© yanalya / Freepik

Of mensen het nu willen toegeven of niet, een grote meerderheid is vatbaar voor goed opgezette propaganda en mediaverhalen.

Neem bijvoorbeeld acteur Morgan Freeman. Hij won een Image Award voor zijn rol als God in de religieuze komedie “Bruce Almighty” uit 2003. Hij speelde de rol opnieuw in het vervolg “Evan Almighty.” Meer recent speelde Freeman de hoofdrol in de National Geographic documentaireserie “The Story of God with Morgan Freeman”. Dus als “God” zegt dat het veilig is om experimentele mRNA en virale vector injecties te nemen, dan moet het wel veilig zijn.

Vertrouwen in de media

Het valt niet te ontkennen dat Covid-19 en experimentele mRNA en virale vector injecties politieke kwesties zijn, geen gezondheidskwesties. Het is ook geen geheim dat linksen pro-vaccin zijn, pro-mondkapje, enz. zijn, net als de mainstream media, prominenten en grote bedrijven. Rechts is het tegenovergestelde. Het is dus logisch dat mensen die zich identificeren als links meer vertrouwen hebben in de mainstream media en prominenten.

Amerikanen in het algemeen vertrouwden vroeger de media. Vroeger vertrouwden ze Walter Cronkite, Edward R. Murrow, enz. Uit Gallup-gegevens uit de jaren ’70 bleek dat 72% van de Amerikanen de mainstream media vertrouwde, bericht The Covid Blog. Een meerderheid van de Amerikanen vertrouwde de mainstream media tot 2004, toen het aantal voor het eerst in Gallup’s geschiedenis van het verzamelen van de gegevens onder de 50% dook. Het all-time dieptepunt was 32% in 2016. Het cijfer stond op 40% in 2020. Maar wanneer het wordt uitgesplitst naar politieke labels, zijn er dramatische verschillen.

  Het "nieuwe normaal": in de kou in de rij staan om 45 minuten te "mogen" winkelen

Uit de Gallup-gegevens voor 2020 blijkt dat 73% van de Amerikanen die zich als Democraat identificeren, vertrouwen heeft in de massamedia. Slechts 10% van de Republikeinen en 36% van de onafhankelijken hebben vertrouwen in de massamedia. Verder bleek uit een onderzoek van november 2020 van Gallup/Knight Foundation dat 86% van de Amerikanen gelooft dat de media tot op zekere hoogte bevooroordeeld zijn. Uit een CBS-peiling van vorige maand bleek dat 71% van de Democraten de injectie zal nemen of al heeft gekregen, tegenover 47% van de Republikeinen.

Wij blijven apolitiek, maar zijn ook eerlijk en openhartig over flagrante feiten. Helaas is het duidelijk wie zal vallen voor deze nieuwste propagandacampagne van de media.

“Vaccinnijd” propaganda

De beste manier om iets geloofwaardig te maken is door de Universiteit van Harvard er positief over te laten spreken. Zo is de propagandacampagne “Vaccinnijd” geboren.

Dr. Robert Shmerling is de senior faculteitsredacteur van Harvard Health Publishing. Hij is overduidelijk een apologeet van de farmaceutische industrie. Dr. Shmerling noemde onlangs vitamine D een onbewezen supplement tegen Covid-19 ondanks talrijke studies die het tegendeel beweren. Hij zei ook dat mensen “meer moeten vertrouwen op de aanbevelingen van de CDC”.

Dr. Shmerling was de perfecte keuze om een artikel te schrijven met de titel: “Heb jij het Covid-19-vaccin gekregen? Ik heb vaccinnijd”. Het is samengevat in een paar regels voor degenen die het niet kunnen verdragen om het helemaal te lezen:

“De Covid-19-vaccinatieregels hebben velen van ons in een lastig parket gebracht: we hopen zo snel mogelijk een vaccin te krijgen, maar moeten wachten terwijl anderen het al veel eerder krijgen, terwijl we onze tanden knarsen over mensen die in de rij voor ons staan. Binnen een paar maanden kan iedereen die een vaccinatie wil krijgen daarvoor in aanmerking komen. Als u in de tussentijd vaccinnijd heeft, welkom bij de club”.

Met andere woorden, mensen hunkeren naar “vaccins” zoals geld, roem, idolen, enz. Ze zijn jaloers op mensen die experimentele inentingen hebben gekregen, aldus de campagne voor vaccinnijd. De campagne is geïnspireerd op onderzoek waaruit blijkt dat afgunst in de sociale media mensen ertoe aanzet goederen te consumeren en te kopen die zij anderen zien consumeren en kopen.

  Alles wat fout gaat, was gepland door de samenzweerders

Massale inzet

Het Harvard-artikel werd op 11 maart gepubliceerd. Maar het lijkt erop dat “ze” het een tijdje hebben laten sudderen voordat ze de volledige propagandacampagne lanceerden. Facebook lanceerde op 1 april zijn Covid-vaccinprofielframes functie. Hiermee kunnen gebruikers een kader rond hun profielfoto plaatsen om aan te geven dat ze gevaccineerd zijn of gevaccineerd willen worden.

Maar deze agenda is al bijna geheel 2021 van kracht. En het is goed gecoördineerd in de mainstream media.

Te laat om veel zielen te redden

Het doel van dit blog is om te proberen zoveel mogelijk zielen te redden van deze experimentele injectie-agenda. Op het moment van publicatie zijn er alleen al in de Verenigde Staten 171 miljoen doses van deze injecties toegediend. Een vijfde (19,6%) van de Amerikanen is “volledig gevaccineerd”. Het is bijna onmogelijk om de zeer krachtige, goed gecoördineerde psychologische programmering, die in real-time plaatsvindt, te bestrijden.

De mensheid zal er over vijf jaar heel anders uitzien. Degenen die in 2021-22 geen gen-veranderende injecties hebben gehad, zullen de minderheid vormen, de niet-GMO mensen. Blijf waakzaam en volhardend, ongeacht de kansen tegen u.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De ongeziene doodsstatistieken: drastische toename van sterfgevallen na Coronavaccinatie

Vorig artikelVS-staten met de hoogste vaccinatie- en mondkapjescijfers hebben het zwaarst te lijden onder nieuwe gevallen van ziekenhuisopname
Volgend artikelTiran Mark Zuckerberg wil ongevaccineerden op Facebook aan de schandpaal nagelen door ze publiekelijk te brandmerken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Ik kan het niet begrijpen, dat mensen zich laten ompraten om dat zogenaamde vaccin te willen. Het is al bekent dat je ernstige bijwerkingen van kan krijgen of er aan dood kan gaan. Zijn die mensen, dan allemaal levensmoe? Ik begrijp hun logica niet. Ze vinden mondkapjes min of meer geweldig, die hun zuurstof opname al ernstig bedreigen. Wat al bij vele met huiduitslag en aantasting van het gebit en ogen al geresulteerd heeft. Hun handen compleet uitgedroogd hebben, door continu deze te wassen en met ontsmettingsgeil in te smeren thuis en in winkels in en uitgaan. Ze hebben hierdoor al hun eigen immuunsysteem zwaar op de proef gesteld c.q. behoorlijk aangetast. Zij laten zich regelmatig met PCR testen laten testen, deze testen zijn niet zo onschuldig als zij lijken en als bonus laten zij zich vrijwillig vergiftigen door het experimentele zogenaamde vaccin een paar keer te nemen, wat niet eens goedgekeurd is. Maar enkel een noodvergunning heeft, waar de resultaten van de werking onbekend van zijn. Terwijl als zij niets van dit alles zouden doen, dat ze een overlevenskans hebben op 99,992%.

  2. Het onderscheid links-rechts pro&anti vax is bij het haar gegrepen. Wat met personen die voldoende kritisch zijn om zich niet te identificeren met een voorgekauwde politieke boodschap mooi verpakt in de magere nietsomvattende dualiteit van links-rechts?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in