Bijna de helft van de gewelddadige seksuele aanvallen in Italië wordt gepleegd door migranten

0

Volgens de gegevens van het Italiaanse Bureau voor de Statistiek wordt ongeveer 42 procent van de gewelddadige seksuele misdrijven tegen vrouwen in Italië gepleegd door buitenlanders, waarbij niet-EU-burgers een aanzienlijk deel van de seksuele aanvallen uitmaken.

Uit de cijfers, die betrekking hebben op incidenten uit 2018, blijkt dat er dat jaar 4.802 gewelddadige seksuele aanvallen plaatsvonden en dat er bij 2.009 daarvan buitenlandse aanvallers betrokken waren, meldt de krant Il Giornale.

De krant wijst erop dat het aandeel buitenlandse seksuele belagers uitzonderlijk hoog is in vergelijking met het aandeel buitenlanders van de Italiaanse bevolking, dat ongeveer 8,6 procent bedraagt.

Van de 41,8 procent van de seksuele aanvallers is 35 procent afkomstig uit landen buiten de Europese Unie, waarbij de Marokkanen en Nigerianen het grootste deel van de agressors van buiten de EU uitmaken.

Migranten zijn ook sterk oververtegenwoordigd in de uitbuiting en het exploiteren van prostituees: 68,8 procent van dergelijke misdrijven is toe te schrijven aan migranten.

Migranten zouden ook betrokken zijn bij bijna een kwart van de gevallen van seksueel misbruik van kinderen en bij migrantenvrouwen zijn één op de vier slachtoffer van seksueel misbruik.

Volgens Il Giornale zijn er zorgen over de aantallen die nog hoger kunnen liggen, omdat veel vrouwen met een migratie-achtergrond geen aangifte doen bij de autoriteiten uit angst voor hun eigen persoonlijke veiligheid.

In 2018 onthulde het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken dat migranten en buitenlanders bijna een derde van alle misdrijven in het land plegen, en een studie uit 2016 suggereerde dat buitenlanders twee keer zoveel kans hebben om zich schuldig te maken aan crimineel gedrag als Italianen, meldt Breitbart.

  Voor de kust van Lampedusa: Tunesische 'vluchtelingen' kapen Italiaanse vissersboot

Andere Europese landen hebben vergelijkbare statistieken over migrantencriminaliteit gerapporteerd, zoals Duitsland, waar vorig jaar werd gemeld dat Duitsers veel meer kans hadden om het slachtoffer te worden van migrantencriminaliteit dan andersom.

Rapport: Noorwegen wordt geconfronteerd met een steeds hoger percentage immigrantencriminaliteit

Eerder dit jaar toonden Noorse wetgevers aan dat migranten, met name Somaliërs, enorm oververtegenwoordigd waren in geweldsmisdrijven.

Journalist bekent: “We mogen de waarheid over de migranteninvasie niet rapporteren”

Vorig artikel“Racistisch” van blanke bokser om zijn tegenstander te verslaan – die zwart is
Volgend artikelSyriërs in Duitsland oefenen het vermoorden van Duitse politieagenten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in