In Europa zijn meer dan 7.000 sterfgevallen gemeld en wereldwijd meer dan 200.000 kwetsuren.

Terwijl de media alleen aandacht besteden aan de “zeldzame bloedstolsel” sterfgevallen die zich voordoen met de adenovirus vaccins (AstraZeneca en Johnson & Johnson) als geïsoleerde gevallen, hebben we bij de Europese en Amerikaanse meldsystemen voor bijwerkingen van vaccins al meer dan 10.000 sterfgevallen met alle vaccins die op beide locaties zijn goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen.

Sinds december zijn meer dan 10.000 mensen kort na de Covid-19 vaccinatie overleden. Onder de sterfgevallen bevinden zich meer dan 7.100 in Europa, volgens het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), en 3.005 die zijn gemeld door de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC).

Op dinsdag registreerde EudraVigilance, de databank van het EMA voor meldingen van vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen, 4.036 “dodelijke afloop” na toediening van het Covid-19 vaccin van Pfizer, alsook 1.922 en 1.234 sterfgevallen na toediening van vaccins die respectievelijk door Moderna en AstraZeneca zijn geproduceerd, bericht Trikooba.com.

EudraVigilance vermeldt ook 20 meldingen van sterfgevallen na het door Johnson & Johnson ontwikkelde vaccin. In de databank staan meer dan 200.000 kwetsuren die mogelijk verband houden met de vier vaccins, en tienduizenden gevallen zijn als “ernstig” geclassificeerd.

Bovendien zijn tot 12 april in de Verenigde Staten 3.005 sterfgevallen en meer dan 56.869 ongewenste bijwerkingen gemeld als gevolg van vaccinaties tegen Covid-19. Vaccinletsels in de Verenigde Staten worden bijgehouden door VAERS, een bewakingssysteem onder toezicht van de CDC en de U.S. Food and Drug Administration (FDA).

Van de meldingen van vermoedelijke bijwerkingen van het Covid-19 vaccin die door VAERS zijn gepubliceerd, kwam 42% van de sterfgevallen voor bij mensen die binnen 48 uur na de injectie ziek werden. VAERS heeft melding gemaakt van duizenden andere gevallen met meer invaliderende gevolgen, waaronder 620 gevallen van Bell’s palsy (gezichtsverlamming) en 110 miskramen na vaccinaties.

  Jacinda Ardern stapt op als premier terwijl burgers haar arrestatie eisen voor "misdaden tegen de mensheid"

Covid-19 vaccins staan over het algemeen bekend om hun verontrustende hoeveelheid bijwerkingen. Volgens de evaluatie van de FDA kreeg meer dan 55 procent van de deelnemers aan het onderzoek die het Pfizer-vaccin hadden gekregen, binnen zeven dagen na de vaccinatie hoofdpijn, en 45 procent zei dat ze uiteindelijk koorts- of pijnstillers nodig hadden.

“Ik heb nog nooit zo’n hoge incidentie van ongewenste voorvallen bij een vaccin gezien“, zei professor infectieziekten Eric Caumes uit Parijs vorig jaar in een interview. “Nee, echt, dit is te veel, misschien is er een probleem”, vertelde hij Le Parisien in december (zie dit artikel “Franse infectieziekte-expert waarschuwt voor gevaren van Covid-19 vaccin” dat eerder door Frontnieuws is gepubliceerd).

Eerder heeft Frontnieuws reeds gemeld dat het aantal sterfgevallen van mensen die via VAERS in de VS zijn gemeld na ontvangst van een van de Covid-vaccins, nu al hoger ligt dan het totale aantal sterfgevallen dat in de afgelopen 10 jaar binnen hetzelfde meldsysteem voor ongewenste voorvallen is gemeld voor alle andere vaccins (zie dit artikel “Bijna twee keer zoveel Amerikaanse sterfgevallen door vaccins in de eerste drie maanden van 2021 dan alle sterfgevallen door vaccins samen in de afgelopen tien jaar” dat eerder door Frontnieuws is gepubliceerd).

Daar komt nog bij dat het VAERS volgens een onderzoek van de Amerikaanse overheid uit 2010 doorgaans slechts ongeveer 1% van alle met vaccins verband houdende letsels opspoort, en in het verleden zwaar is bekritiseerd wegens problemen met de toegankelijkheid.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bijwerkingen en sterfgevallen door vaccinaties nemen snel toe

Vorig artikelGezonde verpleegster (35) krijgt een hersenontsteking na Pfizer-vaccinatie en sterft
Volgend artikelDe globale pandemie hoax is nauwgezet voorbereid, verloopt precies volgens plan en is nog lang niet voorbij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in