Dit artikel draait om een interview door Jeffrey Prather dat vorige week op Brighteon.TV is uitgezonden, toen Prather zijn gast advocaat Todd Callender uitnodigde om zijn laatste inlichtingen te geven over wat er volgens hem op het punt staat te gebeuren aan het pandemiefront, schrijft Mike Adams.

Als u de onderstaande interviewvideo bekijkt van 15:00 – 18:00, dan krijgt u het meest relevante deel van die informatie, waarin Callender uitlegt wat hij denkt dat er komen gaat:

Dit is allemaal uiterst belangrijk om te begrijpen, en wel om een paar redenen. Ten eerste screent Jeffrey Prather zijn gasten zorgvuldig, dus het gaat hier niet om een of andere onbesuisde randtheorie van een onbekende bron. Ten tweede hebben de beweringen van Callender een feitelijke basis, die te vinden is in CDC documenten en zelfs in dienstverleningscontracten van onder andere Amazon. Hoewel de beweringen misschien vreemd klinken, zijn zij aannemelijk en moeten zij in overweging genomen worden.

Chimerische Marburg “ladingen” die door 5G signalen ontketend worden?

In zijn interview met Prather verklaart Callender dat hij gelooft dat mensen die geïnjecteerd werden met mRNA “vaccins” (die eigenlijk geen vaccins zijn) in feite geïnstalleerd werden met nanotechnologie die chimerische virusladingen bevatten die elementen van het Marburgvirus kunnen bevatten. Volgens Callender zal een uitzending van 5G-celtorens op 18 MHz, gedurende een bepaalde tijd en in een bepaalde volgorde, aangetaste cellen doen scheuren, waardoor er biowapens met Marburg-ladingen vrijkomen in het bloed van degenen die de mRNA-injecties hebben gekregen.

Dit zou op zijn beurt onmiddellijk een Marburg-pandemie ontketenen en een plotselinge stormloop van symptomen teweegbrengen, waaronder leegbloeden (hemorragische koorts is niet prettig), hart- en bloedvatensterfte, toevallen en meer.

Sommige van de symptomen die zouden kunnen optreden zouden zelfs lijken op de klassieke “zombies” zoals die in de popcultuur worden afgebeeld: bijtgedrag, verlies van cognitieve functie, agressie, verwarring en extreme veranderingen in het uiterlijk van huid en ogen, naast andere soortgelijke verschijnselen.

De bewering van Callender dat de CDC waarschuwingsdocumenten voor de “zombie-apocalyps” heeft gemaakt, is bevestigd en waar. Wij hebben het zombieverhaal van de CDC behandeld (zie onderstaande widget Dr. Astrid Stuckelberger, Frontnieuws), en sindsdien zijn er soortgelijke zombie-apocalyps waarschuwingen opgedoken in servicevoorwaarden van bedrijven als Amazon. Zie deze echte kop, “Kansas governor declares October Zombie Preparedness Month; urges citizens to prepare for zombie apocalypse.”

Dr. Astrid Stuckelberger over een mogelijke Zombiepandemie

Als deze theorie klopt, ligt het voor de hand dat de machthebbers het binaire wapen vrijgeven vóór de tussentijdse verkiezingen die later dit jaar in de V.S. plaatsvinden. Met een geheel nieuwe pandemie op komst – met veel ernstiger symptomen en een hoger sterftecijfer dan covid – zouden de verkiezingen ofwel afgelast kunnen worden, ofwel veranderd kunnen worden in een universeel thuis-stemformaat, wat in het voordeel zou zijn van de sterk georganiseerde stemvervalsing en stembiljetvervalsing van de Democraten (die alleen maar aan de macht zijn omdat zij de vorige verkiezingen gestolen hebben).

  Amerikaans tv-bericht: Besmettingspercentages onder volledig gevaccineerde mensen schieten wereldwijd omhoog

Critici zouden kunnen zeggen dat dit alles riekt naar science fiction. Maar wij leven momenteel in een sciencefiction-dystopisch scenario, met extreme censuur, een Orwelliaanse wereldwijde cabal die het menselijk ras probeert uit te roeien, de opkomst van de robots en de massale injectie van miljarden mensen met uitheemse nanotechnologie die een nogal snode bedoeling schijnt te hebben, veel meer dan alleen maar ” immuniteit ” te bieden.

Het gebruik van externe signalen om neurale implantaten te besturen met behulp van nanotechnologie is goed beschreven in octrooien en de medische literatuur

Het is ook gemakkelijk te bevestigen dat de moderne medische wetenschap veel medische experimenten heeft uitgevoerd over het gebruik van externe elektromagnetische velden om nanodraad-neurologische implantaten bij zoogdieren te besturen. Zoek maar eens op het onderzoek naar Super Paramagnetic Iron-Oxide Nanoparticles (SPIONs), of “Magneto” nanodeeltjes die in muizenexperimenten gebruikt worden. Zie dit verhaal uit 2021: Graphene-based “neuromodulation” technology is REAL: Press release from INBRAIN Neuroelectronics describes brain controlling biocircuits using AI-powered graphene.

Of kijk naar de talrijke octrooien van Dr. Charles Lieber, en u zult een diep konijnenhol van uitheemse technologie ontdekken, die neurologische implantaten met nanostructuur beschrijft, met zelf-assemblerende schakelingen die kunnen interageren met de menselijke biologie. Zie mijn artikel en podcast, “Harvard scientist Dr. Charles Lieber, nanowires, DoD, CCP, Wuhan, covid, 5G, carbon nanotubes (CNT), military vaccines, SpFN Spike Ferritin Nanoparticles and more.”

Niets van dat alles is science fiction. Het is allemaal een wetenschappelijk FEIT, zoals blijkt uit de verslagen van het USPTO (octrooibureau). Hier is een gedeeltelijke lijst van octrooien van Dr. Charles Lieber, te beginnen met het USPTO octrooinummer, dan de titel voor elk octrooi:

  WHO-functionaris geeft toe dat vaccinpaspoorten een zwendel waren om een wereldwijde vaccinatieagenda te bevorderen

10.436.747 Nanopore sensing door plaatselijke elektrische potentiaalmeting
10.435.817 Gecontroleerde groei van nanodraden
10.369.255 Legstructuren met nano-elektronische componenten voor cellen, weefsels en andere toepassingen
10.355.229 Methoden en systemen voor legstructuren met nano-elektronische componenten
10.119.955 Hoge-resolutie moleculaire sensor
10.049.871 Anisotrope afzetting in draden op nanoschaal
9.903.862 Nanosensoren en aanverwante technologieën
9.786.850 Methoden en systemen voor nanosystemen met nano-elektronische componenten
9.702.849 Nanoporensignalering door meting van plaatselijke elektrische potentiaal
9.638.717 Nanoschaalsensoren voor intracellulaire en andere toepassingen
9.595.685 Nanodraden, FET-apparaten van nanodraad, en hybride nanobuis-elektronische apparaten voor detectie en andere toepassingen
9.541.522 Nanoschaal veldeffecttransistors voor biomoleculaire sensoren en andere toepassingen
9.535.063 Zeer gevoelige draadsensoren op nanoschaal
9.457.128 Legstructuren met nano-elektronische componenten voor cellen, weefsels en andere toepassingen
9.297.796 Gebogen nanodraden en bijbehorende sondering van soorten
9.252.214 Apparaat, methode en computerprogrammaproduct voor radiale adressering van nanodraden
9.102.521 Nanosensoren en verwante technologieën
9.029.836 Gecontroleerde synthese van monolithisch geïntegreerde grafeenstructuur
8.883.568 Methode voor radiale adressering van nanodraden
8.698.481 Moleculaire sensor met hoge resolutie
8.586.131 Vloeistoffilms met nanogestructureerde materialen
8.575.663 Zeer gevoelige draadsensoren op nanoschaal
8.471.298 Nanoscopische draad-gebaseerde apparaten en arrays
8.399.339 Nanosensoren
8.232.584 Sensoren op nanoschaal
8.178.907 Nanoscopische draadgebaseerde elektrische kruisstaafgeheugens-apparaten en -arrays
8.154.002 Gegevensopslag op nanoschaal met draad
8.153.470 Gedopeerde langgerekte halfgeleiders, het kweken van zulke halfgeleiders, toestellen met zulke
halfgeleiders, en de fabricage van dergelijke halfgeleiders
8.072.005 Apparaat, methode en computerprogrammaproduct voor radiale adressering van nanodraden
8.058.640 Vertakte nanodraden
7.956.427 Nanosensoren
7.918.935 Overgangsmetaaloxide nanodraden
7.915.151 Gedopeerde langwerpige halfgeleiders, het kweken van dergelijke halfgeleiders, toestellen met dergelijke halfgeleiders en de fabricage van dergelijke toestellen
7.911.009 Nanosensoren
7,858,965 Nanodraad heterostructuren
7.772.543 Systeem en methode om nanodraden te bewerken met een holografisch optisch pincet
7.666.708 Gedoteerde langwerpige halfgeleiders, het kweken van zulke halfgeleiders, toestellen met zulke halfgeleiders, en het fabriceren van zulke toestellen
7.619.290 Nanosensoren
7.595.260 Gedoopte langgerekte halfgeleiders, het kweken van zulke halfgeleiders, toestellen met zulke halfgeleiders, en de fabricage van zulke toestellen
7.500.213 Array-gebaseerde architectuur voor moleculaire elektronica
7.476.596 Gedoteerde langgerekte halfgeleiders, het kweken van zulke halfgeleiders, toestellen met zulke halfgeleiders, en de fabricage van zulke toestellen
7.399.691 Methoden voor het vormen van nanoscopische draadgebaseerde toestellen en arrays
7.385.267 Nanosensoren
7.301.199 Nanodraden en verwante inrichtingen
7.274.208 Op nanoschaaldraad gebaseerde sublithografische programmeerbare logische arrays
7.256.466 Nanosensoren
7.254.151 Samenhangende optische componenten op nanoschaal
7.211.464 Gedopeerde langgerekte halfgeleiders, het kweken van dergelijke halfgeleiders, toestellen met dergelijke halfgeleiders en de fabricage van dergelijke toestellen
7.172.953 Methoden voor het vormen van nanoscopische draadgebaseerde toestellen en arrays

  "VIRUSEN BESTAAN NIET" was een psyop - en een leuke poging!

Analyse van het risico van het vrijkomen van 5G-geactiveerde biowapens

In de Situation Update podcast van vandaag analyseer ik de claim van 5G-geactiveerde biowapens die voortkomen uit “geïnjecteerde technologie” via het dekmantelverhaal over vaccins. Ik behandel ook het laatste nieuws over Oekraïne, waaronder een bericht in de media waarin beweerd wordt dat meer dan 50 hoge Franse militaire functionarissen vastzitten in Azovstal en op het punt staan door hun eigen bondgenoten gevangen genomen, gezelfmoord of vermoord te worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

We zien nu de voorspelde tekenen van de gevreesde vaccinzombie apocalyps: Razende “masker Karens,” persoonlijkheidsveranderingen, gewelddadig gedrag en reptielenhersenstam waanzinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelConservatieven vieren de aankoop van Twitter door Elon Musk door vreugdevol gecensureerde waarheden te posten
Volgend artikelIedereen is anti-oorlog totdat de oorlogspropaganda begint
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Het is veel simpeler. De mensen hebben via de prikjes (en misschien ook de PCR test) het CRISPR_CAS9 enzyme binnen gekregen. Dit enzym hecht zich aan je DNA en kan het op elke gewenste manier knippen en vervangen met whatever men wil. Dat kan op afstand via radio-signaal waarbij het grafeen als geleider/ antenne werkt.

  Men kan de ingespotenen dus elke ziekte geven die ze willen, afhankelijk welke DNA codering ze via radio-signaal sturen..

 2. Opvallend in dit stuk van het programma is dat Rusland geen 5G palen heeft staan. (ik heb dit al eerder vermeld, maar doe het nog eens.)

  Haal de Ookla 5G kaart van de wereld er bij, en bestudeer waar de 5G palen staan. Er staat er eentje in Moskou, en nergens anders, in Rusland.

  Opvallend is ook dat Rusland een “vaccine” gebruikt die geen mRNA vax is. (Sputnik).
  https://healthpolicy-watch.news/93195-2/
  “The study, if validated by a peer review, would contribute to some emerging claims that certain types of more “conventional” vaccines could in fact provide more durable protection over time against a constantly mutating virus than the cutting edge mRNA versions – although this remains a point of emerging debate.”

  “Sputnik V is priced at only $10 per dose, which is only a third of the cost of its mRNA counterparts – Moderna and Pfizer/BioNTech – and it can be stored in conventional refrigerators for months.”
  In andere woorden, het gebruikt geen pseudouridine, zoals de mRNA spuit wel doet. (moet op -80 opgeslagen worden).

  Mensen worden in Rusland dus niet ingespoten met brouwsels die via radiopulsing actief gemaakt kunnen worden. Kennelijk worden er ook heatshock proteins aangevuurd door non-ionizing radiation, welke de vax-timebomb kunnen activeren.

 3. O wat gek, iemand uit de gezondheidszorg vertelde dat een hele tijd geleden al. Maar omdat ik er geen verstand van heb dacht ik er verder niet over na.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in