Volgens de bevindingen van een recente studie is het heel goed mogelijk dat degenen die volledig zijn gevaccineerd tegen covid, boodschapper-RNA (mRNA) en spike-eiwitten afgeven aan anderen, ook aan ongevaccineerden, bericht Ethan Huff.

Dit is het standpunt van Dr. Peter McCullough, een uitgesproken tegenstander van covid-prikken, die een artikel van de Franse farmacoloog Dr. Helene Banoun in het medische tijdschrift Infectious Diseases Research aanhaalt als bewijs hiervoor.

De ongevaccineerden kunnen de ingrediënten van de covid-prik oplopen via lichaamsvloeistoffen zoals speeksel, zweet en seksueel contact, aldus Dr. Banoun. Pfizer’s eigen klinische tests laten veel van hetzelfde zien en suggereren dat covid-prik ingrediënten kunnen worden overgedragen “via inademing of huidcontact,” evenals “via sperma van een man … en overdracht via moedermelk.”

Covid-vaccins zijn een BIOWEAPON dat meer dan tien jaar voor Operation Warp Speed werd ontwikkeld

We weten nu, op basis van het uitgebreide onderzoek van Dr. McCullough, dat de mRNA-technologie die wordt gebruikt in de covid-injecties die het grootste deel van de nu gevaccineerde bevolking neemt, al in 2011 is ontwikkeld door niemand minder dan het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) – een decennium voordat de covid-zwendel opdook.

Op basis hiervan kan worden aangenomen dat deze injecties al werden getest lang voordat Donald “vader van het vaccin” Trump Operation Warp Speed lanceerde. Trump schepte, zoals u zich wellicht herinnert, op dat hij zijn injecties, waarvoor hij herhaaldelijk de eer opeiste, ontwikkeld, getest en in sneltreinvaart op de markt gebracht had.

Het blijkt dat de covid-injecties al lang in de maak waren, waardoor Trumps beweringen een leugen worden. De injecties zijn een biowapen dat meer dan waarschijnlijk met opzet is ontwikkeld om zich via uitscheiding te verspreiden onder ongevaccineerden.

  Als u niet gelooft dat er iets heel erg mis is... niet vermoedt dat het Covid-vaccin een moordenaar is... dan bent u een hersendood schaap

“Helaas werden deze zorgvuldige ontwikkelingsstappen vanaf het begin overgeslagen in ons ontwikkelingsprogramma voor militaire stijl vaccins , en nu worstelt het publiek met de kwestie van de verspreiding van nucleïnezuren en spike-eiwitten als een potentiële zorg onder degenen die zo hard hebben gewerkt om gezond en vrij van COVID-19 vaccinatie te blijven,” schrijft Dr. McCullough op zijn blog.

“De centrale vragen zijn: 1) Hoe lang loopt een recent gevaccineerde persoon het risico om door te geven aan anderen? 2) Kan het mRNA door de ontvanger worden opgenomen en net als bij vaccinatie spike-eiwit gaan produceren? 3) Kan het uitgescheiden spike-eiwit ziekten veroorzaken zoals bij de gevaccineerden (bijv. myocarditis, bloedstolsels, enz.)?”

Op basis van alles wat nu bekend is over deze injecties, inclusief hun biowapenbestanddelen, roepen velen, waaronder Sen. Ron Johnson (R-Wisc.), op om ze onmiddellijk van de markt te halen. Dr. McCullough wil ook dat ze voor de openbare veiligheid onmiddellijk worden stopgezet, en sprak onlangs op een rondetafelbijeenkomst die werd georganiseerd door Senator Johnson.

“Om nog meer schade te voorkomen moeten alle vaccins uit de handel worden genomen. Dat moet onmiddellijk gebeuren”, aldus Dr. McCullough.

“Alle vaccinmandaten moeten onmiddellijk worden ingetrokken. Er moeten vragen worden ingediend en er moet onmiddellijk financiering komen voor expertisecentra voor de behandeling van vaccins in de hele Verenigde Staten. Wat hier op het spel staat is de dood.”

U kunt de studie van Dr. Banoun zelf doorlezen om te zien wat Dr. McCullough, Senator Johnson en anderen zien dat hen ertoe aanzet op te roepen tot onmiddellijke stopzetting van de covid-vaccinatie.

  De 8 leugens die regeringen overal rondbazuinen over COVID-19

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch leger activeert zuidelijk front – Het lang verwachte Russische offensief in Oekraïne is begonnen
Volgend artikelInsecten als voedselingrediënt: Risico op allergie en vergiftiging aannemelijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. Roep dit al meer dan anderhalf jaar tegen de ongevaccinneerden. Be very, very careful.

  Je zal maar op zoek zijn naar een relatie. Hoe weet je in godsnaam of iemand gevaccineerd is of niet? Gaan ze Russische roulette spelen? Kan niet lang meer duren voor er datingsites komen voor gevaccineerden en ongevaccineerden. En weet je dan ook echt of iemand de waarheid spreekt of één of ander lulverhaal ophangt.

  Het worden angstige toekomst voorspellingen. Maar vrees dat de wereldbevolking echt met miljarden op deze manier uitgeroeid worden in de komende jaren.

  Gelukkig is onze familie niet gevaxed en kunnen knuffelen en zoenen zolang als we willen zonder na te denken of we iets oplopen.

    • Nee, vloeistoffen kunnen alleen via direct bloed contact of via slijmvliezen overgedragen worden, het door de lucht inademen is een forse Brood van AAP

     • Ik wás geshed. Terwijl ik geen geprikte mensen dicht bij me heb gehad. De enige verklaring is de tandarts. Ook al heeft hij, en de assistente, een mondkap op.

  • 1000 x gewaarschuwd, en toch is mijn hele familie geprikt 1 broertje niet (2 broertjes en 3 zussen vader moeder zijn wel geprikt +vele vrienden en neven, nichtjes ooms tantes)
   Ik raak ze al een tijdje niet aan >(Ik geef alleen een box,geen hand)

   @Mokum Je zal maar op zoek zijn naar een relatie. Hoe weet je in godsnaam of iemand gevaccineerd is of niet? (eerst vragen of ze geprikt zijn )

   • yep, gewoon vragen hoe lastig ook, maja… dan kunnen ze liegen, magoed, beter vragen dan niks vragen en hopen dat die de waarheid spreken.

    ik zou geen gegenjecteerde vriendin willen, vrienden oke-ish (bv al mijn zussen zijn deels gegenjecteerd), maar geen gegenjecteerde vriendin die zeg maar zo close is dat je daarmee lichaamssappen mee gaat delen.

    wat een nare stress tijden zijn het die ze maken tegen onze wil in, ze verdelen ons, ze bespelen ons, ze liegen tegen ons, ze verraden ons, ze bestelen ons, ze vermoorden ‘ons’ ,

    voor dat soort is geen plek op dee aarde en is maar 1 oplossing voor, No Mercy for that inhuman kind.

   • Ja! En dam zijn ze niet geprikt maar wel geshed….
    Ik blijf gewoon afstand houden!
    Jammer dan.
    Dat eeuwige 3x keer kussen is nu tenminste ook eens afgelopen..

 2. Trump loog nergens over, al dan niet werd hij gedwongen te liegen, want dat is het deug narratief! Trump heeft herhaaldelijk de waarheid gesproken waarop hij dour het deug vaccin covid batallion werd gebashed! Dus het klopt niet dat trump vanuit zich zelf leugens heeft verspreid! Beetje sneu dat men hem hier alsnog na trapt

  • Ik denk zowiezo dat bijna alles wat we over cojona en de vaccins te horen krijgen zo goed als fake is. Het ging ze alleen maar om chaos en afleiding terwijl ze al onze rechten afnemen. En als er wel wat waar is over die vaccins, dan zijn we dus gewoon ALLEMAAL de lul, want aan dat shedding verhaal gaat NIEMAND ontkomen. Het zal wel… ik doe niet meer mee aan alle eindeloze fearporn. We worden gek gemaakt en tegen elkaar opgezet. Ik geloof er allemaal helemaal niks meer van. Ik heb Q vanaf het begin gevolgd en ik zie het allemaal uitkomen en gebeuren. Future proves past. Maargoed… je moet heel erg oppassen, want als je over Q begint worden de wakkere mensen nog gekker de covidian sekte zombies. Gewoon open ergens over praten is moeilijk aan het worden. Iedereen heeft een oordeel en conclusie. Ik sta overal voor open. Na de afgelopen 7jr heb ik geleerd dat ALLES anders is dan ik ooit dacht en dat ALLES wat ik nu denk, morgen ook in de prullenbak kan liggen. Maar door alles heen zie ik overal verbanden van Q terugkomen. Dit is een fllm. Take care my fren… Where We Go 1 We Go All.

  • Wat ik gelezen heb is dit; Toen hij er tegen was hebben ze iemand op Trump afgestuurd om hem “goed” te informeren over de vaccins en hij trapte erin. Dat was wat ik vernomen heb. Toen heeft hij iedereen de vrije keuze gegeven om die prik te nemen of niet in plaats van deze landelijk te verbieden ivm het geen vaccin is maar een gen thechniek die nog in ene testfase zit nu op het ogenblik in de test fase 4.

   In iedere staat in de USA is vrij in keuze hoe te handelen met die covid kul.

   • Wat ik me herinner is dat hij op tv zei dat corona met ..chloride moest wirden genezen. In eerste instantie dacht ik: wat en l*l. Maar later hoorde ik dat het filmpje was ingekort. Hij had het over HCQ.!
    Rotstreek!

 3. Waar problemen zijn, zijn er ook oplossingen. (klein segment uit het hele artikel)

  ‘Chlorine Dioxide Solution (CDS), chloordioxide, is de ‘nieuwe’ heilige graal in het alternatieve, doe-het-zelf gezondheidscircuit. Er circuleert veel informatie over op de ‘wakkere kanalen’. Het is makkelijk te maken, er zijn verschillende protocollen voor verschillende kwalen en zou zelfs het spike-eiwit en grafeenoxide vernietigen en vaccinatieschade genezen. In Bolivia en Honduras zijn wetten aangenomen om het middel te kunnen gebruiken tegen corona en behalen artsen er zeer goede resultaten mee.’
  https://deanderekrant.nl/nieuws/cds-als-oplossing-vaccinatieschade-2023-01-16

  • @ Nehemia januari 21, 2023 at 19:35,
   Wat bedoel je met: ‘Chlorine Dioxide Solution (CDS), chloordioxide, is de ‘nieuwe’ heilige graal in het alternatieve, doe-het-zelf gezondheidscircuit.
   Dit middel is al meer dan 150 jaar op de markt en is de killer voor de farmaceutische bedrijven. Dit middel mits in de juiste verhoudingen. Het valt in ons lichaam uit in een zoutoplossing (wat onze PH waarde ophoog stuwt net als baking soda), waardoor door de zuurstof vrij komt, zodat je een interne zuurstof boost krijgt. Zuurstof is een killer voor alle soorten parasieten, bacteriën en schimmels in ons lichaam. Zo is kanker een schimmel ziekte, waar nu net de farmaceuten miljarden aan verdienen per jaar aan hun kwakzalver oplossingen van bestralingen. Daarom wordt zoveel mogelijk dat middel in een kwaad daglicht geplaatst. Want dit goedkope middel is een ware concurrent tegen kanker.

   • Paar jaar geleden is ook in Afrika een proef geweest met dit middel tegen Malaria. Rode Kruis was bij die proef aanwezig De mensen waren binnen 24 uur van hun malaria klachten af.
    Maar ja, dat goedkope spul kan je toch niet gebruiken als er ook ziekmakende middelen vanuit de farmacie te gebruiken zijn.

   • Gif en antigif. Als dat ‘shedding’ daadwerkelijk een realiteit is betekent dit dat de elite ook weten wat ze daar tegen moeten doen. Zij gaan zichzelf natuurlijk niet in nodeloos gevaar brengen. Wat de elite kan kunnen wij ook.

 4. Sorry Beste Mensen

  Geen 2011 Maar
  De ontwikkeling is gevolgd vanaf 1985/86
  Van deze vergift inclusief de in chip techniek
  Ben zelf toen ook met bepaalde vergiften bewerkt waarvan de gevolgen nu heel erg merkbaar word gedragen
  Heel pijnlijk
  Toen waren die chipsjes iets groter als die van Nu
  Die toen bij sommige vrienden was geïmplanteerd
  Tussen de Duim en de Wijsvinger in in het zachte gedeelte
  Advies daarom
  Vertrouw geen enkele Arts dokter en noem maar op van die sector
  Noem hun de enige echte Kwakzalvers
  Gebruik geen zogenaamde medicijnen is allemaal langzaam tot snel werkende vergift ookwel Elixers en wonder bolletjes genoemd in de oudheid
  Doet U dat
  Stop dan direct
  Hoe eerder hoe beter
  Ben zelf ookal jaren voor die proefkonijnen periode al gehandicapt geworden
  Maar de gevolgen na die proefkonijnen praktijk zijn desastreus
  Verschrikkelijk gewoon
  Zwaar berg afwaarts gegaan met gezondheid
  Ben zelf zo ongeveer 5 Jaren geleden gestopt met de Kwakzalvers praktijken
  Vertrouwde die Kwakzalvers blindelings
  Zit nu met het resultaat
  Toen pas de ware echte dokter ontdekt
  Maar er is al heel veel schade aangericht
  in / aan het lichaam
  Een gewaarschuwd mens telt voor …
  Dus gaat U ermee door …
  Dan… Zelf weten
  Zou zelf al ongeveer 5 jaren geleden dus zijn gestorven mocht al die vergiften niet zijn los gelaten

  Dank U

 5. Wie kan nu in hemelsnaam iets hebben tegen een vaccin om ‘hersendoden’ op te ruimen en zo het gemiddelde IQ van de wereldbevolking te verhogen…?

  • @Doordenk, Nouja het is uiteraard wel nasty hoe die teringlijers dit hebben uitgerold,compleet met teams met psychologen en illusionisten op de 80% volgzame lemmingen. Al verdienen veel wat ze zichzelf vrijwillig hebben aangedaan. Ik heb het dan over de nazi sympathisanten die politie gingen bellen als ware nsb’rs met hun glazige Pfizer oogjes. Daarnaast stel dat 80% wegvalt wat denk je dat ze dan met ons doen? Aangezien ze defensie, politie,zorg ook vol hebben gepompt met ik denk zelf een ander goedje wat goed gehoorzaam/Slaafs maakt nog erger dan al het geval is. Het laatste stukje emphatie is uit die mensen geramt met mRNA en tevens hun kritisch denken.

  • Was het maar zo simpel, ik zou het volledig met u eens zijn.
   Echter: naast IQ is er ook nog de factor naiviteit cq. goedgelovigheid.

   Mijn vader bv. is SUPER intelligent. Destijds afgestudeerd als ingenieur summa cum laude etc.
   MAAR hijzelf is zeer integer en kan zich gewoon niet voorstellen dat mensen in staat zouden zijn tot zo’n groots opgezette zwendel. Hij had op zijn 80e dus een onverkwikkelijk vetrouwen in de wetenschappen die in zijn naive wereldbeeld het product zou zijn van 100% integere wetenschappers.
   Daarom ging ie helemaal mee in het MSM narratief.

   Mijn moeder daarentegen, is weliwaar verre van een domme trien maar … vergeleken bij mijn vader is het verschil wel groot. ECHTER … zij is in haar leven een paar maal slachtoffer geweest van oneerlijke praktijken op de werkvloer (“office politics”) daar waar mijn vader het geluk had een glanscarriere te maken zonder oneerlijkheden die hem nekten.
   Maar daardoor was mijn moder realistischer in haar mensbeeld en kon zij zich wel voorstellen dat zoonlief wel eens gelijk zou kunnen hebben met al zijn complottheorieen.
   Dus op een bepaald moment was mijn moeder de eerste die besloot dat ze geen vaccin wou.
   En toen besloot mijn vader dan maar om “uit lotsverbondenheid” hetzelfde te doen en zich dan ook niet te laten vaccineren.
   Eind goed, al goed.

   Maar het punt is dus dat de slimste van de twee zo naief was om zich te willen laten vaccineren en dat de minder slimme op een bepaald moment wel begreep dat het 1 grote hoax/complot was. Mama heeft wel haar gymnasium afgemaakt maar is nooit naar de universiteit geweest en papa was de absolute nummer 1 van zijn jaargang. Maar het is wel mama die papa heeft moeten overtuigen om zich niet te laten inspuiten.

   IQ alleen is dus allerminst doorslaggevend.
   Verder ben ik via whatsapp in een groep ongevaccineerden en opmerkelijkerwijze zitten daar heel wat simpele lui uit achterbuurten tussen. Geen criminelen maar vaak laag opgeeide randfiguren (garagist, secretaresse, portier, bewakingsagent, etc.) maar die wel heel wat overheidskritischer zijn dan de “hooggeindoctrineerden”. De groep kent behalve mij als economist nog 2 psychologes, 2 juristes en 1 scheikundig ingenieure (allemaal vrouwen inderdaad) alleen nog 1lerares wiskunde en 1 lerares engels en voor de rest alleen maar figuren die ik tot 2019 simpelweg als “losers” beschouwd zou hebben. Maar zij snapten wel wat mijn geniale vader maar niet wilde snappen. Petje af voor de garagist en de security guard dat ze voor de belangrijkste beslissing van hun leven, slimmer bleken dan een summa cum laude afgestudeerd ingenieur.

   • “Universiteit”! Je hebt zelf het antwoord al aangedragen. Mijn ook ingenieur vader, maar via de heel lange weg van MTS, HTS, HTI, enz., noemde dit geestelijk geblokkeerde volk vaak “academisch misvormd”, en kon na zijn lange loopbaan daar ongelooflijke verhalen van academische domheden over vertellen.

    Een van zijn antwoorden aan zo’n delftenaar betreffende een ontwerp van een constructie was: “Leuk bedacht, die constructie. Maar waar dacht je dat aan te bevestigen, luchthaken misschien?”

   • @Scrutinizer,

    Helemaal mee eens! Mijn gepensioneerde ex is eveneens een super intelligente man ( T.U Delft technische-natuurkunde ) en vindt 90% v.d mensheid runderen m.n tijdens zijn werkzame leven als wetenschapper.
    Wij zijn reeds geruime tijd uit elkaar, dus heeft hij zijn eigen leven net als ik.
    Heb hem via mail voorheen gewaarschuwd om de prikken niet te nemen, inclusief bewijzen hiervoor.
    Maar ex vond de mening van zijn huisarts blijkbaar belangrijker dan mijn mening inclusief bewijzen.
    Dus heeft hij wel de prikken gehaald omdat hij niet kom geloven dat er sprake was van wereldwijde genocide via de prikken, zoals ik hem aangaf.
    Mijn ex heeft een zeer hoog IQ maar matig tot geringe Sociale Intelligentie. Daarom gaat het bij hem en zovele hoogbegaafden vaak mis, omdat zij niet in staat zijn hun medemens cq de maatschappij, overheid etc. op een juiste wijze te doorzien, wanneer logica ontbreekt…..!

  • @Ralf, maar hij had ondertussen ook wat terughoudend kunnen zijn, ipv deed hij op TV zeggen dat hij gevaccineerd was. Iets wat ik totaal niet geloof aangezien Trumpie zelfs zijn hamburger nog voor laat proeven voordat ie m zelf eet.

 6. Alles wat Pfizer zegt geloof er niks van, angst is een slechte raadgever. Het spoort kwakzalverij aan.
  Het is overduidelijk dat de farmacie de mensen tot levenslange patiënten wil hebben. Dat het goedje dodelijk kan zijn is bijkomende schade. Met opzet vervuilde batches maken is dodelijk en moorddadig.
  Zie ook de inkopen van de EU ze waren van plan om elke burger van jong tot oud 450 miljoen totaal
  Vol te spuiten met pakweg 10 prikken. Bij een niet werkend experimenteel gen therapie voor een corona griep .
  Dit is schandalig corrupt van u.sul v.d leyen. Die blindelings met miljarden strooit, belangenverstrengeling voorop.
  Het is een walgelijk plan om de gezondheid van onschuldigen kapot te maken.
  Het is een schande voor het Amerikaanse cdc fda en de ema en het vws van hugo en ernst .
  deze waakhonden voor onze gezondheid zijn allen SCHULDIG.

 7. Heel alarmerend artikel.

  Zie vooral, het boek van ROBERT KENNEDY jr – ‘De gevaarlijkste dokter op aarde’,
  voor de lange ontstaans -geschiedenis van ‘gain of function’-manipulatie van “virussen”,
  voor het misbruik van de PCR-laboratoruim-techniek,
  en voor de gestuurde ontwikkeling van “vaccins” tegen allerlei “uitbraken”
  gedurende de afgelopen decennia.
  Belangrijkste aanjager : Het Pentagon.

 8. Dat is irrelevant. Ik heb de prik nooit genomen en ik heb nooit meegedaan aan het spelletje. Heb geen QR app genomen, ben niet naar restaurants gegaan, mijn 6 jarige zoon heeft nog steeds geen zwemdiploma. Ik zal dat nooit vergeten of vergeven. Maar ik heb nooit de prik genomen, krijg ik de shit binnen via randomheid. Prima, ik sterf graag voor waar ik achter sta. Al had ik afgelopen jaar moeten sterven in een covid kamp. Of zelfmoord moeten plegen zoals zoveel joodse moeders deden en daarbij hun kinderen meenamen omdat ze wisten wat zou gebeuren.

  IK HEB NOOIT MEEGEDAAN

  En dat is wat telt, mijn geweten is rein. mijn geest is vrij, dat is alles wat telt. Verder niks.

 9. Dat betekent dus dat Klaus Schwab en Bill Gates zelf ook gevaar lopen en daarmee dus ook zichzelf uitroeien en hun hele eigen familie, ipv alleen anderen , dat was niet in hun plan neem ik aan.

 10. Bij hoge temperaturen tussen vele transpirerende mensen lopen in bijv. de supermarkt is dus link, aldus dit artikel.
  Al met al ben ik verbaasd dat de mensheid uberhaupt nog leeft.
  Dit gezien de forse jarenlange vervuiling van ons voedsel, water en lucht.
  Al met al ben ik wel klaar met de hoeveelheid ” dreigingen ” richting onze gezondheid en maak mij dan ook niet druk over shedding van geprikte, zwaar transpirerende passanten in o.a de supermarkt of waar dan ook, die mij passeren.

  • Beste Mensen

   Zo is het
   Geen getreur altijd in fleur
   Niet naar allerlei rommel praatjes luisteren
   Blijf Gewoon Normaal
   Leef Uw leven
   Doe Uw ding
   Laat U absoluut niet bang maken

   Dank U

 11. “Om nog meer schade te voorkomen moeten alle vaccins uit de handel worden genomen.”

  O, is er opslag dan? Ze waren toch maar beperkt houdbaar?
  So gewoon stoppen met aanmaak en de stock vernietigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in