Er duikt nu een verontrustende nieuwe theorie op die een grondig onderzoek verdient. Ik schrijf dit toe aan Michael Snyder van The Economic Collapse Blog, die in een recent artikel vroeg: “Waar zijn al die mensen heen?“, schrijft Mike Adams.

Zoals Snyder opmerkt, kan het wereldwijde tekort aan arbeidskrachten – dat nu over de hele wereld wordt gemeld – alleen echt worden verklaard als een groot aantal volwassenen in de werkende leeftijd niet meer onder ons is. In de Verenigde Staten, waar het Hooggerechtshof het ongrondwettige eviction moratorium van de CDC heeft vernietigd, moeten mensen werken om de huur te kunnen betalen (de gratis huur is gestopt). En nu de uitbetalingen van de covid stimulus in de meeste staten zijn gestopt, kunnen mensen niet in hun levensonderhoud voorzien door thuis te blijven en niet te werken… vooral nu de voedselinflatie de prijzen van levensmiddelen de pan uit doet rijzen.

Zoals Snyder opmerkt:

Er zijn niet genoeg fabrieksarbeiders, er zijn niet genoeg vrachtwagenchauffeurs, er zijn niet genoeg havenarbeiders, er zijn niet genoeg werknemers om onze winkels goed te bemannen, en het tekort aan dokters en verpleegkundigen is in sommige gebieden een grote crisis aan het worden. In normale tijden werd ons altijd verteld dat de wereldeconomie lang niet genoeg banen voor iedereen opleverde, maar nu worden we voor het eerst geconfronteerd met een enorm wereldwijd tekort aan arbeidskrachten. Het is bijna alsof miljoenen en miljoenen mensen plotseling uit het systeem zijn verdwenen.

In de podcast van vandaag (hieronder), stel ik de rest van deze vraag: is het mogelijk dat ziekenhuizen systematisch mensen vermoorden en hun lichamen in het geheim wegwerken om de massale sterfte door covid-vaccins te verdoezelen?

Het is niet langer onvoorstelbaar dat ziekenhuizen zich bezighouden met het verdoezelen van massale sterfgevallen van gevaccineerde patiënten

In elk jaar hiervoor zou ik hebben gedacht dat zo’n idee een wilde samenzweringstheorie was, maar nadat ik ziekenhuisbestuurders en marketeers op een recente zoom-video heb zien toegeven dat ze de aantallen covid-patiënten gingen opschroeven om het publiek “bang te maken” om meer vaccins te nemen, weet ik nu dat ziekenhuizen moordfabrieken zijn die worden gerund door anti-menselijke gekken die zich voordoen als artsen en bestuurders. Ze hebben geen enkel interesse in het helpen van mensen of het voorkomen van sterfgevallen. Integendeel, ze werken nu openlijk aan het maximaliseren van het aantal ziekenhuisopnamen en sterfgevallen onder de ongevaccineerden, en het lijkt erop dat ze voor niets zullen stoppen om dat te bereiken.

Logischerwijs zouden ze ook alles doen om de sterfgevallen van gevaccineerde patiënten te verdoezelen. Twijfelt u eraan dat zij zouden liegen en fraude zouden plegen in de gezondheidszorg om de waarheid over sterfgevallen door vaccins voor het publiek verborgen te houden?

In een recente video uit Australië beschuldigt een lokale bewoner ziekenhuizen van het behandelen van gevaccineerde patiënten met Ivermectine om hun leven te redden, terwijl men tegelijkertijd ongevaccineerde patiënten aan de beademing legt om hen te vermoorden en het aantal sterfgevallen onder “ongevaccineerden” te verhogen. Bekijk het hier:

  EUROSTAT: Extreme oversterfte in Europa - Uitzondering Hongarije, Roemenië en Bulgarije

We hebben geen bewijs dat de beweringen in deze video 100% waar zijn, maar ik stel u de volgende vraag: Zou het u verbazen als dat zo was?

Het antwoord van de meeste mensen is inmiddels: “Nee, absoluut niet.”

Het is nu duidelijk dat veel van de artsen, verpleegkundigen en ziekenhuisbestuurders geen greintje respect hebben voor menselijk leven en alleen maar proberen hun Covid Cult agenda door te drukken, koste wat het kost… zelfs als dat betekent dat onschuldige mensen vermoord moeten worden en hun lichamen in een container (of een verbrandingsoven) op de parkeerplaats van het ziekenhuis gegooid moeten worden.

Big Tech legt iedereen het zwijgen op als er gesproken wordt over verwondingen of sterfgevallen door covid-vaccins

Om de doofpot verder te versterken, legt Big Tech iedereen het zwijgen op of deactiveert zelfs iedereen die spreekt over iemand die zij kennen en die gewond of gedood is door vaccins. Het kanaal waarlangs normaal gesproken over sterfgevallen door vaccins wordt gepraat, is dus volledig gesloten. Je mag alleen nog maar goede dingen zeggen over covid-vaccins, geen kritische dingen.

Het is dus heel aannemelijk dat miljoenen Amerikanen al dood kunnen zijn door covid-vaccins en dat er bijna geen publieke aandacht voor is. De media wordt volledig gecontroleerd door Big Pharma, en de techgiganten onderdrukken dergelijke uitingen. Dat zijn de twee manieren waarop de meeste mensen hun informatie krijgen.

Ondertussen kunnen ziekenhuizen en provincieambtenaren gemakkelijk opdracht krijgen om de cijfers te vervalsen en alle sterfgevallen door covid-vaccins te verdoezelen, op precies dezelfde manier als ze vorig jaar alle cijfers vervalsten en beweerden dat iedereen doodging aan covid (terwijl ze beweerden dat alle ziekenhuisbedden vol waren) terwijl dat niet het geval was.

Het enige terrein dat ze niet volledig controleren is het commentaargedeelte van gepubliceerde verhalen

Als deze “geheime holocaust” zou plaatsvinden, dan zouden we daar ergens bewijs van moeten vinden, misschien in hoeken van het internet die niet volledig worden gecontroleerd door Big Pharma en de handhavers van vaccins. De commentaarsecties op gepubliceerde verhalen zouden precies zo’n plaats kunnen bieden.

Wat zien we in de commentaren op verhalen over covid-vaccins?

Zoals onlangs op Frontnieuws gemeld: “Facebook-post van tv-station onthult per ongeluk dat meer mensen sterven aan het vaccin dan de media melden“.

Terwijl het ABC News filiaal probeerde een verhaal te verspreiden over ongevaccineerde mensen die stierven aan covid, kregen ze in plaats daarvan naar het schijnt meer dan 180.000 reacties van mensen die verhalen vertelden over verwondingen en sterfgevallen door vaccins.

Als niemand stierf aan de vaccins, hoe zou dit dan mogelijk zijn? Uit het verhaal:

“Ik ken niemand die is overleden aan covid, maar ik ken wel een 37-jarige die het vaccin kreeg en 8 dagen later stierf aan een hersenaneurysma,” schreef een Facebook-gebruiker onder de naam Maximilien Robespierre.

Richard Smother deelde direct daaronder: “De dochter van mijn collega (12 jaar) moest met spoed naar de eerste hulp nadat ze een uur na haar tweede prik in elkaar zakte.”

Krista Evans zei: “Ik ken 3 mensen die kort na een volledige vaccinatie zijn overleden. Alle mensen die ik ken die het Covid-virus hebben gehad, hadden zeer milde griepachtige symptomen, dus waarom zou iemand zich in godsnaam met dit gif laten prikken??”

Becky Burch zei: “Een tante stierf een week na de prik. De familie dacht er nooit veel over totdat ze een andere neef bezochten die familie had die gestorven was na de prik met hetzelfde ‘vreemde’ probleem… ik ben niet zeker van de details. Nu denken ze dat het door de injectie kwam.”

Naast sterfgevallen bestrijken de getuigenissen van bijwerkingen van de prik een breed scala van verwondingen en symptomen, van hartaanvallen en bloedstolsels tot spijsverteringsproblemen tot verlies van zicht en beweging.

“Mijn moeder kreeg een hartaanval 4 dagen na ontvangst van haar eerste vaccin. Ze heeft nu een bloedprop in haar long,” reageerde Jessica Mauldin.

Juli Smith schreef: “Mijn buurvrouw is overleden aan de gevolgen van de vaccinatie, de begrafenis is volgende week. Mijn moeder kan haar armen en benen niet meer voelen. Mijn beste vriendin is al een paar keer op de eerste hulp geweest met slopende hoofdpijnen. Mijn moeder en dokters leggen geen verband tussen de twee, maar de timing maakt het verdacht. De dokter van mijn man weigerde hem te laten testen op covid antilichamen. Deze dokters zijn medeplichtig.”

Als slechts 1 op de 20 mensen reeds gestorven is aan een covid-vaccin, zou dat neerkomen op meer dan 16 miljoen doden in heel Amerika

  FDA geeft toe dat sterfte door alle oorzaken hoger is onder gevaccineerden

Controleer uw eigen kring van familie en vrienden: bent u niet op de hoogte van tenminste één persoon die is overleden als gevolg van het covid-vaccin?

Zoals ik in de podcast van vandaag uitleg, als slechts 1 op de 20 van uw vrienden zou overlijden als gevolg van de covid-vaccinatie, betekent dat een sterftecijfer van 5% voor de hele bevolking, wat neerkomt op meer dan 16 miljoen sterfgevallen in Amerika.

We beweren niet dat het covid-vaccin meer dan 16 miljoen mensen heeft gedood (nog niet), maar als bijna iedereen iemand kent die aan het vaccin is overleden, ligt het werkelijke aantal vrijwel zeker al in de miljoenen.

Het zou ook heel gemakkelijk zijn om deze sterfgevallen in de doofpot te stoppen, als een financiële instelling met banden met de regering alle huizen zou opkopen die voorheen werden bewoond door nu dode slachtoffers van het vaccin. En dat is precies wat BlackRock aan het doen is, zoals NOQreport schrijft:

… een artikel in de WSJ van april waarin BlackRock en andere geldinstellingen zo snel mogelijk eengezinswoningen opkopen tegen een prijs die hoger ligt dan de gemiddelde huizenkoper bereid is te betalen. Ze kopen ze op tegen een premie, en dat zou iedereen moeten bezighouden, of je nu in de markt bent om een huis te kopen of niet.

Het lijkt erop dat BlackRock de overtollige huizenvoorraad opkoopt om de vraag hoog te houden terwijl zoveel huiseigenaren sterven en verdwijnen. Een Twitter draad door @CulturalHusbandry voegt toe:

Blackrock koopt elke eengezinswoning die ze kunnen vinden, betaalt 20-50% boven de vraagprijs en overbiedt normale huizenkopers. Waarom kopen corporaties, pensioenfondsen en vastgoedbeleggingsgroepen hele buurten onder de middenklasse vandaan? Laten we eens kijken. Huizen verschijnen op MLS en gaan binnen een paar uur onder contract. Blackrock, en anderen, kopen duizenden nieuwe huizen en hele buurten op.

Begrafenisondernemer John O’Looney onthult massale covid-sterfgevallen

  Deagel's depopulatie voorspellingen voor 2025 opnieuw bekeken

Een zeer belangrijk interview met John O’Looney van Milton Keynes Family Funeral Services in het Verenigd Koninkrijk verspreidt zich als een lopend vuurtje over het net. Het onthult werkelijk schokkende, verontrustende informatie over ziekenhuizen die massaal patiënten vermoorden in de naam van “covid,” en een gestage stroom lichamen naar begrafenisondernemingen vervoeren.

Bekijk het hier:

En natuurlijk hebben videoplatforms op het net al lang video’s geplaatst van FEMA doodskisten die in grote getale zijn opgestapeld op verschillende locaties in Amerika. Hier is zo’n video, via Brighteon.com:

Een soortgelijke video over FEMA massagraf plaatsen in Texas is ook beschikbaar op Bitchute.

Het is vrij duidelijk dat FEMA plannen maakt voor massale sterfgevallen, en dat deze plannen al vele jaren aan de gang zijn. Er bestaat dus al een infrastructuur om miljoenen lijken te laten verdwijnen in doodskisten en massagraven, allemaal onder het toeziend oog van de Amerikaanse regering die biologische oorlogsvoering voert tegen het Amerikaanse volk. Dit is geen absoluut bewijs dat dergelijke gebeurtenissen plaatsvinden, maar het toont aan dat ze aannemelijk zijn en dat de infrastructuur al aanwezig is.

In de Situation Update podcast van vandaag, bespreek ik het groeiende besef dat miljoenen mensen uit onze economie lijken te verdwijnen, waardoor kleine werkgevers zonder werk komen te zitten en niemand meer hebben om de meer dan 10 miljoen vacatures in te vullen die nodig zijn om de bedrijven te runnen die Amerika drijvende houden.

Luister en beslis voor jezelf of je denkt dat covid-vaccins al miljoenen mensen in heel Amerika doden terwijl een corrupte, verraderlijke regering het allemaal in de doofpot stopt en diegenen het zwijgen oplegt die hun stem proberen te laten horen. En stel jezelf deze belangrijke vraag: als covid-vaccins volkomen veilig en effectief zouden zijn, waarom zou Big Tech dan zoveel mensen censureren die hebben gezien dat mensen gewond raakten of gedood werden door diezelfde vaccins?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkend experiment: Amerikanen tekenen petitie om ongevaccineerden te arresteren en op te sluitenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEn dan wat…?
Volgend artikelSpike Eiwit Syndroom: Covidvaccin klachtenbord beplakt met afschuwelijke beschrijvingen van opgelopen kritieke verwondingen van giftige klonterprikken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Zonet met iemand gesproken werkzaam in de zorg en zelf klaarwakker. Negenentwintig mensen weggeschreven onder de noemer covid. Mensen met onderliggend lijden en stervende die met een vals positieve PCR test de statistieken ingingen als covid-dode. Toen deze dit wilde bespreken binnen de ‘zorginstelling’ gaf niemand thuis.

  • Ik ken 1 iemand die is overleden aan Covid. Een terminale kanker patient. Was uitbehandeld en had maximaal nog een half jaar te leven. Maar positief gestest en dus covid als oorzaak.

   Ik ken ook iemand (mid 20) die zware neurlogische schade heeft opgelopen vlak na de injecties. Heeft niets met de injecties te maken maar weten niet waardoor het komt. Als de chemicalien niet aanslaan moet ie open hersen chirurgie ondergaan (met permanente negatieve gevolgen) om geen kasplantje te worden mid 30.

   Ook gezien (live) dat mensen die de injectie hadden genomen blauwe plekken / bloed uitstortingen hadden in hun lichaam hadden na de injecties. Niets heel extreems maar wel heel zorgelijk want aanwijzing van….. jawel, bloed proppen.

   Groeten,
   Hugo

 2. In het begin werd Elmhurst Hospital New York al gebruikt om de Covid doden lijst enorm te verhogen. De “patiënten” kwamen via de hoofdingang binnen. Maar verlieten in bodybags via de achteruitgang en verdwenen in containers achter het “ziekenhuis”(Afro- Amerikanen, Latino’s etc..)

 3. Infrastructuur en FEMA hè?
  Hebben jullie al eens bedacht waar de fameuze ‘Betuwelijn’ voor bedoeld kan zijn en op welke plaatsen deze verbinding naar toe loopt?

  • Trump aanhanger die het altijd heeft over the deep state en the Chicoms.
   Oprechte onderzoeksjournalisten zijn vandaag de dag op één hand te tellen. Ook bij frontnieuws komt het woord jood niet in hun vocabulaire voor, behalve in verband met hun ’tragische’ verleden.

  • Alles volgens strategie. Georgia Guidestones. Ziekenhuizen en scholen dicht. Voedseltekorten. Water geen grondrecht (Nestlé). Vergiftiging via alles wat je maar kunt bedenken. Woningtekorten opgelost. Leegstaande woningen worden opgekocht door de multinationals. S.M.A.R.T. Cities annex gevangenislaboratoria. Gevangenbewaarders. Sociopaten, psychopaten, narcisten, terreur, tokkies (Piet), sadisten, demonen. Ziekte, verderf, criminaliteit, moord, bloed op de straten. Bloed, ziekte, en ellende. De massa heeft het graag zo.

 4. De naam is me ontschoten, maar heel toevallig is onlangs is een nieuwe ‘duurzame’ manier van het verwerken van lijken goedgekeurd op basis van het oplossen van het gehele lichaam dmv chemicaliën. Daardoor is het een eitje geworden om ze onopvallend aan het oog te onttrekken.

 5. Veel.mensen zaten thuis vanwege dat moratorium, samen met een verlengde en verruimde werkloosheidsuitkering.
  In de VS loopt die normaal maximaal 6 maanden, maar is nu door covid veel langer EN meer geld.
  Gevolg is dat veel mensen meer kregen om niet te werken dan om wel te werken. Gern sprookje, ik ken diverse mensen die dat ook gewoon toegeven.
  Combineer dat met het niet hoeven betalen van huur en mensen gaan uiteraard niet werken.
  Nu dat moratorium wordt opfedoekt zullen meer mensen wel moeten. Als die debiele werloosheidsregeling afloopt is het arbeidstekort verdwenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in