Op 18 november 2020 werd een Alternative für Deutschland (AfD) politicus, Alexander Arpaschi, gruwelijk neergestoken door een 23-jarige Syrische asielzoeker die verbleef in een appartement dat hij verhuurt aan studenten in Karlsruhe, Duitsland. Om jonge vrouwen te beschermen kwam Arpaschi de migrant eruit zetten nadat hij verschillende klachten had ontvangen van zijn vrouwelijke inwoners dat hij hen seksueel intimideerde, schrijft het Amerikaanse nieuwsorgaan Rair.

Toen Arpaschi, die vergezeld was van twee personen, de asielzoeker op de hoogte wilde stellen van zijn uitzetting, greep de Syriër een scherp voorwerp en doodde hem bijna. Arpaschi werd zijn bicepsspier en de slagader in zijn linkerarm doorgesneden, het gewricht van zijn ringvinger ontwricht en zijn gewrichtsbanden gescheurd. Hij bleef achter met schaafwonden, kneuzingen en een andere snee in zijn rechter onderarm. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en moest vanwege de bijna dodelijke aanval een spoedoperatie ondergaan.

De 50-jarige politicus was kandidaat bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen en werkt momenteel voor de partij in het Brusselse kantoor van afgevaardigde Joachim Kuhhs. Zoals bij veel criminele asielzoekers is de Syriër al bekend bij de politie. In plaats van dat de autoriteiten de levensgevaarlijke asielzoeker vasthouden, heeft het Openbaar Ministerie van Karlsruhe hem vrijgelaten. De asielzoeker werd vrijgelaten uit politiebewaring rond dezelfde tijd dat Arpaschi uit de narcose na zijn spoedoperatie ontwaakte.

Het Duitse linkse rechtssysteem heeft herhaaldelijk laten zien dat het geen serieuze maatregelen neemt om zijn burgers te beschermen tegen geweld door asielzoekers. In plaats daarvan lijkt de regering van bondskanselier Angela Merkel meer geïnteresseerd in het vervolgen en lastigvallen van overtreders van de Coronavirus-lockdown en degenen die kritiek hebben op haar suïcidale opengrenzenbeleid.

Gewelddadige aanvallen op AfD-politici en hun supporters zijn in Duitsland gemeengoed geworden. Zoals eerder gemeld door RAIR Foundation USA, heeft de AfD duizenden criminele aanvallen tegen hun instellingen en leden meegemaakt door linksen en moslims. De aanvallen variëren van brandstichting, pesterijen, intimidatie, huisvredebreuk, inbraak, moordpogingen en het annuleren van belangrijke politieke AfD-conventies door middel van bedreigingen en intimidaties. Vorig jaar publiceerde de Antifa-website “Indymedia” zelfs “moordinstructies” voor aanvallen op AfD-leden.

Ondanks de levensgevaarlijke aanvallen op de AfD staan politici zoals Merkel en haar systeemmedia sympathiek tegenover deze radicalen en verdedigen, bagatelliseren en verbergen hun geweld. Nog angstaanjagender, zoals we zien in het geval van Alexander Arpaschi, laten ze hen onmiddellijk weer vrij in het publiek, waar ze mogelijk meer onschuldige mensen zouden kunnen aanvallen. Gewelddadige criminelen worden onder het mom van asiel naar Duitsland geïmporteerd, en de autoriteiten negeren hun misdaden terwijl ze zich richten op degenen die het gevaar blootstellen dat ze vormen.

Bekijk de volgende video die door Alexander Arpaschi is vrijgegeven en waarin hij de gewelddadige aanval op zijn leven beschrijft. Arpaschi nam deze film zelf op terwijl hij in zijn ziekenhuisbed lag:

De zelfmoord van Duitsland, een dag in Dortmund

Vorig artikelAsielzoekers in opvangcentrum op Sardinië: “Italianen, we gaan jullie keel doorsnijden”
Volgend artikelBeestachtig politiegeweld op maskerloze Fransman wijst op angstaanjagende toekomst voor lockdown Europa
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. ‘De federale regering heeft woensdag overeenstemming bereikt over een pakket maatregelen ter waarde van één miljard euro in de “strijd tegen rechts”. Het project moet “de oorzaken van rechts-extremisme en racisme beter leren begrijpen, antwoorden geven op de acties van rechtsextremisten als een sterke staat en de bevordering van de democratische burgermaatschappij versterken”, kondigde de federale regering aan.

  De middelen, gemiddeld 250 miljoen euro per jaar, staan ​​gepland voor de periode 2021 tot 2024. “De maatregelencatalogus houdt rekening met de mening van vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld, in het bijzonder van migrantenorganisaties, en van de wetenschap en de deelstaten.” De kabinetscommissie tegen rechts-extremisme en racisme had hen woensdag voor de bijeenkomst gehoord.

  Volgens de SPD-fractie in de Bondsdag besloot de commissie ook om een ​​federale commissaris tegen racisme te benoemen, de term “ras” in de basiswet te vervangen en antisemitische en racistische beledigingen strafbaar te stellen. Federaal minister van Familiezaken Franziska GIffey (SPD) kondigde aan dat ook de weg was vrijgemaakt voor een “wet ter bevordering van de defensieve democratie”.’

  https://www.anonymousnews.ru/2020/11/25/1-mrd-euro-im-kampf-gegen-rechts/

 2. Gooi die ” Europese ” politiekers ERUIT!!!!!
  Het zijn akolieten van de criminele migranten, omdat ze zelf crimineel zijn!!!
  Zij verkrachten hun eigen volk!!
  Het was NIET WAAR GEWEEST als de Führer er nog was geweest. Dan zat Merkel, von der Leyen en de ganse EU-klik in de BAK!!! Of beter nog: in Oranienburg ter weder opvoeding!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in