Foto: freepik / BillionPhotos

Geachte Dr. Kanani, Hartelijk dank voor uw persoonlijke circulaire waarin u mij aanspoort om nu mijn prikken te boeken, omdat ik “prioriteit heb voor seizoensgriep- en Covid-19-vaccinaties”.

Ik heb voor het laatst griep gehad in de winter van 1999-2000. Sindsdien heb ik de werkzaamheid van de jaarlijkse griepprik onderzocht, en ik neig naar de conclusies van Dr. Tom Jefferson van het Cochrane Institute, die heeft verklaard dat “griepvaccins over marketing gaan en niet over wetenschap. We hebben weinig trials, en massa’s observationeel bewijs van zeer slechte kwaliteit. Wij [het Cochrane Instituut] hebben bewijs geleverd van een aanzienlijke vertekening van de rapportage, die regeringen blijven negeren. De wetenschap ontbreekt en dus is het erg moeilijk om een weloverwogen beslissing te nemen, schrijft Gillian Dymond.

Eventuele voordelen van vaccinatie tegen griep lijken mij te verwaarlozen in vergelijking met goede voeding, verstandige lichaamsbeweging en blootstelling aan zonlicht. Aangezien we van dat laatste hier in het noordoosten van Engeland maar heel weinig hebben, en de heer Gates en de Net Zero fanatici graag willen dat we nog minder hebben, kan het goed zijn dat ik een tekort aan vitamine D heb, en zou ik geïnteresseerd zijn in regelmatige leveringen van een hoogwaardig supplement van de NHS gezondheidszorg als alternatief voor de inferieure bescherming van een jaarlijkse prik. Wordt dit aangeboden?

Wat betreft de Covid-19 “vaccins”, wil ik vraagtekens zetten bij het gebruik van die term in relatie tot de nieuwe serums die worden voorgeschreven. De algemene verwachting van een vaccin is dat het infectie en overdracht voorkomt. De mRNA-injecties doen geen van beide. Om ze aan het publiek te verkopen als “vaccins” is daarom misleidend, hoewel ik opmerk dat u uw best doet om een dergelijke beschuldiging te vermijden door alleen te beweren dat de injecties het risico op ernstige ziekten verminderen en het herstel versnellen (op zich een twijfelachtige bewering). Het woord “vaccinatie” is echter krachtiger dan een meer realistische beschrijving van wat er werkelijk wordt aangeboden, en zolang het herhaaldelijk wordt gebruikt in de literatuur over de mRNA-producten, zal er verwarring blijven heersen. Pas uw terminologie alstublieft dienovereenkomstig aan.

  Studie onthult dat mRNA-vaccins eerder sluimerende virussen en ziekten 'reactiveren'

U zegt dat “Seizoensvaccinaties hebben bewezen veilig te zijn.” Dit geldt niet voor de mRNA-medicijnen, die, naast het feit dat ze geen bonafide vaccins zijn, alleen werden toegelaten voor noodgebruik onder het Black Triangle-label, in afwachting van de voltooiing van klinische proeven. Hun veiligheid op korte termijn blijft twijfelachtig, en hun veiligheid op lange termijn kan pas over vele jaren bekend worden. Deze medicijnen hebben al een ongekend aantal bijwerkingen veroorzaakt. De meest ernstige levensbedreigende en levensveranderende verwondingen zijn toegebracht aan jonge mensen die vrijwel geen gevaar liepen door Covid, maar mensen die door uw campagne in aanmerking komen voor prioritaire prikken vanwege hun gevorderde leeftijd lopen ook risico. Oudere leden van mijn eigen familie hebben geleden, en lijden nog steeds, aan ernstige ziekten als gevolg van de boosterprik. Geen wonder dat Dr. Angus Dalgleish, een expert in immunologie en professor in de oncologie die patiënt na patiënt heeft zien terugvallen na de derde prik, oproept om de injecties te verbieden!

U beweert dat “seizoensvaccinaties” “een betere bescherming bieden dan de immuniteit die door eerdere infecties is verkregen”. Volgens mij is dit gewoon verkeerde informatie. Ik had zelf midden december 2019 Covid met de oorspronkelijke symptomen (droge hoest, koorts, extreme ademnood, verlies van smaak en reuk), voordat we de instructie kregen om in paniek te raken. Op dat moment was ik 76 jaar oud. Ik ging een paar dagen naar bed met keelpastilles en af en toe een paracetamol, en herstelde op tijd voor Kerstmis. Vermoedelijk heb ik nu een natuurlijke immuniteit. In ieder geval heb ik tot op heden geen herhaling van de ziekte gehad, terwijl bijna iedereen die ik ken en die de mRNA-injecties heeft gehad, daarna minstens één keer, en vaak meerdere keren, een nieuwe diagnose Covid heeft gekregen. Mijn eigen ervaring suggereert dus dat u het mis heeft, en dat de vele gerenommeerde artsen die verklaren dat natuurlijke immuniteit superieur is aan alles wat de mRNA-behandelingen of zelfs traditionele vaccins kunnen bereiken, gelijk hebben. Bovendien is een dergelijke immuniteit gegarandeerd vrij van levensbedreigende of verlammende bijwerkingen, zowel nu als in de toekomst.

  Presentatrice breekt in tranen uit: Gevaccineerde collega (24) plotseling & onverwacht aan hartprobleem overleden

Natuurlijk ben ik me ervan bewust dat mijn leeftijd me kwetsbaar maakt voor seizoensgebonden aandoeningen van de luchtwegen. Mocht ik echter bezwijken aan griep of Covid, dan zijn er beproefde en vertrouwde medicijnen die me er doorheen helpen, tenzij er sprake is van andere co-morbiditeiten. Als ik terugdenk aan de mensen die stierven nadat veilige behandelingen zoals ivermectine werden geweigerd op het hoogtepunt van de recente vermijdbare noodsituatie, kan ik alleen maar hopen dat het mijn arts niet verboden wordt om mij deze medicijnen voor te schrijven, mocht dat nodig zijn.

Dit brengt me bij de kwestie van geïnformeerde toestemming. In dit opzicht vind ik uw circulaire schokkend. U dringt er bij ons op aan om een prik online te boeken, om naar een inloop “vaccinatie” locatie of een praktische apotheek te gaan. Er wordt niet gesuggereerd dat er een huisarts geraadpleegd moet worden die onze medische geschiedenis kent, of dat we ons moeten laten leiden door onze eigen situatie en de sterke en zwakke punten van ons eigen gestel, voordat we ons onderwerpen aan deze standaardbehandeling; er wordt niet gesuggereerd dat “vaccinatie” moet worden ondernomen in het volle bewustzijn van niet alleen de risico’s en de voordelen ervan, maar ook van alternatieve manieren om onze weerstand tegen ziekten te versterken.

Zoals het Royal College of Physicians and Surgeons of Glasgow stelt: “Toestemming is meer dan het verkrijgen van een handtekening op een stuk papier. Het is een proces dat deel uitmaakt van patiëntgerichte zorg en begint met uitzoeken wat belangrijk is voor de patiënt, vaststellen welke opties redelijk zijn – inclusief de optie van geen behandeling – en de patiënt helpen beslissen welke optie het beste bij hem past.

  COVID-19 vaccin Shedding - Kanaries in de mijn

Als de regering door de overheid gefinancierde campagnes voert om de willekeurige medicatie van bepaalde groepen mensen, of van de bevolking als geheel, te promoten, dan druist dat regelrecht in tegen deze principes.

Gelieve uw circulaire aan te passen aan de feiten en aan de vereisten van volledig geïnformeerde toestemming.

Hoogachtend, enz.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Covidvaccin snijdt mensen geestelijk af – persoonlijke ervaringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin over de dood van Prigozhin: Wagner-leiders werden dronken, high & speelden met granaten aan boord van vliegtuig
Volgend artikelNa inname van het COVID-vaccin: Dit gebeurt er 2 weken later
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Dit zegt allemaal

  Je mag niks meer in dit land, van alles krijg je kanker en ga je dood en dit kan zo maar:


  Dit brengt me bij de kwestie van geïnformeerde toestemming. In dit opzicht vind ik uw circulaire schokkend. U dringt er bij ons op aan om een prik online te boeken, om naar een inloop “vaccinatie” locatie of een praktische apotheek te gaan. Er wordt niet gesuggereerd dat er een huisarts geraadpleegd moet worden die onze medische geschiedenis kent, of dat we ons moeten laten leiden door onze eigen situatie en de sterke en zwakke punten van ons eigen gestel, voordat we ons onderwerpen aan deze standaardbehandeling; er wordt niet gesuggereerd dat “vaccinatie” moet worden ondernomen in het volle bewustzijn van niet alleen de risico’s en de voordelen ervan, maar ook van alternatieve manieren om onze weerstand tegen ziekten te versterken. ”

  En dan is hij nog vergeten te zeggen dat er getekend moet worden zonder bijsluiter. Of ik heb heb er overheen gelezen.

 2. Ik heb AI ( de betaalde van OpenAI) dat stukje even laten herschrijven met de vraag wat nu precies de bezorgdheid is die blijkt uit het citaat”

  In de brief uit de dokter zijn bezorgdheid over het gebrek aan geïnformeerde toestemming bij de voorgestelde vaccinatiebehandeling. De dokter vindt het schokkend dat de circulaire mensen aanspoort om de vaccinatie te boeken zonder eerst een huisarts te raadplegen die hun medische geschiedenis kent. Ze benadrukken het belang om rekening te houden met de individuele omstandigheden en de sterke en zwakke punten van het eigen lichaam voordat men zich onderwerpt aan deze standaardbehandeling. De dokter vindt dat mensen volledig geïnformeerd moeten zijn over zowel de risico’s als de voordelen van vaccinatie, evenals alternatieve manieren om immuniteit te versterken voordat ze een beslissing nemen.

  • Gijp oktober 6, 2023 Bij 14:57
   Mooi. De AI leest de betekenis van de woorden correct en doet niet aan eigen interpretatie, of dubbelzinnige interpretatie. (Bleek ook uit dat “wat is de beste klok” voorbeeld). Dus in die zin klopt de programmering van de AI wel. Of het ooit genuanceerd gaat denken, ik verwacht het niet. Dat kan ook niet, want dat is typisch iets dat bij mensen ingebouwd is, en daarom kan/mag iedereen geloven wat hij wilt. Mensen moeten derhalve niet rotzooien met elkaar.

   • Ik heb je reactie gezien van de klok. En ja het klopt wat AI zei, alleen kunnen mensen Ai uitlachen want voor mensen heeft de klok altijd gelijk als je weet dat hij een minuut voor of achterloopt.

    Dus ben het met je een Immortal. Zo werkt Ai dus. Niks meer, niks minder.

  • Vind je?

   Je AI heeft het nog steeds over vaccinatie. Het artikel bestrijdt deze term.

   Een AI is heel er heel goed in om redelijk over te komen terwijl hij de boel verdraaid. Heel gevaarlijk om daar blind op te varen. Het is heel oppervlakkig en herkent dieper liggende oorzaken en redenen niet.

   Het is een mooie truc om slim over te komen voor domme mensen die niet door kunnen denken.

   Bijvoorbeeld: waar heb je een klok voor nodig? Om precies bij te houden voor een baas hoeveel geld hij krijgt, of prestatie voor zijn geld. Het is iets voor slavendrijvers. Net als tattoos om zijn vee te kunnen herkennen. Tenzij je moet navigeren op zee naar de sterren, voor wetenschap ed. zou een burger geen klok nodig moeten hebben.

   • Je Ai heeft het over de vaccinatie, ja dat stond in het artikel. Hij weet niet dat de gifspuit er mee bedoeld werd. Je bent dus tegen Ai en tegen een klok. Tja, zie daar maar eens overheen te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in