Bron: Business Insider. Op de foto: Studievrijwilliger viroloog, Joseph Hyser ontvangt zijn booster prik; Chanei Henry, senior onderzoekscoördinator van moleculaire virologie en microbiologie, en Dr Robert Atmar, de hoofdonderzoeker van de studie.

Terwijl veel mensen inmiddels de Covid-19 vaccins in twee doses hebben ontvangen – die volledige bescherming tegen het virus ‘beloven’ – is Moderna begonnen met het testen van boostershots voor volledig gevaccineerde mensen, bericht dailyexpose.co.uk.

Een vrijwilliger die aan de proef deelnam – en sinds januari volledig was gevaccineerd met de Pfizer/BioNTech-prik – zei dat hij “ernstiger bijwerkingen” ondervond na het krijgen van de boostershot.

‘Virusdeskundige’ Joseph Hyser (ironisch) ontving een e-mail met de vraag of hij geïnteresseerd zou zijn in deelname aan een proef voor een derde Moderna-boosterinjectie, waarop hij ja zei.

De viroloog aan het Baylor College of Medicine zei opgetogen “Ooooh I got boosted!” tegen zijn vrienden en familie, die verbijsterd waren waarom hij voor een derde prik koos.

De studie waaraan Hyser deelnam, had tot doel de doeltreffendheid van de Moderna-boosterdosis te beoordelen bij mensen die andere Covid-19 mRNA-vaccins en het ééndosisvaccin van Johnson & Johnson hebben gekregen, dat gefinancierd wordt door de National Institutes of Health.

De proef wordt geleid door Dr. Robert Atmar van het Vaccine Research Center van Baylor.

Hyser zei dat hij “soortgelijke bijwerkingen” ondervond van de vaccins van Moderna en Pfizer, hij zei dat de bijwerkingen “een beetje duidelijker waren met de Moderna.”

“Ik had, voor Pfizer, een beetje koude rillingen, een beetje spierpijn, maar niets weerhield me van het uitvoeren van mijn normale dagelijkse activiteiten.

Met de booster was het iets heviger.”

Hij beschreef dat de dag nadat hij de booster-prik had gekregen, hij zich voelde alsof hij “een zeer zware gym-workout” had gedaan, met rillingen en pijn in zijn arm alsof hij “een harde klap op zijn schouder” had gekregen.

  Ten eerste, doe geen schade

Volgens de viroloog voelde hij zich weer als zichzelf nadat hij wat ibuprofen had genomen en een dag rust had genomen.

Hyser zei dat hij naar verwachting in totaal ongeveer 600 dollar (505 euro) zal verdienen in de loop van deze proef.

Dit is niet de eerste vaccinatieproef van Hyser, want hij heeft al deelgenomen aan studies over pokkeninjecties, antraxvaccins en jaarlijkse griepprikken.

Op dit moment heeft de regering in het Verenigd Koninkrijk aangekondigd dat de meest kwetsbaren vanaf september een Covid-19-boosterinjectie kunnen krijgen.

Verwacht wordt dat de geplande introductie naast het jaarlijkse griepvaccinatieprogramma zal plaatsvinden en zal worden aangeboden aan degenen die als het meest kwetsbaar worden beschouwd.

Het lijkt erop dat de booster injecties alleen zullen dienen als een herinnering aan het bestaan van Covid en alleen maar de angstzaaierij rond het virus zullen aanwakkeren. Deze “boosters” zullen alleen maar meer schade berokkenen aan degenen die hun mouwen opstropen en zich onderwerpen aan deze experimentele gentherapie, die alleen al in het V.K. sinds 16 juni al meer dan 973.435 bijwerkingen heeft veroorzaakt, en helaas, 1.356 sterfgevallen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Medische professionals verbreken het stilzwijgen over COVID-19 ‘vaccins’ en de wijdverspreide schade die ze aanrichtenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHartontsteking gebeurt over de hele wereld als gevolg van bloedstolsels veroorzaakt door COVID-19 vaccins
Volgend artikelAfschuwelijke vaccin “bijwerkingen” VOOR & NA Covid-19-prikken, rechtstreeks uit de eigen vaccinschadetabellen van de CDC
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Deze mensen zijn gek. Massapsychose, dwangmatige conformiteit, schaapjesgedrag… Geef het maar een naam. Maar ze blijven knettergek.

 2. Doe maar fijn hoor covidioten, neem fijn je 3e, 4e, 5e shot. Met elke spuit ben je weer een stukje veiliger, lekker doen, geniet ervan. Mafketels. Het wordt steeds lachwekkender, al dat serieuze gedoe over vaccins, boosters, varianten etc etc. Waar zijn we toch in hemelsnaam in beland? Waarom trappen zovelen hier nog steeds in? Er is ook echt niet mee te praten met die virusideologie aanhangers, ze blijven heilig geloven, wat je ze ook verteld of met welk bewijs je ook aankomt. Ze kijken maar, krijg maar de stuipen, of RIP.

  • Ik zelf denk dat deze mensen helemaal van het padje af zijn geraakt als ze al ooit verstand hebben gehad dan is dat ook zo weinig dat je dat soort mens alles wijs kan maken en ook nog aan sinterklaas geloven.

 3. Ik snap er ook geen zak meer van… Ik dacht echt dat verstandig redeneren nog kon, maar kennelijk niet meer. De wereld hangt aan rafelige draadjes aan elkaar.

 4. Hey Vrijheid is ver te zoeken,

  Het heeft soms wel zin om er over te praten,
  Soms zet het mensen aan het denken.
  Zo heeft mijn man laatst iemand verteld wat hij had gelezen , en dat heeft een ander aan het denken gezet .
  Dit heeft er voor gezorgd dat die gene geen vaccinatie meer wil , ze is dan ook echt goed geschrokken. En neemt nu ook niet alles van de overheid meer aan, ze weet nu ik ben bedrogen.
  Als mijn man niks had gezecht was ze niet wakker geworden

  • Dat is goed om te horen! Ik moet soms hameren op mensen. Je man heeft een duidelijk verhaal verteld aan die persoon en die persoon wijzer gemaakt. Dat is knap!

 5. Mensen laten zich zo gemakkelijk manipuleren en geloven alles wat de media en hun regering hun wijs maakt. Helemaal in het begin toen ze met hun vaccinatie programma op TV en kranten reclame daarvoor maakten heb ik iedereen die ik kende gewaarschuwd om eerst voldoende informatie te verkrijgen voor ze die prik lieten zetten. Om een lang verhaal kort te houden niemand heeft geluisterd en die prik toch maar genomen om van al dat gedoe maar vanaf te kunnen zijn. Dus ik zwijg nu en als ze voor hun derde prik bv. in september of oktober naar het vaccinatie centrum gaan zal ik hen van harte feliciteren maar achteraf niet bij mij komen uithuilen als er iets mis met hun gezondheid zal gaan.

 6. HET MOET AL GEK GAAN WILLEN ER NIET WEER EEN PAAR SCHAAPJES GEWEKT worden, en ieder schaapje is er één. sorry caps lock

 7. De meeste leven in hun ondoordringbare gewenste utopia bubbel, ze geloven heilig wat de media en de regering ze vertelt over het vaccin, PCR testen en volgen netjes alle maatregelen op. Al kom je met zwart op wit met bewijzen, het wordt achteloos terzijde geschoven. Ook al vertel je dat het een experimenteel gen injectie is, wat nooit verplicht kan worden, wordt weggewimpeld. Alle waarschuwingen e.d. worden als onzin afgedaan. De tijd zal het leren, wie aan het langste touw trekt. Ik heb mij erbij neergelegd om andere ervoor te waarschuwen, ik heb tenslotte ook alles zelf uitgezocht en op dit soort sites gelezen over hoe en wat. Dat kunnen andere ook doen. Maar als zij daar geen zin in hebben en meer waarde hechten aan wat op TV komt. Dan is het hun keus en niet de mijne.

 8. Ze boffen als ze de placebo krijgen. Dat is hetzelfde als Russian Roulette spelen in het geval van dit gifspuit experiment. Men heeft geen idee wat het procent placebo is van het gif experiment. Alle experimenten hebben normaal gesproken een placebo groep, en als je vrijwillig meedoet weet je niet waar je ingedeeld wordt. De “vrijwilligheid” van dit gifspuit experiment, echter, is afgedwongen dmv een zeer twijfelachtige pandemie, gevolgd door het vernielen van civiele rechten (de zgn “vrijheden” van een burger). Nu gaan mensen zeuren dat ze niet het echte “vaccin” hebben gekregen en dat ze onbeschermd rondlopen tegen de corona of wat voor idiote ziekte dan ook. Iedereen gaat straks dus eisen dat ze de echte gifspuit krijgen, en niet het placebo. En dat is dan ook de bedoeling van het experiment: om nog meer mensen met de echte rotzooi ingespoten te krijgen, nu dat de test fase van het experiment goed draait.

 9. Komt een geagiteerde cowboy de saloon binnengestormd en zegt “Wie heeft er mijn paard in het grijs geschilderd?_?)Zegt een kleerkast van een vent dreigend;”dat heb ik gedaan; iets op tegen, soms???
  Euh, nee,nee,nee antwoord de cowboy met benepen stem, ’t was om te vragen wanneer de 2de laag komt…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in