Tot 40 procent van de Britse zorgverleners wil geen Covid-19 vaccin krijgen

3

Mogelijk tot 40 procent van de zorgverleners zal niet worden ingeënt met het Covid-19 vaccin nu de Britse regering haar Pfizer-BioNTech-vaccinprogramma uitvoert, zegt een leider van de gezondheidssector in Engeland.

Gezondheidswerkers en maatschappelijk werkers zijn een van de groepen op de prioriteitenlijst die door het Committee on Vaccination and Immunisation is voorgesteld.

“We weten dat tussen de 50 en 60 procent, afhankelijk van de individuele diensten, of eigenlijk het personeel, zegt dat ze zeker een vaccin zullen nemen en zeer enthousiast zijn”, vertelt Nadra Ahmed, voorzitster van de National Care Association, aan Misha Husain van BBC Radio 4’s Today-programma.

“We begrijpen dat ongeveer 17 tot 20 procent van het personeel in de diensten zegt dat ze het absoluut niet zullen nemen, en dan heb je de rest die wacht om te zien”.

“Daarom zou mogelijk tot 40 procent van de werknemers beslissen om het vaccin niet te nemen”, zegt ze.

Ze zegt dat het “verbluffend” is dat zo’n hoog percentage van de zorgverleners het vaccin niet willen nemen omdat “ze hebben gewerkt en de directe gevolgen van de impact van dit virus hebben gezien”.

Ze zegt ook dat de opname van het griepvaccin onder de zorgverleners “ook niet erg goed is”.

“Ik denk dat ze bij de NHS [National Health Service, het openbare gezondheidszorgstelsel van het VK, red.] gestimuleerd moeten worden om het te nemen, wat in sommige opzichten nogal pervers lijkt. We kunnen de mensen niet dwingen, het staat momenteel niet in hun contract dat ze deze vaccins moeten nemen”, zegt ze.

  Duitsland: Vrouw houdt zich niet aan Coronaregels - man trekt pistool tevoorschijn

Ahmed heeft de bron van haar cijfers niet genoemd.

Een artikel dat op donderdag door de Community Care werd gepubliceerd schrijft dat 41 procent van de 300 personeelsleden bij een peiling verklaarde dat zij momenteel geen vaccin zouden nemen, onder meer vanwege een gebrek aan informatie over neveneffecten en de duur van de immuniteit, meldt The Epoch Times.

Ahmed reageerde niet op een verzoek om commentaar.

Luchthavens beginnen ‘Covid-passen’ te gebruiken om niet-gevaccineerde mensen uit te sluiten

Vorig artikelLinkse lafaard steekt meerdere Trump-supporters neer: Proud Boys slaan hem in elkaar – politie kijkt toe
Volgend artikelMeerdere Trump-supporters neergestoken na grootschalig protest
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Deze cijfers over zorgverleners zijn overal ongeveer hetzelfde. Een prima ontwikkeling en hulde aan deze doelgroep. Zij geven een signaal af tot hier en niet verder. Het verder verzwakken van het menselijk ras op basis van alle vaccinaties en de daar bij horende leugens heeft z’n tijd wel gehad. De ontwakening is begonnen en het wantrouwen groeit met de dag. De elite bedenkt een plan om dit alles te bewerkstelligen maar weten ook dat ze een groot probleem hebben als de bevolking niet meewerkt. Uit angst gaan ze censureren, nog meer pro vaccin propaganda, dreigen met het buitensluiten van niet gevaccineerde, etc. Het volgende is dat maatregelen delen vd economie opdrogen en mensen afhankelijk worden gemaakt vd overheid. Je voelt het aankomen dat er een universeel inkomen inclusief vrijstelling van schulden in ruil voor deelname aan een elk jaarlijks covax vaccinatie programma. Je wordt letterlijk je graf in afgeperst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in