Ja, ik denk dat we moeten erkennen – ik heb altijd gezegd dat ik denk dat de Covid-pandemie een wakeup call was. Ik geloof niet dat het de grote pandemie is.”

“Ik geloof dat de grote pandemie nog in de toekomst ligt, en dat zal een vogelgrieppandemie voor de mens zijn. Die zal een aanzienlijke sterfte hebben in de orde van 10-50%. Het zal problemen geven.” ∼ Robert Redfield-Voormalig CDC-directeur, interview van 30 maart 2022 met Doug McKelway op “Center Point”.

Ja, het staat als een teken aan de wand, en in de door de V.S. gecreëerde proeftuin China worden nu al gevallen van “vogelgriep” gemeld door “nieuws”organen. Tot nu toe, sinds een paar dagen geleden, zijn er dit jaar 19 gevallen van H5N6 vogelgriep onder Chinese burgers als bevestigd gemeld. “Toevallig” werden er twee nieuwe gevallen gemeld net toen Redfield’s verklaringen werden vrijgegeven. De vermeende “angst” voor een grote uitbraak wordt groter naarmate de propaganda voortduurt. Terwijl deze lang geplande voorwaarschuwing aan de massa’s wordt uitgezonden, worden er in de V.S. in Iowa en elders miljoenen kippen, kalkoenen en andere vogels afgeslacht die voor voedsel bestemd zijn, naast de honderden miljoenen die er wereldwijd worden afgeslacht, en dat is geen toeval. Dit zijn geplande tactieken om het publiek angst aan te jagen en te hersenspoelen, de voedselvoorziening te vernietigen, en vlees in de menselijke voeding uit te bannen.

Elke aankondiging en elke waarschuwing van de staat is met opzet, want niets is wat het lijkt, en alles is gebaseerd op de indoctrinatie en psychologische manipulatie van het publiek op voorhand, om het risico van ontmaskering van de staat te verminderen, zodra er een echt bewapend “virus” wordt vrijgelaten, of een nep pandemie-scenario wordt aangekondigd.

  "Neurenberg 2" - Rechtskundige Fuellmich bereidt de grootste collectieve rechtszaak in de geschiedenis voor

Houd er rekening mee dat de opmerkingen van Redfield, een levenslange “medische” en politieke insider, te verwachten zijn. Zijn beide ouders waren wetenschappers bij de National Institutes of Health, (NIH) waar hij lid was van de Adviesraad van de President voor “HIV/AIDS.” Het is niet verwonderlijk dat hij een “viroloog” is en jarenlang als adviseur van de NIH optrad, en ook de Food and Drug Administration van advies heeft gediend. Hij werd door de initiatiefnemer van de “covid”-fraude in Amerika, Donald Trump, benoemd tot directeur van het verfoeilijke CDC, en was en is zeer bevriend met de kwaadaardige Fauci, en stond volledig achter de dodelijke “covid”-reactieprotocollen. Dit alles hoeft niet te verbazen, want zijn “politieke club” banden met de “covid”-fraude en de valse pandemie zijn extreem en veelzeggend, en Redfield zit midden in dit bedrog.

Wat hier aan de hand is, gaat niet alleen over een andere pandemie-samenzwering, het maakt ook deel uit van het complot om de voedselvoorziening enorm in te perken, en dat alles onder het mom van dierlijke overdracht van een door mensen in het laboratorium vervaardigd biowapen, “vogelgriep” genaamd. Door dieren aan te merken als een risico om griep op mensen te verspreiden, zal het slachten van huisdieren en wilde dieren meer steun krijgen van de onwetende bevolking. De afschaffing van vlees als voedselbron ten gunste van in het lab gekweekt GMO-gif wordt nu actief nagestreefd, nu de regulering, controle en uitroeiing van particuliere boerderijen en veehouderijen aan de gang is. Dit kan uiteindelijk alleen maar leiden tot collectieve boerderijen die zich strikt houden aan de richtlijnen van de regering en de farmaceutische industrie, bedoeld om de kwaliteit en de kwantiteit van onze voedselvoorziening te vernietigen.

  Vaccinvermoeidheid slaat toe in Israël: Geen behoefte aan boosters

Overweeg de waarschuwing (bedreiging) van Redfield dat 10% tot 50% van de mensheid zal sterven tijdens de volgende door de regering gefabriceerde “pandemie”. Dit getal past precies in de ramingen van Bill Gates en de Gates Foundation, vanwege zijn financiering van de vroegere gain of function onderzoek betreffende dezelfde vogelgriep waarvan nu voorspeld wordt dat hij mogelijk miljarden mensen zal doden. In feite stelt Redfield nadrukkelijk dat er 800 miljoen tot 4 miljard zullen sterven in de volgende frauduleuze “pandemie”; de “echte” pandemie zoals hij het noemt. Al degenen die de agenda’s van depopulatie en eugenetica niet begrijpen, moeten maar eens goed opletten wat er openlijk van tevoren geprojecteerd en voorspeld wordt door de handlangers van dit bedrog.

Het zou op dit moment overduidelijk moeten zijn dat dit het begin is van de opzet van het publiek om voorbereid te zijn op en een vogelgriep-“pandemie” te verwachten. De echte opzet is natuurlijk om het publiek te conditioneren om tirannie en massale dood te verwachten en te aanvaarden. Het feit dat deze kwaadaardige monsters zeggen dat dit gaat gebeuren, en niet dat er een mogelijkheid is van nieuwe “virussen”, is op zijn zachtst gezegd veelzeggend. Zelfs de formulering van deze zogenaamde waarschuwing laat alleen maar de indicatie dat dit de definitieve volgende “bedreiging” voor de mensheid is, terwijl er nog niets van dien aard gebeurd is. Hoe kunnen zij de toekomst precies voorspellen? Dat is omdat zij die toekomst in het leven roepen en opzettelijk creëren. Dit is wat men zou moeten noemen het plan om misdadige massale genocide te plegen.

Verwacht meer lockdowns, verwacht meer bewaking, verwacht meer distantie, verwacht meer maskers, verwacht meer economische verwoesting, verwacht meer gruweldaden, verwacht meer ziekte, verwacht meer rellen, verwacht meer beperkingen, verwacht meer brute handhaving, en verwacht meer dood.

  Meer slecht nieuws voor de gevaccineerden: Amerikaanse onderzoekers detecteren sporen van mRNA-vaccinatie in het hele lichaam

Keer uw rug niet toe, want de volgende noodsituatie, de volgende “pandemie”, de volgende oorlog, de volgende vrijlating van een bio-wapen, de volgende dodelijke giftige experimentele injectie; met andere woorden, elk van de volgende vele valse vlaggen die op de loer liggen, kan van de ene dag op de andere verschijnen. Er komt geen einde aan, totdat een meerderheid van de mensen besluit er een eind aan te maken.

“Dus wij, wij zullen ons moeten voorbereiden op de volgende, (pandemie) die, weet u, ik zou zeggen, deze keer wel aandacht zal krijgen.” (Gezegd met een kwaadaardige glimlach en trots) ∼ Bill en Melinda Gates geïnterviewd door U.S. Chamber of Commerce, 23 juni 2020 (Geciteerd commentaar op 6:43)

Referenties en bronvermeldingen:

The ‘covid’ fraud has not yet killed enough: Food shortages coming
Former CDC Director warns the ‘Great pandemic’ of bird flu is ‘Going to Happen
Bird flu is the real pandemic – ‘C-19’ was just practice
The collapse of the food supply chain
Emerging Pandemic Diseases: How We Got to ‘Covid-19’

(N.B.: Dit door Anthony Fauci in 2020 geschreven document is gebaseerd op complete leugens, propaganda en bedrog, en is bedoeld als een tirade tegen de menselijke landbouw en natuurlijke menselijke voedselbronnen en -productie, want het plan van de staat is om achter ons voedsel aan te gaan).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates: spoedig een geheel nieuwe pandemie die tot tienmaal erger is dan CoronaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWakker worden, mensen! Wij staan aan de vooravond van het uitbreken van de Derde Wereldoorlog
Volgend artikelOorlog in Oekraïne – NAVO’s oorlog met Rusland verandert in totale oorlogsvoering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Mijn geloof in de medische wetenschap is compleet weggevaagd en ik neem alles voor kennisgeving aan….en ook niet meer dan dat. Geen vaccin,gentherapie of whatever. Maakt me geen bal uit wat er vrijkomt,niks.

 2. Ik ben op zoek naar een goed kippenhok. Hahah heeft het nog zin? Het zou mij niet verbazen als ze het gaan verbieden om een paar kippen in je tuin te hebben.
  Er komt een tijd dat je geen groenten in je tuin mag verbouwen geen kippen mag houden ect.

 3. De eerste de beste die in de buurt van mijn huusdieren denkt te komen schiet ik al mijn munitie door z’n lijf!!!!

  Er zijn absolute grenzen.

 4. Vogelgriep is oud nieuws. We hebben dat gekend als Russische griep 1889, Spaanse griep 1918, Aziatische griep 1957 of Hong-Kong griep 1968. Virus valt in de eerste plaats kinderen en jongeren aan, vandaar zal er van protest bij de bevolking tegen de maatregelen niet veel te merken zal zijn en ook wordt er dan enkel goedkeurend geknikt bij het opsluiten van de zeldzame protestanten als gevaar voor maatschappij en volksgezondheid.
  Vandaar de uitspraak “de volgende pandemie zullen ze wel ernstig nemen”. Als het vogelgriep wordt zal dat ook zo zijn. En labo’s om zoiets te creëren komen er niet aan te pas, wilde vogels in de natuur zorgen daar af en toe eens voor.

  • Nee!!! Vogelgriep bestaat helemaal niet, elk virusverhaal is een hoax! Nu is driekwart van de bevolking ingespoten met gif en “ze” verwachten een nieuwe pandemie. Joh! De ingespotenen gaan massaal het loodje leggen komende tijd. Dat noemen ze vogelgriep en voila, weer lockdowns, passen, afstand etc etc. Lees het boek The Contagion Myth en wake the f up!

 5. Vogelgriep is oud nieuws. We hebben dat gekend als Russische griep 1889, Spaanse griep 1918, Aziatische griep 1957 of Hong-Kong griep 1968. Virus valt in de eerste plaats kinderen en jongeren aan, vandaar zal er van protest bij de bevolking tegen de maatregelen niet veel te merken zijn en ook wordt er dan enkel goedkeurend geknikt bij het opsluiten van de zeldzame protestanten als gevaar voor maatschappij en volksgezondheid.
  Vandaar de uitspraak “de volgende pandemie zullen ze wel ernstig nemen”. Als het vogelgriep wordt zal dat ook zo zijn. En labo’s om zoiets te creëren komen er niet aan te pas, wilde vogels in de natuur zorgen daar af en toe eens voor.

  • Natuurlijk, ‘griep’ als veelgebruikte tool om meer macht en regulatie ten gunste van de overheid te genereren, en de massa stinkt er keer op keer weer in…

   • Dobby, ik begin te geloven dat “de massa” steeds meer wordt uitgedund, dus er nog hele zware tijden aan zullen komen voor de mensen die het loodje nog niet gelegd hebben….. zie jij dat ook zo?

    Ik bedoel; er moet echt een wonder gaan gebeuren.
    We hebben echt serieus veel doorstaan en het is gewoon DRAINING allemaal wat er gebeurt en hoe het aanvoelt.

    Ik bedoel; de hele buurt is om 20:00u. al doodstil….. soort stilte voor de storm gevoel krijg ik ervan.

    Vroeger LEEFDE het echt in de straten tot zeker 23 uur …. nu het zo lang licht is.
    Maar nee hoor….. eigenlijk sinds midden/ eind 2021 is het DOOD stil al snel na eigenlijk 19:00 al !!!

    • Klopt wat je zegt Lee, en als het niet doodstil is wordt er negen van de tien keer rottigheid uitgehaald op straat.
     Ik geloof niet (meer) in wonderen.
     We gaan het als zogenaamde ongehoorzamen nog heel zwaar krijgen.
     Enerzijds zullen we meer ‘sancties’ te verduren krijgen.
     Anderzijds mogen wij de achterstanden en uitval van de gehoorzamen gaan opvangen.
     We gaan het zien in de toekomst.
     Hou je haaks!

 6. Mensen wordt wakker slaap niet in virus gewoon griep gaat de gezonde mens niet dood aan ,virus is van alle tijden ja,ben je op oude leeftijd en zwakke gezondheid dan extra oppassen, maar ben je gezond niets aan de hand laat je niet gekmaken door z,g Virologen en geleerden die er een verdien product van hebben ze komen graag in het nieuws en maar angst aanpraten je moet het maar willen verdienen aan angst verkopen trap er niet in zou ik zeggen

   • Het “virus”is ook nooit geisoleerd…. dus bestaat het niet.
    en de mortallity:0,23% bij 70 plus en onder 70 0,05%.

    Een onnozel griepje dus…

    • Probleem is dat de verschijnselen niet zo onnozel waren voor velen. Dat was niet omdat het een ‘echte ziekte’ is, maar omdat het een ’techno-virus’ is. En dat begrijpen de meesten nog steeds niet. Men snapt niet dat de covid het begin van de ’techno’ shit is. Dus ook ‘ziektes.’ Valt goed aan te boeren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in