© Zelensky shooting uzis meme YouTube

Zelensky en zijn handlangers willen dat heel Europa over de afgrond rijdt. Maar de getalenteerde heer Zelensky overschrijdt de aanvaardbare grenzen van het script wanneer hij Berlijn in het rond begint te meppen.

Team Zelenski heeft tot nu toe een behendig, zij het plakkerig verzonnen, spel gespeeld. De Oekraïense president heeft in zijn drukke oorlogsschema tijd gevonden om de afgelopen weken meer dan 17 parlementen over de hele wereld toe te spreken, telkens met een toespraak die op maat gemaakt is om op specifieke culturele emotionele knoppen te drukken, schrijft Finian Cunningham.

Naast het schrijven van kunstzinnige toespraken zit hij blijkbaar dagelijks aan de telefoon met wereldleiders om te vertellen over de gruwelen die de Russische troepen begaan zouden hebben, en om te eisen dat er meer wapens naar Oekraïne gestuurd worden en dat er nog draconischer sancties tegen Moskou genomen worden. Hij vindt ook nog tijd om een Hollywood-publiek toe te spreken met tranentrekkende toespraken. Laten we het er maar op houden dat deze man het veel te druk heeft om een soloproductie te zijn.

Team Zelenksy: men moet concluderen dat er met president Vladimir Zelensky meer aan de hand is dan men op het eerste gezicht zou denken. Berichten over offshore-rekeningen van vele miljarden dollars in het Caraïbisch gebied zijn een andere aanwijzing.

De komiek-acteur met Joodse achtergrond is een perfecte buikspreker-façade om een regime te voorzitten dat vergeven is van nazi-militairen. Deze façade is des te belangrijker omdat de westerse “democratische” staten tot over hun oren in het sponsoren en bewapenen zijn van het regime waarvan de voetsoldaten trots de insignes van de Waffen-SS dragen.

Maar de powertrip door de wereld te gaslighten schijnt hem en zijn handlangers van de CIA en MI6 naar het hoofd gestegen te zijn. Deze week is Team Zelensky te ver gegaan door Duitsland, de spilmacht van de Europese Unie, af te snauwen.

  De Oekraïne-mythe brokkelt af

Het bleek dat de Duitse president Frank-Walter Steinmeier van Zelensky’s assistenten te horen had gekregen dat hij niet welkom was in Kiev als deel van een delegatie waartoe ook de leiders van Polen en de Baltische staten behoorden. Die vier leiders gingen door met hun “solidariteitsbezoek” aan Kiev, terwijl Steinmeier in Berlijn achterbleef. De vernedering heeft in Duitsland tot grote verlegenheid geleid, waarbij zelfs de zachtmoedige Bondskanselier Olaf Scholz zei dat hij “geïrriteerd” was door de belediging van het Duitse staatshoofd.

Een van de redenen voor de kleinering van Steinmeier is hun klacht dat men vindt dat hij te dicht bij Rusland staat. Tijdens de coalitieregering van voormalig bondskanselier Merkel was Steinmeier minister van Buitenlandse Zaken en hielp hij bij de onderhandelingen over de vredesakkoorden van Minsk van 2014 en 2015. Kiev heeft die akkoorden verworpen en dat is een van de factoren waarom de huidige oorlog in Oekraïne is geëscaleerd met de interventie van Rusland op 24 februari. Dat Kiev op grond daarvan beweert dat Steinmeier “te dicht bij Rusland staat” is potsierlijk en toont alleen maar aan hoe onredelijk en obsessief anti-Russisch het regime is.

Maar er is meer aan de hand, zo lijkt het. Zelensky en zijn Amerikaanse en Britse handlangers hebben getracht Duitsland, en ook Frankrijk, ertoe te bewegen een meer antagonistische houding tegenover Rusland aan te nemen. Zoals de Washington Post deze week verontwaardigd opmerkte, trekken de twee grote Europese economieën en NAVO-leden hun gewicht niet in de schaal als het gaat om het leveren van wapens aan Oekraïne.

  Zelensky: Nederlaag in Bakhmut zou ons dwingen tot een compromis met Rusland

Kanselier Scholz heeft tot nu toe de druk weerstaan om meer zwaar wapentuig naar Oekraïne te sturen. Berlijn is bespot omdat het “alleen maar helmen” zou leveren.

Evenzo heeft Scholz oproepen om een totaal embargo op de invoer van Russische olie en gas afgewezen. Ongetwijfeld beseft hij dat een dergelijke stap suïcidaal zou zijn voor de Duitse economie.

Intussen zijn Zelensky en zijn scenarioschrijvers echter steeds scheller en nukkiger geworden. Ongeduldig verklaarde Zelensky deze week dat heel Europa onmiddellijk de energiehandel met Rusland zou moeten stopzetten, “om de Russische militaire machine niet langer te sponsoren”.

Om het ongenoegen over het feit dat Berlijn zich niet agressief genoeg opstelt tegenover Moskou te benadrukken, schijnt het dat Team Zelensky het op de een of andere manier een goed idee vond om de Duitse president te beledigen.

Maar door hun hand te overspelen, lopen Zelensky en zijn buiksprekers het risico dat de zo belangrijke “eenheid” van de NAVO en de Europese Unie onder overheersend Amerikaans leiderschap uiteenvalt.

Deze schijnbare eenheid is breekbaarder dan de uiterlijke opschepperij van de Amerikaanse president Joe Biden wil doen voorkomen. Washington is wanhopig om de NAVO en de EU op hetzelfde virtuele strijdtoneel te houden met betrekking tot het voeren van zijn proxy-oorlog tegen Rusland. Als de NAVO-leden vraagtekens gaan zetten bij het hele krankzinnige beleid om Oekraïne te bewapenen of als de EU-leden vraagtekens gaan zetten bij de zelfvernietigende sancties, dan begint het door de V.S. geleide anti-Rusland front in elkaar te storten.

In hun verwaandheid dreigt Team Zelensky de kluts kwijt te raken. Een kunstmatig land in de periferie van Europa, dat bezoedeld is door oligarchische corruptie en nazi-paramilitairen en geleid wordt door een tot politicus omgevormde komiek, schijnt het hooghartige idee te hebben gekregen dat het de bevoegdheid heeft om Berlijn, Parijs en zelfs de hele Europese Unie het beleid voor te schrijven.

  Mantra's van de oorlog: De botsing tussen de Oude en de Nieuwe Wereld in Oekraïne

En dat niet alleen, het regime in Kiev wordt ook nog eens gesteund door Polen en de Baltische staten, die niet bepaald als “model-liberale Europeanen” worden beschouwd. Voordat het conflict in Oekraïne losbarstte, lagen Brussel en Warschau op ramkoers over het vermeende anti-Europese beleid van laatstgenoemde.

Dat Zelensky Duitsland beledigt door president Steinmeier zo publiekelijk te vernederen, toont aan dat hij en zijn handlangers hun invloed overschat hebben.

Goed voorbereide toespraken houden, die de psychologische zwakheden van andere nationale leiders uitbuiten, is een succesvolle tactiek van Team Zelensky geweest. Maar zij zien over het hoofd dat hij niet meer is dan een cijfer uit een perifeer land. Vroeg of laat verdampen de hysterie en de hyperbool, en wat overblijft is het ongerijmde beeld van een cijferaar die de Europese staatshoofden vertelt wat zij moeten doen. Het doordrukken van de anti-Rusland propaganda heeft zijn grenzen van geloofwaardigheid en verdraagzaamheid. Scholz, Macron noch Le Pen gaan hun totale vernedering verplichten.

Zelensky en zijn handlangers willen dat heel Europa over de afgrond rijdt. Maar de getalenteerde heer Zelensky overschrijdt de aanvaardbare grenzen van het script wanneer hij Berlijn om de oren begint te slaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky’s gelukkige hand met geld: 243 miljoen dollar vergaard sinds zijn ambtsaanvaardingVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Transhumanistische Agenda is uw gegevens aan het vastleggen en uw geest aan het beïnvloeden
Volgend artikel10 Aanwijzingen dat de oorlog in Oekraïne deel uitmaakt van het Grote Reset plan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. (Zelensky en zijn handlangers willen dat heel Europa over de afgrond rijdt.)

  Word het niet eens tijd om zelensky en zijn handlangers het ravijn in te trappen.
  Dat deze lijders zich laten sturen door een omgevormde komiek.?
  Onbegrijpelijk ?

 2. Dit is altijd het doel geweest: houd de Duitsers en de Russen gescheiden en Amerika in de NAVO. Want als de Duitsers en de Russen hun intelligentie en hun rauw materialen zouden combineren, heeft Amerika (=Oekraine) niets meer te zeggen op het “World Island” . Ooit moesten Stalin en Hitler gescheiden van elkaar blijven dus regelde men een Wereldoorlog…

  dit jaar misschien een herhaling van zetten (door Amerika)?

 3. Het is overduidelijk dat Zelensky (waarschijnlijk een nepjood) iedereen probeert in te palmen met zijn tranentrekkende en groteske toneelstukjes die van leugens aan elkaar hangen. Zelensky is onderdeel van de Cabal maar de EU en Washington steunen dit regime ook door dik en dun. Ze zijn echt uit op een Derde Wereldoorlog.

 4. Ik ben die Zelensky zo zat, acteur en pop van het westen. De eerste de beste Oekraiener die hem uitlevert aan Rusland red ontelbaar veel levens!

 5. Zelensky eist 7 billioen per maand van Europa om onkosten te betalen. Hij heeft net weer 13,6 billioen van Amerika gekregen. Zou hij wel de bonnetjes bewaren? Of verdwijnt het deels naar zijn offshore accounts.

 6. Wat de Russen nalieten: ze hadden VOOR de inval (of nu) een hit op Zelensky moeten plegen.
  Kan niet zo moeilijk zijn, om uit te vogelen waar hij zit op welke tijd, en wat daisies te laten regenen?

  Dat zou veel Russische en Oekraiense levens besparen en de oorlog bekorten.

  Voor de rest ben ik van mening, dat Oekraine een staat onder Rusland zou moeten worden en zou moeten dienen als buffer tegende Nato en Euro gekkies

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in