Nu de gegevens over de experimentele COVID-19 vaccinaties blijven binnenkomen, is het overduidelijk dat zo’n beetje ALLES wat de gezondheidsautoriteiten het publiek over deze vaccinaties hebben verteld, een LEUGEN is! schrijft Brian Shilhavy.

Dr. Gérard Delépine uit Frankrijk heeft zojuist een studie gepubliceerd die gebaseerd is op publieke gegevens van de landen met de hoogste vaccinatiegraad en die duidelijk aantoont dat de COVID-19 injecties mensen in het ziekenhuis doen belanden en mensen in een hoger tempo doden dan landen die vroege behandelingsprotocollen hebben aangenomen zonder het gebruik van vaccins.

Dit is de grootste zwendel en de grootste doofpotaffaire in de geschiedenis van de mensheid. De stemmen van de miljoenen mensen die lijden onder de verwondingen en de dood van hun dierbaren worden in de bedrijfsmedia en op de social mediasites van Big Tech gecensureerd.

Google heeft deze week vele YouTube-kanalen gezuiverd die veel van deze informatie bevatten die ingaat tegen de bedrijfsmedia, waar kanalen die al jaren worden gepubliceerd gewoon van de ene op de andere dag zijn verdwenen, waaronder The National Vaccine Information Center, Dr. Joseph Mercola, Dr. Ron Paul, Robert F. Kennedy Jr., en vele anderen.

De video van een bekende pastor uit Trinidad, Marva Paschier, is deze week viraal gegaan terwijl ze rouwt om de dood van haar zoon, enkele uren nadat hij de prik had genomen. Ze huilt en je hoort iemand op de achtergrond ook rouwen en jammeren.

Facebook heeft haar video verwijderd, maar lokale artsen en gezondheidsfunctionarissen zouden de dood van de jongen onderzoeken. (Bron.)

Dit is het soort informatie dat Big Pharma en de commerciële media proberen te onderdrukken.

Dit is van het HealthImpactNews Rumble-kanaal, en het staat ook op het Bitchute-kanaal.

Hoge sterftecijfers in landen die zijn gecategoriseerd als “Covid-19 Vaccin Kampioenen” – De gevaccineerden lopen een groter risico op sterfte dan de ongevaccineerden

door Dr. Gérard Delépine
GlobalResearch.ca

Sinds het begin van de gezondheidscrisis heeft de Franse regering beweerd dat vroegtijdige behandeling niet effectief was. Zij heeft onze vrijheden sterk ingeperkt, met name het voorschrijfgedrag van artsen.

Zij heeft ook beloofd dat vaccinatie zou leiden tot collectieve immuniteit, het einde van de crisis en een terugkeer naar het normale leven.

Maar de mislukking gedurende 18 maanden van deze zogenaamde “gezondheidsstrategie” die gebaseerd is op valse simulaties, ontelbare leugens, nooit nagekomen beloften, alsmede de propaganda- en angstcampagne, is ondraaglijk geworden.

Dit werd op zijn beurt gevolgd door de afpersing van de toestemming om gevaccineerd te worden, door regelrechte chantage, terwijl onze vrijheden om te bewegen en te socialiseren, ons recht om te werken en ons recht op vrijetijdsbesteding werden beknot.

  Iedereen, alsjeblieft, OPEN je ogen, en zie wat er recht voor je neus gebeurt

Zijn de huidige vaccins die men ons wil opleggen doeltreffend?

Kunnen zij leiden tot een collectieve immuniteit of is dat slechts een mythe? Om deze vraag te beantwoorden, zullen we de huidige sanitaire balans opmaken van de meest gevaccineerde landen volgens de cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie en de curves van OurWorldinData.

Recordsterfte in Gibraltar, kampioen van Astra Zeneca-injecties

Gibraltar (34.000 inwoners) begon in december 2020 met vaccineren toen het gezondheidsagentschap in dit land slechts 1040 bevestigde gevallen en 5 sterfgevallen toegeschreven aan covid-19 telde.

Na een zeer uitgebreide vaccinatieblitz, waarbij een dekking van 115% werd bereikt (vaccinatie werd uitgebreid tot veel Spaanse bezoekers), vervijfvoudigde het aantal nieuwe infecties (tot 5.314) en nam het aantal sterfgevallen met een factor 19 toe.

Het aantal sterfgevallen is met een factor 19 toegenomen tot 97, d.w.z. 2.853 sterfgevallen per miljoen inwoners, wat een van de Europese recordsterftecijfers is.

Maar de verantwoordelijken voor de vaccinatie ontkennen elk oorzakelijk verband zonder een andere plausibele etiologie voor te stellen. En na een paar maanden van rust is de epidemie weer opgelaaid, wat bevestigt dat een vaccinatiegraad van 115% geen bescherming biedt tegen de ziekte.

Malta: 84% vaccinatiegraad, maar net zo ondoeltreffend

Malta is een van de Europese kampioenen van de pseudovaccins: op dit eiland met 500.000 inwoners zijn bijna 800.000 doses toegediend, wat een vaccinatiegraad van bijna 84% garandeert met een vertraging van ongeveer 6 maanden.

Maar sinds begin juli 2021 is de epidemie opnieuw begonnen en nemen de ernstige (dodelijke) vormen toe, waardoor de autoriteiten zich genoodzaakt zien te erkennen dat vaccinatie de bevolking niet beschermt en beperkingen op te leggen.

Ook hier bewijst de terugkeer van de epidemie in termen van gevallen en sterfte dat een hoge vaccinatiegraad de bevolking niet beschermt.

In IJsland gelooft men niet meer in kudde-immuniteit

In dit kleine land met 360.000 inwoners is meer dan 80% gedeeltelijk gevaccineerd en heeft 75% een volledige vaccinatiecyclus doorlopen.

Maar medio juli 2021 waren de nieuwe dagelijkse infecties gestegen van ongeveer 10 tot ongeveer 120, om zich daarna te stabiliseren op een tempo dat hoger lag dan vóór de vaccinatieperiode. Deze plotse terugkeer overtuigde de hoofdepidemioloog van de onmogelijkheid om collectieve immuniteit te verkrijgen door vaccinatie.

“Het is een mythe”, verklaarde hij publiekelijk.

België: terugkeer van de ziekte ondanks vaccinatie

In België is bijna 75% van de bevolking gedeeltelijk gevaccineerd. En 65% van de bevolking heeft een volledige vaccinatiecyclus doorlopen. Sinds eind juni 2021 is het aantal nieuwe dagelijkse infecties echter gestegen van minder dan 500 tot bijna 2000.

  Geen nepnieuws: Ongevallenverzekering ADAC weigert dekking voor vaccinatieschade als gevolg van gemandateerde massavaccinaties

Zoals de RTBF erkent, is de huidige vaccinatie, gezien de Deltavariant, bij lange na niet voldoende om de bevolking te beschermen.

Singapore laat de hoop op “nul Covid” door vaccins varen

Dit kleine land is ook sterk gevaccineerd en bijna 80% van de bevolking heeft ten minste één dosis gekregen. Maar sinds 20 augustus 2021 wordt het land geconfronteerd met een exponentiële hervatting van de epidemie met een toename van het aantal gevallen van een tiental in juni tot meer dan 150 eind juli, en 1246 gevallen op 24 september.

Deze ongecontroleerde terugkeer van de ziekte ondanks de vaccinatie heeft ertoe geleid dat de strategie van uitroeiing van het virus is opgegeven voor een model van “leven met het virus” door te proberen de ziekte te behandelen “zoals de griep”.

In het Verenigd Koninkrijk: een verontrustende stijging van het aantal besmettingen

Het Verenigd Koninkrijk is de Europese kampioen van de Astra Zeneca-vaccinatie: meer dan 70% van de bevolking is eenmalig gevaccineerd, en 59% heeft een volledig vaccinatieschema. Deze hoge “vaccinatiegraad” heeft niet kunnen voorkomen dat zich aan het begin van de zomer een explosie van gevallen heeft voorgedaan, met tegen half juli tot 60.000 nieuwe gevallen per dag.

Geconfronteerd met deze aanzienlijke hervatting van de epidemie ondanks de vaccinatie, erkende Andrew Pollard, vertegenwoordiger van de Oxford Vaccine Group, voor het Parlement: “Collectieve immuniteit door vaccinatie is een mythe”.

Deze hervatting van de infecties ging gepaard met een hervatting van het aantal ziekenhuisopnames, ernstige gevallen en sterfgevallen. Volgens het officiële verslag van augustus kwamen sterfgevallen vaker voor bij volledig gevaccineerde patiënten (679) dan bij ongevaccineerde patiënten (390), waardoor de hoop op een beschermend effect van het vaccin op het sterftecijfer op wrede wijze wordt ontkracht.

Nadat de laatste sanitaire beperkingen waren opgeheven, daalde de epidemie tot minder dan 30.000 gevallen per dag, terwijl begin juli simulaties van covid-deskundigen tot 100.000 nieuwe gevallen per dag voorspelden als de sanitaire maatregelen zouden worden opgeheven.

Israël: duidelijke ramp na vaccinatie ontkend door gezondheidsambtenaren

Israël, kampioen van de Pfizer-injectie, ooit overal aangehaald als voorbeeld van doeltreffendheid, wordt nu hardhandig herinnerd aan de realiteit en is nu het toonbeeld van het falen van vaccins.

70% van de bevolking is primo-gevaccineerd, en bijna 90% van de risicogroepen heeft een volledige vaccinatiecyclus doorlopen.

  Wereldwijd eisen steeds meer artsen dat de injecties worden stopgezet

Maar de epidemie is sinds eind juni sterker dan ooit weer opgebloeid, en in één dag werden meer dan 11.000 nieuwe gevallen geregistreerd (14 september 2021), waarmee de pieken van januari 2021, tijdens de uitbraak na de eerste Pfizer-injecties, met bijna 50% werden overtroffen.

Deze hervatting van de epidemie, ondanks de Pfizer-injecties, gaat gepaard met een toename van het aantal ziekenhuisopnames waarbij de gevaccineerden de meerderheid van de ziekenhuisopnames uitmaken.

Vaccinatie biedt geen bescherming tegen ernstige vormen van de ziekte of tegen overlijden.

Eind juli: 71% van de 118 ernstig zieke Israëliërs (ernstig, kritiek) waren volledig gevaccineerd!

Dit percentage ernstig zieken dat gevaccineerd is, is veel hoger dan het percentage volledig gevaccineerden: 61%.

Beweren dat het vaccin beschermt tegen ernstige vormen van de ziekte, zoals de Israëlische minister van Volksgezondheid onvoorzichtig verklaarde, is een vergissing (of desinformatie?).

Om haar fouten niet te erkennen, blijft de Israëlische regering deze duidelijke mislukking ontkennen en blijft zij alleen vaccinatie als oplossing voorstellen.

Hoeveel doden moeten er nog vallen voordat zij het voorbeeld van India of Japan volgt en eindelijk overgaat tot vroegtijdige behandeling?

Conclusies

De huidige pseudovaccins zijn niet doeltreffend genoeg. Zij voorkomen niet dat de epidemie zich herhaalt, noch dat er ziekenhuisopnames plaatsvinden, noch dat er ernstige vormen optreden, noch dat er sterfgevallen optreden. In Israël en Groot-Brittannië, waar de vaccinatiestatus van de slachtoffers wordt vermeld, lopen de gevaccineerden een verhoogd risico op sterfte in vergelijking met de ongevaccineerden.

Het voeren van een uitsluitend op vaccinatie gericht beleid leidt tot een dodelijke impasse, terwijl landen die vroegtijdige behandeling officieel adviseren (India) of hun artsen toestaan deze voor te schrijven (Japan, Korea) het veel beter doen.

Waar wachten onze gezondheidsautoriteiten nog op om niet langer te geloven in valse simulaties van epidemiologen die te nauw verbonden zijn met vaccinbedrijven, om naar de bewezen feiten te kijken en hun bedrieglijke en schadelijke pro-vaccinatiecampagne te onderbreken en vroegtijdige behandeling aan te bevelen?

De voortzetting van het verbod op vroegtijdige behandeling door behandelende artsen leidt tot een verlies van kansen voor vele patiënten en brengt rechtstreeks de verantwoordelijkheid van de regering en in het bijzonder van de Minister van Volksgezondheid in het geding.

Dr. Gérard Delépine


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Patholoog laat zien wat de COVID-19 injectie doet met de hersenen en andere organen van gevaccineerde mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOnderzoek: Aantal sterfgevallen onder Britse tieners is met 47% gestegen sinds ze het Covid-19 vaccin kregen, volgens officiële statistische gegevens
Volgend artikelSpike-eiwit verslaafden: Covid vaccin-junkies liegen over ongevaccineerd zijn zodat ze extra booster injecties kunnen krijgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Het is niet te geloven.
  Het liegen en bedriegen naar de bevolking die ze dienen te dienen is buiten alle proporties.
  De who eist opnieuw een hogere modificate graad, die ook door de naar huis gestuurde en toch weer terugkerende “regering” in NL nastreeft. De moordprikken daarvoor zijn al besteld.

 2. En dit is allemaal buiten het griepseizoen.
  Er staat ons nog heel wat spannends te wachten.
  Als er veel mensen wegvallen, krijg je in alles tekorten, wordt onderhoud niet meer gedaan enz.

 3. Als veel mensen eraan sterven komt de economie van zelf tot stilstand en dat is nu net de bedoelingen van alle regeringen. Voor hen is iedereen allang dood verklaard, het zogenaamde dood en verloren op zee verklaring na je 7e verjaardag. Iedereen die op het gemeentehuis geregistreerd werd bij zijn geboorte, werd hij/zij niet geregistreerd maar zijn placenta en hij/zij werd een natuurlijk persoon met een belastingnummer (BSN). Maar een persoon is geen mens, maar een entiteit of een ding wat toegeëigend wordt door de staat. Daarmee ben jij een borger/burger geworden, de betaalslaaf van de staat. Als jij dan niet meer productief bent, willen ze jouw dan ook ruimen in deze tijd. Niet voor niets is de pensioen leeftijd al verhoogd om nog langer van jouw te kunnen profiteren. Dit mag u eigenlijk niet weten, want als jij je meldt dat jij nog leeft, ben jij niet meer belastingplichtig en kan jij jouw geboortetrust beneficiair opvragen, die anders nu door de regeringen e.d. geplunderd wordt. Omdat jij dan een mens bent en geen natuurlijk persoon meer. Daarom willen ze niet dat jij dit weet en willen ze eigenlijk ook helemaal niet erkennen dat jij leeft, want valt hun onwettige macht over jouw weg. En dan gelden de mensen rechten voor jouw, die de regeringen nu met handen en voeten op grove wijze schenden, zoals de code van Neurenberg. Met hun indirecte vrijwillige verplichting van de zogenaamde vaccins, die geen vaccins zijn, maar een experimentele besturingsmodule in de vorm van injecties, die tevens jouw natuurlijke immuunsysteem vernietigen om jouw afhankelijk te maken voor je leven lang aan de booster injecties. Vandaar dat de druk steeds hoger gelegd wordt, om iedereen te onderwerpen aan de Nieuwe Wereld Orde die de totale gehoorzaamheid wil afdwingen en zo iedereen wil veranderen in een transhumaan die onvruchtbaar is en programmeerbaar. Zodat iedereen een bio-robot wordt die enkel een programma uitvoert en deze wordt draadloos gecontroleerd door middel van het 5G netwerk. Vandaar dat er vorig jaar zo’n haast met het 5G netwerk was tijdens de lock-down, zodat vele het niet opmerkte omdat zij thuis zaten.

 4. Specifiek de “zo gezegde” vaccinatie is “wat” nu eigenlijk? Grafeen? A la nanotechnology…? Wij water waarbij het geloof helpt/steunt? Nee, dit is een manier om politiek correct uit te gaan halen. Het zal en moet dat tuig, v het “WEF”, de kop in gedrukt worden. Ik haat politiek maar om het te bestrijden zal het via de politiek recht gezet moeten worden. De Croo… Als ik de kans krijg…ge zult het voelen. Ik weet nog heeeel goed hoe die BS opstarte. Het kwam, zo gezegd, uit China…richting overal. Het viel mij vooral op dat de e.u.h totaal niets deed. Geen grenzen of het één of ander als voorzorgsmaatregelen dat genomen werd. Geen vliegveld waar het verse virus werd ingedijkt. De e.u.h kwam enkel af met €. Hoeveel was dit weer? 500.000.000€? Voordien was de politiek vooral bezig met het volk verder…begrotingen enzo van dien BS. In België toch. Ik weet niet of anderen het zich nog herinneren maar in 2015 hadden we de vluchtelingenstroom. Deze vluchtelingenstroom werd bijgestaan door Klaus Schwap. Het was hij die compromis gaf…met elkaar vermengen zodat in de toekomst iedereen de zelfde kleur had. Geen geschillen meer, qua huidskleur dan. Nu met die “C”0vid was het ook weer die Klaus. Klaus kwam af met manieren om toch te kunnen spuiten. Bij kinderen vanaf 12? Die plots zelf mochten kiezen of ze het namen of niet. Ik ben in een halve discussie geweest omtrent dit. Iedereen denkt voor zich en daar heb ik ook respect voor. Voor een ander zijn mening. Maar …ik kan hier blijven tippen…maar ik ga afsluiten want…of mijn tekst wat uitmaakt…? Ik zou de jacht willen openen. De jacht op het WEF, de e.u.h, politiekers en al wat niet meer normaal is. Ik vindt het echt welletjes geweest. Hoeveel ouderen, kinderen en volwassenen gaan ze nog inflatchen? Hoeveel doden moeten er nog gaan vallen? Ik ben alleen. Niks gezin en ook geen familie om naar om te kijken. Ik ben dus vrij en ik wil mij gerust katapulteren in en naar de politiek toe. Het moet gedaan zijn. Ik heb gezocht en ik ben er half uit …om een woord en daad te kunnen geven zal en moet ik in de politiek gaan? (Kots). De piraten partij? Volgend jaar zijn het verkiezingen. Referendum partij? Als ik zelf kiezen kon… stond ik al lang aan de Croo zijn bedje…maar ja. Mensenrechten? Trollollol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in