Gevallen van Covid-19 ziekten en sterfgevallen na vaccinaties in verpleeghuizen nemen toe. Autoriteiten wuiven het meestal weg. Het zijn afzonderlijke gevallen. Maar zelfs indien een oorzakelijk verband niet met zekerheid kan worden bewezen, wordt zelfs deze mogelijkheid blijkbaar genegeerd.

Het wordt steeds moeilijker weg te redeneren. Gevallen van Covid-19 ziekten en sterfgevallen van verpleeghuisbewoners in samenhang met Covid-19 vaccinaties stapelen zich op. Zelfs de Duitse staatstelevisiezender WDR berichtte onlangs over een verpleeghuis in de wijk Rheindorf in Leverkusen. Nadat eind vorig jaar 150 bewoners en werknemers waren gevaccineerd, werden 40 van hen ziek en stierven 13 van hen.

De WDR ziet natuurlijk geen verband tussen de vaccinatie en de ziekten of sterfgevallen en verwijst in plaats daarvan naar een rapport van de stad Leverkusen, volgens hetwelk “de B 1.1.7 mutatie van de Coronapathogeen, die als bijzonder besmettelijk wordt beschouwd, reeds bij één persoon in het tehuis was ontdekt” – maar dan wel achteraf. Volgens de gezondheidsdienst treedt volledige vaccinatiebescherming pas op ongeveer twee weken nadat de tweede vaccinatiedosis is ontvangen.

Maar dergelijke incidenten zijn niet langer op zichzelf staande gevallen. En in dit specifieke geval kan de virusmutant nog steeds een verklaring zijn voor de infectie, maar niet noodzakelijk voor het plotselinge hoge aantal sterfgevallen. Een ander geval werd onlangs gemeld in een bejaardentehuis in Saarbrücken. Na hun eerste dosis met het vaccin van Pfizer/BioNTech waren 53 mensen positief getest op het virus. 11 bewoners stierven kort daarna, drie liggen nog in het ziekenhuis, meldde de Saarbrücker Zeitung.

Het is waar dat een oorzakelijk verband op dit moment niet met zekerheid kan worden bewezen. Maar dergelijke gebeurtenissen zouden onder normale omstandigheden waarschijnlijk zeer ernstig worden genomen. Vermoedelijk zouden uitgebreide onderzoeken volgen, die zouden leiden tot een onmiddellijke stopzetting van de vaccinatiereeks – inclusief een tijdelijk verbod op het vaccin – totdat de achtergronden waren opgehelderd.

  Wat we verloren tussen toen en nu

In Leverkusen moet de vermeende virusmutant nu dienen als de officiële reden. In Saarbrücken was die mogelijkheid er niet. Maar ook daar is er blijkbaar geen reden om actie te ondernemen. De woordvoerder van de regionale federatie, Lars Weber, wordt in plaats daarvan in de krant van Saarbrücken kortweg geciteerd als zou de oorzaak van de uitbraak nog onduidelijk zijn. En verder:

“Als het virus eenmaal op de een of andere manier een faciliteit is binnengedrongen, is het heel moeilijk om verdere verspreiding tegen te gaan”.

De mogelijkheid van een verband met de vaccinatie wordt van officiële zijde blijkbaar niet eens overwogen. Vergelijkbare gevallen in Noorwegen hebben echter pas onlangs geleid tot een wijziging van de vaccinatieaanbevelingen. In een video-interview met het kanaal OVALmedia op Vimeo, gaf de arts Prof. Sucharit Bhakdi een mogelijke verklaring met verwijzing naar een ander geval in Rosenheim, Beieren. Volgens deze benadering is het mogelijk – om het zeer vereenvoudigd uit te drukken – dat een overreactie van het immuunsysteem optreedt ten gevolge van de vaccinatie. Bhakdi gaat verder:

“En het kan zo erg zijn, vermoeden we, dat mensen die oud zijn en reeds bestaande ziekte hebben, dat dit de laatste druppel is.. En wij vermoeden (…), dat dit ook de oorzaak is van deze snelle sterfgevallen na vaccinatie in Noorwegen, nu ook in Duitsland, in Zwitserland, in Amerika”.

Bhakdi stelt dat vaccinaties moeten worden stopgezet omdat het immuunsysteem van het lichaam van kinds af aan goed getraind is om met Coronavirussen om te gaan. Vaccinaties kunnen echter een “immunologisch geïnduceerde exacerbatie” veroorzaken, die in de literatuur “welbekend” is voor Coronavirussen.

Bejaarden er uitgesmeten – vrijgezellen uit de derde wereld verhuizen erin

Vorig artikelCovid-19 maakt de miljardairs rijker en de rest van de wereld armer
Volgend artikelDiscriminatieverbod van niet-gevaccineerden door de Raad van Europa heeft geen bindende werking
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in