U wordt 24/7 in de gaten gehouden, en de meeste surveillance laat u toe in uw leven, omdat u uw privacy opgeeft en instemt met surveillance in ruil voor gemak. Google is een hoofdschuldige en de meest flagrante overtreder; zij hebben grote controle en invloed, aangezien wereldwijd 93% van de zoekopdrachten die online gedaan worden, Google gebruiken, schrijft Dr. J. Mercola.

Transhumanisten hoeven geen microchip in uw arm te stoppen om onmetelijke controle te krijgen; zij kunnen nu al de werkelijkheid veranderen en de bevolking hersenspoelen via het verzamelen van gegevens en het manipuleren van informatie.

U kunt helpen uw privacy te beschermen en terug te vechten tegen de transhumanistische beweging door alle Google-producten te mijden

Het begrip transhumanisme wordt actief onderzocht en verkend, terwijl het er op een bepaald niveau al is. Veel mensen beschouwen transhumanisme als het veranderen van mensen in robots, maar het beschrijft eigenlijk een sociale en filosofische beweging die de ontwikkeling van mensverbeterende technologieën inhoudt.

In aflevering 26 van Children’s Health Defense (CHD) Tea Time sprak ik met Polly Tommey, programmadirecteur van CHD-TV, en collega’s over de transhumanistische agenda en hoe het uiteindelijke doel ervan is de menselijke bevolking te beheersen. Het proces is versneld door de COVID-19 pandemie, en de laatste twee jaar is de wereldwijde cabal erin geslaagd het gedrag te beïnvloeden, voornamelijk door angst en het creëren van narratieven.

De meeste mensen beseffen niet dat ze 24/7 in de gaten gehouden worden, en de meeste surveillance laat u toe in uw leven, want u geeft uw privacy op en stemt in met surveillance in ruil voor gemak. Google is een hoofdschuldige en de meest flagrante overtreder, en zij hebben grote controle en invloed, aangezien wereldwijd 93% van de online zoekopdrachten via Google gaat. Het is het grootste monopolie in de geschiedenis van de wereld.

Zij leggen uw gegevens vast en beïnvloeden uw geest

In de toekomst is het mogelijk dat het transhumanisme technologieën zal gebruiken die fysiek in het menselijk lichaam of in de hersenen ingebouwd zijn om bovenmenselijke cognitie of vormen van geestbeheersing te bieden. Op dit ogenblik doet het transhumanisme zich echter al voor, niet vanuit een implanteerbaar apparaat, maar door massavormingspsychose en manipulatie van informatie.

Een belangrijk voorbeeld is de term “massavormingspsychose,” die Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA en DNA vaccin core platform technologie, noemde in een aflevering van “The Joe Rogan Experience” 31 december 2021. De aflevering werd door meer dan 50 miljoen mensen bekeken.

Op 2 januari 2022 bereikte de massavormingspsychose een waarde van 100 op Google Trends, wat betekent dat ze een piek in populariteit bereikt had, nadat ze voordien praktisch ongehoord was geweest.

De technocraten kwamen snel in actie, door zoekresultaten te manipuleren en Google te overspoelen met propaganda om Malone en de mass formation psychosis theorie in diskrediet te brengen – ook al bestudeert Mattias Desmet, hoogleraar klinische psychologie aan de Universiteit van Gent in België, die 126 publicaties op zijn naam heeft staan, het al vele jaren, en het verschijnsel dateert eigenlijk al van meer dan 100 jaar geleden.

  Dr. Robert Malone: Verzet je - De tijd is nu gekomen

Degenen die in de ban zijn van de massavormingspsychose richten zich obsessief op een mislukking van de normale wereld of op een bepaalde persoon of gebeurtenis – in dit geval COVID-19 – die het middelpunt van de aandacht wordt en de massa effectief kan beheersen. Het verschijnsel leidt tot totalitair denken en, uiteindelijk, tot totalitaire staten – en het is duidelijk dat Google niet wilde dat u ervan wist.

Google infiltreert uw huis

Door hun monopolie controleert Google wat u ziet, door zoekresultaten te manipuleren en websites te censureren of ze als “misinformatie” te bestempelen. Als u bijvoorbeeld wilt weten hoe u echt gezond kunt worden, dan bestaat die informatie op het internet – ze is er – maar u zult ze niet gemakkelijk kunnen vinden als u niet weet waar u moet zoeken, vanwege de manier waarop Google informatie controleert.

Door informatie te manipuleren, kunnen zij de werkelijkheid over elk onderwerp – van COVID-19 tot Oekraïne – zo vormen en veranderen dat het in hun agenda past. Het is niet alleen de zoekmachine van Google die bijhoudt wat u doet, maar ook uw browser. De browser Google Chrome volgt alles wat u online doet, terwijl Gmail elk teken dat u typt vastlegt – en het voor onbepaalde tijd op zijn servers opslaat.

Als u slimme luidsprekers in uw huis gebruikt, zoals de slimme luidsprekers Alexa en Google Home of de smartphone-app Google Assistant, bestaat de kans dat er naar uw verzoeken geluisterd wordt, en misschien zelfs wel wanneer u het niet zou verwachten. Zelfs slimme thermostaten kunnen microfoons in zich hebben.

Hebt u ooit een telefoongesprek met iemand gevoerd en begon u dan in het volgende uur of de volgende dag advertenties te krijgen die verband hielden met iets waarover u gesproken had? Dit is een krachtig voorbeeld van de hoeveelheid gegevens die zij over u verzamelen en hoe zij die gebruiken om uw gedrag te controleren en te manipuleren. Zij hebben geen futuristisch transhumanistisch apparaat nodig om naar binnen te gaan en uw hersenen te manipuleren – zij doen het al zonder.

Organismen hacken om het leven zelf te manipuleren

In het begin van de video van CHD komt transhumanist Yuval Noah Harari aan het woord, professor aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem en een topadviseur van Klaus Schwab, eigenaar en voorzitter van het Wereld Economisch Forum (WEF). Het is belangrijk om te weten dat Schwab, WEF en Harari openlijk spreken over transhumanisme als onderdeel van The Great Reset, en Harari geeft toe dat gegevens menselijke elites in staat zouden kunnen stellen om meer te doen dan “alleen maar digitale dictaturen te bouwen.”

“Door organismen te hacken,” zei Harari, “kunnen elites de macht krijgen om de toekomst van het leven zelf te herontwerpen. Want als je eenmaal iets kunt hacken, kun je het meestal ook manipuleren.” Binnenkort, zegt hij, zullen sommige bedrijven en regeringen in staat zijn om “systematisch alle mensen te hacken.” En als zij erin slagen het leven te hacken, beschrijft hij dat als de “grootste revolutie in de biologie sinds het begin van het leven 4 miljard jaar geleden.” Volgens Harari:

  COVID-vaccins: ontworpen voor ontvolking?

“Gedurende 4 miljard jaar is er niets fundamenteels veranderd. De wetenschap vervangt evolutie door natuurlijke selectie door evolutie door intelligent ontwerp. Niet het intelligente ontwerp van een of andere god boven de clouds (wolken), maar ons intelligente ontwerp, en het intelligente ontwerp van onze wolken – de IBM wolk, de Microsoft wolk – dat zijn de nieuwe drijvende krachten van de evolutie.”

Als het menselijk leven eenmaal gehackt is, zullen de hackers de controle over het leven zelf behouden – een proces dat door de pandemie versneld is. Harari zei immers: “Er wordt vaak gezegd dat je een goede crisis nooit verloren moet laten gaan.”

Surveillance is een essentieel onderdeel van het plan voor wereldwijde totalitaire controle, en Harari zegt dat de mensen over 100 jaar zullen kunnen terugkijken en de COVID-19 pandemie zullen kunnen aanwijzen als het moment waarop een nieuw regime in surveillance de overhand kreeg – “vooral surveillance onder de huid.”

Hoewel een brein-computer implantaat onlangs een volledig verlamde man in staat stelde met zijn gedachten te communiceren met familie en dokters, geloof ik niet dat de technologie zover gevorderd is dat implanteerbare microchips gebruikt worden als brein-machine interfaces om uw gedachten te controleren. Maar wat vandaag wel bestaat zijn vaccinpaspoorten, die kunnen overgaan in digitale ID’s, die dan leiden tot digitale valuta’s van centrale banken (CBDC) – het eindspel.

CBDC’s lijken onvermijdelijk te zijn; het is niet de vraag of ze er komen, maar wanneer. Als CBDC’s eenmaal wijdverbreid zijn, zullen ze alles kunnen controleren, want het zal moeilijk zijn om zonder CBDC’s te overleven. Ze hoeven geen microchip in uw arm te stoppen om deze onmetelijke controle te krijgen – ze zullen elke beweging van u kunnen volgen en controleren via CBDC’s.

Ontwikkel uw persoonlijke veerkracht

Uw gezondheid optimaliseren is een van de beste maatregelen die u hebt om uw persoonlijke weerbaarheid te ontwikkelen tegen welke nieuwe bedreiging er ook op uw pad komt. Ik heb in de video drie topprioriteiten geschetst, waaronder:

1. Vermijd zaadoliën in uw voeding – Zaadoliën, die vaak plantaardige oliën worden genoemd, zitten verborgen in vrijwel alle bewerkte levensmiddelen, ook in restaurantvoedsel, tenzij u kunt bevestigen dat de kok alleen met boter kookt. Er is vrijwel niets zo destructief voor uw lichaam als het produceren van hartziekten, kanker, leeftijdsgebonden maculadegeneratie, diabetes, zwaarlijvigheid en dementie.

Zelfs als u bewerkte voedingsmiddelen en andere grote overtreders van zaadolie, zoals sauzen en saladedressings in restaurants, schrapt, kunt u nog steeds door deze verderfelijke gifstoffen getroffen worden, omdat ze verborgen zitten in ogenschijnlijk “gezonde” voedingsmiddelen zoals kip en varkensvlees. Deze dieren worden gevoed met granen die vol zitten met het omega-6 vet linolzuur, dat in de meeste zaadoliën voorkomt en schade aan de gezondheid toebrengt wanneer het in de buitensporige hoeveelheden wordt geconsumeerd die tegenwoordig gebruikelijk zijn.

  Zal de mensheid over een paar jaar uitgestorven zijn?

Veel mensen eten veel kip omdat het als een gezond voedingsmiddel wordt beschouwd en goedkoop is, maar het is een belangrijke bron van linolzuur. In uw eigen keuken zijn voorbeelden van gezonde vetten die u in plaats van zaadoliën kunt gebruiken rundvet, boter of kokosolie.

2. Vermijd ijzeroverbelasting – Als u man bent of een vrouw van na de menopauze, kan ijzeroverbelasting uw gezondheid in gevaar brengen. Als een krachtige oxidator kan ijzer uw weefsels beschadigen en de mitochondriale functie aantasten. Uw lichaam kan ijzer slechts in beperkte mate uitscheiden, waardoor het zich kan ophopen in uw organen, waaronder uw hart, lever en pancreas.

Mannen en postmenopauzale vrouwen kunnen hun risico op ijzeroverbelasting verminderen door twee of drie keer per jaar bloed te doneren. Het is een effectieve en goedkope remedie die ook anderen zal helpen.

3. Regelmatige blootstelling aan de zon – Naar buiten gaan in de zon, waarbij u zoveel mogelijk van uw blote huid blootstelt, is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw vitamine D-gehalte optimaal is. Wanneer u aan de zon blootgesteld wordt, verhoogt dat ook de actieve vorm van vitamine A, samen met mitochondriale melatonine, een uiterst belangrijke antioxidant in uw mitochondriën die oxidatieve stress vermindert.

De-Google uzelf

U hoeft niet op Google.com te zijn om uw privacy op het spel te zetten en in de gaten gehouden te worden. Het is veel verderfelijker dan dit, want uw gegevens kunnen worden opgevangen terwijl u, bijvoorbeeld, aan het telefoneren bent. Apps kunnen uw gegevens volgen en verzamelen, die dan gebruikt worden om u in wezen te hersenspoelen.

Het is mogelijk om uw mobiele telefoon te de-Google-en door een Android telefoon te nemen die geen Google besturingssysteem heeft, maar dan moet u wel een ervaren IT-er vinden die de harde schijf van uw mobiele telefoon kan herformatteren. U kunt verder helpen uw privacy te beschermen en terug te vechten tegen de transhumanistische beweging door alle Google-producten te mijden. Dit houdt in:

 • Stop met het gebruik van Google zoekmachines. Probeer in plaats daarvan Brave zoekmachine. (Download Brave)
 • Verwijder Google Chrome en gebruik in plaats daarvan de Brave browser, die beschikbaar is voor alle computers en mobiele toestellen. Die blokkeert advertenties en beschermt uw privacy.
 • Als u een Gmail-account hebt, probeer dan een niet-Google e-maildienst, zoals ProtonMail, een in Zwitserland gevestigde gecodeerde e-maildienst. (Download Protonmail, en ontvang weer ongehinderd de Frontnieuws Nieuwsbrief, vergeet niet een nieuw abonnement aan te maken,red.)
 • Stop met het gebruik van Google docs.
 • Als u een middelbare scholier bent, zet de Google-accounts die u als student aanmaakte dan niet om in persoonlijke accounts.

Bekijk hieronder hoe Dr. Mercola het Transhumanisme bespreekt met Children’s Health Defense.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Belangrijk! Schakel over op Brave als browser en zoekmachine, wil je nog waarheidsgetrouwe informatie consumerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Coleman: Waarom regeringsleiders als oorlogsmisdadigers behandeld moeten worden
Volgend artikelTeam Zelensky overspeelt hand door Duitsland te vernederen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. “Hebt u ooit een telefoongesprek met iemand gevoerd en begon u dan in het volgende uur of de volgende dag advertenties te krijgen die verband hielden met iets waarover u gesproken had?”

  Ja! Sterker nog. Laatst kluste ik in huis met een accuboormachine en de volgende dag kreeg ik, voor het eerst, een Google-ad daarvan te zien. Vast toeval maar wel, letterlijk en figuurlijk, opmerkelijk.

  • Niet een telefoongesprek maar huiskamergesprekken. Ik kan er oneindig veel opnoemen en prompt kreeg ik reclames te zien over dingen waar we het recent over hebben gehad!

 2. Aangezien ik niet voor het eeuwig leven op aarde ga, blijf ik gerust zaadoliën eten, net als al mijn opa’s en oma’s tot in de 100ste graad voor mij.
  Het is onvermijdelijk dat je een dieet hebt met zaden.
  Trouwens, dat is niet erg.
  In zaden zitten ook veel waardevolle stoffen, zodat er nieuwe planten uit kunnen groeien.
  Je niet laten bang maken is veel belangrijker.
  Het aardse leven is nu eenmaal eindig.
  Het eeuwig leven is er voor iedereen. Alleen de plaats is afhankelijk van je geloof in Jezus Christus.

 3. Geweldige tip: Protonmail! Tot je een follow the money gaat doen. Ik laat het aan de geïnteresseerde zelf over om even te kijken bij Yahoo Finance van wie Proton is.

  • Rexodus: goeie tip. Ik voeg hier aan toe, je moet overal en altijd kijken wie de financiers zijn, en wie de donateurs zijn, en wie de eigenaars zijn. Dan kun je een keuze maken die jou aanstaat. (bijv. OurWorldinData, kijk effe wie de donateurs zijn.)

 4. OMFG… Eigenlijk had ik het kunnen weten. Maar je denkt daar soms verder niet bij na…:

  Grants

  Our World in Data is supported by grants from the Quadrature Climate Foundation, the Bill and Melinda Gates Foundation, and a grant from the German entrepreneur, businesswoman and philanthropist Susanne Klatten.

  In the past we have also received grants from the World Health Organization, the Department of Health and Social Care in the United Kingdom, the Centre for Effective Altruism – Effective Altruism Meta Fund, and the Nuffield Foundation.

  Werkelijk NIETS is nog te vertrouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in