Een Syriër die het zich comfortabel heeft gemaakt in Keulen, zegt wat veel Duitsers alleen achter gesloten deuren durven te zeggen. Hij heeft geen zin om te werken, want dat zou de taak van de Duitsers zijn. Hij geniet van het leven in de sociale hangmat met Shisha en gratis WLAN en wil zijn familie ophalen. In het licht van dergelijke verklaringen is het geen wonder dat steeds meer Duitsers immigratie afwijzen.

Wereldwijd verlangen steeds meer mensen naar een zorgeloos leven. En steeds vaker staat het land van melk en honing, Duitsland, bovenaan de lijst van landen waar men graag naartoe reist – ook zonder paspoortdocument komt men binnen. Omdat de belastingbetaler in dit land iedereen financiert die erin slaagt de grens over te steken, een leven in de schoot van luxe.

Aras Bacho is één van hen. De voorbeeld-Syriër heeft zich onder linksgroene deugmensen en andere omvolkingsfanatici als “vluchtelingenblogger” naam gemaakt. De veroordeelde zedendelinquent, die nu lid is van de Groenen Partij, schreef voor de mainstream media zoals Huffington Post Deutschland en Oe24.at. Hij ensceneert zichzelf regelmatig als oorlogsvluchteling, hoewel er in 2010, toen hij Duitsland illegaal binnenkwam, in Syrië helemaal geen oorlog was. Nu heeft hij voor het omvolkingspropagandakanaal “Der Freitag” een landgenoot geïnterviewd die in Keulen woont, schrijft Anonymousnews.

Bacho’s 30-jarige gesprekspartner is uiteraard werkloos. In 2015 was hij een van de velen die inging op de uitnodiging van de kanselier om Duitsland binnen te vallen. In zijn thuisland was hij te laf om tegen de IS te vechten en had daarom zijn militaire dienstplicht geweigerd. Hij liet zijn vrouw en kind achter in zijn eigen land, omdat hij eerst zelf een vast inkomen wilde krijgen van de Duitse belastingbetalers. Volgens zijn eigen verklaring bedraagt zijn netto uitkering momenteel 550 euro per maand.

  Kiezers hebben er genoeg van: Wereldwijd groeit de weerstand tegen het linkse migratiebeleid

In Keulen woont de Syriër in een appartement van 40 vierkante meter –  betaald door Duitse belastingbetalers die, in tegenstelling tot hem, hun dag doorbrengen met activiteiten die waarde toevoegen. En Alan N. is van mening dat dit ook de belangrijkste taak van de Duitsers is: “De Duitsers zijn een volk dat graag om zes uur ’s morgens opstaat en tot zes uur werkt, wij vluchtelingen niet. In Syrië was ik een geitenhoeder en in de hitte sliepen mijn vrouw en ik tot vijftien uur. Duitsland is niet mijn land en ik zal ook nooit voor dit land werken”.

Zelf aan het werk gaan is voor de Syrische asielzoeker uitgesloten, omdat hij dan te weinig tijd zou hebben om over zijn nieuwe iPhone te praten, films te bekijken via het door de belasting gefinancierde WLAN of Shisha te roken voor de televisie. Alan N. is verhuisd naar een straat waar, volgens zijn eigen verklaring, geen enkele Duitser woont, zodat hij een soort van thuis in het buitenland kan ontwikkelen. In het kalifaat Keulen is dit natuurlijk geen zeldzaamheid meer.

En om het zo te houden, wil de Syrische “vluchteling” ook zijn vrouw en kind ophalen door gezinshereniging aan te vragen en, zoals hij uitlegt, wil een goede vriend die een politicus bij de Groenen is hem helpen. Heeft Aras Bacho het contact geregeld? De veroordeelde zedendelinquent heeft immers de beste contacten met de partijleiding sinds Katrin Göring-Eckardt en Claudia Roth hem zelf als partijlid hebben geworven. Geen grap: een geit moet tot de geplande familiereünie dienen om de eenzaamheid te verdrijven.

  De strijd om de ziel en het bloed van Europa

Ondertussen wil Bacho zelf op vakantie gaan in Syrië, zoals hij via Twitter onthulde. Het Federaal Bureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) heeft in een Twitter-bericht dit zelfs geïllustreerd, wat bij veel Twitter-gebruikers tot grote verontwaardiging heeft geleid – hoe kan een persoon die in zijn thuisland aan politieke vervolging wordt blootgesteld, juist daar op vakantie gaan? Er zijn “redenen waarom een korte terugreis naar het thuisland is toegestaan”, aldus de BAMF. De Twitter accountmanagers laten de redenen hiervoor open. Men kan niet van geval tot geval commentaar geven, volgens het beknopte antwoord op kritische vragen van lezers.

Sommige lezers van het interview vragen zich echter af of Alan N. geïnteresseerd is in een carrière die vergelijkbaar is met die van Aras Bacho, die veroordeeld is voor vijf seksuele misdrijven. Volgens zijn eigen verklaring “denkt hij aan een tweede, derde en vierde vrouw die hem een oneindig aantal kinderen zullen geven”. Of dit ook de uitdrukkelijke wens en intentie is van de respectievelijke vrouwen, die de Syriër wil uitzoeken, valt nog te bezien.

Aangekondigde specialisten zijn uitgebleven: Drie van de vier Syriërs in Duitsland leven van sociale bijstand

Vorig artikel“Wij zijn bang” – na langdurige mishandeling op school schrijven Zweedse kinderen brief aan het schoolhoofd
Volgend artikelDuitse moeder en zoontje moeten in een armoedige container wonen – asielzoekers verhuizen naar luxewoningen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in