© Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

De Amerikaanse president Donald Trump vertelde de verslaggevers in het Witte Huis afgelopen maandag dat de mensen de komende dagen “een heleboel geweldige dingen” kunnen verwachten.

Met betrekking tot de verkiezingsfraude zei hij:

“Ik geloof dat de zaak is opgelost. En nu zijn we aan het uitzoeken wat we eraan kunnen doen. Maar je zult zien dat er de komende dagen een heleboel geweldige dingen gaan gebeuren.

De verkiezing was volledig gemanipuleerd. Het is een schande voor ons land. Het is als een derde wereldland – deze stembiljetten stroomden plotseling van overal naar binnen, met machines waarvan niemand weet wie ze bezit en niemand iets van weet. Ze hadden wat ze ‘glitches’ noemen. Storingen. De glitches waren geen glitches. Ze werden betrapt op het sturen van duizenden stemmen – allemaal tegen mij, trouwens”, zei Trump.

Niet genoeg bewijs?

Vanaf eind november heeft het juridische team van Trump deelgenomen aan bijeenkomsten en hoorzittingen met afgevaardigden van verschillende belangrijke kantelstaten, met het argument dat afgevaardigden volgens de grondwet van de Verenigde Staten de macht hebben om hun eigen kiesmannen te kiezen. Ze presenteerden ook getuigen die beweerden dat er sprake was geweest van intimidatie, ongeldige stembiljetten en statistische onregelmatigheden.

Staatssecretarissen in verschillende deelstaten zeiden dat er niet genoeg bewijs van fraude was om de verkiezingen te doen kantelen.

Tijdens het weekend gaf een rechter in Michigan toe dat meer dan twintig machines van Dominion Voting Systems in Antrim County forensisch worden onderzocht door de juridische afdeling van Trump. Antrim County heeft niet gereageerd op een verzoek om commentaar.

De woordvoerder van de Antrim County, Jeremy Scott, vertelde de Detroit Free Press dat er forensische beelden van stemmachines worden genomen die tijdens de 3 november verkiezing werden gebruikt.

Trump’s advocaat Jenna Ellis vertelde Fox News op zondag dat ze het forensisch onderzoek op maandag zullen uitvoeren en ongeveer 48 uur later de resultaten zullen presenteren.

“Een rechter heeft ons team daadwerkelijk toegang gegeven tot de machines… om een forensisch onderzoek uit te voeren”, voegde Ellis eraan toe.

Ellis vertelde Fox News maandag ook dat het team momenteel bezig is om zijn zaak voor het Hooggerechtshof te brengen.

Biden-aanhangers in paniek: er zijn “wettelijke en constitutionele” manieren voor Trump om president te blijven

Vorig artikelGemiddeld om de vijf dagen vermoorden zwarte Zuid Afrikanen één blanke Zuid Afrikaan in 2018
Volgend artikelVideo’s bewijzen oorlogsmisdaden in de strijd om Nagorno-Karabach – moslims onthoofden christenen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in