Discriminatieverbod van niet-gevaccineerden door de Raad van Europa heeft geen bindende werking

3
Plenaire zaal van de Raad van Europa in Straatsburg © Adrian Grycuk (CC BY-SA 3.0 PL)

Onlangs heeft Frontnieuws vermeld dat de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa in zijn resolutie 2361 de randvoorwaarden voor de Europese vaccinatiestrategie had vastgesteld. Daarbij heeft zij ook besloten dat er geen sprake mag zijn van discriminatie van niet-gevaccineerden. De besluiten van de Raad van Europa hebben echter geen voorwaardelijke gevolgen voor de lidstaten. Dit geldt ook voor de oproep om kwalitatief hoogstaand onderzoek uit te voeren om de goedkeuring van Covid-19 vrij te houden van politieke druk om handel met voorkennis in de farmaceutische sector te voorkomen.

Opmerkelijk is verder dat de papieren tijger van de Raad van Europa geen vraagtekens plaatst bij de alliantie van de overwegend particuliere Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Vaccine Alliance (GAVI) en de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI). Alle organisaties ontvangen omvangrijke financiële steun van de Bill & Melinda Gates Foundation.

In de resolutie die men heeft aangenomen staat dat vaccins niet verplicht mogen zijn en dat niemand mag worden gediscrimineerd omdat hij niet is gevaccineerd. De tekst luidt:

7.3 met betrekking tot het waarborgen van een hoge vaccinatiegraad:

7.3.1 ervoor zorgen dat de burgers worden geïnformeerd dat de vaccinatie NIET verplicht is en dat niemand politiek, sociaal of anderszins onder druk wordt gezet om zich te laten vaccineren, als hij of zij dat zelf niet wil;

7.3.2 ervoor wordt gezorgd dat niemand wordt gediscrimineerd omdat hij zich niet heeft laten vaccineren, vanwege mogelijke gezondheidsrisico’s of omdat hij zich niet wil laten vaccineren;

7.5.2 vaccinatiebewijzen alleen te gebruiken voor het aangegeven doel, namelijk de monitoring van de werkzaamheid van het vaccin, mogelijke neveneffecten en ongewenste voorvallen;

De resoluties zijn echter niet het papier waard waarop zij zijn gedrukt, aangezien de lidstaten de resolutie eenvoudigweg niet hoeven na te leven: de Parlementaire Vergadering (voorheen de “Raadgevende Vergadering”) is het adviesorgaan van de Raad van Europa. Het bespreekt aangelegenheden die onder zijn bevoegdheid vallen en legt zijn besluiten in de vorm van aanbevelingen voor aan het Comité van Ministers (artikel 22 van het Statuut van de Raad van Europa). Dit betekent niet dat zijn resoluties juridisch bindend zijn of dat de lidstaten verplicht zijn ze na te leven. In tegenstelling tot bijvoorbeeld artikel 25 van het VN-Handvest (betreffende resoluties van de VN-Veiligheidsraad), voorziet het Statuut van de Raad van Europa niet in een dergelijke verplichting.

  Is het “antisemitisch” om de financiële magnaat George Soros te bekritiseren – of is hij een gevaar voor het Europese continent en de wereld?

Resoluties van de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa bevatten standpunten van de Vergadering met een aanbevelend, maar niet juridisch bindend karakter. Het staat de lidstaten van de Raad van Europa derhalve vrij om (alleen) nota te nemen van de resoluties van de Algemene Vergadering of om deze in nationaal recht om te zetten; daartoe bestaat geen verplichting.

Raad van Europa besluit dat vaccins niet verplicht mogen zijn en dat niet-gevaccineerden niet mogen worden gediscrimineerd

Vorig artikelSteeds weer meldingen van sterfgevallen in verpleeghuizen na vaccinatie – autoriteiten zien geen verband
Volgend artikelChina’s zero-Covid beleid: deuren worden dichtgelast en verhongerde Chinezen eten hun eigen huisdieren op
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Lijkt me dat voor Nederland de verkiezings uitkomst op 17 maart het verschil is tussen slavernij en dood door spuit of een klein kansje op vrijheid.

  Voor mij heeft emigratie de voorkeur, maar als ik enkel op voorwaarde van verplichte inspuiting nog mag reizen dan zie ik de toekomst rood in. Bloedrood.

  Het enige dat met de avondklok demonstraties is bewezen is dat politie bij dit soort vrij plots opkomend geweld verspreid over verschillende locaties niet bij machte is orde te handhaven….een stukje informatie dat onze vrienden uit het midden oosten en Afrika nog zullen uitbouwen in de toekomst….

  ….er word geroepen dat de politie moet schieten….maar daarmee is het recht op demonstreren welke niet eens toestemming moet hebben maar puur uit respect voor anderen word aangevraagd een hachelijke onderneming geworden.
  En wat als de demonstranten net als de politie ook met vuur en andere wapens naar de demonstratie komen? Staan die agenten er dan nog met hun P5 of Glock of wat er weer gelobbyd is nog op straat?

  De sleutel ligt erbij dat we met een incompetente regering en feitelijk politieke kaste te maken hebben die hun onvermogen tot het beheren van de samenleving compenseert met geweld ….en geweld lokt geweld uit…

  Waarom is dit in Zwitserland niet aan de orde, die rellen…..misschien omdat politiek en samenleving daar hand in hand gaan en de burgers ook daadwerkelijk betrokken zijn bij besluitvorming en belangrijke zaken? Misschien omdat de regering daar zijn eigen burgers respecteert en niet forceert….

  De tijd zal ons leren wat leugen is en wat bedrog, maar wie puur neutraal kijkt naar de politieke leiding van de afgelopen 20/30 jaar in Nederland zal zichzelf meermaals achter de oren krabben…

  We worden geld door criminelen en misdadigers, en
  Rutte is een premier die terrorisme financiert met gemeenschapsgeld.
  En dat is voor de meest blinde VVDer nog wel duidelijk.

  Waar blijft het internationaal gerechtshof met de aanklacht?

 2. Alle rechten worden nu bij de burgers ontnomen, wij burgers kunnen zich nergens meer op beroepen. De regering heeft alle macht naar zich toegetrokken. Zolang wij burgers dit met leden ogen toestaan, zullen die rechten nooit vrijwillig meer door de regering terug gegeven worden. Met de zogenaamde corona virus, die nog nooit door wie dan ook is geïsoleerd, laat staan geïdentificeerd. Maar dat mag de pret niet drukken, want met het verzonnen virus rechtvaardigen de regering vergaande maatregelen om de burgers letterlijk te ontdoen van al zijn rechten en daarmee hebben de regering de zelfbeschikking ook over ons lichaam zich zelf toegeëigend. Zij bepalen nu wie het genetische gemodificeerde injectie in gespoten krijgen, zodat iedere gevaccineerde zijn eigen zelfbeschikking over zijn lichaam weg heeft gegeven aan de regering. Wil jij dat absoluut niet, dan zou jij voor alles in de maatschappij uitgesloten worden. De regering wil al zover hierin gaan, dat ongevaccineerde opgepakt kunnen worden en in zogenaamde quarantaine opvangkampen opgesloten kunnen worden. Er behoeft enkel maar een vermoeden te zijn dat jij het zogenaamde corona virus zou hebben, dit is al bij wet geregeld. Daar zal geheid zeer massaal misbruik van gemaakt worden. Zodat het niet op zou vallen, dat gevaccineerde met allerlei bijwerkingen van dat genetische modificatie vaccin krijgen. Want de schuld zal bij de niet gevaccineerde gelegd worden. Zodra de gevaccineerde niet mee blijft werken aan zijn eigen ondergang, dat jij ook opgepakt wordt of als nog een dodelijke vaccinatie krijgt. Want dat vaccineren wordt gemeengoed en zal minstens 2x per jaar op de planning staan en je zult ook voortaan regelmatig getest worden met de PCR testen. Zodat iedere burger transformeert in een trans humaan, die niet meer vruchtbaar is en geen eigen wil meer heeft. Dan wordt je langzamerhand de ideale werk slaaf, zonder dat je het nog zelf beseft. Dan kloppen de woorden van Klaus Swab van het WEF ook nog eens van: je zult in de toekomst niets meer bezitten en daar ben je blij mee.

 3. Ik vrees dat het vaccineren nu een verplicht nummer gaat worden, en het onvruchtbaar maken van de bevolking zal de wereldbevolking binnen 50 jaar drastisch verminderen. Dat is genocide, maar wie stoort zich eraan? Niet de lieden die ons dwingen HUN bevelen te volgen, ze zjjn immers anoniem en vrijwel onkwetsbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in