De Washington Free Beacon onderzocht meer dan duizend artikelen over moorden uit de NY Times, LA Times, Chicago Tribune en andere grote kranten en ontdekte dat de media systematisch het ras van de moordenaars wegmoffelen – tenzij zij blank zijn, in dat geval zorgen zij ervoor dat het meteen aan het begin van hun verhalen wordt benadrukt.

Uit hun onderzoek bleek ook dat de anti-blanke vooringenomenheid van de media sinds de zomer van Floyd alleen maar erger is geworden, schrijft Informationliberation.com.

Uit de Washington Free Beacon, “Ja, de media verbergen het ras van moordenaars – Als ze niet blank zijn”:

The Free Beacon verzamelde gegevens over bijna 1.100 artikelen over moorden uit zes grote kranten, allemaal geschreven tussen 2019 en 2021. Tot die kranten behoorden de Chicago Tribune, Los Angeles Times, New York Times, Philadelphia Inquirer, San Francisco Chronicle, en Minneapolis’s Star-Tribune–vertegenwoordigers van elke krant hebben niet gereageerd op verzoeken om commentaar voor dit artikel. Voor elk artikel hebben wij de naam en het ras van de dader en het slachtoffer verzameld, en genoteerd waar in het artikel het ras van de dader werd vermeld, als dat al gebeurde.

De gegevens wijzen op een alarmerende redactionele tendens, waarbij grote kranten routinematig informatie weglaten uit nieuwsberichten, waardoor de lezers een scheef beeld krijgen van wie wel en wie geen misdaad begaat. Deze redactionele keuzen maken deel uit van de “racial reckoning” die in de nasleep van de dood van Floyd de nieuwsredacties overspoelde, en waarbij journalisten de berichtgeving over misdaad drastisch hebben herzien om de nadruk te leggen op het standpunt dat het strafrechtsysteem in de grond racistisch is – misschien ten koste van de eerlijkheid over de misdaden van individuele delinquenten.

  Meerdere Hitlergroeten op het Songfestival - "rechtsextremisme-deskundigen" zwijgen

Uit de grafiek hierboven blijkt dat de kranten veel sneller het ras van blanke moordenaars vermelden dan dat van zwarte. (Deze twee rassen zijn goed voor 92 procent van de vermeldingen in de gegevens, dus andere zijn niet weergegeven). De helft van de artikelen over een blanke dader vermeldt zijn ras binnen de eerste 15 procent van het artikel. In artikelen over zwarte delinquenten, daarentegen, komen de vermeldingen overwegend aan het eind van het artikel. De helft van de artikelen waarin het ras van een zwarte overtreder wordt vermeld, doet dat pas op zijn minst 60 procent vanaf het begin, en meer dan 20 procent bewaart het tot het laatste vijfde deel van het artikel.

Natuurlijk kiezen journalisten niet alleen waar in een artikel zij het ras van een overtreder vermelden, maar ook of zij het überhaupt vermelden, en weglatingen kunnen het perspectief van de lezer vertekenen.

Om deze keuzes te meten, hebben wij het ras van de dader geïdentificeerd in ongeveer 900 verhalen waarin zijn naam, maar niet zijn ras werd vermeld, eerst door te kijken naar het ras van mensen met dezelfde naam in de volkstellingsgegevens, en vervolgens door het ras met de hand te bevestigen aan de hand van politiefoto’s of andere beelden die in plaatselijke nieuwsberichten waren gepubliceerd.

Op die manier kan men schatten hoe vaak journalisten het ras van een overtreder vermelden – of niet. Ook hier is de scheefheid opzienbarend: het ras van blanke delinquenten werd in ongeveer 1 op de 4 artikelen vermeld, tegenover 1 op de 17 artikelen over een zwarte delinquent en 1 op de 33 artikelen over een Latijns-Amerikaanse delinquent.

  Sluipende normalisering van pedofielen in social media

Dit effect wordt ten dele veroorzaakt door een handvol grote nieuwsberichten over blanke daders, hoewel de aandacht die aan deze verhalen wordt besteed ook een redactionele keuze is. Maar zelfs na weglating van berichten over blanke daders Kyle Rittenhouse, Derek Chauvin, en de moordenaars van Ahmaud Arbery, wordt het ras van blanke daders in 16 procent van de gevallen vermeld, twee- tot driemaal het percentage waarin het ras van zwarte daders wordt vermeld. (Daders uit het Midden-Oosten werden in deze analyse als Aziatisch bestempeld, maar hen als blank bestempelen brengt slechts een kleine verandering in het percentage vermeldingen van ras).

Deze ongelijkheid is groter geworden na de moord op George Floyd. Vóór mei 2020 vermeldden de kranten ongeveer twee keer zo vaak het ras van een blanke (13 procent van de verhalen) tegenover dat van een zwarte dader (7 procent). Na mei 2020 waren de cijfers 28 procent en 4 procent, een verhouding van zeven tegen één. Zelfs als we de bovengenoemde verhalen weglaten, vermeldden kranten het ras nog in 23 procent van de verhalen over blanke moordenaars na Floyd, een verhouding van zes tegen één.

Uit een soortgelijke studie, waarin de berichtgeving in de media van 2013 tot 2015 werd geanalyseerd, bleek dat de nationale media slechts 9 procent oppikten van de verhalen waarin een zwarte politieagent een zwarte verdachte neerschoot, maar 38 procent van de verhalen behandelden waarin een blanke politieagent een zwarte verdachte neerschoot.

Hun vooroordeel is nu nog veel erger.

Diezelfde media vertellen ons voortdurend hoe belangrijk “representatie is”.

  Twitter labelt Trump's berichten aan de lopende band

En wat vindt u van deze representatie?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BLACK LIES MATTER DOSSIER

Minstens 16 gewonden bij schietpartij in New Yorkse metro – New York Post censureert het feit dat de verdachte een Afro-Amerikaan isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOorlog in Oekraïne – NAVO’s oorlog met Rusland verandert in totale oorlogsvoering
Volgend artikelIs er een complot om het menselijk leven te beëindigen in het komende decennium?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Niks nieuws onder de zon. Gebeurt hier ook al jaren. Met dank aan rutte die al dan niet ff persoonlijk belt naar opsporing verzocht redactie .

  • We hebben een Nazi kabinet met Rutte.
   Wat wil je nog meer?

   Zolang de focus hierop blijft (“rasverschil”) zoals Rommel dat graag doet, dan zullen we ALTIJD dit soort “on-enigheid” hebben.

   Weet wel wie er NL spreken in dit land en wie niet.
   ALLE nieuwe mensen uit Oekraïne zijn hier volop “gedumpt” bij gezinnen en in gebouwen en spreken allemaal vrolijk hun eigen taal. O ZO bang door de oorlog maar hier relaxed en vrolijk en totaal niet aangedaan rondlopen…… héél verschil met de vluchtelingen die we jaren geleden kregen uit andere landen.
   Die waren zwaar getraumatiseerd en dankbaar hier te zijn.

   Tot wij…. het NL volk ons tegen hun keerde… door de MSM ons opstookte BANG te zijn voor ze.

   Trouwens… we gaan het beleven de komende tijd!

   Dit gaat een staart krijgen.

   Nieuwsbericht update: “Rusland gaat bruggen in Oekraïne bombarderen dus mensen die in NL zijn kunnen niet meer terug”.

   Tadaaaa!!!

   Besef dit ook nog even; TOTAAL aantal inwoners Ukraine: 44 MILJOEN
   TOTAAL gevluchte inwoners Ukraine: 4 MILJOEN.

   De vraag is; WAAROM juist die 4 miljoen?
   Waarom juist NL (ná langs Polen en andere omliggende landen te hebben meegemaakt als veilige landen).
   Waarom lopen ze hier allemaal rond alsof dit ALTIJD al hun tweede thuis geweest is in NL?
   Waarom lijkt het erop alsof ze geheel VOORBEREID deze kant op zijn gekomen?
   Waarom hebben ze allemaal hoge eisen (willen grotere kamers etc. eenmaal aangekomen bij een gastgezin etc.).

   En besef: er zijn mensen uit Oekraïne hier in NL die NIET DE VLUCHTELINGEN UIT HUN EIGEN LAND OPVANGEN.. waarom? DOOR DE KARAKTEREIGENSCHAPPEN VAN DAT VOLK.

   4 woorden mensen;

   WE GAAN HET BELEVEN.

 2. Sorry verkeerde woorden keus gebruikt
  Ken de betekenissen ervan
  Blank = De Duivel of de Afgezanten van de Duivel of de Nazaten van de Duivel of Kinderen van de Duivel en meer

  Witte Mensen zijn Wit van kleur aan de buitenkant van het huid te zien
  Hierbij kan men onderscheid maken dat er 5 vijf Rassen te weten : Zwart het Oer Ras , Wit het tegenover gestelde , Bruin de tussenin liggende ,
  Geel de slimste , Rood het Goddelijke op Moeder Aarde leven

  De ene ras wil nooit hoger of superieur zijn op de ander
  Tenzij bezeten door het Blanke

  Dank U

  • Ringo, mooi gezegd dit!!!

   1 woord: RESPECT.

   Dank!!

   P.s. wat is het tegenovergestelde van een “Oer ras”?
   Kunstmatig ras?

   De “rassen” blijven een raadsel. Vooral nu we aan mengen doen (lees: volop mensen uit Oekraïne hier zijn en HUN taal en gewoonten meenemen).

   Bruin is een mengelmoes…. van “zwart” en “wit” ……. maar bruin is ook mexicaans…..Peruaans…..Tibetaans… etc…. dus eigenlijk is een “ras” niet eens meer wat het was zoals zoveel jaren vóór Chr. hahahaha enfin!!

   Informatieve bijdrage!!

 3. Verzuchting van een donkerhuidige man:
  Een blanke die ziek is ziet er witjes uit.
  Als hij boos is kan hij paars aanlopen.
  Schaamt hij zich dan wordt hij knalrood.
  In zijn jeugd is hij nog groen achter zijn oren.
  Heeft hij het koud dan ziet hij er blauw uit.

  En dan noemen ze mij een kleurling.

  • Matt, dit zeiden we vroeger altijd op school tegen elkaar!!!

   Blanke kinderen OOK tegen elkaar.
   De getinte kinderen zeiden altijd: “Wij zijn kinderen van de zon”.
   Dan werd ik toch altijd wel een beetje jaloers hoor!!

   Ik bedoel; wie wil er geen kind van de zon zijn.

   Maar dan wordt je ouder en dan weet je: WE ZIJN ALLEMAAL KINDEREN VAN DE ZON EN DE MAAN…. we ademen ALLEMAAL dankzij de natuur….. en we kunnen ALLEMAAL leven dankzij voeding en drinken.

   Dus we zijn ALLEMAAL exact hetzelfde ras.
   We hebben alleen allemaal een ANDER karakter…….. en KARAKTERS …. die zien we nu NOG duidelijker terug in de mensen.. met alle hulp voor Oekraïne. Gebouwen zijn volop gevuld met jongeren, en hun ouders…. mijn oom (ROOSENDAAL) zei dat er daar ook 50+ woningen bezet zijn.
   En dat ze er bij lopen NONCHALANT met nieuwe telefoons en kleding en totaal geen blijk van angst door vluchten OF blijk van vervreemd zijn van NL.

   Alsof het allemaal gepland was.

   Nogmaals; KARAKTERS dáár gaan we naartoe… werd tijd ook.

   Alles gaat uit komen!!

 4. #Gelukszoekers zijn we ALLEMAAL.
  Logisch; wie wil er niet gelukkig zijn?

  Maar geluk vindt je alleen in jezelf en niet in externe factoren.

  Profiteurs daarentegen, DAT is een eigenschap wat leeft in KARAKTERS.
  Mensen laten huis en haard achter om van betere omgevingen te profiteren.

  Snap ik wel… dan heb je het ECHT gewoon niet goed (of je denkt dat je het niet goed hebt).

  Maar IEDEREEN zal van een koude kermis thuis komen.

  Investeer maar in je eigen kracht want er komt nog VEEL meer aan.

  Denk je niet dat dit (allerlei vreemde mensen uit Ukraine opvangen) niets doet met de mensen die in dit land wonen?

  Mensen die geen woning kunnen krijgen.
  Kinderen die geen pleeggezinnen kunnen krijgen.
  Kinderen in tehuizen.
  Jongeren die thuis wonen omdat ze niet kunnen kopen.
  Russen die hier een veilig bestaan hebben opgebouwd en nu geconfronteerd worden met allerlei mensen uit Oekraïne.
  Mensen uit Oekraine die in NL wonen en juist WEG wilden van hun eigen volk (door meerdere redenen) en nu geconfronteerd worden met de mesnen uit Ukraine.
  ALLERLEI “ALLOCHTONEN” die hier in NL KEI hard werken voor bijv. TEELTBEDRIJVEN en een vertrouwen hebben opgebouwd met hun werkgever en ineens geconfronteerd worden met mensen uit Ukraine die nog moeten inburgeren (ALS DAT OOIT GEBEURT!) .

  Kortom; er zijn TEVEEL mensen in NL die op een negatieve manier geconfronteerd worden met dit nieuwe volk…..

  Dus…. MORE TO COME…

  Maar blijf je vooral bezig houden met “rassen verschil” hoor.. i.p.v. karakter verschillen.
  Kom je een heel eind mee en groeien je hersencellen / groeit je intellect ook van (#sarcasme).

  Succes!

 5. Hee Lee1990 GESTOORDE deugende troll
  hypocriet je intreseert het lot van andere mensen helemaal niet scum.
  Ben je al van achter genomen door je moslim vriendjes
  En heb je al een mocro-etc buurman nee he!
  Tuurlijk niet nee hoor zadel de arme wijken er maar mee op.
  Weet je wat! Neem mijn buuren met pinda kleur maar als je ze zo geweldig vind.
  Karakters hou toch op jongen met dit stompzinnige excuus en verstand over rassen
  heb je al helemaal niet.Nee ik ken jouw soort mens wel. Deuger.
  Door jullie soort gaat nu echt Nederland naar de kloten ver.
  In mijn ogen ben je gelijk aan een moslim en een linkse rode rakker
  en ben je mede schuldig aan
  het leed en dood van vele mensen die de terreur van deze achterlijke islam
  cultuur te maken hebben gehad.
  Dus doe de mensen een lol en hou op met trollen en poep lullen en rot op! troll.
  En wees maar blij dat ik je buur niet bent.
  Discussie gesloten.

  Een en all onzin reacties op dit artikel hier.

  • Beste slapende Joost
   Wordt Wakker
   Er is ooit een boek gelezen er is leven na de dood nieuwere versie dateerd uit rond 1970
   Het boek Christendom met Inquisitie
   Heksenjacht Folteren Martelen Barbarisme
   Dit zijn oude boeken geweest uit de begin jaren 1900 dus vorige Eeuw
   Die vertelden heel wat anders
   Wat nu het geval is is een paar stappen erger hoger gevaarlijker listiger
   Als het Islaam 20% gevaarlijk is dan is het Christendom 40% gevaarlijk
   Dat is dus het dubbele
   Als het Islaam is Barbaars … okè
   Wat is het Christendom dan ?
   Men kent : Ineri de Bron Stam
   Overgrootvader , Vader & Kind
   Jahweh de stichter van God & Islam
   Jahweh laat zichzelf noemen
   De Heilige Geest terwijl de Stam = Ineri
   God noemt Hij de Vader
   &
   Islaam de Zoon
   Zo ontstaat de drie eenheid
   Heilige Geest Vader Zoon
   Jahweh God Allah
   Vertegenwoordigers :
   Mozes Jezus Mohammed
   Maar in werkelijkheid zijn alle drie Schijn
   Labyrinten in een Labyrint vervolgens weer daarbinnen Ook Labyrinten dus binnenin een meervoud van ….
   Men hoort zichzelf van al deze verdwalingen te verlossen
   Universele liefde leren kennen en schenken
   Verwacht niks te ontvangen
   Wie goed doet Goed ontmoet
   Wie een klap op de ene wang krijgt
   Draait de Andere toe
   Geen verzet plegen dus
   Barmhartige Samaritaan
   Samaritanen zijn dus alle Europese inheemsen
   Die het boek de Bijbel kennen en ook leven
   Helemaal geweldloos tot Alle levende wezens
   Zowel met : Lichaam Gedachten Rijkdom Woorden Daden Handelingen

   Dank U

   • En weer zo een Rot op!
    ik moet wakker worden door een persoon die zelf in een …..ach
    vul zelf maar in.
    Echt weer een moslimvriendje die met naar zichzelf verdraaide
    feiten komt.Ha dat probeert mij zijn overtuiging op te dringen en een
    lesje in de religie van de geschiedenis te geven.De zoon een moslim noemen Heiligschennis heet dat Hou op met deze praatjes geen trek in dank u!
    Dergelijke, islam onzin probeert die pinda mocro van een buurman mij ook op te leggen.Neem hem even over van mij vandaan als buur dan ben ik je zeer dankbaar.
    Ik wist niet dat in die dagen de islam al bestond.
    Dat kwam toch vele jaren later pass!!Deze moordende roofzuchtige
    dievenbende. En nog iets! ik had het niet over het christendom.
    En jou vriendjes zijn weer lekker bezig he met de ramadan.Hier en daar een
    meisje verkrachten buren treiteren lekker prikken processies aanvallen
    het kan niet op.
    Ook jij stop met die waterval van onzin.
    En ga die boeken is goed interpreteren in plaats van te verdraaien naar
    wat je zelf beter uitkomt.

    O ja de Inquisitie als dat niet gebeurd was was het satanisme al
    veel eerder dan nu overheersend geweest.
    En waar jij het over hebt waren figuren die gek van macht en faam en centjes
    waren. Echte corrupte duivelse debielen die op hoog geplaatste plekken werden
    gezet en van hun aanstelling er misbruik van maakte.Zieke geesten dus die infiltreerde en hun omgeving vergiftigden. NET ALS OVERHEID ETC NU DUS!

    Jou onzin gaat er bij mij niet in.
    Tjonge jonge waar heb je deze zooi geïndoctrineerd gekregen arme jongen
    komt nooit meer goed.
    Discussie gesloten

    • Beste Joost
     Dank U

     Wordt men elke morgen met liefde wakker
     Met de Billen omhoog in de Richting van Mokka Taart
     Ooo geen scheetjes laten hè
     Dan wordt men langzaam maar zeker Barmhartig
     En pas op
     Niet spugen op de Schijn Heilige Tapijt hoor ?

     Vermelding ?
     Elke nee / niet sluit een deur
     Elke ja / wel okè opent een deur
     Van het huis met ontelbare deuren die standaard bij iedereen potdicht zitten
     Met alle sloten helemaal vast geroest
     Als mensen gaan slapen dan kunnen die alvast trainen om de roest verdelger sonax spray mee te nemen ook binnen in hun dromen
     Om de sloten te willigen
     Zodat er een mogelijkheid kan worden gecreëerd om de deuren te openen
     Beter bekend als de vele doolhoven verdelger
     Dus als de deuren worden geopend
     Dan waait zuivere zuurstof gevulde wind alle doodlopende bloed aderen binnen
     Zo ook in onder de hersenpan
     Bloed aderen kanalen
     Krijgt men zuivere denk vermogen

     Jood Christen Moslim is èèn 1
     Het is de Blik – Kijk

     Met wat voor een gedachtengang wordt er gekeken ?
     Liefde gevuld of Haat gevuld
     Liefde gevuld is Barmhartige kijk
     Haat gevuld is Schijn Heilige Geest Vader Zoon kijk

     Hierbij :
     Jahweh = ScheinHeilige Geest aanhang Jood + Vertakkingen
     God = Vader Aanhang Christen + Vertakkingen
     Allah = Zoon Aanhang Mohammedaan + Vertakkingen

     Kijkt men zover als men terug kan kijken in de geschiedenis
     Men komt Altijd tegen
     Positief Negatief
     Heiligheid ScheinHeiligheid

     Goed en Slecht bestaan in werkelijkheid niet

     Het is een tekortkoming onder in de hersenpan van ieder wezen die denken kan

     Liefde Geduld Heelt alle Wonden
     Haastig Spoed is Nooit Goed
     Nogmaals
     Een ieder gaat Zuivere Gezonde verstand verkrijgen
     Doe als Jezus ook heeft gedaan
     Maar ga niet kopiëren
     Geeft ook U Uzelf over
     Aan de hoogste Kracht Macht
     Dan bereikt ook U de verlossing
     Betekend : Wederopstanding
     Wederopstanding betekend :
     Voor een tweede keer geboren worden in hetzelfde lichaam

     Dat is wat de Bijbel een ieder levend wezen probeert duidelijk te maken

     Dank U

     • Ach ach!
      Beste Ringo.
      komt nooit meer goed.
      Denk hier maar over na!
      Jullie begrijpen het nog steeds niet he!
      Na all wat ik jullie geleerd heb.
      JULLIE BEGRIJPEN HET NOG STEEDS NIET HE!
      Discussie uit.

  • Ik geloof dat Frontnieuws maar beter weer is wat figuren moet analyseren.
   Ik zie en begin steeds gekkere commentaren te lezen.

 6. –De Oekraieners hebben zelf Zelensky gekozen;
  –zij wisten al jaren van de moorden op etnische Russen (13.000)
  –zij wisten al jaren van de Azov

  En nu komen ze huilie-huilie doen bij o.a. in NL?
  Lekker terug sturen; zijn veilige gebieden genoeg in eigen land en ze wilden deze oorlog zelf.

 7. Simpel maar waar gesteld: de blanken in USA zijn sociaal superieur aan de negers.
  Percentage gewijs vermoorden zij minder, werken zij meer, zijn er minder een-ouder gezinen, zijn er minder blanken dan negers in de gevangenis.

  Bovendien zetten zij (negers) zich voor schut, door een zwaar criminele junk te vereren als held.
  Zij toonden wat zij werkelijk waren, door in 90 dagen 1260 mensen te vermoorden, inclusief kinderen van 5 jaar, want die waren verantwoordelijk voor slavernij.

  Maar ook de wetgever kan er wat van.
  Alseen vrouw een kind heeft, maar alleen woont, krijgt zij zoveel kindertoeslag, dat ze ervan leven kan.

  Na de tienduizenden brandstichtingen, geweldplegingen door BLM en Antifa: geen vervolging.

  Tip voor de idiote volgelingen van gekke Biden:
  Maak een gezichtsherkennings programmaatje, en combineer alle beveiligings cameras met b.v rijbewijzen en sociale dienst en ID uitgifte foto’s.
  Bingo…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in