Er komen steeds meer mensen bij. Of ze nu bijwerkingen ondervinden of er van anderen over horen, ze zijn bezorgd. Wij moeten vriendelijk zijn voor sommigen, maar niet voor allen.

Degenen onder ons die erop aandringen dat de waarheid over de Covid-19 “vaccins” naar buiten komt, weten al lange tijd dat ze niet veilig noch effectief zijn. Nu meer mensen zich hiervan bewust worden en zich beginnen af te zetten tegen het oude narratief, is het aan ons om de waarheid naar voren te blijven brengen, schrijft JD Rucker.

De afgelopen dagen zijn er verschillende verhalen naar buiten gekomen die het narratief echt naar voren hebben gebracht. Zoals ik vandaag in de aflevering van The JD Rucker Show heb besproken, is het overtuigend dat sommige van de oude “vaccinzeloten” weer bijdraaien. We hebben deze verschuiving gezien doordat er meer “goedgekeurd” bewijsmateriaal in de mainstream terecht is gekomen. Het is enigszins beledigend als je bedenkt dat het bewijs dat wordt “goedgekeurd” voor verspreiding in de bedrijfsmedia vaak dingen zijn waarover wij al een jaar of langer praten in de alternatieve media. Beter laat dan nooit, veronderstel ik.

Er zijn drie soorten mensen die zich bewust worden van de realiteit van de prikken. We moeten ze allemaal heel verschillend behandelen. De overgrote meerderheid zijn de gemiddelde Amerikanen en burgers van de wereld die er waarschijnlijk aan voldeden door zich te laten prikken, boosteren, zelfs dubbel boosteren, maar die zich nu beginnen te realiseren dat dat misschien een vergissing was. Zij willen meer weten over de bijwerkingen op lange termijn. In veel gevallen is dat omdat ze die ervaren.

Voor deze mensen moeten we medelevend en geduldig zijn. Het voelt misschien als het juiste moment om er een “ik zei het toch” moment van te maken wanneer oom Larry begint te vragen naar de prikken. We hebben misschien zin om hem in zijn gezicht te wrijven dat hij ons vorig jaar niet heeft uitgenodigd voor het kerstdiner, maar dit is niet het moment om hoogmoedig te zijn omdat we gelijk hebben. We zullen in de nabije toekomst bondgenoten nodig hebben. We hebben mensen nodig die ons helpen de goede strijd te voeren, want het pandemie-paniektheater is nog niet voorbij. Bovendien, als wij nu vriendelijk zijn terwijl zij zich bewust worden van de samenzwering, stel je dan eens voor hoeveel meer zij bereid zullen zijn om met ons te praten als de klimaatveranderingscultus meer tirannieke acties onderneemt.

  EU verdrinkt in nutteloze vaccindoses: Pfizer wil nu betaling voor vaccins die nooit gemaakt zullen worden

De tweede groep mensen die zich tegen de prikken keert, zijn volgens mij degenen die aangemoedigd werden om pro-vaccin te blijven. Dit zijn de gezondheidswerkers, farmaceutische professionals en politici. Het is triest dat we pro-vaccin verpleegsters in dezelfde categorie moeten plaatsen als vuile politici, maar beiden hadden prikkels om de prikken door te zetten. Voor medische professionals ging het om baanzekerheid. Degenen die zich tegen de prikken uitspraken, verloren hun baan of hun medische licentie werd herzien. Hetzelfde geldt voor de farmaceutische industrie.

Wat de politici betreft, heb ik nog minder sympathie voor hen dan voor de medici die ons verraden hebben om hun carrière te redden. Elke politicus die de veiligheid of doeltreffendheid van de prikken in twijfel trok, werd onmiddellijk en voor altijd bestempeld als een anti-vaccin politicus. Het is een stigma dat, om politieke redenen, weinig goeds voorspelt voor hun carrière. Veel politici hebben zich positief uitgelaten over de vaccins of ze zelfs gepromoot. Dat betekent niet dat het per se slechte mensen zijn. Het betekent alleen dat het politici zijn.

Voor alle duidelijkheid: ik zeg NIET dat de artsen, apothekers en politici die de vaccins steunden een vrijbrief moeten krijgen. Ze hebben allemaal zeer slechte en gevaarlijke beslissingen genomen door de prikken te steunen, terwijl het al vroeg duidelijk was dat ze niet zouden doen wat men beweerde dat ze zouden doen. Een eerbare en intelligente arts, apotheker of politicus zou op zijn minst agnostisch zijn gebleven ten opzichte van de prikken en toch zijn carrière hebben behouden. In plaats daarvan hebben veel van hen ze tegen beter weten in gepromoot. Dat betekent dat ze egoïstisch en opportunistisch zijn, maar niet noodzakelijk slecht of dom.

  Dr. Coleman: Onweerlegbaar bewijs dat Covid-19 injecties een gevaarlijke, roekeloze fraude zijn en gevaarlijker dan de ziekte

De derde groep mensen zijn degenen die ofwel slecht ofwel dom zijn. Dit zijn de beroemdheden, journalisten en influencers van diverse pluimage die geen reden hadden om de prikken te promoten, maar het toch deden. We kunnen de analyse van Hollywood-beroemdheden en andere entertainment-elites overslaan, omdat er geen prikken nodig waren om ons te doen beseffen dat de overgrote meerderheid van hen zowel slecht als dom is.

Hoe zit het met de journalisten en en influencers? Zij werden waarschijnlijk niet gestimuleerd om de prikken te pushen, hoewel sommigen dat wel deden. Degenen die hun invloed verkochten voor vette cheques van Big Pharma of overheid zijn slecht. Ze kunnen ook dom zijn, maar ze zijn op zijn minst slecht en hebben waarschijnlijk bloed aan hun handen zodat ze een enorme beloning konden krijgen.

De journalisten en influencers die niet zijn betaald, zijn zeker dom en mogelijk slecht. Piers Morgan valt in deze categorie en over hem had ik het tijdens de show van vandaag. Hij verandert plotseling zijn mening over anti-vaxxers nadat hij ons maandenlang wreed belachelijk heeft gemaakt. Ik geloof niet dat hij daarvoor betaald werd. Ik denk dat hij gewoon zijn werk niet heeft gedaan door naar de beschikbare gegevens te kijken voordat hij zijn verklaring aflegde dat iedereen zich moet laten prikken. Gezien zijn enorme bereik is het zeer waarschijnlijk dat hij wel degelijk bloed aan zijn handen heeft, want er zijn vrijwel zeker mensen die door zijn pressie zijn geprikt.

Hij staat niet alleen.

Voor deze derde groep heb ik geen sympathie. Ik wil niet met hen praten, want dan zou ik hun zeker het vitriool teruggeven dat zij op ons richtten. Ze krijgen geen vrijbrief. Ze zijn of slecht, of dom, of allebei. Ze mogen nooit meer vertrouwd worden om een mening te geven over iets belangrijks. Als ze celebritychef willen worden of in een reality-tv-show willen meedoen, is dat prima. Anders moeten hun privileges om intelligent over iets te spreken worden ingetrokken.

  Mike Yeadon - Tijdschema naar Tirannie

We hebben bondgenoten nodig. Naarmate meer mensen de waarheid ontdekken over de prikken, moeten we ze het niet in hun gezicht wrijven als ze beseffen dat we al die tijd gelijk hadden. We moeten hen vriendelijk behandelen en hopelijk proberen hen tot ons denkkader te bekeren. Op zijn minst moeten we ze zover krijgen dat ze vragen gaan stellen. Misschien zullen ze op een dag zoals het hoort alles in vraag stellen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINZELOTEN DOSSIER

De echte bedreiging voor de mensheid zijn niet de leugenaars of de oplichters. Het zijn de vaccinzelotenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTerwijl de globalisten zich klaarmaken om de wereld op te blazen, moet u zich voorbereiden op TEOTWAWKI omdat de wereld geen ervaring heeft met het stoppen van een oorlog tussen twee nucleair bewapende vijanden
Volgend artikelDe demonisering van de ongevaccineerden: Een terugblik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Toch deels oneens. Artsen zkuden egoistisch zijn geweest? Dat zou ik ze kunnen vergeven als de prikken geen effect hadden gehad.
  Maar ondanks het feit dat de opleiding nu meer en meer om het voorschrijven van middelen gaat dan om mensen genezen konden zij, nee moesten zij, beter weten. Dat ze zich niet uitspraken tegen de prikken is al kwalijk genoeg, maar dat ze zelfs niet neutraal bleven en daardoor honderden of duizenden mensen mogelijk kwaad deden kan ik ze niet vergeven.

 2. De hele medici is corrupt en geïnfecteerd met veelal zielloze figuren helaas. Oudere worden om het minste geringste platgespoten met Haldol terwijl ze slechts ‘onrustig’ zijn en wat geruststellende woorden nodig hebben. Is gewoon policy je moet er als betrokken famillielid bovenop zitten. Het komt van bovenaf maar wie dient de spuit toe? Dit zijn vaak huisartsen of verpleegsters die dondersgoed weten dat dit eigenlijk niet ok is. Zo zijn er ook veel medische behandelingen en operaties die totaal nutteloos zijn maar om hun verdien model worden toegepast of ingebracht bij mensen een vrij onschuldige maar 1 met grote gevolgen is een galblaasverwijdering maar ook behandelingen voor kankers zijn zeer discutabel. Hoeveel mensen ik wel niet heb zien gaan die zonder klachten het ziekenhuis in gingen voor preventief onderzoek en na punctie verdachte plek of tumor ineens binnen maand uitzaaiingen hadden…Meest schadelijke medicatie die ze geven op dit moment zijn pijnmedicaties die ze vervangen door geheel synthetische antidepressiva achtige medicijnen die rommelen bij mensen in hun hoofd met receptoren van dopamine en serotine dit alles onder het mom om ‘verslaving’ van bv een opiaat tegen te gaan. In werkelijkheid zijn deze soorten medicijnen vele malen slechter maar nieuw dus flink op te verdienen…Dat mensen er suïcide van worden bij staken…ach dat is normaal…Zijn veel zaken niet pluis in het medische circus en nu al helemaal niet nu hun opperbevelhebber een kale WEF psychopaat is.

  • Ja, als je het met hun behandelplan niet eens bent, hebben ze onbeperkt haloperidol in voorraad
   om je op andere gedachten te brengen. Het gewenste behandelplan is natuurlijk voor hun winstgevend.
   Op wat uitzonderingen na… HET IS TUIG VAN DE RICHEL. [ de medici ]

 3. “We maken gebruik van een nieuwe techniek, we hebben het niet eerder gedaan, we zijn continue aan het leren hoe het immuunsysteem reageert op het vaccin.”
  Marc Kaptein, CEO Pfizer Nederland, bij Jinek op 21 november 2021.

  Als je meer dan 2 hersencellen hebt, dan had de gedachte toch kunnen opkomen dat mensen hier als proefkonijn worden gebruikt.

 4. Zullen we doen @Rommel.

  We zullen iedereen dat hier slachtoffer van is, benaderen zoals ze werkelijk zijn: slachtoffers.

  Met heel veel geduld, en empathie.

  Ik ben daar niet kwaad op, koester geen wrok, omdat ik inderdaad begrijp dat wij slachtoffers zijn.
  En dat zal ik nooit, uit het achterhoofd verliezen.

  Het brengt wel het slechte in de mens naar boven, maar dat is allemaal zo georkestreerd. Dat wil daarom niet zeggen dat die slapenden cognitieve dissonanten slechte mensen zijn…

  Het zijn de omstandigheden van hogerhand opgelegd, dat het slechte in hen naar boven haalt.

  Het zijn egoïsten, zeer dikke, egoïsten, verlamd van angst, welke maar wat blij zouden zijn, als jij sterft, als dat betekent dat zij mogen blijven leven.

  Kijk toch eens goed mensen, uw cognitieve dissonantie voorbij.

  Ik begrijp dat u het liever niet wil zien, en graag verder gaat met uw leven, waarbij u doet alsof er niets aan de hand is…

  Denk hier over na, en kijk wat er allemaal bij komt kijken.

  Dit gevoelige principe, is de Apex, waar de wereld op draait.

  U zou dit in principe moeten kunnen doortrekken.

  Pas dit principe toe op zoveel mogelijk gebeurtenissen, en leer de wereld, te begrijpen.

  In principe, de werkelijke elite van de mensheid, de crème de là crème, zijn wijzelf.

  Wij zijn het beste wat de mensheid heeft voortgebracht.

  Want wij dragen dat denkvermogen dat nodig is, om de mensheid als geheel, vooruit te catapulteren.

  Wij weten dat het belangrijk is, om over doorontwikkelde empathische vermogens te beschikken, we weten dat het belangrijk is om geduld te hebben, en we weten wat actief luisteren ook daadwerkelijk inhoudt…

  In de hoop dat jij u hieraan gaat afspiegelen, en dit gedrag gaat kopiêren…

  We moeten proberen het degeneratieve gedrag waar men op aanstuurt, voor te blijven.

  Want wanneer u zich laat vangen, en u zichzelf in degeneratief gedrag wentelt, dan bent u voor een objectieve universele waarnemer, niet meer dan een aap, wat de zaken voor de elite er een stuk eenvoudiger op maakt. (want wie maalt er nu om een aap?)

  Ziet u hoe groots en diep het best is?

  Het is belangrijk om in deze tijd, er op uw beste uit te zien, dat u uw ras, op haar beste kan representeren.

  Kijk nu eens naar het verschil…

  Een onwetende mensenmassa die een speelbal is van door hogerhand opgelegde ‘onvolmaaktheden,’ en als een kip zonder kop is, en wijzelf, die het allemaal veel groter zien.

  Hier ziet u hoeveel werk er aan die bevolking nog nodig is, en ik wil daar gerust bij helpen, maar dan moet die bevolking het ook willen.
  Als we dat kunnen afspreken, zijn we vertrokken.
  Kunnen we dat niet afspreken, (omdat jij meer weet en ik daardoor nogal dom over kom en daar kan ik niet tegen) dan zal er ook niets geholpen hoeven te worden.

  “Omdat jij meer weet en ik daardoor nogal dom over kom en daar kan ik niet tegen.”

  Het ego dus. Daar gaan we nog problemen mee krijgen, want waarom zeg je niet: “Wat is dat interessant zeg, bedankt voor de inzichten die u mij verschaft.”

  Er zijn in dit geval dus twee manieren om als luisterende partij te reageren.

  Waarom ga jij voor de negativiteit?

  Dus ipv alles direct tegen te spreken, (omdat het harde, voor u deels onbekende woorden zijn) waarom luister je niet gewoon?

  Je hebt een keuze, en kiest negativiteit, en zo, gaan wij nergens komen. Want respect, moet van twee kanten komen.

  Ik heb mijn ego, geëlimineerd.

  Wanneer ik mezelf erop betrap om door het ego te denken, zeg ik: “Hallo, en nu weg!”

  De sleutel is het ego-gedrag bij jezelf te herkennen.

  Dat is voor de meesten om het zacht uit te drukken, nogal confronterend.

  Maar wanneer u uzelf eenmaal hebt gecorrigeerd, ben je vertrokken, en je zal zien, dat het gemakkelijker begint te gaan.

  Ik zal u een tip delen, welke de schaamte dat zich van me meester maakte wanneer ik mezelf met mezelf confronteerde, draaglijker maakt.

  U schaamt zich, want u ziet nu wie u werkelijk bent, en als het goed is, wil u dat persoon eigenlijk niet zijn.(eliminatie ego in gang gezet)

  Weet nu, dat hetgene je voelt, iets tussen jou en het onderbewustzijn is. Niemand anders krijgt de beelden door.
  Want je zal beschamende beelden zien, maar vergeet niet, dat alleen jij ze kan zien. Goed?

  Vrees daar niet van, voel de pijn, en volg het.

  U moet dit doen.

  De betere wereld begint bij jezelf, en begint exact, (!) daar

  Dat is een proces van ongeveer vier jaar geweest.

  En ik weet wat je daarvoor, stap voor stap moet doen. (volgens het boekje)

  Enige voordelen, in het volledig jezelf zijn nadat het ego was geëlimineerd?

  Ik heb het zo ondervonden: vernietiging ego, zorgt dat jij met interessantere dingen kan bezig zijn. (dat je eindelijk eens doet, wat jou blij maakt, want in dit leven, wat van u is, hebt u daar ook recht op)

  Want u bent geen slaaf meer, van ongecontroleerde ego-impulsen, welke uw brein, in feite gegijzeld heeft. (kunstmatig met de paplepel ingegoten)

  Je houdt je niet meer bezig, met hoe je over komt. (je bent cool, of niet, want je weet dat wanneer je het speelt, je toch wel door de mand zal vallen)

  Dat is dus verspilde energie, en wat verspilde energie is, bepaal jijzelf.

  Dit maakt dus betere mensen.

  Je hebt leren vertrouwen op je instincten. (de werkelijke wachter)

  En al de rest, is verspilde energie.

  Zodat jij, ten alle tijde, jezelf kan zijn.

  Want dat, is wat jou gelukkig zal maken. En je kan dat zeer zeker voelen.

  Het ego, blokkeert uw innerlijk geluk.

  Het is je onderbewustzijn, dat knaagt, want je liegt tegen je onderbewustzijn.

  En wanneer dat knaagt, dan is ‘er iets,’ maar je weet niet wat.

  Je doet je immers anders voor.

  Ik ga het inkorten nu, want er komt momenteel zoveel boven, dat wanneer ik niet stop, ik hier morgen nog zit.

  Met vriendelijke groet.

 5. Het kwaad is al geschied en daar komen maar enkelingen van op terug. De regering heeft de corona beperkingen inmiddels in een wet gegoten. Maar alle wetten zijn ongeldig, doordat ze door een vermeend enige soeverein die zich zelf koning noemt te ondertekenen bij gratie gods. Deze gratie gods is niet aantoonbaar en dus klinkklare bedrog dat hij iedere inwoner zijn wil kan opleggen. Daar de Staat der Nederlanden coöperatie een buitenlands bedrijf is. Waar het lease contract van 125 jaar vorig jaar op 19-07-2021 is verlopen over het grondgebied van bezet Amerikaans gebied.

 6. Kots, kots, welke zool heeft dit moraliserende stuk geschrrven?
  Ik ben niet van deze moraalridders gediend en bepaal zelf niet alleen wat ik wel/niet in mijn lijf laat proppen ook wat ik wel/niet vind.

  Zero medelijden of compassie, laffe hersenlozen die mijn leven hebben verwoest en straks net zo hard weer meegaan met de volgende hoaxen.

  • Ik begrijp je punt @Ab, ik zou het ook liever anders willen, maar we moeten dit verstandig aanpakken.

   En ja, wij moeten weer mededogen tonen, wij moeten weer geduld hebben, waarbij onze inspanningen door hen nooit erkend zullen worden.
   Dit, is uw spirituele oorlog, waar men weleens van spreekt welke achter de schermen woedt.

   Ik weet het man, het is zeer zwaar. (vernietig uw ego, en heb het lef te zeggen dat het zwaar is)

   Denk groots, denk dat wij altijd (!) zullen doen wat wij kunnen, maar dat wij ook geen Superman zijn.

   Mvg,

   Chip

 7. Heel wat van de huidige ‘plotse’ doden lachten indertijd de ongevaccineerden uit via diverse kanalen. Nu komen ze terug op het scherm onder de rubriek ‘Karma’. Ik antwoord dan ‘RIP, had die man (of vrouw) indertijd de informatie maar gehad waarover ik via alternatieve media beschikte en komende van naar de hel verwenste virologen, dokters en vaccinologen zoals Robert Malone en Pierre Kory (USA), Geert Vanden Bossche en Sam Brokken (BE), Theo Schetters (NL), Luc Montagnier (FR nobelprijswinnaar AIDS) en Didier Raoult (FR), Dolores Cahill, Andrew Wakefield en Michael Yeadon (UK), FLCCC (alliantie van profs en dokters),…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in