De voormalige COVID-coördinator van het Witte Huis, Dr. Deborah Birx, vertelde aan Neil Cavuto dat zij “wist” dat de COVID-19 vaccins “geen bescherming zouden bieden tegen infectie”, maar toch pushte zij ze, bericht Thegateway.

Via FOX News, Dr. Deborah Birx:

“Ik wist dat deze vaccins geen bescherming zouden bieden tegen infecties. En ik denk dat we de vaccins te veel hebben opgesmukt, waardoor de mensen zich toen zorgen gingen maken dat het niet gaat beschermen tegen ernstige ziekte en ziekenhuisopname. Dat zal het wel doen. Maar laten we er geen doekjes om winden: 50% van de mensen die aan de Omicron-golf zijn gestorven, waren ouder, gevaccineerd. Dus daarom zeg ik, zelfs als u gevaccineerd en geboosterd bent, als u nu ongevaccineerd bent, is testen en Paxlovid de sleutel. Het is effectief. Het is een geweldig antiviraal middel. En echt, dat is wat nu uw leven gaat redden als u boven de 70 bent, wat als u naar de ziekenhuisopnames kijkt, gestaag stijgt met nieuwe opnames, vooral bij mensen boven de 70.”

Dit komt nadat Birx heeft toegegeven dat zij willens en wetens tegen de president van de Verenigde Staten heeft gelogen om de economie van de VS in lockdown te plaatsen en miljoenen Amerikanen hun baan te laten verliezen.

Het is waar.
Birx en Fauci hebben volkomen frauduleuze modellen gepusht om President Trump over te halen de economie stil te leggen.

2021 top artikelen - Het grote sterven is begonnen: De vaccinatiepandemie onthult de genocide

Zoals The Gateway Pundit twee jaar geleden al meldde – medio april 2020, heeft Dr. Fauci toegegeven dat het hij en Dr. Birx waren die President Trump overhaalden om de economie van de VS in lockdown te doen, wetende welke enorme verwoesting dit zou aanrichten in banen, levens en handel.

  • Dr. Tony Fauci en Dr. Deborah Birx gebruikten het Imperial College Model om President Trump over te halen de HELE ECONOMIE van de VS in lockdownt te doen.
  • Het frauduleuze model voorspelde 2,2 miljoen Amerikaanse sterfgevallen door de coronavirus pandemie.
  • De auteurs van het Imperial College Model deelden hun bevindingen begin maart met de Coronavirus Task Force van het Witte Huis.
  • Dr. Fauci en Dr. Birx hebben vervolgens een privé-ontmoeting gehad met president Trump en er bij hem op aangedrongen de Amerikaanse economie stil te leggen en de record-economie van Trump te vernietigen op basis van dit model.
  • Een nieuwe kritiek op het Imperial College Model vindt dat de studie “volledig onbruikbaar is voor wetenschappelijke doeleinden” – De studie van het Imperial College is een complete schijnvertoning.
  • Dr. Fauci en Dr. Birx hebben het Witte Huis en het Amerikaanse publiek een vuilnis model opgedrongen en de Amerikaanse economie vernietigd.

En de rest is geschiedenis.

En door toedoen van Dr. Birx en Dr. Fauci zijn er van 300.000 tot 900.000 kinderen de hongerdood gestorven als gevolg van hun economische lockdowns.

Scarf Lady zou in de gevangenis moeten zitten.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kinderarts waarschuwt: Als ze de meeste kinderen zouden vaccineren, zou dat het einde van de mensheid kunnen betekenenVolg Frontnieuws op Telegram

Geen nepnieuws: Ongevallenverzekering ADAC weigert dekking voor vaccinatieschade als gevolg van gemandateerde massavaccinaties

Lees meer over:

6 REACTIES

  1. Het meest opzienbaren is dat zij gewoon verder met haar onzin verkondigen mag gaan. Ik zou zeggen dat al haar macht, privileges en vermogen geconfisceerd moeten worden en een levenslange gevangenis straf mag uitzitten ook dit voor Fauci zal gelden.

  2. Beetje raar verhaal, nu neemt ze zogenaamd afstand van de gifspuiten maar promoot wel een nieuwe gifpil,Deze charlatan is een neppert,bang voor de komende ontakening van de amerikanen en bang voor haar hachje…

  3. In de USA wil men nu het middel Paxlovid zonder doktersvoorschrift aan de man brengen. Apothekers is mede gedeeld dat ze dat kunnen doen. Het is een duur middel en werkt ook niet is nauwelijks uitgetest en zoals het vaccin te snel op de markt gebracht. Het gaat tenslotte om de winst nietwaar!! Verder kan dit “geneesmiddel” niet samengaan met ong. 120 andere medicijnen en het is dus onbegrijpelijk dat het zonder recept afgegeven kan worden. Bron: Thehighwire.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here