De Canadese premier Justin Trudeau heeft vrachtwagenchauffeurs die deelnemen aan het “Freedom Convoy” anti-vaccinmandaat protest een boodschap gestuurd waarin hij zegt dat ze hun mond moeten houden en naar huis moeten gaan, of anders.

“We hebben jullie frustratie over Covid gehoord, over de maatregelen die er zijn om mensen veilig te houden,” zei Trudeau vrijdag tijdens een persconferentie nadat de provincie Ontario de noodtoestand had afgekondigd, bericht Infowars.com.

“We hebben jullie gehoord. Het is nu tijd om naar huis te gaan.”

Tijdens zijn toespraak op vrijdag noemde Trudeau de wegblokkades “illegaal” en dreigde hij de licenties van de protesterende truckers te zullen intrekken.

“Ik wil iets heel duidelijk maken: de illegale blokkades die onze buurten en onze economie proberen te gijzelen en de collectieve gezochte vermoeidheid waarmee we te maken hebben, zijn twee heel verschillende dingen,” zei hij.

“Als je je bij het protest hebt aangesloten omdat je moe bent van Covid, moet je nu begrijpen dat je wetten overtreedt.”

“De gevolgen worden steeds ernstiger,” zei hij.

“Je wilt niet je rijbewijs kwijtraken, een strafblad krijgen, wat gevolgen heeft voor je baan, je broodwinning en zelfs je mogelijkheid om internationaal te reizen, ook naar de VS.”

De boodschap van de premier werd bekritiseerd op sociale media, waarbij velen Trudeau een “tiran” noemden vanwege zijn dreigementen.

Velen benadrukten online ook het feit dat de vaak gewelddadige BLM-rellen van 2020 de hele zomer door mochten woeden met goedkeuring van het establishment.

De boodschap van de Canadese premier sluit aan bij soortgelijke dreigementen die premier Doug Ford van Ontario eerder vrijdag uitte, toen hij verklaarde dat de politie “zware boetes” zou beginnen uit te delen aan truckers “voor het niet naleven van de regels”, oplopend tot 100.000 dollar, en eraan toevoegde dat ze ook tot een jaar gevangenisstraf kunnen krijgen.

  Dood Georgische verpleegster bevestigd die anafylactische shock kreeg na vaccinatie met serum van AstraZeneca

Bekijk Trudeau’s volledige toespraak:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Liberale stafleden onthullen Trudeau “in paniek, bezorgd, aangeslagen” & Trudeau’s broer onthult: “Het beleid dat hij aanstuurt, komt van hogerhand, van groepen zoals het Wereld Economisch Forum”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJustin Trudeau’s Ceausescu moment
Volgend artikelTirannie in opmars
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

23 REACTIES

 1. Zelfs al pakt hij alle rijbewijzen af gaan ze niet weg.. en de politie doet steeds minder… al die dreigementen van politici is machteloosheid omdat ze wel weten dat op die manier iets afdwingen in een democratisch stelsel echt not done….mondkapjes en 1 1/2 meter regel gaat nog… lockdown .. is ook nog te doen… maar iemand dwingen vergif in te nemen en daar geen keuze in te laten dat zijn prehistorische praktijken.. hele volk gaat wereldwijd nog wel veel meer te keer… boetes gaan ze niet betalen en de gevangenissen hebben te weinig capaciteit en dan > als ze alles afpakken .. niemand gaat dan nog vrachtwagenchauffeur willen worden of uitoefenen en dan ligt echt economie plat geen transport geen levensmiddelen/geen medicijnen

  • Daarom juist de dreigementen, niemand wil ze nog uitvoeren, geen leger geen politie dus gaat hij nu op de man af en ze bedreigen met een verlies. Hopend dat gewone ambtenaren hun werk nog wel doen en de rijbewijzen intrekken op stadskantoor. Mar dan breken ze gewoon daar de boel af. Trudeau is history dat bewijs hij door de truckers persoonlijk aan te vallen . Laten we bidden dat ze het nog even volhouden,want het is nl zo dat als 1 land valt, alle andere landen gestaag zullen volgen , één voor één, kan tijdje of maanden duren maar als canada valt is het een gewonnen strijd voor ons en puur een kwestie van tijd eer de rest volgt.

 2. Hoe kun je in godsnaam nog je truck weghalen als je rijbewijs is afgepakt? Zucht, Trudeau is zo sneu dat je op alles wat hij zegt alleen maar kunt antwoorden met “no u”.

 3. Trudeau wil dat vrachtwagenchauffeurs hun werk niet meer mogen doen, linksom of rechtsom.
  1) je laat je vaccineren of je mag je werk niet meer doen
  2) je stopt met demonstreren of je mag je werk niet meer doen
  3) je blijft demonstreren en je kan je werk niet meer doen
  Trudeau wil niet dat de winkels bevoorraad worden. Hij wil schaarste, verhoging voedselprijzen, hongersnood. Want het eigenlijke plan is chaos en depopulatie. Linksom of rechtsom.
  Het enige waar hij geen rekening mee had gehouden is de steun van het volk aan deze protestactie (en dus tegen hem, zijn beleid). Dat protest groeit. En men kan nu zien wie en wat Trudeau werkelijk is: een moederskindje dat op zijn vader (Castro) wil lijken.

 4. This is a criminal guilty of premeditated murder so in the first place he should shut up because this man should be convicted to the electrical chair or as his father date put people against the wall I think this language he will understand a little bit bette!!! r!!! Think of it like this today is the day Revolution is on the way!!! Work no work is not important we must sabotage this world economically in all sectors people should strike that is the only way!!! We will Raise Our fists against satanizm?

 5. Lekker slim, er is al een logistiek capaciteit tekort. Wat doet de moderne klaus schwab president? Er voor zorgen dat er nog meer logistieke capaciteitstekorten komen. De distributieketen moet en zal kapot voor de nieuwe (hyperinflatie) crisis.
  De poppetjes van klaus schwab voeren wereldwijd beleid om de economie overal kapot te maken, distributie, energie, gezondheidszorg. Gecreëerde crisis.

 6. Vooruit dan lulhannes neem die licencies/rijbewijzen maar in. Het gevolg zal zijn dat er nog minder goederen op de plank komen indien er niemand meer is die de spullen komt brengen en hopsakee nog even USD 100000 boete overheen kan er nog wel bij maar betalen kan niemand dat . Wat een gore dreigementen.

 7. Deze collaborerende Pharma psychopaat Justin T. moet per direct door onafhankelijke justitieambtenaren worden opgesloten ,om verdere escalatie in Canada te kunnen voorkomen!!
  Als deze omhooggevallen geïnstitutionaliseerde Pharma crimineel de opdrachtgevers benoemd kan zijn eventuele doodstraf misschien nog worden omgezet in een levenslange gevangenisstraf !!

  Stop het wereldwijde criminele COVID-19 stappenplan!! Confisqueer alle financiële middelen van het BIG Pharma complex (en natuurlijk ook van het BIG TEC complex)!!

  Alleen een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal zal uiteindelijk gerechtigheid brengen!!

  Stop de wereldwijd gepleegde misdaden tegen de menselijkheid met behulp van het COVID-19 stappenplan!!

 8. Denk nu eens even goed na. Deze monetaire machtsgreep is door de elite een dikke 40 jaar voorbereid.
  Denk je nu werkelijk dat zij hier geen rekening mee hebben gehouden?

  Zij willen een great reset en daarvoor moet de economie totaal naar de knoppen. Dergelijke acties als deze spelen hun juist in de hand….. (please, think out of the box).
  Er is maar 1 ding, dat werkelijk werkt en dat is een zware: een totale wereldwijde oorlog tegen de elite! Waarbij – buiten de regeringen/overheden – de wereldbank niet ontzien mag worden en alle absurde stastsschulden worden kwijtgescholden. Follow the money en je komt hen tegen….. En geld is macht, schuld is tiranie……

 9. Trudeau (Turdo) speelt met vuur. Als je de trucker hun bestaan afneemt hebben ze niets meer te verliezen, dan kan de sfeer wel ‘ns heel anders worden. Verder als dan iedere trucker een rechtszaak aanspant (gesponsord door crowdfunding) verstopt het rechtelijke systeem ook. Dit kan hij niet winnen. De macht van de aantallen. Het duurt alleen een tijdje voordat hij dat door heeft.

 10. de hand is sneller als het oog.

  wist us dat,: de belastingdienst een private onderneming is?
  een afdeling van de private khazar of k.m.
  centrale geld uit de lucht drukker bankiers.

  sajant v.b.
  1- uw hoeft geen wegenbelasting te betalen aan een private onderneming.
  u betaalde reeds het gehele wegennet en defacto is het wegennet bezit van de gene die deze aankocht.
  2-‘regels’ stellen dat u alleen wegenbelasting dient te voldoen als u in dienst treed en werkzaam bent voor ‘De Corporatie’
  dus als uw loon verdient EN btw afdraagt.
  in uw vrije tijd reist u in de natuurlijke ruimte.
  het vermeende eigen->dom ligt boven op de natuurlijke ruimte en is geusupeerd.
  3-u hebt geen verzekerings-plicht aan welke corporatie dan ook
  regels zijn ten alle tijden vrijwillig.
  DeC0rp0ratie is een bedrijf defacto deelname is vrijwillig.
  4-een rijbewijs en/of een kenteken even min.
  u hoeft nimmer te bewijzen aan een bedrijf waar u vrijwillig handel mee drijft dat u uw schuurmachine trekker of wat voor machine dan ook zelf kunt bedienen of hoeft u een derde partij/bedrijf te bewijzen dat wat u van harde valuta kocht dmv een uur energie/joule besteden aan een vak / dienst / product aangeschafte bezit van u is.
  een derde partij kan alleen maar moedwillig of per ongeluk in uw nadeel beslissen als u uw inschrijving niet volgens fraude wilt voldoen.

  de keuze is hierin de reden dat tegen u kan worden beslist om het algemene/hun belang te dienen.
  net als ursela vd meiden van de eu stelt dat d3 Neurenberg code ter discussie gestelt dient te worden , diskusie oppert dat er voor of tegen kan worden beslist. de moordenaars zullen uiteraard wetgeving die hun kan straffen afschaffen.

  keuzevrijheid nullificeerd nooit inherente onvervreemdbare rechten of de wetten die dit uitdragen.

  ik rijd al een jaar zonder belasting.
  negeer alle veiligheids regels zoals gordels
  en stel elke nep agent , ik heb geen contract met jou inzake MIJN veiligheid.
  u krijgt toch een boete.
  dan wens ik u veel sucses met het vinden van een door mij vrijwillig buiten gehangen brievenbus inzake eenzeidige contracten.
  mijn auto werd zonder keuring goedgekeurt.
  ik ontvang geen wegenbelasting of verzekering of cjib anveloppen en reid rustig rekening houdend met mijn mede weggebruikers door het natuurlijke landschap.
  en niemand kan me wat doen.

  verzekering voor schade aan anderen heb ik uit morele overweging en zelfredzaame verrantwoordelijkheid wel.
  maar het is nimmer een grondwettelijke plicht.

  het systeem werkte ooit.
  doch zijn de corporaties dronken van macht.
  dit was inherent aan de natuur van technocratische jaknikkers zonder verrantwoordings plicht.

  belangen over op waarheid gebaseerde rechten.
  dit is niet de 1e x dat de mensheid hier belande.

 11. Tja… is die valstrik theorie nog steeds wappie verhaal?
  Het moet stilaan duidelijk zijn dat Justin miljoenen heeft ontvangen om het plan door te zetten en kan geen kant meer op…
  Zo iemand kan je goed chanteren… “doe wat we zeggen of geven je aan het volk”.
  Ook indien hij niks heeft ontvangen moet hij luisteren of wordt vervangen door ander schaap en de media moet hem uiteraard zwart maken, dat is hun hobby geworden.
  Zijn opdrachtgevers willen veel geweld zien, gaan het bloed onder je nagels vandaan halen…
  De intrekking van de licenties past perfect in hun plaatje, zonder truckers creëer je chaos en lege winkelrekken… net wat ze willen. Maar duimen voor veel geweld.
  De politie barricadeerde wegen en nam weer duizenden liters brandstof in beslag…
  Geweld is soms nodig en denk dat dit heel goed zichtbaar gaat worden.
  Dit zijn sadisten; hoe vreedzamer je bent hoe harder ze je gaan slagen.
  Hoop nog steeds dat ik verkeerd ben.

  Ze beginnen al te dreigen met hoge boetes voor de 14de in Brussel…

 12. die trudeau is echt niet alleen ,rutte macron ,morrison ,premier van scotland .italie ,oostenrijk duitsland ,australie ,nieuwzeeland ,usa nu met de democraten ,overal waar ze de vaccinatie drammen.en tal van van leidinggevende posities , is echt geen arbeider bij met 35000 e lidmaatschap contributie . Bij dat WEF dus.
  waarom stemt de kamer die zooi niet weg ,dat is wel duidelijk.
  partijen zijn bijna allemaal geinfiltreerd.

 13. Sommigen hebben het wel door: alles is gepland, de afbraak van de maatschappij, de chaos, de wanorde, de schaarste. En ook dat de burgers zich tegen hun eigen regering zullen keren. Deze “useful idiots”, opgeleid door Schwab, hebben hun doel gediend en mogen nu uit de weg geruimd worden. Een land zonder regering is stuurloos. Dat maakt de weg vrij voor het vestigen van een nieuwe wereldregering, onder de VN. De hele wereld een totalitaire staat. Jammer dat de “useful idiots” dit niet tijdig inzien en beseffen dat zij slechts marionetten zijn geweest voor de elite. Ze denken dat zij ook een plaatsje zouden krijgen aan de totalitaire tafel. Wij zullen zelf een nieuwe maatschappij moeten opbouwen, onafhankelijk van het verrotte systeem. En vooral beseffen dat niet de regering, maar de onzichtbare elite aan de touwtjes trekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in