© Israel Defense Forces (CC BY-NC 2.0)

Vier doses vaccin bieden onvoldoende bescherming tegen de Omicron-variant van covid-19, zo blijkt uit een nieuwe studie uit Israël.

Het Agentschap voor de Volksgezondheid adviseert iedereen van 18 jaar en ouder een derde dosis vaccin te nemen – een zogenaamde “boosterdosis”.

In Israël is aan delen van de bevolking een vierde injectie gegeven, wat een “tweede boosterdosis” wordt genoemd.

Maar een nieuwe studie door onderzoekers van het grootste ziekenhuis van Israël, Sheba Medical Center, toont aan dat zelfs een vierde prik onvoldoende bescherming biedt tegen Omicron, de variant van Covid-19 die nu het meest voorkomt, dat melden The Times of Israel en Reuters.

De vierde dosis levert meer antilichamen op dan de derde dosis, maar is nog steeds niet genoeg om voldoende bescherming tegen het virus te bieden.

“We zien een toename van het aantal antilichamen, hoger dan na de derde dosis. Maar tegelijkertijd zien we dat veel mensen die een vierde dosis hebben gekregen geïnfecteerd zijn met Omicron. Zeker, iets minder dan in de controlegroep, maar nog steeds veel infecties,” zegt professor Gili Regev-Yochay.

“De conclusie is dat het vaccin zeer goed werkt tegen Alpha en Delta, maar niet goed genoeg tegen Omicron.”

Volgens Gili Regev-Yochay is het waarschijnlijk niet mogelijk om met de huidige vaccins een afdoende bescherming tegen Omicron te bereiken.

“Wij weten nu dat het niveau van antilichamen dat nodig is om bescherming te bieden tegen infectie door omicron waarschijnlijk te hoog is voor het vaccin, ook al is het een goed vaccin,” zegt zij.

De studie omvatte zowel de vaccins van Pfizer als die van Modena.

  Hebben de gevaccineerden zich aangesloten bij een doodscultus?

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Bastille 2022”: Opbouw van een wereldwijde beweging tegen de “Corona tirannie”.
Volgend artikelSterftecijfer onder 18-49 jarigen in meerdere VS staten gestegen met 50% tijdens het jaar van het “levensreddende” covid-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Werkt wel tegen delta variant? Ziekenhuizen liggen vol met dubbel gevacineerden. Laat staan wat eraan komt met de drie en vier keer gevacineerden. Het werkt voor geen meter. Maar liever doden op hun geweten dan toegeven dat ze fout zitten.
  Er staat nog veel meer shit op stapel. Als dit niet uitmond in burgeroorlog tegen de gevestigde orde(Waar ik aan mee zal doen) dan is de mensheid deze planeet niet langer wasrd

 2. Zoals “K” opmerkte, in juli zijn ze begonnen met massaal booster-shots tegen Delta, met nul effect op de golf van Augustus en September die zelfs opvallend lang duurde. Op our world data explorer goed te zien dat die vaccinatie golven geen enkele invloed hebben gehad op verloop van de epidemie golven in Israel. Als het had gewerkt tegen Delta, had in 4e week van augustus/1e week september die golf tot nul punt gereduceerd moeten zijn! Je ziet geen afvlakking, niets!

 3. In de aanbieding: de YSILON variant> bestand tegen alle voorgaande vaccins geen debiel bij Pfizer die daar nog wat aan kan doen> alleen al zeggen in het openbaar dat het op zich een goed vaccin is getuigt al van geen intelligentie> als het zo goed is waarom werkt het dan niet tegen de Omicron variant>> en waar is de Delta variant gebleven?? op vakantie?? of net als voorgaande varianten opeens zijn ze weg?? klopt niets van!!!
  begrijp niet dat mensen zo stupide zijn dat ze dat niet eens doorhebben> test uitdraai laboratoriums mogen we dat zien?? nee dus…kan ik net zo goed besmet zijn met de ONZIN variant>> altijd goede resultaten met een namaak vaccin…

 4. Ik stel voor iedereen gewoon 3 maal daags een zinloze booster-vaccin te nemen,dat werkzaam is tegen al die leugens en vooral de ziekte van downsyndroom wat bij 99,95% kennelijk bestaat zelfs de meeste mongooltjes zijn nog intelligenter dan de meeste mensen

  • Tsja, dit bevestigt weer heel duidelijk dat coronaregels dus alleen gelden voor mensen die ze opgelegd krijgen..Zegt genoeg over de ‘ernst’ van de neppandemie.

 5. Frontnieuws is controlled opposition aan het worden en dat is spijtig. Covid bestaat niet, heeft nooit bestaan, en al zeker geen varianten op een niet-geisoleerd virus dat gediagnosticeerd wordt met een test die geen test is. Frontnieuws moet nu eindelijk eens dat standpunt openlijk innemen en geen artikelen publiceren die steeds opnieuw het bestaan van een virus bevestigen. Zo werkt het dit gelogen narratief voortdurend in de hand en komen er telkens naast een hoop waarheid, evenzeer een hoop leugens naar voor.

  • Virussen bestaan, het is een waterige substantie volgens de Nederlandse ontdekker van wat een virus is. Niet vast te leggen op camera of wat dan ook. Die plaatjes van een virus zijn het resultaat van photoshopping: NASA deed dat ook om te “bewijzen” dat ze op de maan waren geweest.
   NASA is een notoire leugenaar!
   Veranderen ook regelmatig hun verhaal, als dat zo uitkomt

 6. Natuurlijk werken die injecties niet. Dat wist de farma en WEF allang. Want als ze wel hadden gewerkt waren de lockdowns niet gerechtvaardigd geweest. Het ging niet om éven de curve af te vlakken maar om het zo lang mogelijk te laten duren en de great reset agenda erdoor te kunnen drukken en mensen te injecteren met grafeenoxide. In een korte docu van Blcbx valt goed te herkennen in wat voor richting we worden gedwongen en wat we om ons heen zien gebeuren. Vanaf 9.40 min de uitspraak dat de lockdowns zo lang mogelijk moeten duren. gr, marco https://www.blckbx.tv/videos/reset

 7. Er zijn nog geen injecties tegen nieuwe nep-varianten. Ze “werken” alleen op het orgineel. De kans dat je het überhaupt kreeg was maar 0,88%, met, daarna, een IFR van 0,15%, met een poisson verdeling hoe ouder hoe groter de kans.
  Dus hoe dom kan je zijn om je te laten injecteren?
  Je kan beter een aluhoedje opzetten, dat beschermt beter en tegen meer dingen.

 8. Covid bestaat niet, het sars-vov-2 “virus” en alle zogenaamde varianten zijn verzinsels, ALLE “virussen” zijn verzonnen en wat er met de pcr gevonden wordt zijn lichaamseigen deeltjes. Zo, over tot de orde van de dag. Nog iemand een idee om onze “leiders” uit Den Haag te krijgen en het weer leuk te maken in het land?

 9. Het virus is, naar het schijnt, nog nooit geisoleerd door de wetenschap.
  Hoe kan men dan een zogenaamd vaccin maken?
  Of is dit een hele domme vraag?
  Bovendien, je neemt het vaccin voor een ander!!!
  Hoeveel vaccins zijn er in de wereld die we voor een ander nemen? Hoeveel?
  Of is dit ook een gelogen mantra?

  • Door simpelweg definitie van vaccin (as ooit iets ziekte inspuiten om weerstand te genereren naar DNA manipuleren om…)
   Het is zo makkelijk…maar ook knap dat iets nemen juist een ander beschermt. De wetenschap is geweldig!

 10. We gaan even aan voorbij het feit dat die z.g. Omnicronzin variant niet meer voorstelt dan een milde griep voor de meeste van ons.
  Het kan dus eigenlijk niets schelen of je een vaccine hiertegen hebt hebt of niet.
  Je hebt deze in eerste instantie helemaal niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in