Gemiddeld om de vijf dagen vermoorden zwarte Zuid Afrikanen één blanke Zuid Afrikaan in 2018

1

Dat de blanke boeren die het land Zuid Afrika van de grond af hebben opgebouwd nu systeemmatig worden uitgemoord door de zwarte meerderheid van het land, is iets wat zelfs door de mainstream media niet meer verborgen gehouden kan worden. Dat de cijfers van deze volkerenmoord nog gruwelijker zijn dan de ‘feiten’ van het acht uur journaal blijkt nu uit gegevens vrijgegeven door AgriSA agricultural union in Pretoria. Elke vijf dagen werd er in 2018 een blanke Afrikaan vermoord door zwarte criminele bendes.

In een verklaring van Ian Cameron, hoofd van Veiligheid van AfriForum, werd onthuld dat er in de eerste 100 dagen van 2018 maar liefst 109 aanvallen op Afrikaanse blanke boeren zijn gepleegd. Tijdens deze aanvallen werden er op deze boerderijen vijftien mensen vermoord, meldt Newobserveronline.

“Onze plattelandsgebieden bevinden zich midden in een misdaadoorlog. Hoewel de Zuid-Afrikaanse regering ontkent dat een geweldcrisis de plattelandsgebieden in haar greep heeft, bewijzen de cijfers dat buitensporig geweld deze gebieden aan het teisteren zijn”, zegt Cameron.

Cameron voegt eraan toe dat martelingen met strijkijzers, blaaspijpen, gesmolten plastic en kokend water vaak uren aanhouden tijdens deze aanvallen.

Hij zegt ook dat er een aanzienlijke toename was in dit soort aanvallen in de Noord- en West-Kaap.

“De regering kan de feiten niet ontkennen – onze mensen worden uitgemoord”, concludeert Cameron.

Ondertussen blijkt uit een enquête van de Afrikaanse online nieuwsdienst Nuus24 – die de Afrikaanssprekende gemeenschap in Zuid-Afrika bedient – dat meer dan 85 procent van de blanken het land onmiddellijk zou verlaten als de gelegenheid zich aandiende.

  Vrees voor een ‘burgeroorlog’ terwijl Franse nationalistische groeperingen botsen met migranten na een mesaanval op een dorpsfeest

De enquête gemaakt naar aanleiding van de aankondiging van de Australische minister van Binnenlandse Zaken dat het land overwoog om blanke Zuid-Afrikaanse boeren toegang te geven tot het land als vluchtelingen, bood de deelnemers drie reacties op het Australische aanbod waaruit ze konden kiezen:

 1. Dat is geweldig nieuws! Waar kan ik mijn naam opgeven om naar Australië te emigreren?

2. Ik voel me hier niet op mijn gemak. Maar moet Australië niet met onze regering onderhandelen voordat ze een dergelijke aankondiging maken?

3. Ik begrijp helemaal niet waarom iemand zou willen emigreren naar Australië. We leven in het land van melk en honing.

Op het moment van schrijven (20 maart 2018) had 85 procent gekozen voor optie één, 4 procent had optie 2 gekozen en 10 procent voor optie 3.

Enkele van de commentaren op de peiling, hier vertaald uit het Zuid-Afrikaans, geven inzicht in wat vrij algemeen wordt gevoeld bij blanken in Zuid-Afrika:

JJ Lovelock:

“We zijn dit land beu met zijn corruptie, ontvoeringen, verkrachtingen en moorden. Ik zou graag naar Australië gaan en mijn twee boerenkinderen met me meenemen”.

CL:

“Zuid-Afrika is een mislukt land dat gestaag instort. Het naakte racisme van het ANC-regime, het EVF en andere extremistische groepen bieden niets goeds voor de toekomst van blanken die geen werk kunnen krijgen, wiens eigendom binnenkort zonder compensatie in beslag zal worden genomen, en instellingen zoals [SAAF Zuid-Afrika], telefoondienstverlener ] Telkom, [elektriciteitsleverancier] Eskom, [Spoorwegvervoerder] Spoornet, en de meeste gemeenten zijn allemaal failliet. Misdaad bloeit, het onderwijs gaat achteruit, de SAPD [Zuid-Afrikaanse politie] is corrupt en persoonlijke veiligheid is er niet – wat is er nog wel dat me zou aanmoedigen om te blijven?”

Door de media verzwegen: zwarte racisten vermoorden duizenden blanke boeren in Zuid-Afrika

Vorig artikelAls alleen mannen konden beslissen, zou Zweden een immigratie-kritische regering hebben gehad
Volgend artikelTrump: “Er gaan veel grote dingen gebeuren in de komende dagen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

 1. In Zimbabwe deden ze dat ook.
  Nu verhongeren ze–terecht.

  Maar de lokale zwarten zijn zostom als het achtereind van een varken; (meestal trouwens Zulu’s) zehebben nog steeds hun lesje niet geleerd.

  De moorden verkrachtingen kindverkrachtingen martelingen kannibalisme vinden plaats met steun van de regering en wapens van de staat.

  Krijgen we straks weer sielugge zwarte vluchtelingen van als ze honger krijgen…
  ————
  Blankenmoeten in soort van forten bewapend als een leger gaan wonen/werken.
  Of daar wegwezen. Australie, Nieuw Zeeland, Amerika, Oost blok….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in