Een team van artsen heeft de medische wereld geattendeerd op het gevaar van slagaderverstopping door COVID vaccinatie met een nieuw gevalsverslag , gepubliceerd op 5 augustus 2022 in het Cureus Journal of Medical Science, bericht Theepochtimes.com.

In het gevalsverslag wordt beschreven hoe hun patiënte, 67 jaar oud, zich kortademig begon te voelen, twee dagen nadat zij de tweede dosis van het Pfizer vaccin tegen COVID-19 had gekregen. Toen, terwijl hij wat tuinwerk deed, kon hij niet op adem komen, zelfs niet na een half uur te hebben gerust. Daarom ging hij naar de eerste hulp.

De dokters van de eerste hulp ontdekten dat het hart van deze patiënt tekeer ging, en dat een van zijn benen was gaan zwellen. Zijn bloeddruk was abnormaal hoog. Een bloedonderzoek om zijn troponinegehalte te bepalen bracht ook een abnormaal hoog troponinegehalte aan het licht. Troponine is een soort eiwit dat in de hartspieren wordt aangetroffen. Wanneer de hartspieren beschadigd zijn, door een hartaanval of andere belasting van het hart, komt troponine vrij in de bloedstroom.

Er werd een cardioloog ingeschakeld, en de patiënt werd in het ziekenhuis opgenomen. Gezien hoe slecht zijn testresultaten waren, speculeerden de artsen dat hij een “somber resultaat zou hebben gehad als er niet met spoed een behandeling was ingesteld.”

Met andere woorden, als hij niet naar de eerste hulp was gegaan om onmiddellijk behandeld te worden, zou hij waarschijnlijk gestorven zijn.

Pulmonaal embolie na vaccinatie

Een CT-scan toonde de artsen verder dat de patiënt een longembolie had. Een longembolie is een aanzienlijke bloedklonter in een belangrijke slagader die van het hart naar de longen leidt, waardoor de bloedstroom wordt afgesneden. Zijn nieren waren ook acuut aangetast door de embolie.

Symptomen van een longembolie variëren van kortademigheid, tot een abnormaal hoge hartslag (tachycardie), zwelling van de benen (zoals de patiënt in deze gevalsstudie had), tot plotseling overlijden.

Deze patiënt bleek ook nog een ander stolsel, een diep-veneuze trombose, in zijn kuit te hebben. Het was dit stolsel dat de oorzaak was van de zwelling van zijn been.

Operatie met een katheter

De artsen gingen snel te werk om hem bloedverdunners te geven en hem voor te bereiden op een katheteroperatie. Zij brachten een katheter via zijn hals naar zijn hart om het stolsel te verwijderen.

  Klap in het gezicht voor politici: WHO raadt massaal testen van asymptomatische mensen af

Een paar dagen in het ziekenhuis na zijn operatie, leek de patiënt volledig hersteld te zijn.

Aangezien deze 67-jarige man geen risicofactoren of een vroegere geschiedenis van trombose had, en hij onlangs een vaccin van Pfizer had gekregen, vermoedde het medische team een door een vaccin veroorzaakte immuun-trombotische trombocytopenie.

Tandarts in Minnesota lijdt aan door vaccin veroorzaakte longembolie

Als zorgverlener vond Doug Trebtoske dat hij het goede voorbeeld moest geven door alle aanbevolen COVID-19 vaccins te nemen.

Trebtoske, een tandarts uit Rochester, Minnesota, vertelde aan The Epoch Times dat, hoewel hij zijn werknemers niet dwong zich te laten vaccineren, hij “blindelings het standpunt van de CDC over vaccinatie aanvaardde.”

Hij was enthousiast over de vaccinatie omdat een aangetrouwd familielid, die net als Trebtoske 68 jaar was en in goede gezondheid verkeerde, aan COVID-19 gestorven was een maand voordat de vaccins beschikbaar kwamen.

Maar na de derde Pfizer-vaccinatie, die hij in september 2021 kreeg, kreeg Trebtoske een erge hoest. Hij ging 30 dagen na deze derde vaccinatie naar de spoedeisende hulp, omdat hij hevige pijn in zijn ribben kreeg. “De pijn was ondraaglijk, alsof iemand een mes in mijn borst stak,” zei hij.

De dokters wisten niet zeker wat hem mankeerde, maar begin november werd hij in het ziekenhuis opgenomen met een longembolie en twee gebroken ribben. Sindsdien is hij twee keer in het ziekenhuis opgenomen geweest, en heeft hij twee riboperaties ondergaan.

Trebtoske en zijn huisarts geloven allebei dat de longembolie door een vaccin veroorzaakte trombocytopenie was, afkomstig van de derde dosis van het Pfizer vaccin.

Vaccin-geïnduceerde immuun-trombose-trombocytopenie

Wanneer iemand vaccin-geïnduceerde immuuntrombotische trombocytopenie, of VITT heeft, presenteert hij zich gewoonlijk met bloedstolsels in een ader of slagader (die zwelling in een been, pijn op de borst, of gevoelloosheid van het lichaam kunnen veroorzaken) en met een laag aantal bloedplaatjes in het bloed, volgens het American College of Cardiology.

Zowel trombose als trombocytopenie kunnen levensbedreigend zijn.

Dr. Kenji Yamamoto, een cardiovasculair chirurg die werkt in het Okamura Memorial Hospital in Shizuoka, Japan, heeft een aanzienlijke stijging van door vaccinatie veroorzaakte immuun-trombotische trombocytopenie geconstateerd sinds het begin van de COVID-19 vaccinatie. Vanwege de gevaren van VITT is Yamamoto van mening dat het vaccinatie-boosterprogramma moet worden stopgezet.

  Zeer verontrustende waarschuwing van Clif High over mRNA-vaccins

“De media hebben tot nu toe de bijwerkingen van de toediening van vaccins, zoals door vaccinatie veroorzaakte immuun trombotische trombocytopenie (VITT), verzwegen wegens bevooroordeelde propaganda,” schreef Yamamoto in een brief die op 5 juni 2022 in het tijdschrift Virology gepubliceerd werd.

Bloedafwijkingen na vaccinatie bij voorheen gezonde personen

Spoedig na de uitrol van de COVID-19 vaccins in Europa, begonnen hematologen “jonge, voorheen gezonde personen te zien met ernstige, uitgebreide trombose,” volgens een artikel in het medisch tijdschrift Blood. “In tegenstelling tot de meeste gevallen van trombose, was er geassocieerde trombocytopenie, en geen predisponerende trombotische risicofactoren.”

Men dacht dat deze gevallen vooral te maken hadden met het vaccin van AstraZeneca, dat in Europa op grote schaal verkrijgbaar was, maar niet in de Verenigde Staten.

Meer dan 70 procent van de jongeren die VITT kregen, waarvan het begin meestal tussen vijf en 30 dagen na de SARS-CoV-2 vaccinatie lag, stierven.

Meer dan een dozijn andere peer reviewde wetenschappelijke artikelen hebben deze bijwerking van het vaccin ook besproken, waarbij artsen protocollen aanraadden om VITT te diagnosticeren, en ook gevalsverslagen uit Thailand, India, en verscheidene andere landen publiceerden.

Vijf maanden nadat het vaccin van AstraZeneca voor het eerst beschikbaar was gesteld, waren er in het Verenigd Koninkrijk minstens 242 stollingsgevallen en 49 sterfgevallen door het vaccin bij jongere gezonde volwassenen gemeld, volgens de BBC.

In mei 2021 begon het Verenigd Koninkrijk aan te bevelen dat aan volwassenen tussen 18 en 39 jaar een alternatief voor het Oxford-AstraZeneca-vaccin zou worden aangeboden.

Vervolgens publiceerde het New England Journal of Medicine in oktober 2021 een studie van ongeveer 220 gevallen in het Verenigd Koninkrijk van trombose die door het vaccin veroorzaakt bleken te zijn.

Deze patiënten ontwikkelden vooral stolsels in hun longen (de longslagaders) en in hun benen, zoals de Pfizer-patiënt had gehad.

Hoewel VITT het vaakst was gezien na toediening van de AstraZeneca en Johnson & Johnson vaccins, zijn er in andere rapporten ook door vaccinatie veroorzaakte trombose gevonden na vaccinatie van Moderna en Pfizer.

Bij sommige mensen wekt vaccinatie een “prothrombotische toestand” op, waarin het gehalte van de stollingscellen in het bloed verstoord is, waardoor de kans op de vorming van stolsels in de bloedvaten toeneemt.

  Vaccinabonnement: BioNTech baas wil jaarlijkse prik vanwege mutaties

Zoals de auteurs van de huidige casestudie opmerken, waren er andere artikelen in de wetenschappelijke literatuur die vroegtijdig waarschuwden. Een team van zes Oostenrijkse artsen publiceerde ook over trombose na COVID-19 vaccinatie in het New England Journal of Medicine, evenals een team van Noorse artsen.

In november 2021 bleek uit een analyse in het tijdschrift Vaccines dat er in slechts vier maanden 729.496 ongewenste bijwerkingen waren, waarvan er 3.420 trombotisch waren; 63 van de getroffenen stierven: zes hadden een vaccin van Moderna gehad, 25 een vaccin van Pfizer, en 32 het vaccin van Oxford-AstraZeneca.

Ontkenning van het verband

Verscheidene artsen van de Mayo Kliniek hebben echter tegen Doug Trebtoske, de tandarts uit Minnesota, gezegd dat er geen verband bestaat tussen de longproblemen die hij gehad heeft en de COVID-19 vaccins. In plaats daarvan, zei hij, diagnosticeerden zij hem met “longembolie van onbepaalde oorsprong”.

Het is nu negen maanden geleden dat hij zijn derde Pfizer-vaccin kreeg. Trebtoske is nog steeds onwel; hij kan niet meer werken. Hij heeft zijn tandartsenpraktijk moeten verkopen en hij kan niet meer dansen. Hij overweegt nog een grote operatie om een hardnekkig probleem met zijn ribben, dat door de longembolie veroorzaakt werd, te verhelpen.

Bovendien is hij twee keer positief getest op COVID-19, ondanks het feit dat hij drie inentingen heeft gehad.

Als hij het over moest doen, is hij er niet zeker van dat hij dezelfde vaccinkeuzen zou maken.

“Ik zou waarschijnlijk beter af geweest zijn als ik de vaccinaties niet gekregen had,” zei hij. “Ik heb het gevoel dat mijn lichaam overreageert op het vaccin, en dat ik daarom de bloedstolsels kreeg. Mijn huisarts denkt er net zo over.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Das: Verontrustende cockpitvideo toont laatste momenten van het leven van cardioloog voordat hij zijn privévliegtuig in de buurt van San Diego liet neerstorten, waarbij één andere persoon om het leven kwam

Vorig artikelNieuw verkregen Moderna documenten tonen aan dat mRNA COVID vaccins “misvormingen van het skelet” veroorzaken – Dit is wat er gebeurde met de nakomelingen van laboratoriumratten die geprikt werden
Volgend artikelVoormalig Pfizer vice-president: “Vaccinatie is poging tot moord!” – Invaliditeit en sterftecijfers exploderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Wat is nieuw?
  Ik vrees dat deze en alle rapportages niets uithalen.
  De rechtszaken moeten zich ook nog bewijzen, in Canada en USA.
  In NL lijkt het rechtssysteem zijn waarde te hebben verloren.

  Het is dus zaak om alle rapporten goed op te slagen zodat ze gebruikt kunnen worden als het tij keert.

  Complimenten voor deze vechters voor de waarheid.

  Ook van milieu- en klimaatzaken zuoden de rapporten bewaard moeten blijven voor later gebruik.

  Alles hangt met elkaar samen, en het draait om het falen v.d. elite wat gedzaken betreft.

  Op telegram staat een intervieuw met ene Rothchild bij “samen voor NL” van vorige week.
  Heel interessant.

  Aanrader, verklaart veel.

 2. Er van uitgaande dat de vaccins niet gegeven worden om een covid-19 infectie te bestrijden maar om gen expressies te bespoedigen lijkt het mij een logisch gevolg van vaccinatieschade. Een goed onderzoek laat zien dat Sars 2 een geassembleerd virus is voor medicijn ontwikkeling en hergebruik medicijnen. Ook is het bedoeld voor ontwikkeling kanker vaccin en AMR. Er is genoeg wetenschappelijke data te vinden die dit lan onderbouwen. Meer info? Voel je vrij om contact op te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in