet nu opstaan. Het gaat om criminaliteit op federaal niveau”.

Powell verwijst naar Richard Hopkins, de klokkenluider die de aandacht vestigde op verkiezingsfraude in Pennsylvania en later uit zijn functie werd ontslagen. Wat de FBI niet wist was dat Hopkins het hele verhoor voor Project Veritas heeft opgenomen. Twitter heeft sinds Hopkins heeft aangekondigd dat achter zijn getuigenis blijft staan, zijn account afgesloten. Het hele verhoor is hieronder beschikbaar.

Powell wijst erop dat Silicon Valley, Big Tech en grote mediabedrijven betrokken zijn bij misschien wel de grootste fraude ooit en belooft elk van hen aan het licht te brengen.

Zie Powell’s interview hieronder:

Boodschap acteur Jon Voight: “Deze linksen zijn kwaadaardig corrupt en ze willen deze natie afbreken, we moeten deze corruptie bestrijden”

Vorig artikelJoe Biden’s kankerzwendel: het opgehaalde geld ging naar salarissen, nul naar onderzoek
Volgend artikelTrump: Ik heb de verkiezingen gewonnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Deze beerput open trekken kan wel eens de val inluiden van dat tuig dat ons wereldwijd de afgrond in trekt.
    Ik hoop het zo! Want aan deze smeerlapperij moet een einde komen want anders gaan die lui onze ondergang betekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in