President Donald Trump heeft belooft de controle van “radicaal links” over social media-platforms te doorbreken. Eerder bedankte de president zijn “keyboard warriors” voor hun steun, terwijl ze de techgiganten beschuldigden van censuur.

“Radicaal Links heeft de volledige controle over Facebook, Instagram, Twitter en Google”, twitterde Trump op zaterdag. “De regering werkt aan het verhelpen van deze illegale situatie. Blijf op de hoogte, en stuur namen en gebeurtenissen”.

Conservatieve krachten beweren al lange tijd dat de Silicon Valley firma’s het voor zeggen hebben en hun censureren. Anderen beschuldigen de platforms van het censureren van alles wat tegen de status quo ingaat, ongeacht de partijpolitiek.

Op het gebied van vrije meningsuiting heeft Trump al eerder luidkeels gesproken, maar vooralsnog weinig concrete actie ondernomen.

  De procureur-generaal van de VS keurt een onderzoek naar mogelijke verkiezingsfraude goed
Vorig artikelMigranten keren zich steeds vaker tegen hun helpers
Volgend artikel2032 – Vooruitzichten voor een dystopische toekomst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in