De Canadese zanger Justin Bieber heeft dinsdag zijn “Justice World Tour” geannuleerd, onder verwijzing naar lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen. Justin Bieber schokte zijn fans in juni toen hij onthulde dat hij gezichtsverlamming had als gevolg van een zeldzaam virus. De 28-jarige zei dat hij gediagnosticeerd is met het Ramsay Hunt syndroom, bericht Thegatewaypundit.com.

Er is geen onbetwistbaar bewijs waaruit blijkt dat meneer en mevrouw Bieber de injecties hebben gekregen. Maar rapper Nicki Minaj weigerde op 13 september 2021 het jaarlijkse Met Gala, een populair mode-evenement in New York bij te wonen, omdat daarvoor een bewijs van inenting nodig was. Zowel Justin als Hailey Bieber woonden het evenement bij.

“Het syndroom van Ramsay Hunt treedt op wanneer een gordelroosuitbraak de gezichtszenuw bij een van uw oren aantast, aldus de Mayo Clinic. Het kan pijnlijke gordelroosuitslag, gezichtsverlamming en gehoorverlies in het aangetaste oor veroorzaken,” meldt KTLA.

Bieber heeft in juni enkele van zijn Noord-Amerikaanse shows afgezegd na zijn gezichtsverlammingsangst.

“Zoals jullie kunnen zien, knippert dit oog niet meer. Aan deze kant van mijn gezicht kan ik niet lachen. Deze neusvleugel beweegt niet,” zei Bieber in een video die hij op Instagram plaatste.

“Dus voor degenen die gefrustreerd zijn door mijn afzeggingen van de volgende shows, ik ben gewoon fysiek, duidelijk, niet in staat om ze te doen,” zei hij. “Dit is vrij ernstig, zoals je kunt zien. Ik wou dat dit niet het geval was. Maar het is duidelijk dat mijn lichaam me zegt dat ik het rustiger aan moet doen.”

Bieber heeft dinsdag de rest van zijn wereldtournee opgeschort wegens lichamelijke en psychische problemen door zijn “gezichtsverlammingsangst.”

  Fox News rouwt om overlijden van 2 volledig gevaccineerde medewerkers deze vakantieperiode

TMZ meldt:

Justin Bieber trekt de stekker uit zijn wereldtournee … en zegt dat hij zijn gezondheid tot prioriteit moet maken.

Bieber’s tournee – Justice World Tour – rolt al sinds maart, maar er zijn nog 70 shows over die tot maart 2023 zullen lopen, en dat zijn de shows die nu zijn opgeschort.

Bieber schijnt te zeggen dat een deel van de reden voor de opschorting fysiek is, en een deel mentaal.

Hij zei, na onlangs in Brazilië te hebben opgetreden: “Na het afstappen van het podium, overviel de uitputting me en ik besef dat ik mijn gezondheid nu tot prioriteit moet maken.”

Hij ging verder … “Dus ga ik voorlopig een pauze nemen van het toeren. Het komt wel goed, maar ik heb tijd nodig om uit te rusten en beter te worden.”

Een bron met directe kennis vertelt aan TMZ, dat een belangrijke reden voor de schorsing de geestelijke gezondheid is … Justin heeft het de laatste jaren moeilijk gehad en dat heeft zijn tol geëist. Een andere reden is zijn recente gezondheidsangst waardoor zijn gezicht gedeeltelijk verlamd is geraakt.

Eerder dit jaar werd de vrouw van Justin Bieber, Hailey Bieber, in het ziekenhuis opgenomen met “beroerte-achtige symptomen.

Het 25-jarige model werd in maart opgenomen in het ziekenhuis in Palm Springs, Californië, waar artsen een bloedklonter in haar hersenen vonden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Is het onchristelijk om zich te verkneukelen over het ongeluk van afschuwelijke mensen die uw waarschuwingen in de wind hebben geslagen?Volg Frontnieuws op Telegram

  Het beleid van verplichte vaccinatie heeft geen invloed op de vaccinatiegraad in Oostenrijk; integedeel

Lees meer over:

Vorig artikelLEK: EU zet escalatie met Rusland voort – Nog meer zelfmoordsancties
Volgend artikelMassale afname van insecten sinds 5G op het Griekse eiland is geactiveerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Intussen;

  Steeds meer jongeren met piep in hun oren: waar komt die vandaan?

  Het aantal jongeren met oorsuizen neemt snel toe. Met tinnitus hoor je constant een geluid dat er niet is. Wat gebeurt er eigenlijk in je hoofd wanneer je hier last van hebt?

  https://www.nu.nl/295136/video/steeds-meer-jongeren-met-piep-in-hun-oren-waar-komt-die-vandaan.html

  Gepubliceerd op 6 september 2022 om 16:46

  —–BIJWERKING VAN DE PRIKKEN??? NEEEE HOOOR……. OH WACHT… IK LEES WEERN IETS———

  <<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>

  Sommige mensen die tinnitus ontwikkelden kort na het krijgen van COVID-19-vaccinaties dringen er bij de Centers for Disease Control and Prevention op aan om de aandoening te herkennen als een mogelijke bijwerking van het vaccin.

  Tinnitus wordt gewoonlijk oorsuizen genoemd.

  Verschillende tinnituspatiënten vertelden ABC15 dat het gebrek aan CDC-erkenning ongewenste gevolgen heeft veroorzaakt, waaronder stijgende medische rekeningen, twijfelende artsen, ziektedagen van het werk en de mogelijkheid om ontslagen te worden.

  “Ik had mijn vaccinvrijstelling moeten indienen of de booster tegen 1 april moeten krijgen, omdat gezondheidswerkers dat in de staat Californië moeten hebben,” zei Shelli Russo, een kinderverpleegkundige in de omgeving van San Diego. Russo zei dat ze problemen kreeg met horen, oorsuizen en duizeligheid binnen enkele dagen na haar tweede COVID-19-immunisatie vorig jaar.

  Russo is een van de 15.000 mensen die zich bij het Vaccine Adverse Events System van de CDC hebben gemeld en zeggen dat ze tinnitus ontwikkelden na de injectie.

  Verpleegster Russo is momenteel met medisch verlof vanuit haar ziekenhuis en ze maakt zich zorgen dat ze haar baan kan verliezen als ze terugkeert. Vanwege haar eerdere symptomen wil ze geen booster krijgen en de californische regels staan alleen medische vrijstellingen toe voor mensen met symptomen of aandoeningen waarvan de CDC zegt dat ze door het vaccin kunnen worden geschaad.

  In Phoenix doet Lauren Fieman dagelijks oefeningen om haar evenwichtsgevoel te herwinnen.

  “Je voelt je gewoon instabiel,” zei Fieman.

  De 40-jarige kreeg afgelopen april haar tweede COVID-19-injectie en ze zegt dat ze een paar weken later extreme duizeligheid, tinnitus en andere vreemde symptomen ontwikkelde.

  Haar symptomen waren zo ernstig dat ze zei dat ze niet uit bed kon komen.

  “Ik heb alle tests laten doen: MRI, MRA, CAT-scans, bloedonderzoek,” zei Fieman. In augustus stelde een arts een zeldzame binnenooraandoening vast die vestibulaire neuritis wordt genoemd.

  “Het is over het algemeen verbonden met een infectie: een verkoudheid, een sinusinfectie, misschien had je griep, en ik had daar niets van,” zei Fieman.

  In een recent farmaceutisch veiligheidsrapport erkende de Wereldgezondheidsorganisatie tinnitus en gehoorverlies, soms in combinatie met duizeligheid, als mogelijke zeldzame bijwerkingen van COVID-19-vaccinaties.

  Johnson en Johnson merkt tinnitus ook op als een gemelde bijwerking van zijn COVID-19-vaccin.

  De WHO dringt aan op verdere beoordeling en vraagt zich af of de injecties voor sommige mensen een auto-immuunrespons in de vestibulocochleaire zenuw veroorzaken.

  “Ik wist het de hele tijd in mijn hart, de timing was gewoon te toevallig om het slechts een toevalstreffer te laten zijn,” zei Fieman.

  De CDC is het niet eens met de WHO. CDC zegt dat tinnitus “vaak voorkomt” en “vele oorzaken” heeft en tot op heden zijn gegevens “niet voldoende om te concluderen dat er een oorzakelijk verband bestaat.”

  “Het probleem met tinnitus – in tegenstelling tot zoiets als een bloedstolsel of een ontsteking van het hart – je kunt het niet zien, je kunt het niet meten,” zei Dr. Greg Poland / Mayor Clinic Research Group.

  Maar Dr. Greg Poland zegt dat de CDC tinnitus niet moet negeren als een mogelijke bijwerking. Hij kreeg ook last van oorsuizen sinds hij een COVID-19-prik kreeg.

  “Als de CDC tinnitus als bijwerking zou verklaren, dan zou daar onderzoek aan worden toegewezen, daarom zou die aanduiding ertoe doen,” zei Joy Onozanka, een woordvoerder van de American Tinnitus Association.

  “CDC, dit zijn de geleefde ervaringen van mensen, en ik denk dat het het verdient om de mogelijkheid te blijven onderzoeken dat er een verband is,” zei Fieman.

  Zonder enige CDC-erkenning heeft Lauren nog steeds onbeantwoorde gezondheidsvragen en Russo staat voor een moeilijke beslissing.

  “De gedachte om mijn familie te verliezen, wat in feite is wat ik beschouw als mijn collega’s en mijn patiënten, is gewoon verschrikkelijk,” zei Russo. “Moeten kiezen tussen mijn gezondheid en mijn werk – die keuze kan ik niet maken.”

  Beide vrouwen hopen dat ze volledig zullen herstellen en geloven dat het vertellen van hun verhalen bewustzijn en antwoorden zal brengen.

  Volksgezondheidsinstanties bevelen covid-19-vaccins nog steeds sterk aan voor de meeste mensen. Als u vragen of opmerkingen heeft, wordt u dringend verzocht contact op te nemen met uw medische zorgverlener.

  https://www.abc15.com/news/local-news/investigations/patients-urge-cdc-to-recognize-ringing-in-ears-as-a-vaccine-side-effect

  • Die tinnitus kan worden veroorzaakt door een B12-tekort. Oorzaken: vegetarisme, gestoorde opname, eetproblemen, maagzuurremmers, lachgasgebruik, medicijngebruik, of drinken of roken bijvoorbeeld.
   Het is een stille epidemie vandaag de dag.
   Er is zeker wat aan te doen: b12-injecties. Bij mij hielp het. Ben (ook) van de tinnitus af.
   Huisartsen houden dit zoveel mogelijk stil. Omdat ze anders teveel mensen moeten injecteren en dat mag niet van de zorgverzekeringen. Te duur. Zei mijn huisarts zelf.
   Voor mij werd een uitzondering gemaakt omdat het erg slecht met me ging en omdat mijn vrouw was overleden. Al werd me wel gezegd dat ik maar tijdelijk werd geholpen. Vanwege de kosten.

 2. Waarom blijven zulke gasten toch liegen? Zeg gewoon dat je je in de zeik hebt laten nemen en jezelf gehandicapt hebt laten spuiten. Idioot. Ik gok dat dit mannetje een gevalletje plotseling en onverwacht wordt…

  • Omdat ze spijt hebben van de prik en niet meer terug kunnen.
   En ja waarom blijf je liegen, als die prik erin zit kun je niet meer terug dus ga je met de grote massa mee en lieg je gewoon mee…..

   • dat is zo he. eerlijk zijn naar jezelf toe dat is soms te moeilijk. vooral als je niet gezond bent. dus kost liegen minder moeite. spaart energie. hoeven ze nergens meer over na te denken. schapen (die beesten) lopen niet voor niets achter elkaar aan in het schapenpaadje. het eerste schaap ziet en denkt en die erachter lopen besparen zo energie.

 3. Zo te zien heeft hij een Bell’se paralyse, een aangezichtsverlamming die vaak een gevolg is van een beschadigde zenuw door een ontsteking. Het kan ook een bijwerking zijn van het ‘corona-vaccin’. Dat lijkt mij het meest plausibel. Als zanger is hij nu arbeidsongeschikt, om dat alleen praten al met die aandoening heel lastig is, door dat de besturing van de mond niet goed meer werkt. Einde zang carrière. Hij zou de fabrikant van het ‘vaccin’ aan kunnen klagen voor gederfde inkomsten.

 4. Justin en zijn vrouwtje zijn Cabal en hebben geen injecties gehad. Ze faken hun aandoeningen om het te normaliseren onder jeugd dat het iedereen kan overkomen. Een heel vies spel. De mimiek van Justin’s gezicht ziet er totaal niet uit als echte verlamming maar een poging dit te na te doen. Slecht acteer werk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in