De Canadese maatregelen om het coronavirus in te dammen blijven tot de strengste en meest restrictieve in de hele westerse wereld behoren. Het kan een kwestie zijn van het Gemenebest, aangezien Australië en Nieuw-Zeeland ook zijn afgegleden tot onherkenbare eilanden van wrede en grillige tirannie op het gebied van de volksgezondheid, schrijft Laura Rosen Cohen.

In Ontario mogen burgers nu popcorn eten in bioscopen die pas deze week maandag weer opengingen op vijftig procent van de capaciteit, en dat alleen maar vanwege het uitgebreide pak slaag dat de regering te verduren kreeg in verband met deze belachelijke, schijn-volksgezondheidsrichtlijn.

Het leven in Canada is moeizaam, tiranniek en onbeschrijflijk bestraffend geweest. Dat is de reden waarom gedurende vele maanden tijdens de pandemie zowel gewone Amerikanen als deskundigen vanuit het land van de vrijheid (althans de rode staten) naar het noorden keken en de Canadezen min of meer bespotten, beroofd als ze zijn van het Eerste en Tweede Amendement. De beleefde Canadezen, zo spotten ze, zonder hun wapens en hun vrijheid van meningsuiting, waren een verloren zaak.

En toen, op een dag, ging premier Trudeau de aardige Canadezen een regel te ver.

Op 15 januari vaardigde zijn minderheidsregering een vaccinatieplicht uit voor Canadese grensoverschrijdende vrachtwagenchauffeurs – van wie naar schatting 80% al was ingeënt. Dus zeiden de truckers dat het hier ophield. Ze organiseerden snel een campagne voor het grote publiek, richtten een GoFundMe op en stuurden een 40 mijl lang konvooi naar Ottawa, de hoofdstad van Canada. Het is geen anti-vaccinatie ding, het is een anti-mandaten ding. En hoewel de media beweren dat het een racistisch iets is, zijn de organisatoren een Joodse man genaamd Benjamin Dichter en een Métis vrouw genaamd Tamara Lich. De mandaten voor truckers waren de druppel die de emmer deed overlopen bij de Canadezen. De Truckers For Freedom Convoy bivakkeert nu in Ottawa, om te eisen dat er een einde komt aan alle vaccinmandaten, en dat de Canadese vrijheden worden hersteld.

  Enorm! CDC onderzoekt Covid-klonterprik die beroertes veroorzaakt

Interessant is dat Trudeau, toen het konvooi van 50.000 vrachtwagens Ottawa vanuit Vancouver naderde, in een tweet liet weten dat hij zich vijf dagen zou moeten afzonderen omdat hij in nauw contact was geweest met iemand die positief was getest. En toen de truckers en hun aanhangers naar de stad kwamen, werden hij en zijn gezin “om veiligheidsredenen” naar een onbekende locatie gebracht, waarna prompt werd bekendgemaakt dat hij positief had getest op het coronavirus (verdere isolatie).

Met meer dan een miljoen burgers die in de hoofdstad voor vrijheid demonstreerden en duizenden vastberaden truckers die elke straat rond Parliament Hill blokkeerden, bood Trudeau de demonstranten geen olijftak aan. Nee, hij wil ze niet ontmoeten, deze racistische vrouwenhaters. Deze Canadezen met “onaanvaardbare meningen” (zoals deze jongens hier).

Nee, in plaats van de gemoederen te bedaren en met de mensen te praten, verdubbelde hij en begon aan een reeks groteske verbale aanvallen op de multi-etnische, multiculturele demonstranten, waarbij leden van inheemse volkeren zeer sterk vertegenwoordigd zijn. Om het kwaad nog erger te maken kondigde zijn federale minister van Transport tegelijkertijd aan dat niet alleen de vaccinatie- en grensoverschrijdende mandaten zouden blijven bestaan, maar dat er ook plannen in de maak waren voor de regering om een interprovinciaal vaccinatiemandaat in te voeren, speciaal voor vrachtwagenchauffeurs. Wraak, koud geserveerd. Na alles wat hij voor ons gedaan heeft, zijn de plebs ondankbaar! Hoe durven de mensen hun Geliefde Leider niet te waarderen?

De Canadese mainstream media (grotendeels gesubsidieerd door de Canadese belastingbetalers) hebben een voorbeeld genomen aan het Amerikaanse draaiboek van 6 januari en hebben ervoor gekozen de eenzame gekken in de menigte met kwaadaardige vlaggen (precies één Confederatie-vlag en één Nazi-vlag) in de schijnwerpers te zetten en extra haat te zaaien tegen de vreedzame, ordelijke en patriottische demonstranten. Hun Amerikaanse tegenhangers in de media grijnzen met evenveel minachting.

  Vaccinverwonde verpleegster tegen de ongevaccineerden: "Jullie verdienen alle lof, ik heb veel respect voor jullie"

Nu de premier zich nog steeds schuilhoudt, oeps, sorry, “geïsoleerd” is, zou je denken dat dit de kans van hun leven is voor de Conservatieven, vooral voor Hare Majesteits trouwe leider van de oppositie, om dag te grijpen en de premier de duimschroeven aan te draaien, de gelegenheid aan te grijpen en de leiding te nemen.

Helaas was er geen “Carpe Dieming” van de flauwer dan margarine O’Toole. Door een ommezwaai te maken in een tijd van nationale nood en door de politieke situatie niet naar behoren in te schatten, bezegelde hij zijn politieke ondergang. Hij worstelt op zijn hakken, maar het is voorbij. De truckers hebben de mandaten nog niet afgeschaft, maar ze hebben nu wel een opmerkelijke politieke scalp op hun naam staan: Erin O’Toole, de man die onmogelijk van Justin Trudeau kon verliezen.

De retoriek van de regering tegen de demonstranten wordt steeds harder. De liberale regering en de liberale burgemeester van Ottawa vragen de demonstranten te vertrekken, maar de truckers zeggen dat zij genoeg voorraden hebben voor een campagne van twee jaar en dat zij niet naar huis zullen gaan voordat de vrijheid is hersteld en alle mandaten zijn geannuleerd.

Het tij is aan het keren in Canada, en de publieke opinie lijkt zich bij het konvooi aan te sluiten. Geïnspireerd door de Canadese truckers, beginnen ook Amerikaanse, Europese en Australische truckers hun eigen vrijheidskonvooien. Hoe ondenkbaar het enkele weken geleden ook leek, de Canadezen worden nu internationaal gezien als een “zonnestraal” en een bron van inspiratie.

  Studie: Mensen die Johnson & Johnson COVID-19 vaccin kregen, hebben meer dan drie keer het risico op bloedklonters

Zal Justin Trudeau terugkrabbelen en onderhandelen? Capituleren? Of zullen Trudeau’s klasseloze verbale aanvallen uitmonden in fysieke vergeldingsacties tegen de veelal arbeidersklasse truckers, hun supporters in Ottawa en de miljoenen Canadezen die het ook niet eens zijn met hem en zijn ingrijpende mandaten en hun vrijheid opeisen? Blijf op de hoogte.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccindictatuur Duitsland: Verhongeren of de prik – Ongevaccineerden worden verbannen uit supermarktenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe geschiedenis toont ons hoe het vroeger gedaan werd…
Volgend artikelUit Brits overheidsrapport blijkt dat kinderen tot 52 keer meer kans hebben om na COVID-injectie te sterven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Onder beoordeling

  Deze inzamelingsactie is momenteel onderbroken en wordt beoordeeld om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan onze servicevoorwaarden en toepasselijke wet- en regelgeving. Ons team werkt 24/7 en doet er alles aan om zowel de organisatoren als de donateurs te beschermen. Bedankt voor je geduld.

  WTF? Dit staat op de Gofundme pagina:

  https://www.gofundme.com/f/taking-back-our-freedom-convoy-2022

  Wat is er aan de hand? Ruim tien miljoen dollar is inmiddels gedoneerd. Weet iemand hier meer over?

   • Er moet toch een betrouwbare partij zijn bij wie geld kan worden gestort en er moet een rechtszaak worden gestart zodat de donateurs hun geld terugkrijgen en kunnen her-storten.

  • Alice,
   GoFundMe heeft bevestigd dat het het geld in de Freedom Convoy-inzamelingsactie houdt totdat een duidelijk plan is gepresenteerd over hoe het geld zal worden besteed.
   Uiteraard ondertussen verliezen de truckers hoop sponsors…
   Want komen die later terug om te storten is nu de vraag?
   Lijkt mij ook niet simpel om zo een plan op te maken en dat geld eerlijk te verdelen.

  • Nee Jossi ik heb het ook gezien o.a. Jeff Taylor op video in Engeland. Vraag me ook af wat de boeven bende van plan is. Er zijn wel meerdere Crowdfunds lopende in Canada.
   Denk dat het de linkse pers is die weer aan het stoken is en twijfel probeert te zaaien.

 2. Ik denk dat Trudeau in Havana geniet van de zon en
  dat er niets met hem aan de hand is. Misschien te bang
  om terug te komen, na alle misdaden?
  Inge

 3. Zelden o’n domme aanpak als die van blackface Trudeau gezien. Het enige wat hij bereikt is dat de trucde Truckers maar opgeven iskers en medestanders tot het einde zullen blijven trijden. En terecht! Je bent voor of tegen de dappere truckers die demonstreren maar opgeven is geen optie.

  “Never give in. Never give in. Never, never, never, never—in nothing, great or small, large or petty—never give in, except to convictions of honour and good sense. Never yield to force. Never yield to the apparently overwhelming might of the enemy.”
  Winston Churchill

 4. Voor wie het geloven wil is het truckers protest geweldig.
  Bedenk wat het meest logische scenario is. Trudeau blijft op zijn handen zitten, de Canadezen worden steeds meer geconfronteerd met lege schappen in de winkels en de burgers zullen in een pril begin stadium van honger of een te late bezorging door Alibaba eisen dat de truckers opbreken. Zo nodig via inzet van politie en leger.
  Via een demo verander je geen transformatie.

  • Hoi Barend,

   Wat stel jij dan voor om te doen? Zoals je zelf terecht stelt, met gewoon een demo op een zondag middag helpt niet.

   De schuld van tekorten neerleggen bij de truckers is, in mijn optiek, ongepast. Zij hebben de regel(s) doorgevoerd waardoor er hoe dan ook tekorten zouden onstaan. Dit voor jaren en jaren. De truckers proberen dit te verkorten en hun baan te behouden.

   Inzet politie is kansloos gezien de omvang. Dus inzet van het leger volgens jou…. Hoe zie je je dat voor je? Een paar F35 jets om er bommen op te gooien? Of eerst met artillerie beschieten en dan met grondtroepen veroveren? Nou zelf als politie inzet of leger inzet…. Dan komen de goederen nog steeds niet op hun plaats aan.

   Lijkt mij geen logisch secenario. Maar voel je vrij mij nieuwe dingen te leren. Ben ik gek op.

   Wat mij een veel realisstischer scenario lijkt is, truckers blijven op hun plek, laten voedsel door inc verlkaring dat deze bevoorrading niet voor Trudeau en zijn kornuiten mag worden gebruikt totdat Canada weer vrij is. De Canadese bevolking houdt al van ze. Zie de enorme 10 miljoen CAD die ze hebben gekregen.

   Nomaals, ik hoor graag hoe jij een ”covid regime” ten val zou brengen.

   Groeten,
   Hugo

  • De organisatie van truckers kan naar mijn mening nog genoeg trucks regelen om de voedsel voorraad op peil te houden terwijl een groot deel van de andere truckers gewoon blijft waar ze zijn. Ottawa dus.

  • Ten eerste; truckers hebben veel eten bij zich dat ze delen met iedereen, maar ook plaatselijke bewoners organiseren bbq’s voor de truckers, demonstranten en daklozen. En houden ze de stad schoon. De sfeer is vreedzaam, vreugdevol, en opgetogen.
   2; Op de vraag hoe lang de truckers zouden blijven hebben ze geantwoordt: “As long as it takes to flatten the curve…. ” 3; Op het verzoek van de burgemeester om de truckers weg te slepen hebben de diverse sleepbedrijven geantwoord dat ze “covid hebben” en daarom niet kunnen werken. (de sleepbedrijven die bij de grens arriveerden op verzoek vd autoriteiten, hebben zich bij de stakers aangesloten.)
   4; Verschillende truckers hebben hun trucks onklaar gemaakt, wielen erafgehaald etc om wegslepen te voorkomen.
   5; Op de suggestie van Fidelito Trudeau dat het leger ingezet zou kunnen worden, heeft het leger gelijk te kennen gegeven daar niks voor te voelen.
   6; Naast de 50.000 trucks in de stad arriveren er nog steeds trucks vanuit de West Canada, 6 dagen rijden…En vele mensen (met kinderen) in autos om te demonstreren, het is er bomvol!! Er heerst een geweldige sfeer van hoop en blijdschap. En dat al dagen lang!
   En nu ook boeren met tractors die de politieafzettingen omzeilen door via het land, akkers en greppels te rijden.
   Zie de vele filmpjes op YT van de enthousiaste bevolking!

 5. Niet toevallig dat diverse landen binnen het Britse Commonwealth onder deze terreur lijden.
  Prince Charles heeft zijn naam verbonden aan The Great Reset.

 6. Hugo en Barend, jullie hebben beiden een deel van gelijk.
  Het scenario van Barend waarbij de truckers de schuld van de geplande lege schappen krijgen, lijkt me voor de hand liggend. Dit past volledig in het scenario.
  Hugo heeft ook gelijk : hoe deze patstelling tot een goed einde brengen met een vijand die tot alles in staat is en vooral met de kudde sheeple die volgzaam de hoogste bieder zal volgen?Meestal is de cabal de meest aanlokkelijke rattenvanger.
  Ik weet het verder ook niet. Laten we hopen dat de Cabal Justin True Dope opoffert terwijl ze een beter plan hebben om de sheeple uit te melken en naar de slachtbank te leiden.
  By the way, verdiep jullie in het METAVERSE-fenomeen, want daarheen gaan we allen op aanvraag van de sheeple.
  Goede moed in deze bijzondere tijden.

 7. Wat jammer dat Paul Hellyer PC (1923 – 2021) dit niet meer heeft mogen meemaken. Deze patriot wist reeds begin jaren vijftig de waarheid over Roswell (Arizona). Hij geloofde heilig in het bestaan van UFO’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in