Chelsea is een 33-jarige, lichamelijk actieve vrouw die van het leven houdt, maar alles veranderde toen zij in maart 2021 het COVID-19 vaccin nam. Door onwillekeurige spiersamentrekkingen, zwakte en trillen kon zij nauwelijks nog de trap aflopen. Na ontelbare tests en doktersbezoeken is er nog steeds geen duidelijke diagnose over haar toestand.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Duitse minister van Volksgezondheid "in de war" en "geestesziek"
Vorig artikelVoormalig Pfizer chef Mike Yeadon heeft gelijk gekregen – Wij zijn voorgelogen
Volgend artikelStanford Universiteit zegt dat het slachten en oogsten van bloed en organen van kinderen volwassenen kan helpen “onsterfelijkheid” te bereiken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

    • Wat ik zou zegen tegen de mensen aub laat jullie niet verder dood spuiten
      Hoe slecht het er ook uit ziet er is altijd een weg pak de slang bij zijn kop zonder kop gaat het niet meer en ZODRA het klopt omidelijk er achter aan en zelf recht is dan van kracht

  1. Mensen zijn te goedgelovig

    Hoe lang gaat het nog duren voor je er echt niet meer om heen kan ?

    Zal dat de dag zijn wanneer WW3 uitbreekt ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in