Ik heb deze artikeltitel weggestopt in afwachting van zijn première sinds ongeveer juni 2022. En hier is hij dan. Hopelijk hoef ik de titel niet uit te leggen, en misschien doet de afbeelding dat wel. Het is gemakkelijk genoeg om het te begrijpen. De boze geesten zijn terug. Pandemic 2.0 doet eindelijk zijn intrede, en we wisten allemaal dat het eraan zat te komen, schrijft Todd Hayen.

Maar is het er echt? Off-Guardian heeft een uitstekend “artikel” (ze noemen het een “discussie”) gepubliceerd dat u HIER kunt vinden. Ze maken een aantal zeer goede punten. Blijkbaar is dit allemaal begonnen met Alex Jones die in zijn show aankondigde dat een klokkenluider van de TSA hem had verteld dat de regering van plan was om in oktober te beginnen met het uitrollen van de beperkingen, met als doel een volledige lockdown tegen Kerstmis. We zien hier natuurlijk al tekenen van. Eerst zijn er de DRIE nieuwe Covid-varianten, Eris, Pi en Pirola, dan het maskermandaat op het Morris Brown College in Atlanta, en op verschillende andere plaatsen over de hele wereld. We zien zelfs meer maskers in het openbaar, nu de eerste rillingen van herhaalde paniek beginnen op te treden.

Andere Covid-angst gebeurtenissen over de hele wereld zijn onder andere overheidsartsen in Seattle die eisen dat ziekenhuispersoneel maskers draagt, het VK maakt zich op voor het grootste vaccinatieprogramma in 2023/24 (waarom is dat, pray tell?), bedrijven zoals Lionsgate Productions in Los Angeles verplichten maskers voor werknemers die terugkeren naar kantoor, Rutgers University in New Jersey, onder andere, heeft het Covid-vaccin als vereiste voor het terugkeren naar studies deze herfst (hoewel deze vereiste vorig jaar ook al op de lijst stond, eisen ze het nog steeds deze herfst). Dit is een kleine lijst vergeleken met de volledige lijst van Plandemie 2.0 gebeurtenissen wereldwijd.

Waarom gebeurt dit? Volgens Off Guardian zijn er drie mogelijkheden.

1. Het is echt gewoon “Plandemie 2.0”. De reden dat het lijkt alsof ze zich klaarmaken om covid opnieuw te draaien . . is dat ze zich klaarmaken om Covid opnieuw te beginnen. Ze zijn niet verlegen om hun agenda vaak duidelijk te maken, en dit is gewoon een flagrant voorbeeld.

  Australische minister van Volksgezondheid Greg Hunt opgenomen in ziekenhuis na toediening experimenteel COVID-vaccin

2. Het is een bluf om de alternatieve media in diskrediet te brengen. Het is een standaardtruc waarbij het establishment opzettelijk de angsten voedt van onafhankelijke mediakanalen die reflexmatig melden dat de hemel naar beneden komt… en vervolgens houden ze zich er niet aan, waardoor de onafhankelijke media eruit zien als de jammerende sukkel die alarm sloeg.

3. Het gaat over vaccins. Zoals beschreven in ons meest recente Eris-stuk, worden de nieuwste Covid-“vaccins” volgende maand uitgebracht, te midden van een gebruik dat sinds 2021 is gekelderd. Door “nieuwe varianten te ontdekken” en beperkingen boven ons collectieve hoofd te laten bungelen als een zwaard van Damocles, zouden ze wel eens het nieuwe vaccin op de markt kunnen brengen.

Dit zijn drie goede haalbare mogelijkheden. Op dit moment ben ik meer geneigd om de tweede reden te geloven. #1 en #3 lijken twee voorbeelden van hetzelfde te zijn, en als het nog veel erger wordt, kan ik gemakkelijk naar #1 en #3 overschakelen. Maar als het inderdaad Plandemie 2.0 is, waarom hebben ze het grote geschut dan nog niet ingezet met filmclips van mensen die op straat neervallen? Is het mogelijk dat ze hun trainingsinspanningen van Plandemie 1.0 willen uittesten om te zien of we gaan kwijlen alleen maar omdat ze de bel luiden? Het zou zeker makkelijker voor ze zijn als we zo goed getraind zijn. Het opzetten van al die hoempapa met de nieuwsclips, de testcijfers, de sterfgevallen, de nep overvolle ziekenhuizen, was moeilijk en duur. Het hele doel van dit alles was om ons te laten voldoen aan de regels.

Ze geloven misschien dat als ze gewoon die bel laten rinkelen, de mensen zullen beginnen te watertanden als de hond van Pavlov. Tot nu toe is het enige wat we horen het rinkelen van de bel: nieuwe maskermandaten, een nieuwe oproep om te vaccineren, nieuwe varianten (zonder alle infecties en sterfgevallen) – is dat wat ze aan het doen zijn? Zal het werken? Ik denk het niet. Ik denk dat ze de “beloning” (of in dit geval de “angst voor de dood”) nodig hebben om ons te laten gehoorzamen.

  HET TIJ KEERT - De mainstream media kunnen de waarheid niet langer verbergen  

We moeten ook de macabere voorspellingen van de gewaardeerde Geert Vanden Bossche in overweging nemen. Misschien bestaat er echt een virus (stel je voor), en misschien zijn dit echt dodelijke varianten, en had Bossche gelijk. Als dat zo is, is er nog een ander scenario:

4. Het gaat allemaal volgens plan. De genocide verloopt zoals verwacht. Tienduizenden, zo niet miljoenen gevaccineerde mensen zullen sterven aan de nieuwe “immuunontsnappings”-variant van Covid. Dit zal natuurlijk op de een of andere manier de schuld krijgen van de ongevaccineerden, en er zal nog steeds druk uitgeoefend worden om “opnieuw gevaccineerd” te worden om ziekte en dood te voorkomen. Maar velen zullen omkomen.

Maar laten we het daar nog niet over hebben.

Vergeet niet dat ik de vinger aan de pols van het schapenhart houd. Zoals de meesten van u weten, zijn er enkele “voor mij belangrijke” schapen in mijn innerlijke cirkel, en ik observeer hen als kanaries in een kolenmijn. Natuurlijk zijn mijn conclusies alleen gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring, maar ik denk toch dat die anekdotische observatie enige waarde heeft. Ook al hebben deze schaapmensen er misschien voor gekozen om geen zes boosters te krijgen – ik denk niet dat ze hun schapenvachten hebben ingeruild voor een wappieneus – als de regering zegt dat er een nieuwe dreiging is, zullen ze zonder veel gekunsteld bewijs toch zeker het masker opzetten en “op veilig spelen”. Als er echter geen nieuwe foto’s zijn van opgestapelde doodskisten, of overvolle ziekenhuizen, of mensen die op straat neervallen, dan geloof ik dat sommige schapen niet in paniek zullen raken en meteen op de maskermobiel zullen springen. Voor hen, die volgens mij in de meerderheid zijn, zal het luiden van de bel alleen niet genoeg zijn.

  Proberen meer dan 100 dode Amerikaanse piloten ons een boodschap te sturen over de veiligheid van vaccins?

James Corbett van het Corbett Report denkt dat ze het niet zo gemakkelijk zullen hebben als in 2020. Hij denkt niet alleen dat ze meer nodig hebben dan een alarmbel, maar ook meer dan het angstelement dat ik hierboven beschrijf. Hij denkt dat zelfs de schapen zich geen twee keer voor de gek laten houden. Daar ben ik het niet mee eens. Sommige schapen hebben zeker het licht gezien. Maar ik geloof niet dat velen er genoeg van gezien hebben om niet gemakkelijk terug te glijden in de schapenmentaliteit. Ik geloof dus dat er iets meer nodig is dan het luiden van de bel. Maar misschien niet veel meer, en ik kan het ook mis hebben.

Hoeveel mensen die teruggaan naar Morris Brown College zullen zich verzetten en eisen dat het mandaat wordt ingetrokken? Hoeveel mensen zullen zonder masker op hun werk verschijnen bij Lionsgate Productions in Santa Monica? Hoeveel mensen zullen de suggestie van de overheid negeren om een booster te halen vanwege Eris, Pi en Pirola? Als de mensen de rinkelende bel grotendeels negeren, dan leun ik achterover en wacht tot Swamp Thing zich in volle glorie laat zien. Als ze echt beginnen met rapporten over duizenden die positief testen op één of andere oude neptest, of dat duizenden sterven aan deze nieuwe glimmende varianten, dan denk ik dat alle schapen met een nieuwgevonden moed zullen toegeven. Just my two cents.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De steekpenningen zijn terug om het vaccin te pushen – Waarschuw uw vriendenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCorona-vaccinatiecampagne veroorzaakte 338-voudige toename van kankergevallen en AIDS
Volgend artikelBekijk de dingen die op mysterieuze wijze NIET zijn verbrand tijdens de ramp in Lahaina
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

60 REACTIES

 1. Misschien is het te simpel, maar volgens mij zullen de criminele organisaties de echt bestaande oversterfte gaan toeschrijven aan de nieuwe verzonnen corona varianten.
  Hierdoor schrikken de schapen en gaan massaal het vernieuwde narratief van deze criminele organisaties opnieuw volgen.
  Lockdown, masker, afstand, prikken en de anderen de schuld geven.

  • Precies want schapen zijn schapen ik heb er nooit aan toegegeven en zal dat nooit doen. Liever staande sterven dan knielend gehoorzamen ik ben nu meer voorbereid in alles dus leer van het verleden 🧐😜🖕💉⚰️

   • Juist, en dat is de juiste mentaliteit
    Ook ik zal me blijven verzetten en ben voorbereid
    Ga niet leven als een slaaf
    Laat ze de tyfus krijgen

  • Nee, dat werkt niet meer, nu er nog steeds een behoorlijk grote groep mensen is die volledig ongevaccineerd is. En deze is zo rond de 30%, schijnt. Dit is dus de controle-groep, en als blijkt dat de oversterfte, alle ziekte en overlijden, vooral optreedt in de groep mensen die gevaccineerd is, dan gaat dit teveel opvallen, en dat is extreem gevaarlijk voor de elite, want als teveel mensen “wakker worden”, dan zijn ze de klos.
   Dit is dus ook een belangrijke reden dat nu weer een nieuwe ronde angst-porno wordt afgevuurd en daarbij wil de elite een heel goed excuus krijgen om zoveel mogelijk ongevaccineerden alsnog te kunnen prikken. Ik voorspel dan ook dat het langzaam begint, maar daarna komen de meest angstaanjagende beelden en – berichten op ons af, zodat ze met goed fatsoen kunnen zeggen dat ze geen andere keus hadden dan IEDEREEN verplciht te vaccineren, zelfs onder dwang als het moet. Overigens is dit ook al wat Fauci onlangs heeft beweerd. En hij is natuurlijk nummer 1 op de lijst van criminelen die het risico lopen om levend gelyncht te worden door mensen die beginnen te snappen dat ze zijn voorgelogen en ingespoten met een vergif dat AIDS en vele kankers veroorzaakt.

   • Ja met AI kunnen ze nu heel gemakkelijk de meest angstaanjagende, zeer echt lijkende beelden maken. Zoek maar ‘ns op deepfake demonstration op youtube.
    Verplicht vaccineren lijkt me wel heel ver gegrepen, dan krijg je een regelrechte oorlog met zeker 10% van de 30% ongevaccineerden, 3%, dat komt zeker in de buurt van ’n half miljoen mensen. Ik ben daar 1 van en ik zal letterlijk met mijn leven in de waagschaal (gevaxxed ga je ook dood) me verzetten en niet meer Mr. NiceGuy spelen, dan gaan ze nog wat meemaken bij de overheden. Ik heb een aantal verdedigingsspullen al lang in huis en ook voldoende aanmaakblokjes, dan zal er getest worden op brandveiligheid van diverse…

     • Dat is inderdaad de juiste houding tegen dat criminele, moordende tuig. Maar vergeet niet dat ze alles digitaal willen maken, en dat betekent dat ze je gewoon “dwingen” door anders al je andere mogelijkheden uit te schakelen: je kunt niks meer kopen, je kunt niet meer reizen, en sowieso willen ze ons opsluiten in 15 minutes cities, dus verenigen gaat dan ook moeilijker en hoe wil je dat doen zonder internet en email? Denk daar eens goed over na. De reactie die jij wilt geven, WILLEN ze juist.

 2. Zullen nu wel ,aangezien Delta fibers netjes alles heeft uitgerold en aangesloten 5G gaan gebruiken. De nieuwe variant heet eG5…De vaxxies droppen al met turbo kanker en neurologische kwalen. Zal me niks verbazen als ze zo de frequentie ff laten pieken voor massa…Dan gaan de 1 of 2 spuitschapen alsnog rennen achter de kudde aan.

  • Nuke Davos
   augustus 28, 2023 at 09:36
   Die 5G is ook nog zo’n dingetje.
   De schapen zullen hier niet aan ontkomen, maar ook voor ons is het niet zo goed.
   Niet alleen delta fiber maar ook die vele kut masten, ze staan werkelijk overal.
   Bewezen massa vernietigingswapen.
   Ik ben imker, stond jaren geleden in het vakblad dat de insecten massaal sterven van de 5G nu lees of hoor je niks meer.

   • Deus creator et liberator, recreator meus est augustus 28, 2023 at 10:09
    Zekers. Dat zei ik meer dan 15 jaar geleden al, dat die straling de bijen kapot maakte, en niks anders. Maar iedereen verklaarde de sterfte door neonicotinoid vergiftiging en andere verdelgingsmiddelen. Maar het is toch zo simpel? Straling is de enige niet-natuurlijke variabele die overal de atmosfeer bezoedelt. Hier voor de zoveelste keer nog een keer de ookla kaart van de 5G kasten – je kan daarop zien dat Rusland er 2 heeft. De vraag is dan, waarom slechts 2 in Rusland? Zo dom zijn die Russen niet dat ze geen 5G kasten kunnen bouwen.

    https://www.speedtest.net/nl/ookla-5g-map

    • Immortal
     augustus 28, 2023 at 11:33
     Rusland is een land voor mensen, niet voor bigtech of bigpharma.
     Immortal, mijn boekhouding is knudde, maar ik weet zeker dat de mensen in Frankrijk al een tijdje deze massavernietegingsmasten slopen.
     Doen ze trouwens goed.
     Heb jij hier ook weet van?

     • Oh, goede opmerking! Ik heb nog geen gesloopte 5G kasten gezien toen ik nog niet zo lang geleden in FR was. Pasgeleden in de Balkan zag ik weinig bewijs van 5G (ook op de Ookla kaart geen 5G in Albanie, Montenegro en Bosnia. Alleen in gevorderd EU gebied (zoals Kroatie) is de 5G prominent. Ik weet niet in welke EU landen mensen doelbewust de kasten slopen. Maar zo moeilijk kan het niet zijn, lijkt me, dat slopen. Ik maak me zelf ook zorgen over die verdomde straling, die nergens goed voor is. Schiphol heeft er ook al last van, en in de VS luchthavens is het ook een groot probleem hoorde ik. En als Rusland pro mensen is, dan weet je hoe laat het is in EU. Veel te laat, dus. Wat moet die 5G, waar is het goed voor???

      • Magnetron technologie, microwave weapens.

       In de Balkanoorlog al gebruikt en nu vertrouwd gemaakt bij het volk ’ter verbetering van het telecommunicatienetwerk’.
       Het verbod op de gloeilamp jaren terug en daarmee de introductie van de LEDlampen spelen een belangrijke rol in combinatie met 5G.
       Zenden en ontvangen. Complete steden, dorpen en straten zijn reeds allemaal voorzien van (5G-) LED armaturen.
       De uitvinder van deze technologie, Marc Steele, staat te boek op Google als conspiracytheorist maar wie buiten Google op zijn naam zoekt stuit op schokkende onthullingen van deze man omtrent deze technologische ‘vooruitgang’. Hetzelfde verhaal als bij Nicolai Tesla. Zijn goedbedoelde ideeën zijn gekaapt, misbruikt en worden uitgebuit en tégen ons ingezet. Oplossing thuis? Heel simpel: kooi van Faraday realiseren. Ook het leven onder een kunstmatig spanningsveld van zonnepanelen of het rijden in elektrische auto’s pakt op termijn voor veel mensen verwoestend uit. Maar ja…. voor het klimaat hè?

       Bij een black-out realiseert zich bijna niemand dat ze geen stroom hebben van hun eigen daken. Onder het motto: “Zij de lusten en wij de lasten”.

   • Bij mij in het dorp zijn alle bijenpopulaties ook uitgestorven. Heb vernomen dat duurt niet zomaar gebeurd. Het is ook nooit goed voor de mens, altijd meer willen. Wanneer stopt dit! 😢

    • Een paar dagen geleden met zonnig weer bevond ik mij ergens in een gebied waar omheen meerdere masten staan en waarvan ikzelf bij tijd en wijle klachten ondervind hetgeen de reden is om mijzelf zo goed als mogelijk ertegen te wapenen.. Om reden van een rustpauze en het eten van een boterham hield ik halt met aan mijn linker- en rechterzijde een – aangeplant – struikgewas waarin op dit moment rozetten – en een deel nog in knop – met minuscule roze bloempjes waaraan later rode besjes komen. Het zat er tjokvol met slechts één kleine Bijensoort. Behalve de soort van vegetatie is ook de bodemkwaliteit welke input heeft op de vegetatie van belang om bepaalde insecten aan te trekken. In mijn omgeving heb ik alles teruggezien, maar dan wel op de dagen dat het niet regende en de zon scheen..

 3. En weer zullen de mensen in de rij staan op hun gif op te halen.
  Ik had gehoopt zo’n tijd nooit meer te hoeven meemaken. Ik vond het verschrikkelijk.
  Want nogmaals zo’n vijandige bevolking om je heen is nauwelijks uit te houden om normaal je leven te kunnen leven.
  Dat gaat mij weer een hoop strijd kosten zonder medestanders, die waren er de vorige keer ook niet.
  De horeca boycot ik nog steeds en dat blijft ook zo.
  En zo gezellig is het daar nou ook weer niet met die woeker prijzen die ze rekenen voor een glas bier van 20cl.
  Gelukkig had de plus hier geen zin om agentje te spelen door iedereen te treiteren over regeltjes.
  Maar met de klanten daar heb ik flink wat ruzie moeten maken vanwege hun achterlijk gedrag.

  • De slager en de bakker en groenteboer deden er ook niet aan mee. Tandarts ook niet, maar dat zou ook wel een beetje belachelijk zijn toch? Ik moest mijn rijbewijs in die tijd ophalen en zelfs het gemeentehuis dwong me niet. De ambtenaar van dienst had hem overigens ook niet op. De receptie wel maar de ambtenaar niet. Nog leuk mee gebabbeld zelfs. Ze had wel de spuiten maar dat moest. Leuke vrouw, jammer maar helaas, toch een spikemachine.

   Maar het zijn inderdaad je medeburgers die de NSB rol spelen. En dat maakt soms moedeloos. Als ze dat volk weer zo gek krijgen, zal toch niet, vreet ik een schoen op.

   • Gijp augustus 28, 2023 at 10:37
    Oh, ik las een paar dagen geleden ergens dat er geld wordt gestort in trainingen van doelgroepen om mensen te bewegen de spuit te nemen! Onder meer de doelgroep KAPPERS! Ha, heerlijk! Je kapper als gifspuit promoter! (Ze – je eigen medemensen! – lezen echt goed mee, hier, hoor, en ze leren van de reacties en wie ze moeten omkopen om andere mensen zo gek te krijgen gifspuiten te halen!)

    • Ik zag laatst een deel van een video waarin een dame werkzaam in de ´zorg´ vertelde dat het eerst de ouderen waren die ´de prik moesten krijgen´ en kort daarop waren de zorgverleners het doelwit.. om één en ander ´vertrouwenswaardig´ te laten overkomen. P.R. dus. Ach, de internationaal georganiseerde Denktanks in deze waren al actief voordat iemand ook maar ooit had vernomen over ´Covid-19´. Punt is: hoe krijg je dit alles de ´massa´ aan het verstand? Dat is niet te bewerkstelligen. Dus een ieder die het licht ziet, is er weer één en waartoe dat mag leiden, is voor mij een geheimenis. ´A journey of thousand miles begins with a single step.´

   • Hier was bijna alles gesloten.
    De snackbar bracht je bestelling buiten, naar binnen kwam je niet meer.
    Bij de bakker kwam er maar 1 tegelijk naar binnen, de rest stond buiten in een rij.
    Dokter post, apotheek, dierenarts, nergens kwam je meer binnen.
    Dat heeft mij het leven van 1 kat gekost want ik kon nergens meer terecht.
    Gemeentehuis weet ik niet, daar kom ik 1 x in de 10 jaar.
    En verder overal geen toegang zonder een masker, alleen de plus hier deed daar niet aan mee.
    Dus alle aankopen gingen via het internet.
    Elk verzet heb ik in mijn uppie moeten voeren want medestanders vond ik niet, alleen vijanden. Een verschrikkelijke tijd heb ik ervaren.

 4. Dus hoe je het ook draait of keert steeds minder en minder mensen in de werkende leeftijd zullen gaan afhaken door ziekte of sterf gevallen waardoor overal een zeer groot tekort op de arbeids markt zal gaan komen waardoor overal grote problemen zullen gaan ontstaan. Persoonlijk denk ik niet dat mensen spontaan deze angstcultus willen volgen maar wel zeer beinvloedbaar zijn in groepjes mentaliteit denken om erbij te horen dus niet het zwarte schaap te worden van de kudde …

 5. Het radio hoernaal bericht net dat les geven in religieuze gewaden net als hoofddoekjes verboden is.
  En straks natuurlijk verplicht een masker voor.
  Misschien moeten wij dan massaal in Afghaanse gewaden gaan rondlopen.

  • een zeer goed idee we worden allemaal waggelende zwarte vuilniszakken of je gaan bij de katten cultus en verplichten dan andere mensen dat ok te vinden en wordt er dan op gewezen dat we het verplichte mondsluiertje niet op hebben kunnen we klagelijk beginnen te miauwen.

   • margot augustus 28, 2023 at 10:17
    Lachen… ik ga dan maar in engelenkostuum de wereld in, met vleugels en zo. Maar niet het “gevallen type”, een gewone engel. Met harpje.

  • Dat zal een keer tijd worden.
   Geloven ergens in doe je maar in je eigen tijd.

   Ik heb nog les gehad van nonnen op de lagere school de eerste 2-3 jaar in zo’n grijze nonnen jurk met hoofdkapje wat daar bij hoort.
   Maar die zie je nergens lopen meer dus die zullen ze dan wel niet bedoelen.

   • Ik werkte tijdens de 9-11 periode op Schiphol bij een bedrijf om laptops te repareren.
    Elke ochtend stond er toen een rij auto’s voor de slagboom en je moest je pasje laten zien en kon dan door.
    Ik had een collega uit Afghanistan die in zo’n gewaad liep, elke keer als hij aankwam werdt zijn hele auto ondersteboven gehaald, was een goede manier om de boel te ontregelen, de katten cultus van Margot is ook een goed idee.

 6. Ja de kwade geesten komen sowieso terug er is genoeg op ingespeeld en ja het staat voor ieders deur te wachten, herinnert u nog de randdebiele uitsprak van Hugo de Jongen (‘wijk voor wijk, deur voor deur, arm voor arm’) we weten waar u woont ongevaccineerde dwarsliggers, nou kom maar op.

  • Iedereen van de gemeente of overheid weet waar jij woont.
   Dus zo een bericht de wereld in sturen is dan niet zo moeilijk.
   En alles wordt bijgehouden in dossiers.

   Het CBS bedreigde mij ook een keer dat ze dan wel langs kwamen als ik geen vragen lijst in wilden vulden na 5-6 brieven.
   Kom maar langs, heb ik ze verteld, ik trap je weer net zo hard naar beneden van de trap als dat je boven bent gekomen.
   Daarna nooit meer iets van ze gehoord.

 7. Er is, volgens mij, nog een andere reden die een hele belangrijke rol speelt bij het feit waarom nu weer de angst wordt aangewakkerd, en die we niet in dit artikel vinden.
  En die reden is dat alle gevaccineerden, zeker met 1 of meerdere boosters, te maken krijgen met V-AIDS. Dit betekent dat ze in het komende griepseizoen heel snel erg ziek worden en zelfs velen zullen sterven. En de elite had gehoopt dat een veel grotere groep zich zou laten vaccineren, en er niet een groep van waarschijnlijk zo’n 30% volledig ongevaccineerd zou blijven. En dat is een groot gevaar, want deze groep vormt de perfecte controle-groep in het globale experiment en als de gevaccineerden steeds sneller en vaker ziek worden en doodgaan, terwijl er nauwelijks iets aan de hand is met de ongeprikte mensen, dan zal het steeds duidelijker worden en levert dat een versnelde ontwaken op van mensen over de waarheid. En dat is extreem gevaarlijk voor de elites. Dat is ook de reden dat ze tijdens ALLE trials steeds de controle-groep ook het experimentele middel gaven na korte tijd, en dat is ook PRECIES de reden waarom Anthony Fauci zeer onlangs heeft gezegd dat deze nieuwe varianten zo gevaarlijk zijn dat IEDEREEN verplicht gevaccineerd zal moeten worden, desnoods onder dwang (terwijl de waarheid is dat er vrijwel geen corona-doden meer zijn). Dat laat duidelijk zien dat ze doodsbang zijn dat de waarheid algemeen bekend gaat worden en dat ze dus allemaal ten prooi zullen vallen aan woedende, lynchende menigten, want ja, wie wordt er nou wel blij van als je blijkt te zijn voorgelogen door “betrouwbare” politici, medici en de media, en het gevolg zelfs is dat je AIDS krijgt. Dan komen de bijlen wel tevoorschijn uit de schuur, hoor, en gaan er heel veel koppen LETTERLIJK rollen van de elite.
  En die reden lijkt mij heel valide en die staat hier niet tussen.

  • mr. drs. R.J. Wassenaar augustus 28, 2023 at 11:25
   Wat u schrijft past precies in het Grote Experiment dat deze GMO gifspuiterij is. U maakt de aanname dat veel vaxxinado’s dood zullen gaan, of tenminste ernstig ziek dit griepseizoen, met iets dat u V-AIDS noemt. Deze aanname kan heel goed werkelijkheid worden. Een controle groep die niet éen spuitje heeft genomen, zal daarentegen vrolijk en gezond rondlopen – met of zonder een normaal griepje – tot grote schaamte van de totaal verzwakte Ingespotenen. Echter, ik vermoed ook dat het brouwsel niet zo best gewerkt heeft, vanwege de integriteit van de mRNA die niet goed behouden was ten tijde van het inspuiten. mRNA is namelijk zeer vergankelijk. Menig een vaxxinado zal dus niet ‘echt’ ingespoten zijn met de werkzame stof (werkzaam in de zin dat het een mens in een wandelende spike-eiwit fabriek ombouwt, iaw een GMO; en dus niet in de zin dat het ‘beschermt’ tegen een ‘virus’.) Deze ‘genepte’ vaxxinado’s zeggen dus ook dat ze zich prima voelen, geen greintje problemen met de vax, niks aan de hand! Deze fout bij het toedienen van de gifspuit moet dus ook gecorrigeerd worden, en mensen moeten opnieuw ingespoten worden. Dit hele programma moet rond 2030 klaar zijn; en het heeft niks met de gezondheid te maken, maar met het fundamenteel veranderen van het mensdier.

   • Bedankt voor je reactie. Mijn bewering over AIDS is geen aanname, hoor. Het blijkt uit de data en ook wetenschappers hebben al het mechanisme aangegeven dat veroorzaakt dat ons immuunsysteem ernstig beschadigd is door de prikjes (bijvoorbeeld Geert VandenBossche en Sucharit Bhakdi). Je ziet het bijvoorbeeld in het feit dat er in de groep gevaccineerden veel meer infecties voorkomen dan in de controlegroep, veel meer (turbo-)kankers, etc.
    Hier een artikel van een duitse arts die het ook beargumenteerd op grond van de nieuwste data van de amerikaanse CDC, en eentje waarin hij al in februari 2022 beschrijft hoe het vaccin AIDS kan veroorzaken, want AIDS wordt niet alleen veroorzaakt door het HIV-virus, maar het is een algemene term voor het disfunctioneren van (een deel) van het immuunsysteem, waardoor je heel erg vatbaar wordt voor zelfs de meest milde verkoudheidjes, baterieen of griepjes. Het kan ook wroden veroorzaakt door extreem drugsgevruik, ondervoeding, en dus ook door het mRNA-vaccin. Mensen denken ook vaak dat de bescherming, de effectiviteit, van het vaccin afneemt en je dat terugziet in het feit dat de gevaccineerden vaker besmet worden en ziek raken door corona, maar dat is een denkfout: als het immuunsysteem immers op het niveau zou blijven van (het gemiddelde van) het niveau van ongevaccineerden, dan zou er geen verschil mogen zijn, zelfs als is de effectiviteit van het vaccin gedaald tot NUL.

    • mr. drs. R.J. Wassenaar augustus 28, 2023 at 12:16
     Bedankt voor de toelichting. Svp lees ook over het doelwit van de Pfizer ingredienten. Helaas hoor je de heren Bhakdi et al hier nooit over, terwijl het toch zo duidelijk is als maar kan. Er is namelijk een reden dat het immuunsysteem is aangetast door de S arrestin dat door de mRNA spuit nu constant aangemaakt wordt in de wandelende spike eiwit fabriek, de GMO mens.
     Hier uitgelegd in mensentaal, in verschillende korte modules:
     Geoengineering and consent – zonderreden.substack.com

   • Ooh, ik was de linkjes van de duitse arts vergeten…
    https://schildverlag.de/2023/08/27/corona-impfkampagne-verursachte-338-fachen-anstieg-von-krebserkrankungen-und-aids/

    https://tkp.at/2022/02/13/so-erzeugen-mrna-spike-impfungen-vakzin-aids-video/

    Overigens lijkt het me ook erg aannemelijk dat de elite de spuitjes bedoeld om het mensdier te veranderen in een soort cyborg (naast het depopulatie-doel), zodat de mens beter centraal is te besturen en te controleren, hoewel ik daarvan nog geen echte concrete bewijzen heb gezien. Maar het is natuurlijk wel opvallend dat er tijdens de afgelopen jaren zo fanatiek is ingezet op het plaatsen van de vreselijk ongezonde 5G-masten.

    • mr. drs. R.J. Wassenaar augustus 28, 2023 at 12:21
     Klopt ook… als jij als machtswellusteling in staat bent om de “centrale processing unit” in de hersenen van het mensdier te beheersen, dan zul je in staat zijn om hem uiteindelijk via kunstmatige impulsen te beinvloeden, als vervanger van de natuurlijke impulsen waarmee de mens (nog steeds) begeesterd wordt. Dit scenario is nog een heel eind in de toekomst, dus je zal er nog geen echte bewijzen van zien, maar het is wel al heel lang in de planning.Of het er ooit van gaat komen, ik denk het niet. Rusland, daarentegen, leverde geen mRNA aan zijn mensen, maar Sputnik (een soort van ‘klassiek’ vaccin die de mens niet tot GMO verandert.) Ook staan er slechts 2 stralingsfabriekjes in Rusland, zie de Ookla 5G kaart. We zullen grote verschillen kunnen zien in gebieden die de combinatie mRNA/5G toepassen, versus waar deze combinatie niet toegepast wordt. We leven in bijzondere tijden…

     • We leven idd in hele bijzondere tijden, maar ook erg gevaarlijke tijden. Maar als je denkt vanuit een zeer kwaadaardig mindframe, dan is alles wat er gebeurt volledig logisch. Ik kende de verhalen over het Pseudo-uridine wel, dat gebruikt is om het mRNA stabieler te maken. Maar ook omdat het daarmee patenteerbaar wordt en straks alle genetisch gemodificeerde “mensen” gewoon onder de patenten vallen en daardoor eigendom worden van de patenthouders. Maar dat zijn feiten die voor 99.999% van de mensen zo’n ver van hun bed verhaal zijn en zo vergezocht klinken dat je zulke mensen toch nooit bereikt en ze mij afserveren als totale gek.
      Daarom praat ik liever over de effecten die mensen zelf nu al of binnen onafzienbare tijd gaan merken als ze meerdere malen gevaxt zijn. Dat geloven ze nu misschien nog niet, maar je plant het zaadje in hun geest en zodra ze er dan last van gaan krijgen, dan gaan ze toch twijfelen en gaan ze erop letten, waardoor het besef, en het ontwaken vanzelf verder gaat.

      • Maar als je denkt vanuit een zeer kwaadaardig mindframe, dan is alles wat er gebeurt volledig logisch

       We kunnen ook zeggen “ barst maar, val kapot” maar kennelijk is dat lastig.

       • Ik bedoelde ermee te zeggen dat de feiten zoals ze zich voordoen in feite het beste bewijs zijn dat er een kwaadaardige intentie achter zit. En velen snappen niet wat er gebeurt, omdat ze niet uitgaan van de slechte, misdadige intenties van degenen die hier achter zitten, de elite zeg maar. Want als goedgelovige mensen kijken naar dit alles, snappen ze er niks van: dan is het niet logisch.
        Ook Edward Dowd heeft al eens gezegd dat hij vanaf het allereerste moment vanuit een heel misdadig perspectief ging nadenken wat er zou kunnen gaan gebeuren en dat is allemaal precies zo uitgekomen, dus dat is een erg sterk bewijs dat er inderdaad ook een misdadige intentie achter zit.

 8. angstporno maakt geen schijn van kans, niet bij mij en ook niet bij een groot deel vd bevolking…tenslotte is mijn lichaam van mij…end of story..

 9. Het heeft niks met de gezondheid te maken, maar met het fundamenteel veranderen van het mensdier.

  En de ongevaccineerde zullen de nieuwe goden zijn en heersen over het mens/dier. Dan leven we even in het paradijs om elkaar daarna weer de tent uit te vechten. Er veranderd ook nooit wat.

  • Gijp augustus 28, 2023 at 12:03
   Haahaahahahaah!!! zo is het echt, Gijp. Zolang het menschdier bestaat, zal er gedonder zijn. Helaas is het nu op globaal niveau, dat is wel een game changer. Straks heeft de Bijbel toch nog gelijk, en zijn we nu echt aan het einde van de World As We Know It. Vervelende tijden, dat er zoveel gezeik moet zijn… Maar de schapen hebben nergens last van, ze leven gewoon gezellig verder, zonder zich ook maar ergens aan te storen, zonder ook maar ergens problemen van te hebben, niet dan? Je hoort ze hier op FN toch ook niet piepen?

 10. Maar de schapen hebben nergens last van, ze leven gewoon gezellig verder, zonder zich ook maar ergens aan te storen, zonder ook maar ergens problemen van te hebben, niet dan? Je hoort ze hier op FN toch ook niet piepen?

  De zoeken het hol van de Leeuw echt niet op. Hahaha

  • Gijp augustus 28, 2023 at 12:24
   Beter om schaap te zijn, Gijp! Het leven kabbelt gewoon lekker verder. En ze zeggen zelf “als ik dood neerstort, dan weet ik het toch niet”. Dus, ze hebben het hartstikke goed met de gifspuitjes en ze grazen gewoon rustig verder. Wat hebben die schapen het toch goed, en wij zitten ons maar op te winden over alles.

 11. Bert augustus 28, 2023 at 13:19

  Het feit blijft bestaan dat de Jonge deze op de politiek geënte uitspraak heeft gedaan, totaal ongepast, Kamervragen gesteld door Gideon van Meijeren (FvD) haalde niets uit, natuurlijk weet ik dat gemeente en overheid weten dat ook, NL is geen 3e wereld land, het feit dat het jouw ontging dat het een politiek dreigement tegen ongevaccineerde mensen was, neem ik je niet kwalijk.

 12. Kom maar op overheid, nieuwe lockdowns, mondkapjes, als m’n WEF corrupte werkgever er over begint, begint voor mij een 2-jaar durend ziekteverlof, overspannen en deze keer geen coulante 50% thuiswerk bereidheid meer, het is dan 0% werk. Lekker thuis zitten, video’s kijken, relaxen. Boodschappen laat ik bezorgen. Heerlijk zo vlak voor m’n pensioen. Zie ik over 2 jaar wel hoe het er voor staat. Krijg ik ’n prik oproep gaat ie weer de fik in en film het dan weer en zet het op youtube. Of misschien deze keer retour afzender met poep er in.

  • Zo moeten we inderdaad allemaal gaan reageren, maar ik vrees dat het niks uit zal maken, want als jij niet gehoorzaamt, dan wordt je afgesloten van de energie, komt je CBDC-account op slot en kun je ook geen boodschappen meer bestellen. Je kunt je niet eens verenigen, want we worden allemaal opgesloten in 15 minute cities en in dat kleine stukje wereld vind je nooit zoveel medestanders dat je jezelf volledig kunt redden. Je bent dus de klos. Daarom willen ze de boeren ook opruimen, want die produceren ook wel melk zonder dat ze energie, want koeien eten gewoon gras en die kun je ook nog wel met de hand melken, of slachten. En dat is ook zo met kippen, geiten, schapen, etc.

   • Voor wat betreft 15 minuten steden, wat ik begrepen heb is dat het vooral door camera’s wordt gehandhaafd, nou ik kan in m’n eentje alle camera’s in mijn gebied definitief uitschakelen zonder sporen. Ik heb genoeg electrotechnische kennis om dat te fixen. Voor de nieuwsgierigen: zorg dat je een 220V converter hebt, een accu (b.v. van een elektrische fiets of scooter), een gesloopte magnetron, de buis op een stok, schakelaar en houd de microgolf uitgang in de buurt van het te verstoren object. Eventjes aanzetten en het is kapot. Ik schrijf dat hier nu op zodat meer mensen weten hoe te saboteren. Kennis is macht. V.w.b. afsluiten van geld: ik verwacht dat er een onderhands geldcircuit zal ontstaan met zilveren en gouden muntjes. Die heb ik ook voldoende verzameld.

 13. Ik zal nooit toelaten dat ze me prikken met zo’n mRNA gifspuit. Ik ga liever dood aan iets dat me overkomt of terwijl ik mezelf verdedig dan aan het feit dat ikzelf m’n mouwen heb opgestroopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in