De realiteit is duidelijk voor iedereen met ogen. Alles wat de regering, de wetenschappers en de media zeggen is een leugen. Er is geen pandemie en die is er ook nooit geweest. Er is, of er was, een matig gevaarlijke ziekte die bijna uitsluitend de zeer ouden en de reeds zeer zieken treft, vergelijkbaar met een matig zware griep. Deze ziekte is behandelbaar met goedkope generieke geneesmiddelen en vormt, mits goed behandeld, geen enkele bedreiging voor de volksgezondheid, schrijft Daniel Miller.

Niemand zou zelfs maar gemerkt hebben dat er een pandemie was, ware het niet dat er ook een sterk gecoördineerd project is om dit narratief te promoten en zo de macht te concentreren in de handen van een mondiale politieke en bedrijfselite.

Dit project wordt geleid door het Economisch Wereldforum in Davos, en wordt openlijk aangeprezen onder verschillende namen: de Vierde Industriële Revolutie, de Great Reset, en Agenda 2030. Belanghebbenden zijn onder meer de Rockefeller Foundation, de Bill and Melinda Gates Foundation, de Wellcome Trust, de Wereldgezondheidsorganisatie, de Chinese Communistische Partij en BlackRock. Verscheidene van hen zijn dezelfde spelers achter de invloedrijke en zelfbenoemde Coalition for Epidemic Preparedness Innovations waarover Paula Jardine gisteren schreef in TCW Defending Freedom.

Dit project moet mislukken. Het is niet mogelijk om technische plannen op te leggen aan de mensheid omdat de mens geen machine is. Elke vorige poging is ontaard in waanzin en despotisme, alvorens volledig in te storten, en deze cyclus zal zich opnieuw afspelen.

Intussen worden we geconfronteerd met zowel de omstandigheden als de gevolgen ervan: een dieper wordende sociale en psychologische crisis die lang voor 2020 is begonnen, maar in de afgelopen 18 maanden in een stroomversnelling is geraakt. Dit is de ziekte die we moeten behandelen.

Zelfs de regering heeft min of meer de schijn opgehouden dat zij gelooft in een narratief dat nu meer gaten vertoont dan de Covid-geprikte arm van Andrew Neil. De verbijsterende idiotie van Sajid Javid’s stotterende optreden in het Parlement en Allegra Stratton die de hypocrisie weglacht van een marionettenregime dat feest viert tijdens het bombardement van politieke en economische vernietiging, illustreren de realiteit van een regering die alle geloofwaardigheid heeft verloren.

  In ongenade gevallen ex-CNN presentator Chris Cuomo geeft nu toe dat hij dagelijks Ivermectine neemt - weigert zich te verontschuldigen voor het beschimpen van mensen die de experimentele injectie niet namen

Er zijn bijna 20 miljoen ongevaccineerde mensen in Groot-Brittannië (inclusief jonge kinderen). Na tot dusver weerstand te hebben geboden aan de doodsdrift van de regering is er weinig kans dat zij weer op de trein zullen stappen en geen realistische mogelijkheid dat deze regering hen allemaal kan onderdrukken. De logistieke capaciteit voor politieke repressie op deze schaal is er gewoon niet. Intussen wordt de zogenaamde Biden-regering overal in Amerika geconfronteerd met verzet, waar onwettige uitvoerende mandaten nu in alle 50 staten worden geblokkeerd, en een echte oppositie gewapend en verschanst is.

Hoe lang kan dit nog doorgaan?

De berg bewijs dat de zogenaamde vaccins buitengewoon gevaarlijk zijn, is nu al niet meer te negeren. Ondanks beweringen van het tegendeel door bedrijfs- en regeringsmedia, zijn de bijwerkingen van deze krachtige en slecht begrepen producten noch mild, noch zeldzaam. Al meer dan een jaar wordt deze realiteit op dramatische wijze gedemonstreerd door beelden van professionele atleten die ineenstorten, terwijl ze hun hart vasthouden. Nu worden kinderen in het ziekenhuis opgenomen wegens myocarditis.

Aangezien niet langer wordt beweerd dat injecties infectie of overdracht tegenhouden, staat het ook buiten kijf dat vaccinpaspoorten een volstrekt onzinnig concept zijn. Maar het opleggen van digitale paspoorten was in de eerste plaats een centrale doelstelling vóór het lanceren van het pandemiegebeuren.

Er kan geen twijfel over bestaan dat het wereldwijde injectieregime wordt uitgebreid ten voordele van gevestigde zakelijke en politieke belangen en de hogere elite ten koste van arbeiders en de middenklasse, en de balans van het bewijs suggereert dat dit waar was vanaf het begin. Peter Daszak’s Ecohealth Alliance kreeg in maart 2018 van Fauci’s National Institute of Health de opdracht om gain of function onderzoek te doen naar vleermuiscoronavirussen in het Wuhan Institute of Virology. Een proef waarbij vaccinatiestatus wordt gekoppeld aan digitale identiteit werd in september 2019 in Bangladesh gepionierd door het project ID2020 van de Rockefeller en Gates Foundation. De door het World Economic Forum/Gates Foundation gesponsorde pandemie-simulatie Event 201 vond een maand later plaats.

  Vaccinatie verhoogt infectierisico met 44%, blijkt uit Oxford studie

Programmeerbare, centrale bank digitale valuta’s, die gebruik maken van hetzelfde technologische platform als de injectiepaspoorten, worden nu gepromoot door centrale banken en de Bank of International Settlements. Het Economisch Wereldforum zelf omschrijft digitale valuta als onderdeel van de Davos Agenda.

Gedurende 18 maanden zijn injecties en lockdowns onophoudelijk gepromoot door medewerkers van het World Economic Forum; terwijl de top van het WEF de pandemie heeft beschreven als een unieke kans om hun institutionele doelen te bevorderen. Als er een gelijkwaardige hoeveelheid bewijsmateriaal (trainingsoefeningen, vingerafdrukken, duidelijke financiële belangen, bevestigde criminele antecedenten, en consequent belastende verklaringen) bestond met betrekking tot een bankoverval, zou geen enkele rechtbank ter wereld kunnen weigeren tot een veroordeling over te gaan.

Toch lijkt het genetisch gemodificeerde virus van Daszak teleurstellend te zijn geweest: bij lange na niet dodelijk genoeg om de pseudo-medische maatregelen te rechtvaardigen die begin vorig jaar naar aanleiding van de voorlichtingscampagne van de CCP in allerijl in werking zijn getreden en nog steeds van kracht zijn.

Er is ook duidelijk bewijs van een bewuste intentie om schade toe te brengen. Veilige, goedkope en doeltreffende behandelingen, waaronder Ivermectine, zijn onderdrukt. In december vorig jaar brandde de op één na grootste hydroxychloroquinefabriek ter wereld op onverklaarbare wijze af. De meest vooraanstaande wetenschappers en artsen ter wereld zijn gecensureerd en belasterd en megafoons zijn gegeven aan crackpots zoals Ferguson en zijn huurlingen van de farmaceutische industrie bij SAGE.

Er is nog steeds geen enkel bewijs voor de bewering van een aanzienlijke asymptomatische overdracht, de enige rechtvaardiging voor de medisch analfabete opsluiting van miljarden gezonde mensen over de hele wereld; en geen enkel duidelijk bewijs voor de desinformatie van Sage dat er enig voordeel voor de volksgezondheid zou zijn uit het maskeren, dit beschamende beleid dat de samenleving heeft verdeeld in gemaskerde dienaren die een ongemaskerde elite bijstaan: een nieuwe normaliteit als een eindeloos verjaardagsfeest voor Barack Obama in de hel.

  Finland zal verplichte vaccinatie in EU-parlement afwijzen

Ondertussen hebben onophoudelijke desinformatie en gedragsprogrammering van de overheid ertoe geleid dat tientallen miljoenen anderen pathologisch geïnvesteerd zijn in maskers en beperkingen in het algemeen. Hier stuiten we opnieuw op het probleem dat door Spinoza werd gedefinieerd en door Wilhelm Reich werd geherformuleerd: dat menselijke wezens “voor hun dienstbaarheid zullen vechten als voor hun verlossing” en hun bloed en leven geven voor de verheerlijking van tirannie.

Iedereen die nog steeds hoopt dat onze gehypnotiseerde tijdgenoten op de een of andere manier ‘wakker’ zullen worden, denkt in de verkeerde richting. Naleving van het corrupte gezag is geen kwestie van gebrekkige analyse, maar een systematische ontsporing van het verlangen. Deze mensen zijn gaan genieten van vernederd te worden, en vernederen. Net als bij verslaving, overstemt dit genot ethische en intellectuele overwegingen.

Onze strategische positie moet vanaf dit punt beginnen. Ons probleem bestaat erin de neurose bij de bron te behandelen, maar deze bron is de gebroken politieke structuur van de Westerse maatschappij. Individuen zijn geatomiseerd, en autonome ruimten waarin mensen kunnen discussiëren over zaken die hen aangaan, zijn gecoöpteerd of geliquideerd. Met hun verdwijning is de mogelijkheid om een gezamenlijk politiek engagement uit te oefenen ingeperkt, en is de samenleving weerloos geworden tegen gecoördineerde uitbuiting door de elite.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dood na COVID-19 vaccinatie: plotselinge stijging in de WHO en VAERS databankenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNiet met mijn zoon!
Volgend artikelDrie profvoetballers verlaten in één weekend de wedstrijd vroegtijdig met melding van pijn op borst 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Helemaal eens met bovenstaand, maar nog steeds alleen zichtbaar op Social media en niet op Mainstream media!
    Wie bezit de capaciteit om dit te bewerkstelligen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in