Het is verbazingwekkend om te zien hoe de zelfbenoemde, gekochte en betaalde, nuttige idiote factcheckers over elkaar heen buitelen om Big Pharma en hun dodelijke vergiften te verdedigen, maar ze doen het in weerwil van alles. Ze zullen echter nooit ingaan op wat de mensen die deze injecties nemen doodt.

In feite zul je ze NOOIT zien schrijven wat deze mensen, die de injectie hebben genomen en binnen enkele minuten tot een paar maanden dood waren, werkelijk doodt. Ze gaan mee in het “COVID” virus narratief waarvan het bestaan nooit is bewezen en geen enkele dokter, wetenschapper, gezondheidsautoriteit of enige regering over de hele wereld ook maar één COVID isolaat kan leveren:

“Elk instituut, zonder uitzondering, heeft gefaald om ook maar 1 document te verstrekken of te citeren dat de zuivering beschrijft van het vermeende virus van ook maar 1 patiënten monster.”

Het onbestaande virus

Dr. Ryan Cole is een door de Mayo Clinic opgeleide, gegradueerde anatoom-patholoog, klinisch patholoog, en hij heeft immunologie en virologie gestudeerd. Op de America’s Frontline Doctors White Coat Summit, onthulde Dr. Cole wat de verraderlijke media, corrupte vaccinventers en Big Pharma niet willen dat u weet.

Dr. Ryan Cole is een door de Mayo Clinic opgeleide, gegradueerde anatoom-patholoog, klinisch patholoog, en hij heeft immunologie en virologie gestudeerd. Op de America’s Frontline Doctors White Coat Summit, onthulde Dr. Cole wat de verraderlijke media, corrupte vaccinventers en Big Pharma niet willen dat u weet.

SCIENTIST SHOWS VACCINE EFFECTS IN AUTOPSIES. DON’T BELIEVE IT? SEE FOR YOURSELF

“Trok dit net uit de long van een volledig gevaccineerde, Covid +, geïntubeerde patiënt. Denk je nog steeds dat die prikken onschadelijk zijn?”:

Kijk eens wat er uit de longen van een recent “gevaccineerde” patiënt kwam: “Sliert van aangehechte bloedklonters… Denk je nog steeds dat die prikken onschadelijk zijn?”

Dr. Ryan Cole, een gecertificeerde patholoog en eigenaar/exploitant van een diagnostisch laboratorium, meldde dat hij een enorme toename ziet van diverse auto-immuunziekten en kanker bij patiënten die gevaccineerd zijn:

Je wilt niet weten wat er komt


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Recent interview met advocaat Reiner Fuellmich: “De inentingen zijn verricht om de wereldbevolking te verminderen en het lijkt er ook op dat vaccinatie wordt gebruikt om te zien hoe ons DNA het best kan worden gemanipuleerd”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNeurenberg Code Overtredingen – Nederlands ondertiteld
Volgend artikelVanaf de leeftijd van 13! Lange lijst van “plotseling” overleden of ernstig zieke sporters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Helaas zullen er veel omvallen, tot de mensen het effectief meemaken, eerder zullen ze het niet snappen, ik las juist een bericht van een ijshockey team in Australië, 1 dode, 14 gevaccineerden die “covid) kregen, de organisator zei, ik begrijp het niet, ja ik wel, sporters een vaccin geven wie is nu zo achterlijk, zijn team was volledig gevaccineerd, het is de domheid van de mensen, men kan niets aantonen dat er een virus zou zijn, men toont niets aan wat er in de vaccins zit, het is allemaal één grote leugen.

  • Hoi Spirit,

   Yup, Covid is 1 grote leugen. Maar zo zijn er wel meer. Er zijn meer leugens die verteld worden dan waarheden. Tuurlijk, het auto ongeluk bericht welke stelde dat er 2 gewonden en 1 dode bij zijn gevallen zal niet gelogen zijn maar verder……..

   Groeten,
   Hugo

  • Ik kan de mensen niet dom vinden. Ze zijn door de kliek in Den Haag gemanipuleerd.
   Erg genoeg. Veel memsem zitten de hele dag op internet. Daar hadden veel kunnen vinden over de vaccinatieschade.

 2. In België wil een bekende viroloog alles doen verbieden op internet wat anti vaccin is, het zelfs laten bestraffen. Tijdens de Mexicaanse griep lekte uit dat experten welke nu de plak zwaaien geld kregen om vaccins te promoten, achteraf bleken de vaccins niet veilig. Een massa artsen eisten ontslag v sommigen, nu schorst men artsen wat tegen het vaccin zijn men ontneemt hen dus hun inkomen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in