Het is GEEN vaccin. Het mRNA Covidvaccin dat nu massaal in vele landen over de hele wereld wordt ingezet, is GEEN vaccin. Ik herhaal: het is geen vaccin. Het is inderdaad veel dingen, maar een vaccin is er niet één van. We moeten wakker worden voor het feit dat de COVID zwendel de technocratische en transhumanistische aspecten van de Nieuwe Wereld Orde (NWO) snel heeft versneld tot het punt waar mensen blindelings in de rij staan om zich te laten injecteren met een “behandeling” die ook een chemisch apparaat is, een besturingssysteem, een synthetisch pathogeen en een chemisch pathogeen productie apparaat. Zoals beschreven in eerdere artikelen, is deze nieuwe Covidvaccinatie een compleet nieuw soort technologie, mogelijk zelfs gevaarlijker dan het gemiddelde giftige vaccin. In dit artikel gaan we dieper in op wat dit mRNA-vaccin is, schrijft Makia Freeman.

Dokters David Martin en Judy Mikovits onthullen hoe het zogenaamde Covidvaccin geen vaccin is.

Luister naar dit korte fragment met artsen David Martin en Judy Mikovits (die beiden tot nu toe zeer openhartig zijn geweest in het onthullen van de COVID plandemie) die in gesprek zijn met Robert Kennedy Jr. en advocaat Rocco Galati, die een Canadese vrijheidsgroepering vertegenwoordigt die de regering aanklaagt voor de totale COVID zwendel. David Martin maakt enkele zeer belangrijke opmerkingen over hoe we het apparaat dat Moderna en Pfizer promoten niet accuraat kunnen bestempelen als een vaccin, omdat het zowel medisch als wettelijk gezien geen vaccin is:

“Dit is geen vaccin… de term vaccin wordt gebruikt om dit ding stiekem onder de vrijstellingen voor de volksgezondheid te laten vallen… Dit is een mRNA verpakt in een vetomhulsel dat aan een cel wordt afgeleverd. Het is een medisch hulpmiddel dat is ontworpen om de menselijke cel te stimuleren om een ziekteverwekker te worden. Het is geen vaccin! Vaccins zijn eigenlijk een wettelijk gedefinieerde term … onder de volksgezondheidswetgeving … onder CDC en FDA normen, en een vaccin moet specifiek zowel een immuniteit stimuleren bij de persoon die het ontvangt, maar het moet ook de transmissie verstoren … Ze zijn overduidelijk geweest door te zeggen dat de mRNA streng die de cel ingaat niet bedoeld is om de transmissie te stoppen. Het is een behandeling. Maar als het als een behandeling zou worden besproken, zou het niet in goede aarde vallen bij de volksgezondheidsinstanties, want dan zouden de mensen zeggen: “Welke andere behandelingen zijn er?”

Het gebruik van de term vaccin is gewetenloos… omdat het in feite de nekslag is voor een open en vrije discussie… Moderna is begonnen als een chemotherapiebedrijf voor kanker, niet als een vaccinfabrikant voor SARS… als we zouden zeggen dat we mensen profylactische chemo gaan geven voor kanker die ze niet hebben, zou je de kamer uitgelachen worden, omdat het een stom idee is. Dat is precies wat dit is! Dit is een mechanisch apparaat, in de vorm van een heel klein pakketje technologie, dat in het menselijk systeem wordt ingebracht om de cel te activeren om een plaats te worden waar ziekteverwekkers worden aangemaakt.

  Waarom kunnen intelligente mensen zo gemakkelijk worden misleid?

De enige reden waarom de term [vaccin] wordt gebruikt is om misbruik te maken van de zaak Jacobsen uit 1905 die sinds het schrijven ervan in een verkeerd daglicht is gesteld. Als we hier eerlijk over zouden zijn, zouden we het noemen wat het werkelijk is: het is een chemisch pathogeen hulpmiddel, dat feitelijk bedoeld is om een chemische ziekteverwekkende werking binnen de cel te ontketenen. Het is een medisch hulpmiddel, geen geneesmiddel, omdat het voldoet aan de CDRH [Center for Devices and Radiological Health] definitie van een hulpmiddel.

Het is gemaakt om je ziek te maken … 80% van de mensen die naar verluidt worden blootgesteld aan het virus [SARS-Cov-2] hebben helemaal geen symptomen … 80% van de mensen die dit ingespoten krijgen, hebben een klinische bijwerking. U wordt geïnjecteerd met een chemische stof om ziekte op te wekken, niet om een immuno-overdraagbare reactie op te wekken. Met andere woorden, niets hiervan zal je tegenhouden om iets over te dragen. Het gaat erom dat je ziek wordt, en dat je eigen cellen datgene zijn wat je ziek maakt.”

Judy Mikovits komt hier ook mee:

“Het is een synthetische ziekteverwekker. Ze hebben letterlijk dit pathogene deel van het virus in elke cel van het lichaam geïnjecteerd … het kan eigenlijk direct multiple sclerose veroorzaken, de ziekte van Lou Gehrig, de ziekte van Alzheimer … het kan versnelde kanker veroorzaken … dat is wat de expressie van dat stukje virus … al tientallen jaren doet.”

Covidvaccin is een besturingssysteem, zegt Moderna

Het COVID mRNA-vaccin is een besturingssysteem dat je DNA kan programmeren, en daarmee jou, op het niveau van je essentiële blauwdruk. Is dit overdreven? Nee, dat is het niet. Moderna stelt op hun website dat hun mRNA technologie platform een “software van het leven” is en “functioneert zeer sterk gelijkend als een besturingssysteem op een computer.” Dit komt rechtstreeks van hun website:

Het Game Plan: Maak van ieder mens een digitaal knooppunt in het Control Grid

We zijn hard op weg naar de wereld van het transhumanisme, waar onze natuurlijke biologische lichamen worden gekaapt en geïnfiltreerd met synthetische onderdelen, te beginnen op het niveau van nanodeeltjes. De NWO controleurs willen een soort Microsoft office system of software in je lichaam en hersenen downloaden, en je aansluiten op de JEDI en/of Amazon-CIA cloud, zodat ze directe toegang hebben tot je hersenen. Dan kunnen ze “vaccins” uitrollen die geen vaccins zijn om je voortdurend bij te werken, net zoals computersoftware regelmatig updates krijgt. Virussen, echt of niet, en vaccins, echt of niet, zijn slechts middelen om dit doel te bereiken.

Mensen veranderen in handelswaar via Sociale Krediet Valuta

Alison McDowell vat hieronder het huidige transhumanistische NWO-pad van de hoogste waarschijnlijkheid samen, dat sociaal krediet, 5G, het slimme elektriciteitsnet en AI inhoudt om globale naleving te induceren:

“Binnen het tech-no-logische systeem, zal totale naleving worden geëist. Goedgekeurd gedrag wordt valuta, getokaliseerd op blockchain en gemonitord door sensoren en AI. Ze trainen ons voor een toekomst waarin we met elkaar wedijveren om te zien wie zich het best gedraagt, het volgzaamst is. Overleven zal betekenen dat we ons schikken naar de strikte voorwaarden van psychopathische financiële overeenkomsten. Om de gegevens te verkrijgen die nodig zijn om de claims te verifiëren die zijn opgenomen in verwrongen “betalen voor succes”-overeenkomsten, moet onze moeder, de aarde, worden omgevormd tot een digitale gevangenis met geo-omheining, waarbij gebruik wordt gemaakt van 5G en satellietconstellaties. Al uw gegevens zullen worden toegevoegd aan uw “permanent dossier” om uw waarde te evalueren als menselijk kapitaal voor investeerdersportefeuilles. De miljardairs zien een toekomst waarin vrijheid een privilege is dat beperkt is tot henzelf, hun functionarissen en de robots die zij controleren. Wees gerust, AI houdt al een oogje in het zeil, en sociale kredietscores zijn al vergevorderd.”

Het is een grimmige toekomst, maar het is niet in steen gebeiteld. Ik ben het van ganser harte met McDowell eens dat we dit NIET als ons lot hoeven te aanvaarden of zo’n pijnlijke tijdlijn hoeven door te maken ALS we snel wakker kunnen worden en kunnen veranderen. We moeten echter eerst accepteren dat dit het waarschijnlijke pad is waarop we ons bevinden. Of we het leuk vinden of niet, dit is het huidige traject. Hoe kunnen we het veranderen? Ten eerste door naar binnen te kijken. Om onszelf te veranderen, moeten we onze innerlijke wereld veranderen en onze perceptie veranderen, en zo dus onze realiteit veranderen:

  Wetenschapshorror: Vaccin spike-eiwit dringt celkernen binnen, onderdrukt DNA reparatiemotor van het menselijk lichaam, zal explosie van kanker, immunodeficiëntie, auto-immuunziekten en versnelde veroudering ontketenen

“Deze geplande toekomst is echter NIET voorbestemd. Totalitair transhumanisme is geen uitgemaakte zaak. Trudell’s remedie? Verander onze perceptie van de werkelijkheid door actieve niet-samenwerking. Manifesteer in onze harten, geesten en daden de wereld die we wensen. Waar zij de verbinding verbreken, HERKOPPEL met intentie; niet alleen met elkaar, maar met AL onze relaties en het land en de spirituele wezens die bestaan voorbij onze zintuigen. We moeten ons synchroniseren om de trillingsrealiteit te veranderen, en die kracht bestaat in ons als kinderen van de aarde.”

Dit is geen luchtkastelenpraat, maar eerder een besef dat we deelnemen aan het mede-scheppen van een nachtmerrie-wereld door toe te staan dat onze waarneming geprogrammeerd wordt om de NWO tot stand te brengen. Ze gebruiken onze energie om dit te doen! Om onze soevereiniteit te herwinnen, moeten we onze perceptie herwinnen door de programmering die in ons is gestopt af te breken.

Laatste gedachten: Een Technocratisch, Transhumanistisch Hulpmiddel

Het is van vitaal belang te weten, en aan anderen te vertellen, dat het huidige mRNA Covidvaccin geen vaccin is. Dit is niet alleen omdat het een vaccin noemen Big Pharma wettelijke immuniteit geeft tegen schadevergoeding, maar ook om alle hierboven genoemde redenen. Deze apparaten zijn ontworpen om je op fundamenteel niveau te herprogrammeren . Het zijn geen vaccins, het zijn geen medicijnen, en naar mijn mening zijn het geen behandelingen of therapieën. Hoe eng deze termen ook zijn, ik zou verder willen gaan dan ze alleen maar chemische apparaten, besturingssystemen, synthetische ziekteverwekkers en apparaten voor de productie van chemische ziekteverwekkers te noemen, wat al verhelderende termen zijn, en afschuwelijk genoeg. Ik zou ze technocratische, transhumanistische instrumenten willen noemen om je genetica permanent te veranderen en je in een synthetische mens te veranderen. Ze zijn symbolisch voor hoe snel de NWO-agenda zich manifesteert in onze fysieke werkelijkheid, en hopelijk een oproep aan iedereen om zich harder in te spannen om deze duistere, snode agenda te stoppen nu er nog tijd is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig FEMA agente zegt: “Je zult in principe gedood worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID-gevallen stijgen snel in meest gevaccineerde Californische districten – gevallen dalen in districten met ondergemiddelde vaccinatie
Volgend artikelHoe de Covid zwendel wordt gepleegd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Iedereen die kijkt op deze site weet allang wat er speelt.Het is zinloos om de schapen in te laten inzien dat wij wel eens gelijk zouden kunnen hebben.Ze kijken niet op deze sites, en doen ze dat al wel, zeggen ze dat het fake nieuws is.Ze luisteren naar hun huisarts en regeringsleiders die zeggen dat het vaccin veilig is.En laten zich lekker prikken.
  Waar wij de focus op moeten leggen: hoe we met elkaar in contact kunnen blijven.We moeten alternatieve wegen gaan zoeken, want als deze sites worden geblokkeerd -wat uiteindelijk te verwachten is- en we geen alternatief achter de hand hebben, zijn we verloren.
  Als we daar nu eens allemaal over gaan meedenken?
  Hoe bouwen we een veilig landelijk netwerk op?
  Hoe kunnen we op een veilige manier kenbaar maken dat we verzetstrijders zijn?
  Hoe gaan we communiceren?
  Enz…enz.. Veel vragen..nu nog de antwoorden!!!!!

  • Daar wordt geregeld over nagedacht. Niemand kwam er uit.
   Ik denk dat er binnen een week ook allerlei aparte ploegjes ontstaan die niet samenwerken.
   Want die mag die ene niet, de andere kan die andere weer niet uitstaan, enz………..
   Ondanks dat we allemaal dezelfde gedachtes hebben, gaat dat gewoon niet werken.
   En daarom ga je hier niks voor mekaar krijgen.

  • Een mobiel netwerk zou het minste kunnen zijn. Maar daar kunnen ook vreemde snuiters op komen, als je begrijpt wat ik bedoel. Het beste is om mensen in persoon te leren kennen. Via Rommel (van FN) kun je in contact komen met een ander. Vergeet niet dat het enige dat we gemeen hebben is dat de gifspuit niet klopt en dat de hele pandemie bedrog is. Maar als die gemene deler er niet was, dan zou je de meeste mensen mss wel niet kunnen uitstaan? Ik zeg niet dat het per se zo is, maar het is een mogelijkheid, omdat de meeste NLrs toch al zo kliekerig en hokjesmensen zijn. (Niet bedoeld om te beledigen.)

 2. Misschien moeten wij beginnen met get voorbeeld geven en iets wat overduidelijk geen vaccin is dan ook niet zo noemen!!! Ik spreek bijv. over een covid-injectie, gezien er iets geïnjecteerd wordt dat deze covid-waanzin (de angstpandemie, de verdeeldheid, de restricties & uitsluitingen, enz.) in stand houdt.
  Een injectie die duidelijk meer slachtoffers maakt dan het zgn. ’terror’ virus zelf.

 3. Met dit uitstekende artikel komt de nadruk wel dichter bij de kern van de zaak te liggen. Het doelwit van de gifspuit is nog steeds niet benoemd, maar dat komt ook nog wel. Ik heb het hier en op andere websites al eens geschreven. Men is vrij om daar op in te gaan en er verder over na te denken. Discussies komen zelden op gang, merk ik.

  De gifspuit is ook geen “covid-injectie,” want het heeft geen zak te maken met covid. Covid was slechts het voorwendsel. Ik zet hier nog een keer de link naar wat ik in Maart ergens anders had gezet. Niemand hoeft het eens te zijn met me, maar je zou er wel alvast over na kunnen denken, en je afvragen of het kan kloppen. De link over “Ingredients of Comirnaty”:
  https://in-this-together.com/covid-19-evidence-of-global-fraud/#comment-4050

  Helemaal eens met Boulie. Helaas is het tegenwoordig moeilijk om mensen bij elkaar te krijgen zoals dat vroeger wel gebeurde. Ik heb wel regelmatig contact met 1 persoon van FN, via email and app, en ook in persoon lange tijd zitten praten. Anderen reageren niet op mijn aanbod in persoon te ontmoeten. Ik houd er dus geen rekening meer mee eengestemden te kunnen ontmoeten. Als er goede ideeen worden gedeeld hier op FN, is dat al heel mooi.

  Als voorbeeld:
  Met mijn contact bespreek ik zulke praktische zaken als wat kunnen we doen om ons te beschermen tegen een technische pandemie, waarbij we bijv zonder elecriciteit komen te zitten. Hij vertelde over een type hand-waterfilter dat hij gekocht had, over een kampeerbrandertje op gas, over opslaan van droge goederen, zoals rijst, spagettie, blikjes, etc. Naar onze verwachting zou een technische aanval op de bevolking wel eens 3 maanden of langer kunnen duren, mss al deze herfst/winter als ze afgezeken zijn dat het sterfte en resulterende gifspuiterij programma niet voldoende verloopt, dus bepaalde voorbereiding is geen gek idee. Als we dit soort dingen kunnen delen op FN, dan is dat al een mooie stap in de praktische richting waar anderen ook baat bij hebben, toch? Ook delen we boeken en filmpjes, maar mss is dat niet zo boeiend voor anderen.

  • ik ben het helemaal met je eens; toch zou ik graag een puntje willen corrigeren:
   covid-19 betekent: Certificate Of Vaccin IDentifecation – AI, waarbij de A=1 en I=9.
   pas later is de term corona virus disease bedacht en 19 als staande voor het jaartal.
   het is dus wel degelijk een covid injectie.
   ik heb deze term gevonden in de aangifte tegen rutte cs van artsen voor waarheid.
   nog steeds vind ik dit 1 van de belangrijkste documenten, waardoor het complot tegen ons ineens klaar en duidelijk werd voor mij. (ik ben nog niet zo heel lang wakker… :))
   de link naar de pdf is hier: https://www.artsenvoorwaarheid.nl/aangifte-rutte-cs

 4. Zonder stroom blijft een 27Mc bakkie over.
  Die werkt altijd op een accu.
  En een dynamo om die op te laden is te bouwen, voor als je auto niet meer werkt.

 5. Sinds ruim een jaar zijn mijn vrouw en ik in de weer om mensen proberen in te laten zien dat er geen virus is….en dus ook geen vaccin bestaat.
  Er is een griepvariant….zoals elk jaar…en er is een gifspuit ontwikkeld met als doel een genocide te bewerkstelligen.
  Kortom….alsof je tegen een muur praat, men staart je wezenloos aan, haalt de staatsomroep erbij en de huidige kliek zichzelfnoemde volksvertegenwoordigers.
  De msm is een van bepalende factoren in deze genocide, als straks de afrekening moge kome…..zij als een van de hoofdschuldigen voor het tribunaal.
  De huidige kliek politici…op een enkeling na….ook als hoofdschuldigen voor het hekje.
  De uitvoerenden….de ggd, medici,journalisten,politie,burgermeesters,ambtenaren…de hele kliek uitvoerenden….voor het hekje.

  • Ja echt he. Het maakt ze ook geen bal uit. Ze nemen de gifspuit en ze zijn heel tevreden, want de overheid regelt het voor ze, en ze kunnen weer vliegen en zo. Weer een zorg minder. Bovendien zijn ze bechermd….Ik ben het zo zat om mensen te behoeden, je moet gewoon meedoen met ze, zo van, oh wat fijn voor je! oh ga je ook de tweede halen? oh ga je je eerste booster doen? En ondertussen besef je dat je met beide benen in hun bagger staat en dat je meegsleurd wordt in de waanzin. Ik vind het dapper van iemand die nog pogingen onderneemt. Ik heb er slechts een paar kunnen stoppen, en die houden nu ook voet bij stuk.

   Ik zou graag willen weten hoeveel leden van die kudde-regering in NL de gifspuit hebben genomen. Ik weet dat ze meelezen, en als ze enige ballen hebben, dan zouden ze het hier moeten neerzetten, met naam er bij, dat ze ingespoten zijn. Baudet: heb jij je laten inspuiten? Kaagdier: heb jij je laten inspuiten? Prutte: ben jij ook “volledig gevaccineerd”? Hugo de Pharmahoer: hoeveel spuiten neem jij tegenwoordig? Wilderbeest: hoeveel naalden doe jij? Zeg het eens eerlijk en zet het hier eens neer als je zo achter die gifspuit staat! Kom dan te voorschijn met een oprechte reactie om al die mensen in doodsnood van de pandemie een hart onder de riem te steken, onderbouwd met feiten en bewijs, dat het een geweldige spuit is!

 6. Deze massamoordenaars nemen niet de gifspuit van hugo mengele, die krijgen een zoutwatertje of placebootje….het PLEBS en vooral de schaapjes waaronder uiteraard veel plebs….maar toch ook wel yuppen,dombo,s,goedgelovigen,simpelen,pretparkbezoekers,vakantiegangers,festivallers,zuipschuiters,gewoon volkers,en zelfs notabelen zonder verstand(de meesten dus) nemen de gifspuit van hugo mengele.

 7. En dan te bedenken dat al die onnozel schapen stemrecht hebben. Wat nu aan het gebeuren is maakt duidelijk dat de meerderheid van de bevolking gewoon niet bekwaam is om in een democratie te leven.
  Dat is ook de reden waarom een democratie niet kan blijven bestaan als een permanente regeringsvorm.

  Als gevolg van jarenlang politiek cliëntelisme hebben de overheden zoveel overheidsschuld gecreëerd en andere financiële verbintenissen op zich genomen dat hieraan nooit zal kunnen voldaan worden. Dan komt het coronavirus natuurlijk politiek als geroepen (gecreëerd?) om het de ‘zwarte piet’ toe te schuiven.

  “Democracy can only exist until the voters discover that they can vote themselves largesse from the public treasury. From that moment on, the majority always votes for the candidates promising the most benefits from the public treasury with the result that a democracy always collapses over loose fiscal policy, always followed by a dictatorship.” (Alexander Fraser Tytler)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in