Uit gegevens van het Britse Office for National Statistics blijkt dat het aantal sterfgevallen onder kinderen die een enkele of een dubbele prik hebben gekregen, sterk is gestegen in vergelijking met kinderen die geen prik hebben gekregen, bericht Lifesitenews.com.

Het Britse Bureau voor Nationale Statistieken (ONS) heeft gegevens vrijgegeven die aangeven dat kinderen die de COVID-19 prikken hebben gekregen een 54 keer hoger sterftecijfer hebben dan hun niet-geprikte tegenhangers.

In december publiceerde het ONS leeftijdsgestandaardiseerde gegevens over het sterftecijfer van personen in leeftijdsgroepen van 5 jaar in Groot-Brittannië, gegroepeerd volgens hun “vaccinatiestatus” voor de COVID-19-prikken. De gegevens hebben betrekking op de periode van 1 januari tot en met 31 oktober 2021.

Het ONS heeft de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers per leeftijdsgroep en vaccinatiestatus voor COVID-19 vaccinatiegerelateerde sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren getabelleerd, maar alleen voor personen van 18 jaar en ouder. De prikken zijn echter beschikbaar voor kinderen vanaf 12 jaar, en deze kinderen mogen de prik tegen de wens van hun ouders krijgen. In een beperkt aantal gevallen hebben kinderen vanaf 5 jaar een verminderde dosis van de injecties gekregen.

Zoals The Exposé echter opmerkt, bevat een aparte tabel met “sterfgevallen en persoonsjaren per vaccinatiestatus” vijfjarige leeftijdsgroepen vanaf 10 jaar. Op basis van de verstrekte gegevens kan een berekening worden gemaakt van het sterftecijfer per 100.000 persoonsjaren.

De afbakening van het sterftecijfer per 100.000 persoonsjaren krijgt de voorkeur boven de eenvoudigere berekening per 100.000 inwoners om de sterftecijfers over een bepaalde periode beter weer te geven, aangezien mensen in de ene “vaccinatie”-groep – zoals ongevaccineerd, enkelgevaccineerd en dubbelgevaccineerd – al snel overgaan naar de volgende groep.

  Paus Franciscus hekelt "vaccinsceptici" en noemt de weigering van COVID-vaccinatie een "bijna suïcidale daad van verloochening"

Tabel 9 van het ONS-verslag toont de “sterfgevallen en persoonsjaren naar vaccinatiestatus en leeftijdsgroep van vijf jaar” voor de gehele periode van tien maanden. Volgens het verslag vertegenwoordigt de groep van 10- tot 14-jarigen die niet zijn gevaccineerd 2.094.711 persoonsjaren, en de groep van 15- tot 19-jarigen 1.587.072 persoonsjaren in dezelfde periode.

Aan de hand van bovenstaande tabel kan de berekening worden gemaakt voor 100.000 persoonsjaren, waarbij de jongere groep 20,9 ongevaccineerden per 100.000 persoonsjaren heeft en de oudere groep 15,9 personen per 100.000 persoonsjaren. Het sterftecijfer per 100.000 persoonsjaren wordt vervolgens berekend door het aantal sterfgevallen binnen elke groep te delen door het berekende aantal van 100.000 persoonsjaren.

Het resultaat is dat voor de groep van 10-14 jaar het sterftecijfer zonder vaccinatie per 100.000 persoonsjaren 4,6 bedraagt, terwijl het sterftecijfer zonder vaccinatie per 100.000 persoonsjaren voor de groep van 15-19 jaar 10,1 bedraagt.

Aan de hand van dezelfde gegevensverzameling en berekening bedroeg het sterftecijfer onder 10-14-jarigen die één dosis van het vaccin hadden gekregen 45,1 per 100.000 persoonsjaren, terwijl het sterftecijfer onder 15-19-jarigen die één vaccinatie hadden gekregen 18,3 sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren bedroeg.

Onder degenen die in beide leeftijdsgroepen twee doses van het COVID-vaccin kregen, was het sterftecijfer nog hoger: 32,9 sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren in de leeftijdsgroep van 15-19 jaar en een onthutsende 238,4 sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren onder 10-14-jarigen in het Verenigd Koninkrijk.

De gegevens laten een sterke stijging zien van het aantal sterfgevallen onder kinderen met zowel één als twee vaccinaties in vergelijking met kinderen zonder vaccinatie. Bij kinderen van 15-19 jaar is het risico op overlijden bijna twee keer zo groot als ze de eerste prik krijgen en meer dan drie keer zo groot als ze de tweede krijgen.

  Epidemiologisch rapport: De vaccinatiegraad heeft geen invloed op de Covid-statistieken in 168 landen en 2.947 Amerikaanse districten

Voor de leeftijdsgroep van 10 tot 14 jaar daarentegen is het risico om na de eerste dosis te overlijden bijna tienmaal zo groot, terwijl de tweede dosis een 51,8-maal zo groot risico inhoudt om te overlijden dan wanneer zij niet waren ingeënt.

Gemiddeld betekent dit dat kinderen tussen 10 en 19 jaar die ten minste één COVID-vaccinatie hadden gekregen, tussen januari en oktober vorig jaar een 3,7-voudig hoger risico liepen om te sterven.

Bovendien is volgens ONS-cijfers over het “vijfjarig gemiddelde van wekelijkse sterfgevallen naar geslacht en leeftijdsgroep” het geregistreerde sterftecijfer onder kinderen van 10 tot 14 jaar tussen 2015 en 2019 met 44 procent gestegen, boven de gemiddelde wekelijkse cijfers die het ONS voor 2021 heeft verstrekt.

Het JCVI, een onafhankelijk adviseur van de Britse regering over vaccinatieprogramma’s, merkte op 3 september in een verklaring op dat “uit het beschikbare bewijsmateriaal blijkt dat de individuele gezondheidsvoordelen van COVID-19-vaccinatie bij kinderen van 12 tot 15 jaar gering zijn”. Zij voegden eraan toe dat de eventuele voordelen van vaccinatie slechts “iets groter zijn dan de mogelijke bekende nadelen”, en erkenden dat er “aanzienlijke onzekerheden zijn over de omvang van de mogelijke nadelen”.

Gezien de onzekerheid over de risico’s van COVID-vaccinatie acht het JCVI de voordelen “te gering om op dit moment een universeel vaccinatieprogramma voor verder gezonde 12- tot 15-jarige kinderen te adviseren”.

Bovendien hebben de studies over COVID-vaccinatie nooit het bewijs geleverd dat de vaccins infectie of overdracht voorkomen. Er wordt zelfs niet beweerd dat zij het aantal ziekenhuisopnames verminderen, maar het succes wordt afgemeten aan het voorkomen van ernstige symptomen van de ziekte COVID-19. In feite zijn er sterke aanwijzingen dat de “gevaccineerden” evenveel kans lopen het virus te dragen en over te dragen als de ongevaccineerden.

  Dokter geeft ernstige waarschuwing aan gevaccineerden: U bent nu gepatenteerd eigendom

Vele katholieken en andere christenen hebben de thans beschikbare COVID-vaccinaties verworpen omdat zij werden ontwikkeld of getest met gebruikmaking van cellijnen afkomstig van geaborteerde kinderen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Reiner Fuellmich: “Onze onderdrukkers zijn zeer bange mensen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTrudeau speelt met vuur
Volgend artikelDe Vijf Vrijheden: Julie Ponesse’s indrukwekkende toespraak voor het truckerskonvooi (Nederlands transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in