© Dailyveracity

Een recente studie gepubliceerd in het MDPI of Multidisciplinary Digital Publishing Institute vond dat mensen die dagelijks vitamine D nemen en minstens 50 ng/mL in hun bloed hebben een sterftecijfer van nul hebben voor COVID-19, bericht Dailyveracity.com.

“Sterftecijfers uit klinische studies werden gecorrigeerd voor leeftijd, geslacht en diabetes. De gegevens werden geanalyseerd met behulp van correlatie en lineaire regressie. Resultaten: Eén bevolkingsonderzoek en zeven klinische onderzoeken werden geïdentificeerd, die D3 bloedspiegels rapporteerden vóór de infectie of op de dag van ziekenhuisopname. De twee onafhankelijke datasets toonden een negatieve Pearson correlatie van D3 niveaus en mortaliteitsrisico (r(17) = -0.4154, p = 0.0770/r(13) = -0.4886, p = 0.0646). Voor de gecombineerde gegevens bedroegen de mediane (IQR) D3 niveaus 23,2 ng/mL (17,4-26,8), en er werd een significante Pearson correlatie waargenomen (r(32) = -0,3989, p = 0,0194). Regressie suggereerde een theoretisch punt van nul sterfte bij ongeveer 50 ng/mL D3”.

Volgens het paper veroorzaakt zelfs een zeer hoge vitamine D3-suppletie zonder calciumsuppletie geen vasculaire calcificatie. De auteurs zeggen dat vitamine D3-supplementatie in het bereik van 4000 tot 10.000 eenheden (100 tot 250 µg) nodig is om een optimaal niveau van 40-60 ng/mL te bereiken. Aanvulling van vitamine D met ongeveer 200 µg vitamine K2 wordt door de auteurs van het artikel aanbevolen om te helpen calcium in de botten te filteren in plaats van in het bloed.

Een andere recente studie toonde aan dat bij COVID-19-positieve patiënten, de groep met vitamine D-spiegels van meer dan 30 ng/ml significant lagere ziekenhuisopnames had, en er werd geen verschil gevonden tussen de groepen in termen van leeftijd en geslacht.

  "Dit moet stoppen" - Eric Clapton's nieuwe lied leidt tot discussie over Corona-maatregelen

Volgens het paper zouden verhoogde vitamine D niveaus zelfs de COVID-19 PCR positiviteit kunnen verminderen.

Veel media en politici hebben de aandacht gevestigd op het hogere sterftecijfer door het coronavirus bij zwarte Amerikanen in vergelijking met blanke en Aziatische Amerikanen, maar verschillende vitamine D-niveaus en zwaarlijvigheid zijn waarschijnlijk de boosdoeners.

Bovendien is volgens de CDC het sterftecijfer als gevolg van diabetes het hoogst onder niet-Spaanse zwarte volwassenen en het laagst onder niet-Spaanse blanke volwassenen. In de periode 2004-2017 daalde het sterftecijfer van 438,3 per 100.000 naar 391,1 onder niet-Spaanse blanke volwassenen, van 602,0 naar 485,7 onder Spaanstalige volwassenen, en van 804,3 naar 607,0 onder niet-Spaanstalige zwarte volwassenen.

Uit gegevens van de National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) III blijkt dat niet-Spaanse zwarten meer dan 10 keer meer risico lopen dan niet-Spaanse blanken om zich in het laagste kwartiel van de 25(OH) vitamine D-serummetingen te bevinden. Hispanics hebben 2,5 keer meer risico, en andere rassen hebben 3 keer meer risico.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie: meer dan 80 procent van de gehospitaliseerde COVID-19 patiënten had vitamine D tekortVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIedereen heeft dit gemist… Gevaccineerde mensen hebben tot negen keer meer kans op een ziekenhuisopname dan ongevaccineerde mensen.
Volgend artikelSchokkende verborgen camerabeelden van binnenin gedwongen interneringskampen in Australië
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. De vitamine D en nog wat andere supplementen weer doorgeslikt, zo doe ik mijn best om het immuunsysteem te boosten en me te wapenen tegen de virussen.
  waarom dan die prik nemen die dit weer teniet doet?

  • geen een vaccin tegen geen een virus helpt,want als je van nature niet zo’n sterke weerstand hebt dan heeft vaccin weinig nut

  • Virussen? Leg eens uit. Er is nog nooit iemand bezweken aan verzonnen virussen, dus ook in 2020 en 2021 niet. Hoe ongezond je ook leeft. Een van de weinige dingen in het leven die je binnen een paar minuten kan doden terwijl het er niet is, is zuurstof 🙂 Een verzonnen virus ga je niet dood aan, zelfs niet als je 200 kilo weegt, diabetes hebt en dichtgekalkte aderen.

 2. Als je moet worden overgehaald, onder druk moet worden gezet, voorgelogen, gestimuleerd, gedwongen, gepest, sociaal beschaamd, schuldgevoelens aamgepraat, bedreigd, gestraft en gecriminaliseerd. Als dit alles noodzakelijk wordt geacht om je gehoorzaamheid te krijgen, dan kun je er absoluut zeker van zijn dat wat er ook wordt gepromoot het niet in uw belang is.

 3. Het is HARDNEKKIGE stupiditeit van de meeste mensen> er zijn zeer veel mensen best wel ongezond en veel te zwaar obesitas en diabetes en daardoor ook nog de nodige long en hartklachten… en die komen in ziekenhuizen terecht op de IC’s en stikken door Covid>. daar helpt geen ene vaccin tegen alleen een gezond dieet,waarin fruit/groenten en daardoor vitamines .. en zeker gewoon wat meer bewegen ipv hele dag op je stoel zitten en 3 broodjes MCfukkit erin zak chips fles cola > 10 blikjes bier en veel snoep.. oja nog ff de hond uitlaten 3 meter omde hoek en dan op je 20ste al moeite met traplopen en uitgeput jezelf in en uit bed hijsen… diezelfde ongezonden komen ook voor in alle verpleeghuizen… zitten meestal al in rolstoel of plat op bed…de dokter komt minstens 3 keer per dag langs>> tja en die mensen overlijden dan wereldwijd aan Corona

 4. Aanvullend, totaal over het hoofd gezien: Jodium. Jodium heeft een lichaam nodig om zelf vitamine D te kunnen maken. Voor de Bill Gates tijd heeft de WHO aangegeven dat jodium tekort een wereldwijd probleem is. Jodium doet meer dan schildklier, het lichaam heeft het ook nodig voor bestrijden infecties en regulieren bloedsuikerspiegel. Opvallend is dat toen 10 jaar geleden de ic bedden zijn gehalveerd ook het jodium gehalte in zout is verlaagd.Broodzout werd verboden en vervangen door bakkerszout met lager gehalte jodium. Ook is het zoutgehalte verlaagd in voeding.
  Je zou bijna aan complotten gaan denken.

  • Volgens een alternatieve behandelaar kun je makkelijk zien of je een jodiumtekort hebt.
   Je smeert wat op je (hele) onderarm..als het na een tijdje weg, dus ingetrokken is, heb je tekort. Blijft het daar net zo donker zitten dan heb je geen tekort.
   Via de huid wordt jodium ook opgenomen.

 5. In 2017 publiceerde ik mijn boek ‘Stille Slopers’; daarin onder meer twee hoofdstukken over vitamine D en een hoofdstuk over jodium. In het blad ‘De Natuur Uw Arts’, heb ik drie afleveringen over jodium geschreven en een over vitamine D.
  Als u belangstelling heeft stuur ik u die artikelen gratis toe in pdf.
  Geef dan aan:
  *alle vier artikelen
  *alleen de drie artikelen over jodium
  *alleen het artikel over vitamin D

  Het sluit helemaal aan bij het bovenstaand artikel en bevestigt het in detail.
  [ik weet niet wat ik nu over me afroep, dus ik neem -zonodig- de tijd om u dat toe te sturen]
  Op de website staat ook de nodige informatie onder nieuws/columns: http://www.stilleslopers.nl
  Her kunt u het boek eventueel nog bestellen.

  • Wat ik wel weet is dat de groentezaden die men in de winkel kopen kan , dermate genetisch gemanipuleerd zijn dat er uiteindelijk weinig werkelijke voeding in de groente zit.
   Daarom kun je beter ook de zaden biologisch kopen.
   Ik heb een tijdje bij een boer gewerkt. Het gras voor de koeien was groener dan groen…geen enkel onkruidje in die vele, vele hectares gras…
   Vaak kwam er een vertegenwoordiger die zijn voedsel( brokken aanvulling) aanprees met: gezond. meer vet , minder vet, extra toevoegingen blablabla…
   Ik zei tegen de boer…als je nou alle
   ´ón´kruiden laat staan, dan weet de koe zelf wel wat ze nodig heeft…
   Zo is de natuur…
   Maarja, dan heb je het niet over koeien die 120 liter melk per dag móeten geven…

  • O, wat jammer het boek is uitverkocht!
   Ook ik houd mij al jaren bezig met gezonde voeding en supplementen.
   Jammer dat ik uw boek heb gemist.
   Ben ook 78 en gezond!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in