Terwijl er nu wordt gepleit voor een “Covid Amnesty” voor de politici die verantwoordelijk zijn voor de lockdowns en de verplichte vaccinaties, is er ook een tegenbeweging. Steeds meer mensen willen een juridische toetsing van de schendingen van de grondrechten tijdens de zogenaamde pandemie, bericht Report24.news.

De hashtag “Neurenberg2” is nu trending op Twitter: een oproep om de misdaden tegen de mensheid door politici wereldwijd als gevolg van de lockdown-maatregelen en de druk om de experimentele Covid-19 vaccinaties te aanvaarden te laten vervolgen. Vergelijkbaar met de processen voor oorlogsmisdaden in Neurenberg na de Tweede Wereldoorlog tegen de leiders van het naziregime.

Het is een oproep tot juridische stappen tegen al deze dwangmaatregelen die zogenaamd zijn uitgevaardigd om “de gezondheid van mensen te beschermen”. Bijvoorbeeld in Canada, waar de leider van de Reform Party, Preston Manning, de organisatie van een door burgers geleid onderzoek aankondigde. Het onderzoek zal betrekking hebben op de zeer controversiële dwangmaatregelen van de federale regering.

Vooral de mensen die door de maatregelen en mandaten hun baan, hun bedrijf en vaak zelfs hun gezondheid zijn kwijtgeraakt, voelen zich nu verkocht en verraden. Een algemene amnestie is voor hen uitgesloten.

Deze golf van verontwaardiging werd veroorzaakt door een artikel in “The Atlantic” waarin de auteur een “Covide Amnestie” eiste. Mensen moeten “zichzelf vergeven voor wat ze deden en zeiden toen we in het duister tastten”. In feite vraagt ze de ongevaccineerden en de lockdown-tegenstanders om “te vergeven en te vergeten” nadat ze meer dan twee jaar lang maatschappelijke paria’s zijn geweest.

Is de reactie van het volk misschien ook een reden waarom de verantwoordelijke politici en gezondheidsambtenaren het zo moeilijk vinden om gemaakte fouten publiekelijk toe te geven?

Als de stemming uiteindelijk kantelt en steeds meer mensen zich aansluiten bij het proces om in het reine te komen met de “pandemische” misdaden, zal het voor veel leidende politici (maar ook voor degenen, zoals de voormalige Duitse minister van Gezondheid Jens Spahn, die nu geen regeringsverantwoordelijkheid meer dragen) waarschijnlijk behoorlijk onaangenaam worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is tijd om doodsbang te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

  Voorbeeld van de negatieve vaccineffectiviteit in het V.K.

Lees meer over:

Vorig artikelKiev blijft burgers vermoorden in gebieden die het heeft verloren (Foto’s, video 18+)
Volgend artikelScott Ritter: Een “gevaarlijk, bloederig en smerig spel”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. De provaxxers die ons gedemoniseerd hebben, ons uitgelachen, uitgescholden, ons dood wensten, die krijgen hun portie wel in de vorm van bijwerkingen, maar de politici, dokters etc etc die moeten gestraft worden. Geen Amnesty van mij !!

 2. Laten we maar eerst die smerige criminelen uit de kamer jagen.
  Zolang dit facistische tuig het roer in handen heeft, gaan we de verkeerde kant op.
  Verkiezingen hebben ook geen zin.
  Zie Italië en Brazilië.
  Meloni steunt het facistische regime in oekranizïe.
  Brazilië gaat ‘plotseling ‘ weer terug in de handen van het wef ???
  Opstaan voor de vrijheid en echte democratie.
  Onze tegenstanders zijn bekend.
  Hun zwakke plek is dat de mensen wakker worden.
  Wij winnen, er is geen andere mogelijkheid.

 3. NOOIT AMNESTIE!
  Terwijl mensen nog dagelijks sterven, en deze winter wordt erg…
  Terwijl er nog steeds leugen campagnes zijn om mensen genetisch te injecteren.
  Veroordelen en verwijderen tot alle schade geleden is.
  En dat kan lang duren.

 4. Ik stel voor dat die dwingelanden mogen kiezen tussen zich vrijwillig laten ophangen, of zich 6 maanden lang iedere maand laten injecteren met een mengsel waarvan ik de ingredienten geheim mag houden.

  • Dat vroeg ik me laatst ook nog af… hoeveel zou deze kerel er aan geboerd hebben. Ik stelde me voor dat heel veel mensen grif geld tegen hem aan gegooid hadden om toch maar iets van legaal verzet te krijgen. En wat is er van gekomen. Hij heeft na lang geneuzel eindelijk een soort van theater tribunaal op poten gezet. Wat was daar het effect van op de roofmoord van de psychopaten….? En iedereen maar lullen “dat kost tijd” en “je moet geduld hebben” etc etc. Plotseling is het exit Fulmich.

   Maar hij heeft het gepeupel wel lekker een tijdje bezig kunnen houden… en ondertussen daverden de programma’s keihard voort en zijn niet te stoppen.

   En nu nog steeds.

   • Er zijn 2 opties. Hij heeft de kluit inderdaad belazerd, en heeft misschien de klokkenluiders daarin meegetrokken. Daarover lezen we ook niets meer.
    Of hij is zelf belazerd geworden. Dat moet ook niet worden uitgeschakeld. We weten inmiddels hoe de MSM informatie naar buiten wordt gebracht, veel is daarvan niet waar.
    Ik wacht verdere info over hem af. Benieuwd ernaar.

 5. Geen, maar absoluut geen vergiffenis voor deze monsters die in hun arrogantie en fanatieke ijver mensen in het verderven hebben gestort . Geen vergiffenis voor hun die met hun vaccinatie stonden te pralen op social media . Geen vergiffenis voor de denuncianten dewelke hun buren hebben bespioneert en bij de autoriteiten hebben gemeld voor verstoten tegen de corona maatregelen . Ik voel alleen maar haat tegenover hun die de autoriteiten hebben geholpen hun terreur regime te ontplooien om mensen baan en vrijheid te beroven .

 6. Ook ik heb vrienden verloren die pro vaxx waren
  Maarrr we hebben ons allemaal strakjes hard nodig gevaxx of niet gevaxx
  De tijd gaat echt nog veel erger worden
  Vergeven misschien wel ja maar nooit meer vergeten
  Leven en laten leven
  Gerechtigheid komt er altijd dat heet karma

   • Collega’s die ziek worden en steeds langer uit de running zijn. Bovendien gaan steeds meer collega’s geestelijk achteruit. Beslissingen die tegenwoordig genomen worden zijn zo erg, te erg voor woorden. Organisaties draaien momenteel erg slecht.

  • Dat zijn geen vrienden dat zijn mijn vijanden wat zij mij en vele andere mensen hebben aan gedaan dat gaat niet maar zo makkelijk voorbij 25 werkkamp 16 uur per dag werken en eenmaal per maand douche 3 minuten.
   Dat is de straf die zij moeten krijgen niet minder eerder meer.

 7. Amnesty is genade/gratie voor recht laten gaan. Genade valt echter per definitie niet af te dwingen of op enige wijze te eisen door de crimineel. Nee, RECHT dient er te geschieden. En in dit geval moet dat de doodstraf betekenen voor al die politici en beleidsmakers en adviseurs die bloed aan hun handen hebben door die nep-vaccins op te dringen en door al die verwoestende, grondrechten schendende maatregelen op te leggen. Geen genade is mogelijk. Recht moet geschieden. We zijn het als mensheid verplicht tegenover al die ‘vaccin’-doden en ‘vaccin’-gewonden. Inderdaad Neurenberg 2.0.

  • De popt op met die vuile schaapjes zij hebben veel mensen vermoord en buiten dat zijn wij nu nog steeds niet bevrijd van de onder drukking als jullie niet zo sterven dan wil ik jullie wel een handje helpen, dan het tuig die in al die kabinetten van Rutte de grootste leugenaar van allertijden moeten worden op gepakt ook die Rutte van uit de oppositie hem steunde om ons te vermoorden ook het hoofd eraf, rechters artsen RIVM ,Lares , GGD onderwijzers die nu nog steeds bezig zijn om de kinderen te leren geen mens meer te zijn maar een slaafje,
   IK EIST DAT ALLE SCHULDIGE DIE AAN DIE MISDAAD MEE HEBBEN GEDAAN BINNEN 48 UUR van de planeet moeten verdwijnen ook de media en die smerige vuile linkse kranten en ook een aantal rechtse kranten, politie OM en alle leden van het WEF en van de Bill gates organisatie en wat te denken van Swaab , of Ab Oosterhout van Dissel Hugo het zijn er nog zovele meer geeft ze geen kans maar maak ze af stuk voor stuk. Dat is mijn uitspraak ……………..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in