Foto: privé

Weer een van die berichten die we de komende maanden steeds vaker zullen zien: In Schotland is een “volledig gevaccineerd” echtpaar nu officieel overleden aan Corona. Beide echtgenoten, zogenaamd “maximaal beschermd” door de dubbele vaccinatie, overleden binnen 12 uur na elkaar, elk met een ernstige kuur van Covid, bericht de Britse Dailymail.co.uk. Bittere ironie: de twee 71- en 73-jarige senioren waren, zoals veel angstzaaiers van hun generatie, sinds het begin van de coronacrisis bijzonder contactschuw en voorzichtig, uit angst voor infectie.

May en John Cropley, die volgens de krant juist dit jaar na 50 jaar huwelijk hun gouden huwelijksjubileum vierden, waren beiden opgelucht toen zij de dubbele inenting kregen, meldden de buren. Voordien hadden ze zich bijna volledig afgezonderd uit angst voor infectie. Daarna waagden zij zich weer onder de mensen – in de bedrieglijke overtuiging dat zij waren geïmmuniseerd of althans beschermd tegen een ernstige vorm van de ziekte. Tot hun afgrijzen volgde het positieve testresultaat ongeveer een maand geleden toen zij zich lieten testen na het begin van de griepsymptomen. De ontzette neef van de vrouw vertelt de Daily Mail dat het voor hen beiden een compleet raadsel was hoe zij de ziekte hadden kunnen oplopen.

Bedrieglijk geloof in vaccinatie

Alles wat bekend is, is dat beide echtgenoten leden aan eerdere ziektes. Na de besmetting werden beiden vrij snel na elkaar in het ziekenhuis opgenomen, waar eerst de man overleed – en even later zijn vrouw, die erop had aangedrongen de behandeling te staken nadat zij het bericht van overlijden van haar man had ontvangen.

  Nieuw Nederlands onderzoek wijst uit dat de Covid mRNA vaccinatiegraad verband houdt met een toename van het totale aantal sterfgevallen

De voor de hand liggende veronderstelling dat het hier niet om Covid-slachtoffers gaat, maar om klassieke vaccinatiedoden, die hun infectie misschien door vaccinatie hebben opgelopen, kan niet zonder meer worden verworpen. Sommige critici hebben reeds de vraag gesteld: “Is de vaccinatie misschien dodelijker dan de ziekte?” Maar zelfs als dit niet het geval zou zijn en de twee Schotten moeten worden beschouwd als “aan” (of “met”) Corona-doden, zijn de vaccinzelotenhier in ieder geval de klos – en zullen zij waarschijnlijk in verklaringsnood verkeren: want juist het voorkomen van dergelijke drama’s zou eigenlijk het doel van vaccinatie moeten zijn. Als de vaccins zelfs geen intensieve medische behandeling, kunstmatige beademing of dodelijk ziekteverloop kunnen voorkomen, zoals momenteel in Israël en de V.S. te zien is, wat voor zin heeft vaccinatie dan nog?

Vaccincatastrofe: Israël – 85-90% van de in het ziekenhuis opgenomen Covidpatiënten zijn dubbel gevaccineerd / VS – significant hogere sterftecijfers onder gehospitaliseerde gevaccineerden


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID “Delta Variant” is gewoon een sjieke naam voor vaccinschadeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStudie: “Onvolmaakte” vaccins VERSTERKEN virale overdracht en verergeren pandemieën – volledig gevaccineerden zijn allemaal een wandelende variantenfabriek
Volgend artikelVK: Bijwerkingen van COVID-injecties bereiken na 6 maanden nieuw hoogtepunt – Overtreffen alle bijwerkingen van vaccins in de afgelopen 11 jaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Covid is een psychische angstaandoening, opgelopen begin 2020, toen heerste dat (en nu nog) op televisie en in de kranten. Vaccins = moord. Punt.

 2. En zo, net als in de dierentest overigens, vallen mensen dood neer als ze met het echte virus in aanraking komen. Een virus dat nu iedereen die geprikt is zelf aanmaakt en verspreid.

  NU heb je reden om bang te zijn. Houd die extra lijkzaken die besteld zijn maar gereed, al ga ik niet helpen; zoek het maar uit.

 3. Ik heb ergens gelezen dat straks in de wintermaanden de sterfte onder de geneutraliseerden(lees de geinjecteerden) zo massaal gaat zijn dat de ambulances en lijkenwagen de aantallen niet aankan.
  Dat zou betekenen dat de doden in hun huizen blijven liggen of daar waar ze neervallen….wie is dan aansprakelijk om ze te verwijderen?
  De gemeente…..of familieleden?

  • Lee; Dan moet je niet alleen een harde zijn maar ook de nagels van de dooie knippen, ze scheren en opslaan in koelruimtes. Daarna kisten en de familie uitnodigen. Alhoewel het een gouden business gaat worden zou het niets voor mij zijn, al dat gehaffel met die lijken, bah bah bah….Ik heb gelukkig leukere hobby’s.

 4. It all reminds me of a Latin proverb I learned over 60 years ago: Lentukus the physician has turned mortician. Although the name has changed, the job is the same.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in