Tijdens 2021 zijn mensen tussen 18 en 49 jaar in een veel hoger tempo dan in voorgaande jaren plotseling en onverwacht overleden. In feite meldde bijna elke deelstaat een piek in sterfte onder mensen in de meest actieve leeftijdsgroep tijdens het jaar van het levensreddende covid-19 vaccin. In sommige staten steeg het sterftecijfer met meer dan 50 procent! In tegenstelling tot de hysterie van het publiek, waren covid-19 gerelateerde sterfgevallen slechts een klein deel van deze buitensporige sterftecijfers, bericht Lance D Johnson.

Deze sterftecijfers zijn schokkend en ongekend, gezien het feit dat regeringen en bedrijven enorme hoeveelheden kapitaal en middelen hebben uitgegeven om “de mensen veilig te houden”. Nooit eerder hebben volksgezondheidsfunctionarissen zoveel macht en invloed gekregen over het leven van mensen, maar toch zijn ze er op meerdere fronten niet in geslaagd de menselijke gezondheid te verbeteren. Niets van de overheid werkt, en de problemen van besmettelijke ziekten, overdosis drugs en medische wanpraktijken blijven de mensheid teisteren.

Operatie Warp Speed bracht een valse verlosser die de ontvolking versnelde

Zelfs met de levensreddende belofte van vaccins, maskers en lockdowns steeg in heel 2021 het sterftecijfer in de prime leeftijdsgroep, in sommige deelstaten zelfs tot 60 procent. Voor de periode van twaalf maanden die in oktober 2021 eindigde, steeg het sterftecijfer voor mensen (18 tot 49 jaar) in de hele Verenigde Staten met gemiddeld 40 procent. Deze plotselinge toename van sterfte op prime age wordt vergeleken met dezelfde periode in 2018-2019, toen destructieve lockdowns, maskers en gedwongen experimenten nog niet bestonden.

Een groot deel van de oversterfte is te wijten aan de effecten van experimentele vaccins, lockdowns, geestelijke gezondheidsproblemen en de maatschappelijke ineenstorting veroorzaakt door totalitair overheidsbeleid. Ten eerste, overdoses drugs hebben recordhoogtes bereikt. Volgens schattingen van de CDC waren er van juli 2020 tot juni 2021 ruwweg 29.000 meer sterfgevallen door overdosis drugs dan in dezelfde periode in 2018-2019. Ook worden er meer verwondingen en sterfgevallen door vaccins gemeld dan ooit in de geschiedenis van vaccinatie, met meer dan een miljoen medische meldingen die binnenkomen in het Vaccine Adverse Events Reporting System.

  Dr. Sucharit Bhakdi's dringende boodschap

In het jaar 2020 schonk Operatie Warp Speed het leven aan een gloednieuwe redder. Dit “moderne wonder der wetenschap” beloofde het leven van honderden miljoenen mensen te redden. Het grootste deel van de geïndustrialiseerde wereld ging in lockdown en legde lichamelijke beperkingen op in afwachting van deze baanbrekende mRNA-technologie. De meeste regeringen vertelden hun mensen dat zij hun vrijheden en bestaansmiddelen alleen zouden terugkrijgen als zij hun lichaam onderwierpen aan deze injecties met gen-veranderende spike-eiwitten. Na een jaar van “gewapende injecties” en na 2021 werd het duidelijk dat dit vaccin een valse verlosser was – een instrument voor ziekte, lijden, controle en wereldwijde ontvolking.

Sterfte op prime leeftijd in bijna elke staat gestegen

Van alle staten leed Nevada het meest, met een oversterftecijfer van 65 procent. Ruwweg 36 procent van dat totaal werd toegeschreven aan covid-19 gerelateerde sterfgevallen. Er was geen onderscheid tussen Democratische en Republikeinse staten, wat erop wijst dat de nieuwe medische ingrepen van dat jaar (covidvaccins) waarschijnlijk de grootste drijvende kracht waren achter het verhoogde sterftecijfer. Zo zagen open staten als Texas en Florida een piek in het sterftecijfer (respectievelijk 51 en 61 procent), net als gesloten staten als Californië, waar een soortgelijke piek van 55 procent in het sterftecijfer in de hoogste leeftijdsgroep werd waargenomen.

De meerderheid van de extra sterfgevallen werden NIET veroorzaakt door covid-19 of een diagnose die verband houdt met covid-19. In feite bedroegen de aan covid-19 gerelateerde sterfgevallen niet 60 procent van de extra sterfgevallen in elke staat. Dit is verrassend, gezien het feit dat de CDC en de ziekenhuissystemen vaak covid-19, longontsteking en griep in dezelfde categorie plaatsen, waardoor het aantal mensen dat ‘stierf met’ covid-19 wordt opgedreven. Hoewel deze sterfgevallen niet mogen worden gebagatelliseerd, vormden zij slechts een klein deel van het totale aantal overmatige sterfgevallen in de leeftijdsgroep 18-49 jaar.

  Kijk: Aziatische verslaggeefster stort live in tijdens de VN-conferentie over klimaatverandering

Omgekeerd stond covid-19 op de overlijdensakte voor ruwweg vier op de vijf mensen in de leeftijdsgroep van 50 tot 84 jaar. De sterftecijfers stegen in 2021 met 27 procent voor deze leeftijdsgroep, wat neerkomt op meer dan 470.000 extra sterfgevallen. Deze covid-19 sterfgevallen omvatten mensen die niet waren gevaccineerd en velen die meerdere keren waren gevaccineerd voor de infectie. Deze eenvoudige waarneming levert meer bewijs dat de vaccins een belangrijke drijvende factor zijn achter de verspreiding van infectieziekten en de ontvolking.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Overmatige sterfgevallen wijzen op ontvolkingsagendaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZelfs vier injecties beschermen niet tegen Omicron
Volgend artikelDr. Malone levert bewijs van de kit die werd uitgedeeld in Uttar Pradesh, India, Ivermectine bevatte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Vreselijk wat er allemaal gebeurd dat we zo gedwongen worden om die vaccinaties te nemen en als je ze niet steeds neemt je je QR code kwijt bent er zijn nu in Nederland al een paar speciale afhaal punten gebouwd net zoals in China waar je met een QR code je boodschappen kan afhalen .

  • Gewoon je rug recht houden en met meerderen in opstand komen. QR veeg ik mijn reet mee af. Ik heb op mijn recht vuist een Q en de linker een R. Waar willen ze hem hebben? Dat is mijn antwoord die ze kunnen krijgen!

   Mijn lichaam, mijn keuzes!

  • Waarom zou je hierom treuren? Je praat over die “QR” alsof je die erg graag wilt. Je zou die QR niet moeten willen. Niemand heeft een QR nodig. Gewoon niet aan beginnen aan die Chinese hel.

  • dit, al die malloten die laten testen en hun 2 prikken gingen halen. dachten die nu echt dat het oude normaal weer terug zou komen. ben zo blij dat ik niet tot die groep behoor. die nemen dat geweten mee hun graf in, lijkt me naar.

 2. Precies, iedereen met een klein beetje verstand in de bovenkamer mijdt voortaan de GGD, zal op voorhand al veel ellende schelen en ‘voorkomt’ de aanmaak van gemanipuleerde data om 2G te rechtvaardigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in