Foto via Facebook.

Een zwarte man met een gasmasker zou tijdens de ochtendspits op een metrostation in Brooklyn, New York, verschillende mensen hebben neergeschoten, meldt de Daily Mail. Naar verluidt werden op de plaats van het ongeluk verscheidene onontplofte bommen gevonden en naar verluidt zouden ten minste 16 mensen gewond zijn.

De schietpartij gebeurde naar verluidt om 8.30 uur plaatselijke tijd bij het station 36th Street in Sunset Park, Brooklyn.

Op beelden van het station zijn gewonde pendelaars te zien, liggend op het bebloede perron, dat met rook gevuld is.

Volgens de autoriteiten werden ter plaatse verschillende onontplofte vermoedelijke explosieven gevonden. Een explosievenopruimingsdienst is ter plaatse.

De politie jaagt op een verdachte zwarte man die een gasmasker en een groen vest droeg, van het soort dat door bouwvakkers wordt gebruikt.

Het is tot nu toe onduidelijk hoeveel mensen er precies gewond zijn geraakt en of er iemand bij de aanslag is omgekomen, maar er zijn berichten over minstens 16 gewonden.

Eerder waren er berichten over een explosie in de buurt rond dezelfde tijd als de schietpartij, maar de politie heeft die berichten nog niet bevestigd, meldt de Daily Mail.

De New York Post meldde eerst dat de verdachte zwart was, maar heeft dat daarna weggelaten. Andere media treden echter naar buiten met de informatie, die afkomstig is van de politie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BLACK LIES MATTER DOSSIER

Oekraïne treuzelde niet lang: “Black Lives Matter” zwarten na demonstratie meteen gedeporteerdVolg Frontnieuws op Telegram

  BLM-propagandist bespot en bedreigd in "Amerika's meest racistische stad"
Vorig artikelThomas Senzee: LGBT-journalist bespotte de ongevaccineerden met dat de ongevaccineerden “geestelijk… moeten genezen”, overlijdt plotseling en onverwacht
Volgend artikelSituatieverslag: Operatie Z – Russische troepen gebruiken “vlammenwerpers” om de ingesloten Azov-nazi’s in Mariupol eruit te branden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Wat een toeval. Joe Biden wil het bezit van wapens verder aan banden leggen en bij toverslag krijgen we deze aanslag als een duveltje uit een doosje.

  • Nehemia, dat is al heel lang zo. Ze zijn al heel lang bezig in de VS om de wapens af te pakken. The Bill of Rights zegt dat je wapens mag hebben, dus er is moeilijk aan te tornen. Dus wat doen ze? School shootings, mass shootings, gekte shootings, subway shootings, etc. Het lukt maar niet… En in NL mogen alleen de criminelen wapens hebben. En je weet wie onder meer de criminelen zijn.

  • Dat is het hem, de staten met de strengste vuurwapen weten, hebben de meeste vuurwapen incidenten, en in de gebieden waar mensen lopen met vuurwapens dat je het kan zien hangen aan hun broek, is bijna geen criminaliteit, maar door alle propaganda dat vuurwapens mensen dood, in plaats van dat het de mensen zijn die de vuurwapens vasthouden en er meer schieten.

   Een levenloos voorwerp, wat een vuurwapen is, kan niets doen, het is de persoon die mensen doodt, niet een levenloos voorwerp.

   Vuurwapen misdaden bestaan niet, het zijn mensen misdaden, vuurwapen controle betekent mensen controle, vuurwapen controle bestaat niet.

   Zeggen dat je geen vuurwapen mag bezitten omdat er politie is, is hetzelfde als zeggen dat je geen
   brandblusser mag bezitten omdat er een brandweer is.

 2. Gek dat alleen Steve Kirsch dit meldt:

  https://worldcouncilforhealth.org/news/2022/04/stopthetreaty-comment-who-pandemic-treaty/66422/
  URGENT!!! Comment on the WHO treaty **NOW**
  Comments CLOSE in less than 21 hours from now! It will take you <2 minutes to do. Here's exactly how to comment.
  Steve Kirsch
  Apr 12

  Dit is belangrijker dan een zwarte in de subway. Denk ik. But then again, who gives a f*ck?
  (gek ook dat de getallen in de link 66422 zijn: verderf gekoppeld aan groot verlies. Maar dat wil men kennelijk?)

  • Wit of zwart in een subway moet de mensen niet meer uitmaken.
   Vandaar de focus op dit soort micro onderwerpen.

   En zolang we mensen verfkleuren blijven geven (wit…zwart) zullen ze het altijd redden met hun poppenkast om de mensen uit elkaar te drijven!

   Gelukkig ben ik een wereldburger en laat ik me niet verleiden door de kleine onzinnige micro onderwerpen zoals verfkleuren aan (menselijke) huiden geven.

   Dank voor het delen van de link; nog 18 uur !!!!!!!!!!!!

   • Ik zelf ben geen Burger ik ben een Individu, in staatsrechtelijke zin is een burger een lid van de bevolking van een staat of bijvoorbeeld een gemeente.

    Vrijheden, die ieder INDIVIDU onvervreemdbare rechten hebben (niet BURGER), met andere woorden niemand heeft je die vrijheden gegeven.

    Allemaal slimme woord spelletjes van de regering, de woord burger, daarom gebruik niet hun namen die ze willen dat jij gebruikt, daarom zeg ik altijd ik ben een Individu, en dat is de grootse minderheid op aarde, groepen kan Regeringen makkelijk onder bedwang houden, niet Individu’s.

 3. Bloed lijkt mij net iets te rood voor het mooie.. Ook hier zien we wslk weer zg. crisis acteurs net als destijds met de Boston Marathon. Compleet FAKE!!

  ::: s comes on the heels of the WH’s press briefing yesterday on taking away inherent rights and freedoms. If all of the governments are working together, they should disarm themselves. The tail wags the dog. It’s ALL a show.
  CRISIS ACTORS! This is the fakest God damn thing I’ve ever seen

  #NEWS #POLITICS #REALNEWS #BILLYJONES #NYC #SHOT #STABBED #ROBBED #FALSEFLAG

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/04/multiple-people-shot-man-opens-fire-brooklyn-subway-station-rush-hour-bombs-found-video/?utm_source=Gab&utm_campaign=websitesharingbuttons

  Source:
  https://twitter.com/GautamPoli….tical/status/1513875

  ourtube.co.uk/watch/staged-false-flag-attack-nyc-subway-multiple-shots-fired-bombs-found_dFmfJoQo1W3sfVK.html

  False Flag Mass Shooting in NYC – Just in Time to Support Upcoming Gun Grab Vote!

  americanpartisan.org/2022/04/false-flag-mass-shooting-in-nyc-just-in-time-to-support-upcoming-gun-grab-vote/

  Dus, laat je niet langer voor de gek houden aub

  • Exact Karel, dankjewel!!!

   De intelligentietest zal nog veel verder gaan de komende tijd merk ik op.
   Mensen gaan afvallen…. mensen die een plaat voor hun hoofd hebben en alleen maar denken in vingertje wijzen en zondebokken zoeken etc. WE worden ALLEMAAL getest.. en we zullen het ALLEMAAL gaan beleven!

   Good luck ALL!

   • Als er een intelligentietest zou komen zou ruim 95% falen van Nederland, en trouwens van de westerse wereld, en daarbuiten.

    Mensen kunnen letterlijk niet meer zelf nadenken, en dat is het meest griezelige, al die zombies.

 4. Zie vooral ook nog op de video hoe relaxed er nog mensen uit de metro lopen……. heel onnatuurlijk zijn er 2 mensen die wankelend naar buiten lopen en de rest beetje rennend tot héél relaxed…. overigens ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG hé mensen…

  Er werd in het begin duidelijk gesproken over geklapte leidingen… ineens wordt het verhaal anders….. we zullen het allemaal wel gaan zien wat eruit komt…. de mensen die daar aanwezig waren weten dé antwoorden.

  En als er echt een schutter was, zou je denken dat iedereen de RAMEN uit gebroken zou zijn van angst en vlucht gedrag….. enfin… we’ll see!!

 5. Kijk ook vooral wat er onder het Twitter bericht staat vermeldt: “Bekijk de nieuwste informatie over COVID-19 op Twitter”.

  O N G E L O O F L I J K !!

  Gewoon hilarisch.

 6. Denk je nou echt, dat ALS er iemand (volop) aan het schieten was, dan mensen daar allemaal maar een beetje bleven hangen??

  En toevallig stond de metro DICHT.
  Als je een schutter bent….. en je gaat een crime beginnen (crime = schieten op mensen), dan ga je dat toch niet doen als de metro stil staat? Want dan kan iedereen wegrennen… alhoewel, jijzelf als schutter ook… maar DAT zien we niet….. tenminste…. hoe het er zo op de video naar uitziet, is het wel een HELE rare manier van schieten geweest…. er komt behoorlijk rook uit de uitgang waar mensen uit lopen…. in het begin vooral… maar bij de andere deuren ook.

  Het lijkt eerder alsof er iets ontploft is !

  Er werd ook in het nieuws gezegd; pijpleidingen explodeerde EN er waren BOMMEN niet af gegaan….

  Gezien de target hier een HELE diverse doelgroep is (jonge en oud en ALLE KLEUREN) lijkt me dit weer een prachtige afleidingsmanoeuvre waar mensen die verbitterd zijn maar al te graag op willen kauwen.

  GooooOOooOoOD Luck with this!!

 7. Check de foto’s; https://nypost.com/2022/04/12/nypd-investigating-possible-explosion-in-brooklyn-subway-station/

  Op foto 1 ligt de (Chineze) jongen met groend/ wit jasje BUITEN.. mét de dame met de witte jas aan….

  En op foto 5, ligt DEZELFDE jongen met DEZELFDE DAME NAAST HEM, BINNEN in de metro…. met een man die behoorlijk wat druk lijkt uit te oefenen (alsof hij een reanimatie verricht maar houdt zijn handen op de been van de Chineze jongen).

  Dus vraag rest; WTF is dit allemaal?

  Ik bedoel…. is de jongen van BUITEN naar BINNEN gesleurd door de dame naast hem? Maar had hij toen nog geen (open) wond om dicht te houden?

  OF is deze jongen van binnen naar buiten gesleurd maar is de helpende man INEENS verdwenen …. en heeft de jongen ook geen stelping meer op zijn been nodig?

  Dit alles in fracties van minuten??

  En dan niet te spreken over het hier en daar dat er iemand (gewond) ligt maar NIEMAND elkaar verder echt helpt, VOORAL in het begin…. je zou denken dat ze ZO bang waren ALLEMAAL, dat je als een gek iedereen naar buiten wilt hebben of in ieder geval niet daar onder in de traumatische omgeving van de subway!??
  Niets van dat gebeurt….

  Zelfs met een brand oefening bij de Pathé sleept iedereen elkaar MEE naar buiten om te REDDEN na het afgaan van een brand alarm… en dit wat we hier zien….. is echt 1 van de slechtste films die ik ooit gezien heb.

  Misschien zijn er ECHT slachtoffers maar het gaat mij erom hoe RAAR deze hele gebeurtenis zo live eruit ziet…Dat mensen in shock zijn begrijp ik wel… maar dan NOG, is het een HELE onnatuurlijke manier van omgaan met ELKAAR. Mensen lopen een beetje rond… bellen wat… ik zie zelfs iemand op grond liggen… die aan het VIDEO BELLEN is..(zie foto 3 en zoom helemaal in op zijn telefoon!!!!).. like.. come onnnn!!! hij KIJKT niet eens naar zijn telefoon… hij is ook niet iets aan het filmen wat DAAR zich afspeelt……

  Kan hier niet editen dus dit zijn (weer) allemaal berichten los van elkaar geplaatst.

  Hoe dan ook…heb wel weer genoeg gezien….dus mijn hele aandacht voor deze case stop hier.

 8. Heb een hele mooie bruine kleur. Valt mij nu op dat u ineens over huidskleur bericht,?helaas algemeen sinds jaar en dag nieuws bericht, zeg niet dat dit zeer pijnlijk, verdrietig is voor allen. Waarom doet u dit, heeft u heden niet meer voldoende Covid,complotten en dergelijks nieuws? Heeft u ih verleden ook over een witte schutter bericht? Toon naar aan wanneer?
  Ga niet gelijk emotioneel reageren, ga wel bij mezelf over nadenken om lid van uw newsletter te blijven of niet!
  Een fijne dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in